Перегляд Повної Версії : допоможіть мені, проблема bmw x5 3.0 d 2003
Хлопці, у мене проблема cn цей автомобіль і приїхала, а частина в діагностиці ecu я від іммобілайзера.це та модель cn ews.у ews у мене немає відмови в параметри, каже мені ключ ок згоди для запуску.в ecu у мене завжди помилка іммобілайзера mem видаляємо, але коли вимикаю і назад картина повторюється.я спробував зробити функцію діагноз, який ви kiama компенсації ews/dme, але в той час як тому, каже мені, ews/dme nn сумісні.рама і його, і тепер я хотів би спробувати cn оригінальний інструмент bmw, якщо можна? рішення. Я навіть намагався зробити scod часткове, але коли я йду, щоб зробити компенсацію мені завжди каже, що несумісні.? після scod знаю, якщо це нормально, несправність nn з'являється і також зникає шасі etc etc scod зроблено cn ecuv.я сходжу з розуму чи можете ви мені допомогти? Спасибі вам велике
Оновлення з mpps бачить шасі, в той час як в diag ні, може бути, що він втратив tt дані?nn бачить кадр і nn компенсує?
але перш ніж потрапити до тебе поставив нас вже руки кого-то?
carmageddon
28-11-2013, 08:10
я спробував зробити функцію діагноз, який ви kiama компенсації ews/dme, але в той час як назад каже мені ews/dme nn сумісні.
ews-dme не сумісні про це авто, чому? ? дизель, dme ? ебу бензинових двигунів, слід виконати вирівнювання ews-dde
Ви бачили багато людей . про те, carmageddon цієї функції тримає texa в тнвд
carmageddon
28-11-2013, 08:36
також використовую я texa idc, але на bmw робить саме стоїть, не може робити нічого, якщо не діагностика і скидання помилок.
якщо у вас є можливість? сша спочатку діагнозу або, як мінімум, також carsoft bmw добре для вирівнювання, gi? пробував
Cos carsoft? Я намагався брайан бі, але робить тільки мод після 2006 року.whurt nnt
carmageddon
28-11-2013, 08:48
і не думай навіть brai bee, використання, що теж...але без діагностики родової ? в стані зробити вирівнювання на bmw...я також пробував bosch, marelli і ведмідь...нічого не робити.
carmageddon
28-11-2013, 10:01
? l емуляції інструменту діагностики bmw
тому я повинен вирішити cn цей інструмент?єдине, що я помітив, що в centralialina ecu в діагноз я не я n шасі, в той час як з mpps бачить рами в flash.я думаю про eep, що видалив дані.хто-небудь файл eep для того, щоб побачити, dv написані дані?рама re рік випуску?
carmageddon
28-11-2013, 10:32
якщо ваша проблема ? l ews у вас є тільки два рішення, які я написав.
якщо не хочете експериментувати, я не можу вам допомогти
Nn, я думаю, l ews, але як ecu шасі nn ce
carmageddon
28-11-2013, 12:02
коли немає зв'язку між ews і ecu двигуна автомобіль не запускається...але не тому, що? не втрачає даних кадру, просто тому, що? не відповідає на пінг з боку ecu двигуна...проблема все ews 3 і 4 ? stra знав, і, якщо б це була ваша проблема ? можна вирішити, лише замінивши l ews...роботи компенсація ews часто ? тільки paliativo і це не допомогло
це пояснення ? діє тільки, якщо ваша проблема, як я вже? написано ? l ews
Тому я хочу купити ews новий? Або йде bn, навіть у руїнах?
carmageddon
28-11-2013, 13:35
? потрібно купити новий, просто буклет автомобілі і даних клієнта, і, мабуть, вартість 80 євро...або, може бути, що в пі?...перш ніж діяти, зробіть переконайтеся в bmw, які проблеми.
tecnoecu
28-11-2013, 22:14
привіт я хотів сказати, що навколо існує також програміст для ews в лінії ke k nn змушує вас втрачати навіть дані
Ну, давай, але якщо я купую новий-але це дрібниці, я думаю, вона*****і ви kiama це прог?
msport (exil77grande)
29-11-2013, 00:00
і не думай навіть brai bee, використання, що теж...але без діагностики родової ? в стані зробити вирівнювання на bmw...я також пробував bosch, marelli і ведмідь...нічого не робити.
я закликаю тебе не розміщувати посилання на сторонні сайти.
проблема вирішена
хлопці, проблема, яку я зміг вирішити зрозуміти, де вони в eep-n шасі, дата виробництва, я їм написані і з діагнозом я зробив вирівнювання та футбольний.спасибі всім за підтримку...хороше зробити :-)
повідомлення правильно, я пам'ятаю, що писати великими літерами рівносильно кричати