Перегляд Повної Версії : Відновити файл J-TAG
JunioR27
02-12-2013, 14:52
Добрий день:-)
Є деякі душі, pia, що я знав, дати мінімальну поверхневе знання про те, як перебудувати файл JTAG?
Я пояснюю, моє нещастя.
Деякий час назад' в той час як rimappavo мій clio rs 197cv я помилково сунув запис файлу mod, але це було не моєї машини:(
Результат? Машина не заводиться,
Після різної інформації, ворожили тут' і' мені порадили придбати обладнання, яке було у стані підключення JTAG.
Хто-небудь Може пояснити мені, як переписати файли з золота на eprom з допомогою підключення JTag?
Мені було сказано, що йде' відновили файли, але я не знаю,' ch частини починати:(
Спасибі.
Привіт Junior написання зроблено через послідовний інтерфейс(obd) ??
звертатися і метод читання, запису ecu прямо на його pcb cio? з ecu відкритий, туристичне і schedino на спеціальних схильності ще деякі дроти припаяні з різними опорами в різних місцях материнської плати(pcb) в залежності від ecu...
по-моєму, ви не повинні відновити файли не jtag, тому що саме jtag і тільки один протокол читання...
максимум вам потрібно повне резервне копіювання вашого ecu з цифри, sw і hw і відновлення ecu завжди jtag, очевидно,...
ти, що інструменти у вас є??
JunioR27
02-12-2013, 15:21
Правила є написав не publicizzare інструменти пірат:-)
Для запису я використовував півень v51 і Jtag є Ktag,
Як я можу знайти файл резервної копії?
sportknight
02-12-2013, 16:45
не можу підключитися по jtag і переписати його оригінальний файл?
вибачте,але як ви читати і писати? і чому? тепер ви не можете робити те, що ви вже? зробив?
JunioR27
02-12-2013, 17:40
Я читав і писав у eobd ебу і sagem s3000
Вибачте, дозвольте мені пояснити,
Я читав eobd, і я написав не той файл в eobd, тепер eobd я не можу ще навіть не читати,
З jtag не можу написати його файл ori тому що я читав в eobd і ' 64 кб проти 298 або що-то в більш jtag, тепер, хлопче, що я знаю, дає мені руку:-)
sportknight
02-12-2013, 17:48
дуже хороша манга,ви повинні підключити jtag renesas в ecu відкрито, як документ ktag або gallov53
ви повинні читати те, що вам jtag, і ми повинні спробувати відновити два файлу, починаючи з послідовного читання і читання jtag
ви пробували з куркою в режим recoveri стріляти всередині файлу-орі? тобто-вибір автомобіля-правильний вибір файлу грі та натисни написати без даних, у багато разів переписує, може бути, не відразу, але переписує.
JunioR27
02-12-2013, 19:49
Ні не пробував, але після того як я пошкоджений ебу за obdii це було, наче й не було:(
legendaryslave
03-12-2013, 02:21
пошти, читання obd + jtag
JunioR27
03-12-2013, 23:47
ось файли, які я читав=)
єдине хороше-це те, від 64 kb ліжко серійно і добре, так сказати, бачили, що був перепризначений собака тут з моїх частин),
якщо хтось викличе riportarmelo оригінальний, йому, я був би вдячний життя=)
JunioR27
06-12-2013, 07:17
Aiutooooo:(
dvdtuning
10-01-2014, 12:07
Riesumo пост, так як хотів запитати, хто який програміст більш ktag може писати в школі це sagem clio rs 197cv ?
sportknight
10-01-2014, 13:11
повинно зробити це, навіть v53
dvdtuning
10-01-2014, 14:28
я читав, що навіть piasini тому, двері в школі.
Привіт
Читання добре в цьому ecu sagem 3000 (мікро SH7055), пам'ять 512 кб.
Читайте тільки мікро SH7055 (maps), k-tag, ви повинні leere 512kb.
Читання que ai я відправив файл резервної копії (286kb) не sirve, щоб відновлений файл.
Вам я можу відновити без проблем, але мені потрібно читання 512 кб.