КПК

Перегляд Повної Версії : Кращий спосіб впливати на dpf

GDL88
02-12-2013, 12:11
Привіт,
прошу експертів думки про системах перепризначення для trucks:
Ви думаєте, про що ? кращий спосіб втрутитися на важких, промислових і сільськогосподарських?
Чи знаєте ви ? можете працювати на dpf і різних пристроїв, навіть не маючи в своєму розпорядженні Damos? Якщо ні, у вас є які-небудь поради, де знайти?

Я не маю транспортного засобу, зокрема, але, враховуючи, що я розмовляв з друзями (механічні), мені було цікаво, який шлях більше? простий і ефективний спосіб роботи над ним (звичайно, вітаються також поради, системи офіційних)

Спасибі!

Сьогодні
14-01-2014, 07:27
Тоді на вантажівку Iveco ми будемо inibiamo роблю:
Якщо ? €4 резисторів на датчики температури, поки не заб'ють близько 70C і опір на поплавок в Adblue, pin 3 діагнозу потрібно читати, принаймні, -11 градусів (температура при якій замерзає), якщо транспортний засіб ? €4, і він не має NoX вихлопних газів, не повинні йти в recovery.
Якщо ? €5 ми завантажуємо масив даних dell'€4 і ті ж дії останнього.
За 6 ще перебуває в стадії тестування. Не питайте мене, значення опорів, що не скажу! :) :) :)! А мені не пам'ятаю! Тільки я, трапляється, контролю і дам вам знати!

GDL88
15-01-2014, 14:59
Велике спасибі за відповідь pi? детальний!
Користуюся вашою добротою, щоб запитати вас інша інфо.. доводилося працювати на кошти, Caterpillar або Isuzu? Я завжди кажу про видалення FAP/DPF

Сьогодні
15-01-2014, 22:19
Ні, їх ніколи не..., Але є датчик NoX вихлопних газів?

сиско
16-01-2014, 22:39
Тоді на вантажівку Iveco ми будемо inibiamo роблю:
Якщо ? €4 резисторів на датчики температури, поки не заб'ють близько 70C і опір на поплавок в Adblue, pin 3 діагнозу потрібно читати, принаймні, -11 градусів (температура при якій замерзає), якщо транспортний засіб ? €4, і він не має NoX вихлопних газів, не повинні йти в recovery.
Якщо ? €5 ми завантажуємо масив даних dell'€4 і ті ж дії останнього.
За 6 ще перебуває в стадії тестування. Не питайте мене, значення опорів, що не скажу! :) :) :)! А мені не пам'ятаю! Тільки я, трапляється, контролю і дам вам знати!
здрастуйте, ви можете пояснити мені, cos'? набір даних (думаю, що це файл конфігурації) і де знаходиться? привіт і спасибі

carlo abarth
16-01-2014, 23:11
навіть якщо мене не цікавлять пікапи я приєднуюся до питання колеги про datset!!!і тільки цікавості", професійно!!!
здрастуйте, ви можете пояснити мені, cos'? набір даних (думаю, що це файл конфігурації) і де знаходиться? привіт і спасибі

Сьогодні
17-01-2014, 21:32
Практично dataset б версію програмного забезпечення, завантаженого в ECM. Тому у випадку якщо ви плануєте або немає датчик NoX, і, отже dereting! Вибачте за затримку мого відповіді.. я Сподіваюся допомогти мій невеликий досвід. Однак я думаю, цього достатньо, щоб зробити copy-paste з одного stralis pre 5 євро файлу орі в блоці керування двигуном.... Хто-то, хто знає більше? може підтвердити, якщо я кажу, фігня? Спасибі!

сиско
17-01-2014, 21:56
Практично dataset б версію програмного забезпечення, завантаженого в ECM. Тому у випадку якщо ви плануєте або немає датчик NoX, і, отже dereting! Вибачте за затримку мого відповіді.. я Сподіваюся допомогти мій невеликий досвід. Однак я думаю, цього достатньо, щоб зробити copy-paste з одного stralis pre 5 євро файлу орі в блоці керування двигуном.... Хто-то, хто знає більше? може підтвердити, якщо я кажу, фігня? Спасибі!
тому, якщо я правильно зрозумів, ви цього не зробите ви, але який-то ваш колега робить, що і ви не зовсім зрозуміло все, просто цікаво, щоб знати, як різні виробники, dislocano різних info ecu, scania, наприклад, існує файл, який зберігається coo (cordinatore) і icl (у рамках dtrumenti), який містить цей тип інформації і не тільки; здрастуйте!

Сьогодні
17-01-2014, 22:12
Я-не частина програмного забезпечення, але attuo практична частина, у всякому разі у мене є досвід деяких транспортних засобів, проданих відправити в Дубаї кілька років тому, ми говоримо вже в перші місяці 2008 року ? необхідно знизити транспортні засоби, так як вони не могли бути спорядженням ad blue! І з допомогою техніка Iveco ? при завантаженні даних euro4.

Тому прошу роз'яснень... Я вписаний в цей форум, щоб зрозуміти!

сиско
17-01-2014, 22:27
дякую, що відповіли плані, ми зрозуміємо, все більше і більше?

Сьогодні
30-01-2014, 07:14
Можу додати, що в блоці управління ECM (двигун) працює з Раз і, щоб бути більш точним, резистори на датчики температури в каталізаторі повинні давати температуру xompresa між 50 і 100*C і значення відпалу бака adblue повинно бути, від'єднавши ilpin три поплавкового -39*с, в іншому випадку ви повинні втрутитися з опорами і тут.

nox
30-01-2014, 14:21
Завжди говорите iveco правильно?

Сьогодні
31-01-2014, 06:54
Я кажу Iveco, але я вважаю, що для відносно мови опорів однакова для всіх вантажівка, як мені здається, що всі повинні дотримуватися системи з UDST bosch. Я помиляюся? Якщо не помиляюся, з Євро 5 scania прийняла EGR, але потім Євро 6 приймає вона також системи Adblue. Тепер з 6 євро Iveco має вбудовану fonzio i диспетчери уприскування сечовини в блок керування двигуном, і я не знаю, якщо інші зробили те ж саме, і якщо прийняти все ж система вприскування палива Bosch.

nox
31-01-2014, 12:40
Немає scania євро 5 ad Blue), і, наскільки я знаю, ви працюєте тільки карту І iveco ? трохи більше? проблематично для інших, а я, на жаль, навіть якщо ви працюєте, а також на вантажні автомобілі, у мене ніколи не було вимоги, щоб виключити його

франк-електричний
коли я знаю, що я справжня проблема народжується з volvo, який має датчик температури вбудований датчик nox, а потім використовувати той же насос scr iveco