КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема компресора A/C

cinqueturbo
02-12-2013, 20:38
Привіт і добрий вечір всім..
я хотів просити вас, s? хто-небудь коли-небудь знайшов спосіб, щоб змусити людей постійно компресор кондиціонер,
cio? я намагаюся змусити себе зрозуміти, у вас є GPunto 1,3 90cv ce у фазі прискорення відключають Комп.
для отримання резюме? і потім атакує, як прибираєш ногу з прискоренням, і він вибухає?:mad:
змінені 9 липня минулого до одного, і gi? тому погані шуми металобрухту..
хтось мені пу? дати якусь пораду?..

etkl
02-12-2013, 20:42
Рекомендую повне видалення компресора, щоб не просити занадто багато роботи, щоб цей маленький двигун.

Або тиск наддуву 2 бари, у разі великої холодною зимою.

cinqueturbo
02-12-2013, 20:54
Рекомендую повне видалення компресора, щоб не просити занадто багато роботи, щоб цей маленький двигун.

Або тиск наддуву 2 бари, у разі великої холодною зимою.

????
чи не схопив що ви хочете сказати?

sergiot
02-12-2013, 21:29
тримати його постійно включеним потрібно закоротити провід який входить в блок керування двигуном, і те, що ебу тому вивів команду в компресор. ви пу? зробити , але потім ви пошкодуєте про це, чому? двигун ? занадто маленький і компресор вимагає занадто багато енергії, то ви будете мати проблеми з мінімальними.
якщо він робить погані шуми, ви можете бути впевнені, що не ? для його зняття і установка.

cinqueturbo
02-12-2013, 21:43
тримати його постійно включеним потрібно закоротити провід який входить в блок керування двигуном, і те, що ебу тому вивів команду в компресор. ви пу? зробити , але потім ви пошкодуєте про це, чому? двигун ? занадто маленький і компресор вимагає занадто багато енергії, то ви будете мати проблеми з мінімальними.
якщо він робить погані шуми, ви можете бути впевнені, що не ? для його зняття і установка.

Зняття і Установка..
ось..
мені, розумієте.. ;)
70-75-85cv не до зняття і установка, а не це чи відчували, товсті поломки компресора..

blackwolf76
02-12-2013, 21:48
Мене там прийшли кілька мені ті зламані. Вщент, ви часто і охоче з маточиною приводу на шків. Я ніколи не пробував, треба подивитися, якщо випадково він може адаптуватися, хтось типу audi або mercedes, які вставляють всередину і не смикає так шків.

Backgroop
02-12-2013, 21:58
Ваші проблеми-це дуже, звичайно, біль зарядки газової системи, або надмірним газ fluorato, або надмірним олії до системи сповіщення, якщо ці споруди не lavorono в ідеальних умовах дають збої в роботі перерву жокея і внутрішніми клапанами, створюючи шум або біль в експлуатації.. пу? змінити управління, а також карту, щоб компресор завжди знаходився також атакували в фазі прискорення, але там рекомендую, так як крім необхідності-й? потужність і, відповідно, надмірне споживання, змушує працювати завод, клімат, тиск межа cn піки за поріг допустимого, роблячи inalzare температури на теплообміннику тепло, і так далі

cinqueturbo
03-12-2013, 09:52
Ваші проблеми-це дуже, звичайно, біль зарядки газової системи, або надмірним газ fluorato, або надмірним олії до системи сповіщення, якщо ці споруди не lavorono в ідеальних умовах дають збої в роботі перерву жокея і внутрішніми клапанами, створюючи шум або біль в експлуатації.. пу? змінити управління, а також карту, щоб компресор завжди знаходився також атакували в фазі прискорення, але там рекомендую, так як крім необхідності-й? потужність і, відповідно, надмірне споживання, змушує працювати завод, клімат, тиск межа cn піки за поріг допустимого, роблячи inalzare температури на теплообміннику тепло, і так далі

Спасибі за роз'яснення Backgroop і чи схопив мови,
але як я вже говорив трохи вище? у 70-75-85cv не рік виходу, установка,
і не відчувають жодних проблем, навіть тих, які описані t?...
я міг би вказати +- зона карту зацікавлена, щоб втрутитися?

https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=3966&d=1368046445
Дякую за співпрацю, все звичайно..

motorsport
03-12-2013, 10:02
змінені 9 липня минулого до одного, і gi? тому погані шуми металобрухту..
хтось мені пу? дати якусь пораду?..
якщо він робить погані шум та біль в знак того,ці компресори, коли вони ламаються,спочатку потрібно зняти приладову панель для миття всередині радіатора, в тому числі труби і зняти все система переднього моста з заміною внутрішній фільтр, великий радіатор на капот, якщо немає, ви завжди будете мати проблеми на 100% поломки компресора!!

motorsport
03-12-2013, 10:05
потрібно добре очистити всі системи і зняти наждак-ви напевно в радіатор салону автомобіля,повірте gi? довелося!!

cinqueturbo
03-12-2013, 10:08
якщо він робить погані шум та біль в знак того,ці компресори, коли вони ламаються,спочатку потрібно зняти приладову панель для миття всередині радіатора, в тому числі труби і зняти все система переднього моста з заміною внутрішній фільтр, великий радіатор на капот, якщо немає, ви завжди будете мати проблеми на 100% поломки компресора!!

