Прагляд Поўнай Версіі : Дапамогу ў карэкцыі км Lancia Y
Прывітанне Рага , мне патрэбна дапамога, каб выправіць кіламетраў гэтай Lancia Y 2006 года , я асуджаны файл з Ny04 , але, мабыць, праграма выпраўляе але пры падключэнні рамкі да аўтамабіля ў мяне і прабег іншы, і нават апошні мінулы тэрмін дзеяння , я павінен прынесці км прыкладна 74234 КМ і паслуг 63267km з дата прыкладна ў 10 месяцаў f? , дзякуй за дапамогу.
PS
На NY04 eprom, аказваецца, 93c66, але прыборная панэль мантуе 93s66.
тэст ....
На жаль, не ўсе ў парадку , я не разумею доме здарылася ў гэтую карціну , я спрабаваў некалькі разоў, спланаваць 93s66 з міль па-рознаму, але нічога не працягнуць прагляд міль па-рознаму, чым тыя, што ўзяў.
Якія-небудзь ідэі ??
але тое, што заказ яны адрозніваюцца?
маглі б вы зрабіць паспрабуйце абнуліць значэнне odometrico і прыняць яго наперад з дыягназам,не s? калі ен таксама працуе для іх іншыя значэння.
я breenbee і дазваляе мне зрабіць змены, як у s? што ў gi? і для ўсіх функцый (service,data,< апошні service)не s? калі іншыя робяць.
у любым выпадку ваш ? у выпадку збою,не я ? ніколі не здаралася.
але тое, што заказ яны адрозніваюцца?
маглі б вы зрабіць паспрабуйце абнуліць значэнне odometrico і прыняць яго наперад з дыягназам,не s? калі ен таксама працуе для іх іншыя значэння.
я breenbee і дазваляе мне зрабіць змены, як у s? што ў gi? і для ўсіх функцый (service,data,< апошні service)не s? калі іншыя робяць.
у любым выпадку ваш ? у выпадку збою,не я ? ніколі не здаралася.
Я спрабаваў абнуліць км , працягвае адлюстроўваць каля 125xxx км , аднак на першы раз я выправіў кіламетрах да першай пры ўключэнні запальвання я дакладны прабег напісаў , але апошні , што я не правільны , я не мог скідаецца з дапамогай дыягнастычнага прыбора , таму я вырашыў выправіць гэта значэнне з дапамогай ny04 , а вось пасля замены ў мяне пачаліся праблемы , km, якія не супадаюць з тымі, узяў і сэрвіс не сбрасываемая , адзінае, што мне не вярнуцца ? што Ny04 апрацоўвае файл як 93c66, пакуль інструмент мантуе 93s66 , для астатніх я не сустрэў цяжкасцяў , аднак на дадзены момант я сумняваюся, што праблема ў 93s66 таксама, чаму? успамінаючы крокі, зробленыя пасля праграмавання 93s66 я зрабіў праўку, і параўнанне файлаў, напісаных з таго, ложак я знайшоў адрозненні.
Для рэдагавання з дапамогай УПА і Ny04
мне не застаецца іншага, хто раіць замяніць 93xx. паўтараю выпадку збою,я зрабіў кадраў з s66 і выкарыстоўваецца nyo4.
у адпаведнасці з м? вы можаце паставіць c66...