КПК

Перегляд Повної Версії : Twingo 1.2 2000 року і ІММО

zioweb
Привіт, хлопці, мені потрібна ваша допомога: моя подруга ? залишається зі своєю twingo, не бачить-й? код іммо на ключ і, отже, не частина.

це twingo "старого" типу, але той вже? рестайлінг, кінець 2000 року. я не можливість? в цей час ми бачимо, що ебу встановлює, c'? що ніхто не може допомогти мені зрозуміти, що ecu монтується і, при необхідності, режим? у scodifica?

І версії від 43kw, і я доступний, номер шасі..., я хотів би читати, перш ніж іти, що бачив ? далеко від дому, щоб йти їх, прийняти рішення і повернутися...

має бути або Sagem Safir або Siemens Sirius

спасибі заздалегідь.

sa80libero
тип ecu бренди і т.д. в іншому випадку буде важко вам допомогти

zioweb

klajdin
тип ecu бренди і т.д. в іншому випадку буде важко вам допомогти
? те, що ви шукаєте sa80******тест з ******** часто d? блок управління на автомобіль дані

sa80libero
безумовно, ти будеш служити? паяльник etc, погоджується з тим, що перейти їх демонтувати екю і робіт туристичне так ми теж з hd esw ми маємо картину більш ясно, для того, щоб вам допомогти...

zioweb

sa80libero
ок, дайте нам знати info ecu, і подивимося, чим вам допомогти

zioweb

pinotec
я думаю, що монтує iaw 5nr гібридний ,і для scodificarla вам потрібно tms374

magi1984
в керівництві по експлуатації машини повинні бути дії для пуску двигуна. Якщо c? тоді просто зателефонуйте renault і попросити код для вставки (зобов'язані rilasciartelo), так ви можете привести свій автомобіль в майстерню і працювати спокійно

zioweb

звичайно, таким чином я міг би, принаймні, взяти її додому, доброзичлива господиня.

у всякому разі, я звузив поле для ecu, є тільки два можливих:

Siemens Sirius32
Sagem Safir 2

Я, знаєте, допомогти на ці?

я повернувся мережі, для siemens sirius необхідно прочитати eprom, але я не розумію, якщо послідовного читання mpps може мені допомогти, то обробки файлу з будь-якого програмного забезпечення (immokiller, наприклад).

для sagem safir, а я читав, що вони йдуть ponticellati деякі моменти в чіп, але я не зрозумів, якщо це необхідно, також інтерфейс спеціально.

magi1984
якщо ? один sirius32 потрібно читати flash, я думаю, гори 29f400, зараз не пам'ятаю
ймовірно, mpps пу? робити в таких випадках, якщо законом флеш-ПОВНІЙ
в іншому випадку вам доведеться dissaldarla читати і переглядати за допомогою програвача flash/eprom

якщо монтує sagem safir вам спеціального інтерфейсу для scodifica, не просто міст пін на eprom

zioweb
спасибі magi1984... сьогодні я бачу, що звір монтує і я дам вам знати...

guidotacco
sirius32 отпаять флеш 29f200,safir замикайте дві ніжки flash 28f512

zioweb
28-08-2012, 21:02

для sirius32 необхідно обробити файл за допомогою програми ad-hoc, який immokiller наприклад

для safir ви приносите в короткі дві ніжки, але через інтерфейс для сніданків...

я помиляюся?

guidotacco
для sirius i sw є otocheck,ecuvonix 2,carsoftware,і т. д...
для safir я л інтерфейс tms370 dcode,але ви f? навіть без цього,ponticellando два пін-код flash

zioweb

sa80libero
якщо хочете, у мене є друг, на рим, який може допомогти вам

zioweb
скажіть, pi? в pm... особливо, це стосується витрачає.

sa80libero
29-08-2012, 12:34
ціну не знаю, зараз відновлення кількості і тобі послав в лічку, ок?

zioweb
ідеальний... я чекаю.

guidotacco
однак, у 32 євро, можна поставити емулятор іммо

sno74
поставити емулятор завжди треба читати flash і processarla потім покладіть емулятор.........

guidotacco
поставити емулятор завжди треба читати flash і processarla потім покладіть емулятор.........
це ? вірно,але ви не шпигуни, і все працює!

magi1984
навіть з scodifica всього ви не шпигуни, і все працює

guidotacco
навіть ті, з тіла?

zioweb
29-08-2012, 21:10
Гвідо я тобі послав в лічку.

guidotacco
тепер я бачу!

sno74
це ? вірно,але ви не шпигуни, і все працює!
ви завжди, говорячи з емулятором без обробки flash, чому? я бачу, що повідомлення після ви говорите боді-хотілося б зрозуміти, добре що я коли сів на нього емулятор додається дали мені sw для обробки flash з вашого емулятора немає, то....

guidotacco
29-08-2012, 22:21
то з емулятором,ви повинні прочитати 29f200 decodificarla частково,паяти дроти dell емулятор,вирізати pin 58 і ви прикріплені,нічого індикатори і клімат працює
без емулятора,роблячи в цілому на 29f200,якщо ? без boby комп'ютер,горить тільки індикатор несправності,різати доріжки на панелі і все ок,а якщо є боді-пу? дати-то проблема, типу, що клімат не працює

sno74
29-08-2012, 22:32
добре, тепер ми ? тільки те, що я думав? в першому пості говорив, що він не може прочитати flash в момент я знімають ecu та порт з одним, що знає, як зробити, як має бути зроблено...........

zioweb
Проблема ? що для мене ? хобі, а не робота, я інтервенцій для мене і знайомих/друзів, і я до сих пір не все обладнання.
Сказати, мій wellon не програма 29f200, в іншому випадку навіть без паяльна станція в rimuovevo в будь-якому випадку і роблю.

Тепер давайте подивимося, якщо вирішувати по-іншому, на цей раз, але незабаром я беру gq-x4, що я втомився.

zioweb

sa80libero
потім ви телефонуйте за номером, який я дав тобі?

zioweb
Ви: ми повинні закінчити, я дам вам знати, коли закінчу.