Перегляд Повної Версії : ТЕРМІНОВО, PLEASE шукаю файл ori flash eeprom для порівняння bmw x5 E53 3.0 d 2003
привіт всім друзі, мені терміново потрібні ці 2 файли (орі), так і flash, що eeprom для доказу, що у мене є машина, cn проблема, і я хотів би порівняти 2 файлу, якщо можна, спасибі.блок управління і bosch 0281010314 спасибі
вже й проблематично з номерами hw і sw на bmw, тому що навіть для одного і того ж sw файл може бути іншим (ви повинні бачити, моп cks) а якщо ти місць, тільки номер hw бачу триває його знайти, щоб зробити порівняння.
потім я бачив тепер, що у вас мало повідомлень і тому (на жаль) ви не можете завантажити якийсь файл.
Я б більше ke інший файл eeprom, щоб побачити, dv і написав рами і дата виробництва
якщо відкрити hex-редактором, ви повинні бачити цифри, шасі.
та тому? я kiesto хто-файлу одно, чому? у цій eep nn ce нічого, і все пропустив :-( я хотів би побачити, dv написано
ніхто ці файли?
вибачте com ? успіх, що втратили e2p на edc15?
це не знаю, але sosolo ке і прийшла ця makkina ke nn частини і читання флеш-cn mpps бачить шасі, в той час як в діагностиці info ecu, а мені від шасі і дата виробництва, і, як несправність у мене іммобілайзер.ews і добре, і невдача, і я бачить ключ і згоди стартера.працює двигун, але не частину
для вирішення вашої проблеми ? потрібно діагностика bmw
та на жаль, не тримаю її на мить :-(