потрібно добре очистити всі системи і зняти наждак-ви напевно в радіатор салону автомобіля,повірте gi? довелося!!

Ви motorsport..
операції, які я знаю дуже добре,
насправді, я зробив хороший інструмент для промивання системи..

motorsport
03-12-2013, 10:14
ви справді існує навіть спеціальний інструмент,який ми пропонуємо клієнту прання??? зняти smontareeeeeee!!:)))

cinqueturbo
03-12-2013, 10:27
ви справді існує навіть спеціальний інструмент,який ми пропонуємо клієнту прання??? зняти smontareeeeeee!!:)))

Навіть s? і проти правил я змушений bostare зовнішні посилання, щоб зрозуміти,
прошу вибачення заздалегідь..
www.non чи можу я розміщувати зовнішні посилання без autorizzazzione адміністраторів[/url]

www.non чи можу я розміщувати зовнішні посилання без autorizzazzione адміністраторів[/url]

Спасибі за роз'яснення Backgroop і чи схопив мови,
але як я вже говорив трохи вище? у 70-75-85cv не рік виходу, установка,
і не відчувають жодних проблем, навіть тих, які описані t?...
я міг би вказати +- зона карту зацікавлена, щоб втрутитися?

https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=3966&d=1368046445
Дякую за співпрацю, все звичайно..

Я хотів би повернутися до мови втручання в карту..
s? хтось допоміг мені з якимось ( поняття ) в карту, то я буду дуже радий

Будь ласка, поважати правила

sergiot
03-12-2013, 10:46
якщо покажіть мені, що ебу це і моделі автомобіля, я можу бачити.
я не можу завантажити файл, будучи неповнолітнім

cinqueturbo
03-12-2013, 10:51
якщо покажіть мені, що ебу це і моделі автомобіля, я можу бачити.
я не можу завантажити файл, будучи неповнолітнім

Спасибі segiot..

Fiat Hardware Number: 51796242
Marelli Hardware Number: MJD6F3HW03P
Marelli Software Number: 3144PB82
Fiat Identifacation Телефон: 6F3.PB
Fiat Код Iso: 6807890451

я сподіваюся, що не тільки я, думаючи, що так можна вирішити цю проблему?

У самому справі, чи мав подібну проблему, але, навпаки, з машини мого батька 206 1.4 HDI після займався карту
компресор не напали-й? після 1500gili і я торкнувся обмежувач неправильно Титану..

sergiot
03-12-2013, 12:25
[QUOTE=

Fiat Hardware Number: 51796242
Marelli Hardware Number: MJD6F3HW03P
Marelli Software Number: 3144PB82
Fiat Identifacation Телефон: 6F3.PB
Fiat Код Iso: 6807890451

[/QUOTE]

я вибачаюсь, але на цьому ебу marelli в труднощі?, я не знаю, де на дотик.

Alfiuccio
03-12-2013, 12:56
я підтверджую те, що написав (ла) backgroop...у мене була схожа проблема, при наявності навіть мінімального нерегулярно (не занадто), і кількість надлишок газу з-за машини на стоянці, що виганяли ще газ довелося.....перевірили тиск?

Backgroop
03-12-2013, 13:39
Карти педалі, які керують Cut-Off dell A/C, для першого потенціометра, а інший-для другої, cio? головну карту і техніки, ваш файл розташовується за адресою 080690

6314

Є карти 16x8 значення перетворення 0,004000 юніт? вимірювання ? у %

cinqueturbo
03-12-2013, 14:21
Карти педалі, які керують Cut-Off dell A/C, для першого потенціометра, а інший-для другої, cio? головну карту і техніки, ваш файл розташовується за адресою 080690

6314

Є карти 16x8 значення перетворення 0,004000 юніт? вимірювання ? у %

Backgroop Велике Спасибі!!!!!
Ви Damos Mjet Здорово!!!
у будь-якому випадку, як avr? можливість ricambier? охоче будь ласка..
Зараз готую два три кроки, коли під рукою автомобіль..
зараз всі говорять, що не використовувати його навіть для відтавання скла..
потім я перейду на результат.
P. s або ціную всі ваші поради, але мело повинен взяти я що-небудь, просто щоб зрозуміти..