КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Kess V2 і блокі кіравання Mitsubishi/Continental для Ducati

m999
02-12-2013, 22:57
Што вы ведалі, клоны, якія знаходзяцца вакол (я бачу, што гэта V1.89) ўдаецца выканаць чытанне/запіс блокаў кіравання Mitsubishi і Continental M3C, якія выкарыстоўваюцца Ducati?

Прыводжу карцінкі, каб быць пі? ясна, якія ECU st? кажучы:

Рахункі M3C

6306

Mitsubishi

6307

Дзякуй

M999

герцаг
05-12-2013, 20:59
версія 1.89, як эбу ducati, у pi? далека ад вочы

m999
08-12-2013, 19:13
Дзякуй, тое, што я хацеў ведаць!!

... не застаецца, як шукаць KessV2 надзейна...

M999

герцаг
21-12-2013, 21:46
прабачце m999 я хацеў бы спытаць, з эбу continental тып монстра, як вы можаце атрымаць інфармацыю ў пі? з якой праграміст не магу, я ведаю, што з kess з апошняга абнаўлення усе назад і больш? паставілі таксама marelli 7, не памятаю ініцыялы той, якая мантуе hyper 800 новы

m999
21-12-2013, 22:52
На бягучы? і што я ведаю, акрамя Rexxer і Rexxer EVO (Powergate перагледжаны выключна для Данііла Матацыкл), толькі з Kess V2. Rexxer? не чытае, толькі піша і вы ўвойдзеце ў экю, з Kess V2 мае магчымасць? працаваць па-рознаму, і ? тое, што мяне цікавіць.

M999

герцаг
23-12-2013, 23:49
я з адным учора ж мы робім доказаў з kess2 адзінае, што я знаходжу кантакты з mit. і cont. калі матацыклы я не даступныя, то яны не мае, і таму я туды паверсе, то kess, не ? ori, а затым мы бачым, калі мы робім, каб зрабіць гэтыя тэсты. а я ведаў, rexxer? звязваецца з блокам кіравання праз серыйны нумар, а затым я не v? ну а aaggiorno, то тут рэчы, як яны ідуць

ducati83
24-12-2013, 01:36
у rexxer ў цяперашні час ? адзіны, хто можа зрабіць усе гэта прама на матацыкле.....што kess асоба не ведаю, і я быў бы вельмі зацікаўлены....я раблю ducati, і я хацеў бы пачаць, сек і на гэтыя новыя....нават калі заказчыкі ? змянілася....мала хто нас разумее...і якія любяць ducati....большая частка з бар!

m999
25-12-2013, 01:03
Словы святыя... спартсмены-бар, -, мота-глянцавая і сяброўства ў DOC, як калі б гэта быў клуб байкераў... што дзярмо!!

Вяртаючыся ў тэму, Rexxer зрабіць нават у школе, проста ўзяць камплект кабеляў. Галоўная праблема ? што не закон, новыя блокі кіравання Ducati, але вы ўвойдзеце толькі іх паслядоўны, разлічваць крэдыты, з якой вы працуеце... у рэшце-рэшт ? есць Powergate можа выкарыстоўвацца спецыяльна на матацыклах. Не s? калі тое, што не прачыталі як хацелі, глядзець карты, прысвечаныя іх сем'ям матацыкл шыфруюцца, а ? у Rexxer ж, што расшыфраваць на момант напісання.

У гэты момант ен думае, што рэшткі ад паглыбляцца Kess...

M999

герцаг
26-12-2013, 13:10
ок, тады мы абнаўляем і бачым, гэтыя тэсты, як ідуць

m999
26-12-2013, 20:40
Глядзіце, gi? што вы можаце прачытаць іх было б што-то... вы павінны выцягнуць файл каля 2 Мб.

M999

ducati83
27-12-2013, 16:07
вы на самай справе я таксама ведаў, я гаворка карты шыфруюцца....я ? прыйшлося рабіць абнаўленне да m1200, і калі ен напаў на rexxer з праграмай, бачыў дадзеныя абнаўлення...і чытаў файл crypt.

потым я ўбачыў памер абнаўлення, і я некалькі MB...але я не ўпэўнены.....

на жаль, я не ведаю многа, але як вы думаеце, адкрыцце і dissaldando?гэта было б магчыма?

m999
28-12-2013, 23:19
Адкрыць і отпаять не павінна, калі есць іншыя спосабы, каб зрабіць усе, і зрабіць гэта так, як.

Прабачце, што Rexxer, калі калегі, вы f? ID блока кіравання і, пры неабходнасці, то ўвайсці ў сістэму і звяжыце на эбу, каб потым яго можна было адштабнаваць... я ты кажаш, што праграму вы чыталі абнаўлення? Адзіны спосаб, каб гэта зразумець ? працаваць на блок кіравання, які ў вас ужо? раней працаваў, і што тады ? абноўлена: Rexxer у гэтым выпадку не распазнае ключ. Для m1200 вы маеце на ўвазе стварэнні вездеходных, ці не так? І, што абнаўленне трэба было яму? А таксама загрузіць новую карту з базы дадзеных Rexxer (пры неабходнасці) абнаўлення могуць зрабіць толькі з абсталявання афіцыйны (DDS).
Карты зашыфраваныя, аб якім я кажу, то, не ў эбу, але бенс? тыя, у базе дадзеных карты on-line Rexxer і заўседы залежыць ад таго, калі вы кажаце пра "name" або "professional".

m999