КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема кампрэсара A/C

cinqueturbo
02-12-2013, 20:38
Прывітанне добры вечар усім..
я хацеў прасіць вас, s? хто-небудзь калі-небудзь знайшоў спосаб, каб прымусіць людзей пастаянна кандыцыянер кампрэсар,
cio? я спрабую прымусіць сябе зразумець, у вас маецца GPunto 1,3 90cv ce ў фазе паскарэння адключаюць Комп.
для атрымання рэзюмэ? і затым атакуе, як прыбіраеш нагу з паскарэннем, і ен выбухае?:mad:
зменены 9 ліпеня мінулага да аднаго, і gi? таму дрэнныя шумы металалому..
хто-то мне пу? даць нейкі савет?..

etkl
02-12-2013, 20:42
Рэкамендую поўнае выдаленне кампрэсара, каб не прасіць занадта шмат працы, каб гэты маленькі рухавік.

Або ціск наддува 2 бара, у выпадку вялікай халоднай зімой.

cinqueturbo
02-12-2013, 20:54
Рэкамендую поўнае выдаленне кампрэсара, каб не прасіць занадта шмат працы, каб гэты маленькі рухавік.

Або ціск наддува 2 бара, у выпадку вялікай халоднай зімой.

????
не схапіў або што вы хочаце сказаць?

sergiot
02-12-2013, 21:29
трымаць яго пастаянна уключаным трэба закоротить провад які ўваходзіць у блок кіравання рухавіком, і тое, што эбу таму вывеў каманду ў кампрэсар. вы пу? зрабіць , але потым вы пашкадуеце пра гэта, чаму? рухавік ? занадта маленькі і кампрэсар патрабуе занадта шмат энергіі, то вы будзеце мець праблемы з мінімальнымі.
калі ен робіць дрэнныя шумы, вы можаце быць упэўнены, што не ? для яго зняцце і ўстаноўка.

cinqueturbo
02-12-2013, 21:43
трымаць яго пастаянна уключаным трэба закоротить провад які ўваходзіць у блок кіравання рухавіком, і тое, што эбу таму вывеў каманду ў кампрэсар. вы пу? зрабіць , але потым вы пашкадуеце пра гэта, чаму? рухавік ? занадта маленькі і кампрэсар патрабуе занадта шмат энергіі, то вы будзеце мець праблемы з мінімальнымі.
калі ен робіць дрэнныя шумы, вы можаце быць упэўнены, што не ? для яго зняцце і ўстаноўка.

Зняцце і Ўстаноўка..
вось..
мне, разумееце.. ;)
70-75-85cv не ў зняцце і ўстаноўка, а не гэта, ці адчувалі, тоўстыя паломкі кампрэсара..

blackwolf76
02-12-2013, 21:48
Мяне там прыйшлі мне некалькі тыя паламаныя. Дашчэнту, вы часта і ахвотна са ступицей прывада на шкіў. Я ніколі не спрабаваў, трэба паглядзець, калі выпадкова ен можа адаптавацца, хто-то тыпу audi або mercedes, якія ўстаўляюць ўнутр і не тузае так шкіў.

Backgroop
02-12-2013, 21:58
Вашы праблемы-гэта вельмі, вядома, у боль зарадкі газавай сістэмы, або празмерным газ fluorato, або празмерным алею ў сістэмы сістэмы абвесткі, калі гэтыя будынкі не lavorono у ідэальных умовах даюць збоі ў працы перапынак жакея і ўнутранымі клапанамі, ствараючы шум або боль у эксплуатацыі.. пу? змяніць кіраванне, а таксама карту, каб кампрэсар заўседы знаходзіўся таксама атакавалі ў фазе паскарэння, але там рэкамендую, так як акрамя неабходнасці-ы? магутнасць і, адпаведна, празмернае спажыванне, прымушае працаваць завод, клімат, ціск мяжа cn пікі за парог дапушчальнага, робячы inalzare тэмпературы на цеплаабменніку цяпло, і так далей

cinqueturbo
03-12-2013, 09:52
Вашы праблемы-гэта вельмі, вядома, у боль зарадкі газавай сістэмы, або празмерным газ fluorato, або празмерным алею ў сістэмы сістэмы абвесткі, калі гэтыя будынкі не lavorono у ідэальных умовах даюць збоі ў працы перапынак жакея і ўнутранымі клапанамі, ствараючы шум або боль у эксплуатацыі.. пу? змяніць кіраванне, а таксама карту, каб кампрэсар заўседы знаходзіўся таксама атакавалі ў фазе паскарэння, але там рэкамендую, так як акрамя неабходнасці-ы? магутнасць і, адпаведна, празмернае спажыванне, прымушае працаваць завод, клімат, ціск мяжа cn пікі за парог дапушчальнага, робячы inalzare тэмпературы на цеплаабменніку цяпло, і так далей

Дзякуй за тлумачэнні Backgroop і ці схапіў прамовы,
але як я ўжо казаў ледзь вышэй? у 70-75-85cv не год выхаду, ўстаноўка,
і не адчуваюць ніякіх праблем, нават тых, якія апісаны t?...
я мог бы паказаць +- зона карту зацікаўленая, каб ўмяшацца?

https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=3966&d=1368046445
Дзякуй за супрацоўніцтва, усе вядома..

motorsport
03-12-2013, 10:02
зменены 9 ліпеня мінулага да аднаго, і gi? таму дрэнныя шумы металалому..
хто-то мне пу? даць нейкі савет?..
калі ен робіць дрэнныя шум і боль у знак таго,гэтыя кампрэсары, калі яны ламаюцца,спачатку трэба зняць прыборную панэль для мыцця ўнутры радыятара, у тым ліку трубы і зняць усе сістэма пярэдняга моста з заменай ўнутраны фільтр, вялікі радыятар, на капот, калі няма, вы заўседы будзеце мець праблемы на 100% паломкі кампрэсара!!

