Перегляд Повної Версії : Info на виправлення км
dvdtuning
29-08-2012, 10:38
Всім привіт
я хотів би запитати-й? інформація про корекцію км на картину.
Усі виправлення мають бути зроблені при знятті рамки і dissaldando чи є альтернативні маршрути, щоб змінюватися як звітність на картину, що одометр в діагноз?
Наприклад, група fiat, edc15c7 - edc16c8 - edc16c39
не дуже добре обізнаний, але є інструменти, які роблять велику частину автомобілів, але за те, що я знаю, крім того, що хтось не obd, але ви повинні зняти картину strummenti, км зміну тільки l? але км реальних вам залишаються інші блоки управління, другий автомобіль ( двигун, коробка передач, abs і так далі), навіть якщо в картинах є p? старі потрібно отпаять
davidemx
15-09-2012, 16:00
Привіт, залежить від типу автомобіля, або, краще сказати, на яку основу strumeti і eeprom потрібно працювати, деякі можуть зробити, бд, інші вимагають рамках strumeti розібрали, щоб прочитати eeprom, і інші ще canfilter.
Щоб зробити роботу добре, не треба працювати, тільки на панелі приладів, але і на всі блоки управління, в якому перераховані км автомобіля, наприклад, банально на bmw ви працюєте на картину і cas.
З Повагою Давид.
Привіт, залежить від типу автомобіля, або, краще сказати, на яку основу strumeti і eeprom потрібно працювати, деякі можуть зробити, бд, інші вимагають рамках strumeti розібрали, щоб прочитати eeprom, і інші ще canfilter.
Щоб зробити роботу добре, не треба працювати, тільки на панелі приладів, але і на всі блоки управління, в якому перераховані км автомобіля, наприклад, банально на bmw ви працюєте на картину і cas.
З Повагою Давид.
Не знають на 100% про цю тему..вам цікаво, з допомогою якої програми та як ви можете? втрутитися на альфа 156 1900 jtd 2000 року.Дякую
Я забув...я замінив панель інструментів-з іншого, і я думав, що рейтинг за спаданням поєднайте км, присутніх в блоці управління з допомогою kts, але, на жаль, не можу-й? доступ до блоку управління комбінації приладів .Дякую
Я забув...я замінив панель інструментів-з іншого, і я думав, що рейтинг за спаданням поєднайте км, присутніх в блоці управління з допомогою kts, але, на жаль, не можу-й? доступ до блоку управління комбінації приладів .Дякую
пропустити kts нічого не робить з цим, якщо у вас встановлений рамках використовував хочете вирівняти км машина в ті одометра використовується, якщо не помиляюся, про це das км містяться в mcu das нас хоче, щоб читач цих mcu
Я бачив, що kts не працює!!!насправді st? з проханням про допомогу щодо програмного забезпечення, які роблять роботу і за низькою ціною..мені не хочеться витратити 380 євро для підрахунку,Спасибі
Тоді зроби одну річ, завантажених nyo4 з сайту ви знаходитесь інструкції для das і bsi та інші речі, які вам буде? завжди корисно.......
bernardo943
27-09-2012, 17:54
nyo4, що він робить ? coregge км, присутніх на картині??
я думаю, що ви можете зробити, пройти панда-fire 900 до km0