КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Info на выпраўленне км

dvdtuning
29-08-2012, 10:38
Усім прывітанне
я хацеў бы спытаць-й? info аб карэкцыі км на карціну.
Усе выпраўленні павінны быць зроблены пры зняцці рамкі і dissaldando ці есць альтэрнатыўныя маршруты, каб змяняцца як справаздачнасць на карціну, што одометр ў дыягназ?
Напрыклад, група fiat, edc15c7 - edc16c8 - edc16c39

klajdin
13-09-2012, 23:59
не вельмі добра дасведчаны, але есць інструменты, якія робяць вялікую частку аўтамабіляў, але за тое, што я ведаю, акрамя таго, што хто-то не obd, але вы павінны зняць карціну strummenti, < змене толькі l? але < рэальных вам застаюцца іншыя блокі кіравання, авторой аўтамабіль ( рухавік, скрынка перадач, abs і так далей), нават калі ў карцінах есць p? старыя трэба отпаяйте

davidemx
15-09-2012, 16:00
Прывітанне, залежыць ад тыпу аўтамабіля, або, лепш сказаць, на якую аснову strumeti і eeprom трэба працаваць, некаторыя могуць зрабіць, бд, іншыя патрабуюць рамках strumeti разабралі, каб прачытаць eeprom, і іншыя яшчэ canfilter.
Каб зрабіць працу добра, не трэба працаваць, толькі на панэлі прыбораў, але і на ўсе блокі кіравання, у якім пералічаны км аўтамабіля, напрыклад, банальна на bmw вы працуеце на карціну і на cas.
З Павагай Давід.

tezzero
15-09-2012, 17:12
Прывітанне, залежыць ад тыпу аўтамабіля, або, лепш сказаць, на якую аснову strumeti і eeprom трэба працаваць, некаторыя могуць зрабіць, бд, іншыя патрабуюць рамках strumeti разабралі, каб прачытаць eeprom, і іншыя яшчэ canfilter.
Каб зрабіць працу добра, не трэба працаваць, толькі на панэлі прыбораў, але і на ўсе блокі кіравання, у якім пералічаны км аўтамабіля, напрыклад, банальна на bmw вы працуеце на карціну і на cas.
З Павагай Давід.
Не ведаюць на 100% аб гэтай тэме..вам цікава, з дапамогай якой праграмы і як вы можаце? ўмяшацца на альфа 156 1900 jtd 2000 года.Дзякуй

tezzero
15-09-2012, 17:15
Я забыўся...я замяніў панэль інструментаў-з другога, і я думаў, што рэйтынг па змяншэнні сумесціце км, прысутных у блоку кіравання з дапамогай kts, але, на жаль, не магу-й? доступ да блоку кіравання камбінацыі прыбораў .Дзякуй

sno74
15-09-2012, 23:13
Я забыўся...я замяніў панэль інструментаў-з другога, і я думаў, што рэйтынг па змяншэнні сумесціце км, прысутных у блоку кіравання з дапамогай kts, але, на жаль, не магу-й? доступ да блоку кіравання камбінацыі прыбораў .Дзякуй
прапусціць kts нічога не робіць з гэтым, калі ў вас усталяваны рамках выкарыстаў хочаце выраўнаваць км машына ў тыя одометра выкарыстоўваецца, калі не памыляюся, аб гэтым das км якія змяшчаюцца ў mcu das нас хоча, каб чытач гэтых mcu

tezzero
15-09-2012, 23:38
Я бачыў, што kts не працуе!!!на самай справе st? з просьбай аб дапамозе ў дачыненні да праграмнага забеспячэння, якія робяць працу і па нізкай цане..мне не хочацца выдаткаваць 380 еўра для падліку,Дзякуй

sno74
15-09-2012, 23:52
Тады зрабі адну рэч, загружаных nyo4 з сайта вы знаходзіцеся інструкцыі для das і bsi і іншыя рэчы, якія вам будзе? заўседы карысна.......

tezzero
16-09-2012, 00:29
ок, дзякуй

bernardo943
27-09-2012, 17:54
nyo4, што ен робіць ? coregge км, прысутных на карціне??

fcp84
23-10-2012, 22:43
я думаю, што вы можаце зрабіць, прайсці панда-fire 900 да km0