Перегляд Повної Версії : Mercedes clase w211 E 270 cdi ріпи
обличчя зі шрамом
30-11-2013, 17:18
я ? вхід в майстерню з цієї mercedes, що в транспортних руху на оберти двигуна 1200-1500giri,appeno accelero ця проблема зникає.
У діагнозі немає помилок немає, клапан egr ? ок,повітроводи всмоктування ок ,різання, здійснювана мало,prex дизель ок,купон в акпп робиться я не знаю більше? що перевірити і переконатися.
І успіх, комусь ця проблема або у вас є рада???
explode82
30-11-2013, 17:28
в першу чергу chiudigli в egr, так і в електронному вигляді, що piastrandola і спробувати і подивитися, якщо дефект зникає, якщо не зникає, то, безумовно, форсунки брудні або staratti,дещо слід зауважити бачачи, корекція форсунок в діагностиці
обличчя зі шрамом
30-11-2013, 17:36
l egr л я закритий в електронному вигляді,пластини не пу? зібрати як ? складається з l egr.для безпеки я відключив роз'єм dell egr але проблема в ce завжди.
Форсунки від діагнозу не погано, погано рынке.это то дефект робить, навіть якщо не натискаю l проводці акселератора.
при спуску з включеною передачею машина смикає той же.
ви, ймовірно, клапан рециркуляції заблокований відкритим. електроприводу пу? не відповісти
обличчя зі шрамом
30-11-2013, 18:16
Якщо відкрито машину calerebbe продуктивності.
Клапан ? розібрали для перевірки і ? чистий
бачив, що автомобіль має автоматичну коробку передач, може бути, у вас є деякі проблеми з регулювання зчеплення.
не ? сказав, що в разі відмови може бути лише налаштувати.
explode82
01-12-2013, 22:55
я controllerei також фільтр твердих частинок,ймовірно, ce занадто велика протитиск ог, і не помічає,іноді я ? довелося
обличчя зі шрамом
01-12-2013, 23:03
Це не має сажового фільтра
спробувати зробити регенерації фільтра твердих частинок
я не розумію, якщо ? двигуна-f? зірвати або обмін....
я думаю, самий останній...якщо вони поміняв масло в акп, переконайтеся, що зробили з його специфікація MB236.12 або 236.14 повністю синтетичне...багато хто не знає цього particolarit? і я кладу в загальний ATF III мінеральне, f? самі ушкодження, що і інші...
mercedes і дуже вимогливим з точки зору мастильних матеріалів в конкретних...
blackwolf76
02-12-2013, 21:56
Я б сказав, перевірити вкладиші turbo, якщо хто-то ? трохи порушена. вам потрібно створити проблему, крім того, відбувається також датчики обертів...
якщо ви мені підтвердіть, що проблема у вас навіть на спуску з педалі акселератора звільнені, то не пу? бути проблема, двигун n? в блок управління. ? проблема кпп - зчеплення.
carlo abarth
02-12-2013, 23:12
а для заміни масла в кпп......мої жили на а4 він відносив з розуму зійти!!
peaKpower
05-12-2013, 18:45
Що я знаю, має бути гідротрансформатор!
Що я знаю, має бути гідротрансформатор! але ріпи холодний або температура
обличчя зі шрамом
07-12-2013, 22:54
Проблема c'? я навіть в гору з педаллю акселератора відпущена.
Я перевірив все, і я зробив так само, l обмін трансмісійне масло з миючими засобами, але проблема не ви ? послаблюється нічого,але і всі елементи управління, які я провів, мабуть, гідротрансформатор пішов.
Ріпи завжди, як на холодній, що у нього температура,холодно-ви відомий пі?.
carlo abarth
08-12-2013, 00:29
у цей момент ви можете зняти коробку передач!!!або краще хороший суха обмін!!!!
blackwolf76
08-12-2013, 10:01
Мені колись na na passat робив мені стати тупіший... в результаті це був датчик колеса, який посилав сигнал неправильний і ридаючи, і робив двигун з-за ASR. Спробуйте відключити його і подивитися, якщо реф?... ? доказ, як багато, що не варто нічого.
обличчя зі шрамом...якщо масло ? ок.. ви можете спробувати вступити в спілкування з модуля обмін egs з одним сканером і їзди на мотоциклі спробувати зробити калібрування перетворювача.....
потім зробив це за активації клапанів обмін завжди зі сканером....
якщо ще після цих операцій курс ще не v?...спробуйте видалити всі параметри autoadattivi del'egs...
обличчя зі шрамом
18-12-2013, 12:24
проблема вирішена,замінив конвертер машина ? ідеальний.
дякую всім за допомогу