motorsport
03-12-2013, 10:05
трэба добра ачысціць ўсе сістэмы і зняць мянташка-вы, напэўна, ў радыятар салона аўтамабіля,паверце gi? давялося!!

cinqueturbo
03-12-2013, 10:08
калі ен робіць дрэнныя шум і боль у знак таго,гэтыя кампрэсары, калі яны ламаюцца,спачатку трэба зняць прыборную панэль для мыцця ўнутры радыятара, у тым ліку трубы і зняць усе сістэма пярэдняга моста з заменай ўнутраны фільтр, вялікі радыятар, на капот, калі няма, вы заўседы будзеце мець праблемы на 100% паломкі кампрэсара!!

трэба добра ачысціць ўсе сістэмы і зняць мянташка-вы, напэўна, ў радыятар салона аўтамабіля,паверце gi? давялося!!

Вы motorsport..
аперацыі, якія я ведаю вельмі добра,
на самай справе, я зрабіў добры інструмент для прамывання сістэмы..

motorsport
03-12-2013, 10:14
вы на самай справе існуе нават спецыяльны інструмент,які мы прапануем кліенту мыцця??? зняць smontareeeeeee!!:)))

cinqueturbo
03-12-2013, 10:27
вы на самай справе існуе нават спецыяльны інструмент,які мы прапануем кліенту мыцця??? зняць smontareeeeeee!!:)))

Нават s? і супраць правілаў я вымушаны bostare знешнія спасылкі, каб зразумець,
прашу прабачэння загадзя..
www.non ці магу я размяшчаць знешнія спасылкі без autorizzazzione адміністратараў[/url]

www.non ці магу я размяшчаць знешнія спасылкі без autorizzazzione адміністратараў[/url]

Дзякуй за тлумачэнні Backgroop і ці схапіў прамовы,
але як я ўжо казаў ледзь вышэй? у 70-75-85cv не год выхаду, ўстаноўка,
і не адчуваюць ніякіх праблем, нават тых, якія апісаны t?...
я мог бы паказаць +- зона карту зацікаўленая, каб ўмяшацца?

https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=3966&d=1368046445
Дзякуй за супрацоўніцтва, усе вядома..

Я хацеў бы вярнуцца да рэчы ўмяшання ў карту..
s? хто-то дапамог мне з якім-то ( паняцці ) у карту, то я буду вельмі рады

Калі ласка, паважаць правілы

sergiot
03-12-2013, 10:46
калі пакажыце мне, што эбу гэта і мадэлі аўтамабіля, я магу бачыць.
я не магу спампаваць файл, будучы непаўналетнім

cinqueturbo
03-12-2013, 10:51
калі пакажыце мне, што эбу гэта і мадэлі аўтамабіля, я магу бачыць.
я не магу спампаваць файл, будучы непаўналетнім

Дзякуй segiot..

Fiat Hardware Number: 51796242
Marelli Hardware Number: MJD6F3HW03P
Marelli Software Number: 3144PB82
Fiat Identifacation Тэлефон: 6F3.PB
Fiat Код Iso: 6807890451

я спадзяюся, што не толькі я, думаючы, што так можна вырашыць гэтую праблему?

На самай справе, ці меў падобную праблему, але, наадварот, з машыны майго бацькі 206 1.4 HDI пасля займаўся карту
кампрэсар не напалі-й? пасля 1500gili і я закрануў абмежавальнік няправільна Тытана..

sergiot
03-12-2013, 12:25
[QUOTE=

Fiat Hardware Number: 51796242
Marelli Hardware Number: MJD6F3HW03P
Marelli Software Number: 3144PB82
Fiat Identifacation Тэлефон: 6F3.PB
Fiat Код Iso: 6807890451

[/QUOTE]

я прашу прабачэння, але на гэтым эбу marelli ў цяжкасці?, я не ведаю, дзе на навобмацак.

Alfiuccio
03-12-2013, 12:56
я пацвярджаю тое, што напісаў (ла) backgroop...у мяне была падобная праблема, пры наяўнасці нават мінімальнага нерэгулярна (не празмерна), і колькасць лішак газу з-за машыны на стаянцы, што выганялі яшчэ газ прыйшлося.....праверылі ціск?

Backgroop
03-12-2013, 13:39
Карты педалі, якія кіруюць Cut-Off dell A/C, для першага потенциометра, а другі-для другой, cio? галоўную карту і тэхнікі, ваш файл размяшчаецца па адрасе 080690

6314

Есць карты 16x8 значэнне пераўтварэнні 0,004000 юніт? вымярэння ? у %

cinqueturbo
03-12-2013, 14:21
Карты педалі, якія кіруюць Cut-Off dell A/C, для першага потенциометра, а другі-для другой, cio? галоўную карту і тэхнікі, ваш файл размяшчаецца па адрасе 080690

6314

Есць карты 16x8 значэнне пераўтварэнні 0,004000 юніт? вымярэння ? у %

Backgroop Вялікі Дзякуй!!!!!
Вы Damos Mjet Выдатна!!!
у любым выпадку, як avr? магчымасць ricambier? ахвотна калі ласка..
Зараз рыхтую два-тры крокі, калі пад рукой аўтамабіль..
цяпер усе кажуць, што не выкарыстоўваць яго нават для адтавання шкла..
затым я перайду на вынік..
P. s ці цаню ўсе вашы парады, але мела я павінен узяць што-небудзь, проста каб зразумець..