Прагляд Поўнай Версіі : ТЭРМІНОВА, PLEASE шукаю файл ori flash і eeprom для параўнання bmw x5 E53 3.0 d 2003
прывітанне ўсім сябры, мне тэрмінова патрэбныя гэтыя 2 файла (врі), так і flash, што eeprom для доказу, што ў мяне есць машына, cn праблема, і я хацеў бы параўнаць 2 файла, калі можна, дзякуй.блок кіравання і bosch 0281010314 дзякуй
ужо і праблематычна з нумарамі hw і sw на bmw, таму што нават для аднаго і таго ж sw файл можа быць іншым (вы павінны бачыць, мап cks) а калі ты месцаў, толькі нумар hw бачу доўжыцца яго знайсці, каб зрабіць параўнанне.
потым я бачыў зараз, што ў вас мала паведамленняў і таму (на жаль) вы ня можаце спампаваць якой-небудзь файл.
Я б больш ke іншы файл eeprom, каб убачыць, dv і напісаў рамы і дата вытворчасці
калі адкрыць hex-рэдактарам, вы павінны бачыць лічбы, шасі.
ды таму? я kiesto хто-файла роўна, чаму? у гэтай eep nn ce нічога, і ўсе прапусціў :-( я хацеў бы ўбачыць, dv напісана
ніхто гэтыя файлы?
carmageddon
02-12-2013, 16:27
прабачце com ? поспех, што страцілі e2p на edc15?
гэта не ведаю, але sosolo цы і прыйшла гэтая makkina ke nn часткі і чытанне флэш-cn mpps бачыць шасі, у той час як у дыягностыцы info ecu, а мне ад шасі і дата вытворчасці, і, як няспраўнасць у мяне иммобилайзер.ews і добра, і няўдача, і я бачыць ключ і згоды стартара.працуе рухавік, але не частка
carmageddon
02-12-2013, 17:02
для вырашэння вашай праблемы ? патрабуецца дыягностыка bmw
ды на жаль, не трымаю яе на момант :-(