Прагляд Поўнай Версіі : дапамажыце мне, праблема bmw x5 3.0d 2003
Хлопцы, у мяне праблема cn гэты аўтамабіль і прыехала, а частка ў дыягностыцы ecu я ад иммобилайзера.гэта і мадэль cn ews.у ews у мяне няма адмовы ў параметры, кажа мне ключ ок згоды для запуску.у ecu у мяне заўседы памылка иммобилайзера mem выдаляем, але калі я выключаю і назад карціна паўтараецца.я паспрабаваў зрабіць функцыю ў дыягназ, які вы kiama кампенсацыі ews/dme, але ў той час як таму, кажа мне, ews/dme nn сумяшчальныя.рама і яго, і цяпер я хацеў бы паспрабаваць cn арыгінальны інструмент bmw, калі можна? рашэння. Я нават спрабаваў зрабіць scod частковае, але калі я іду, каб зрабіць кампенсацыю мне заўседы кажа, што несумяшчальныя.? пасля scod ведаю, калі гэта нармальна, няспраўнасць nn з'яўляецца і таксама знікае шасі etc etc scod зроблена cn ecuv.я схаджу з розуму ці можаце вы мне дапамагчы? Дзякуй вам вялікае
Абнаўленне з mpps бачыць шасі, у той час як у diag няма, можа быць, што ен страціў tt дадзеныя?nn бачыць кадр і nn кампенсуе?
але перш чым трапіць да цябе паставіў нас ужо рукі каго-то?
carmageddon
28-11-2013, 08:10
я паспрабаваў зрабіць функцыю у дыягназ, які вы kiama кампенсацыі ews/dme, але ў той час як таму кажа мне ews/dme nn сумяшчальныя.
ews-dme не сумяшчальныя аб гэтым аўто, чаму? ? дызель, dme ? эбу бензінавых рухавікоў, варта выканаць выраўноўванне ews-dde
Вы бачылі шмат людзей . аб тым, carmageddon гэтай функцыі трымае texa ў тнвд
carmageddon
28-11-2013, 08:36
таксама выкарыстоўваю я texa idc, але на bmw робіць менавіта варта, не можа рабіць нічога, калі не дыягностыка і скід памылак.
калі ў вас есць магчымасць? зша першапачаткова дыягназу або, як мінімум, таксама carsoft bmw добра для выраўноўвання, gi? спрабаваў
Cos і carsoft? Я спрабаваў браян бі, але робіць толькі мод пасля 2006.whurt nnt
carmageddon
28-11-2013, 08:48
і не думай нават brai bee, выкарыстанне, што таксама...але без дыягностыкі радавой ? у стане зрабіць выраўноўванне на bmw...я таксама спрабаваў bosch, marelli і мядзведзь...нічога не рабіць.
carmageddon
28-11-2013, 10:01
? l эмуляцыі інструмента дыягностыкі bmw
таму я павінен вырашыць cn гэты інструмент?адзінае, што я заўважыў, што ў centralialina ecu ў дыягназ я не я n шасі, у той час як з mpps бачыць рамы ў flash.sto думаючы пра eep, што ен выдаліў dati.qualcuno файл eep для таго, каб праверыць, ці, dv напісаны дадзеныя?рама re год выпуску?
carmageddon
28-11-2013, 10:32
калі ваша праблема ? l ews ў вас есць толькі два рашэнні, якія я напісаў.
калі не хочаце эксперыментаваць, я не магу вам дапамагчы
Nn, я думаю, l ews, але як ecu шасі nn ce
carmageddon
28-11-2013, 12:02
калі няма сувязі паміж ews і ecu рухавіка аўтамабіль не запускаецца...але не таму, што? не губляе дадзеных кадра, проста таму, што? не адказвае на пінг з боку ecu рухавіка...праблема ўсе ews 3 і 4 ? stra ведаў, і, калі б гэта была ваша праблема, ? можна вырашыць, толькі замяніўшы l ews з...працы кампенсацыя ews часта ? толькі paliativo і гэта не дапамагло
гэта тлумачэнне ? дзейнічае толькі, калі ваша праблема, як я ўжо? напісана, ? l ews
Таму я хачу купіць ews новы? Ці ідзе bn, нават у руінах?
carmageddon
28-11-2013, 13:35
? трэба купіць новы, проста буклет аўтамабілі і дадзеных кліента, і, мабыць, кошт 80 еўра...ці, можа быць, што-то ў пі?...перш чым дзейнічаць, зрабіце пераканайцеся ў bmw, якія праблемы.
tecnoecu
28-11-2013, 22:14
прывітанне я хацеў сказаць, што вакол існуе таксама праграміст, для ews ў лініі k ke nn прымушае вас губляць нават дадзеныя
Ну, давай, але калі я купляю новы-але гэта дробязі, я думаю, яна*****і вы kiama гэта прог?
msport (exil77grande)
29-11-2013, 00:00
і не думай нават brai bee, выкарыстанне, што таксама...але без дыягностыкі радавой ? у стане зрабіць выраўноўванне на bmw...я таксама спрабаваў bosch, marelli і мядзведзь...нічога не рабіць.
я заклікаю цябе не размяшчаць спасылкі на іншыя сайты.
праблема вырашана
хлопцы, праблема, якую я вырашыць змог зразумець, дзе яны ў eep-n шасі, і дата вытворчасці, я ім напісаныя і з дыягназам я зрабіў выраўноўванне і partita.grazie усім за падтрымку...у добрае зрабіць :-)
паведамленне правільна, я памятаю, што пісаць загалоўнымі літарамі раўнасільна крычаць