КПК

Перегляд Повної Версії : Клонувати EZS Mercedes

ecutano
27-11-2013, 00:45
Привіт Рага , я замінити блок avviam. EZS Mercedes , я прочитав, часу f? обговорення, де ви описували, як клонувати EZS , у вас є інформація .
Дякую

dvdtuning
27-11-2013, 00:48
Дивіться, я є, я працюю, але я пішов з роботи, чому? я знайшов мало інформації в інтернеті!

legendaryslave
27-11-2013, 01:32
потрібно рухатися двома процесорами ? операція трохи важко, але здійснимо

ecutano
27-11-2013, 07:28
потрібно рухатися двома процесорами ? операція трохи важко, але здійснимо

Привіт , процесорів є дві Motorola ZC410730CFU ?, ви вже? пробував і це працює ?, але потім працює також радіо команди для відкриття дверей ?
З повагою

legendaryslave
27-11-2013, 12:20
Привіт , процесорів є дві Motorola ZC410730CFU ?, ви вже? пробував і це працює ?, але потім працює також радіо команди для відкриття дверей ?
З повагою
так, я вже виконав роботу успішно, я повинен бути і risaldato двох процесорів на замку новий очей, однак,' що найчастіше проблема ? ключ для дистанційного керування треба використовувати те, що спочатку bdella машини

tecnoecu
27-11-2013, 22:34
привіт, якщо ви не хочете, щоб отпаять процесор, навколо можна знайти якийсь програміст може riutilizzarti у замку ключ, який ви взяли під знесення.

ecutano
03-12-2013, 07:21
так, я вже виконав роботу успішно, я повинен бути і risaldato двох процесорів на замку новий очей, однак,' що найчастіше проблема ? ключ для дистанційного керування треба використовувати те, що спочатку bdella машини
Зробив , все ОК , працюють оригінальних ключів транспортного засобу, а також пульт дистанційного керування і ок , Спасибі

motorsport
03-12-2013, 10:09
я підтверджую, і робота, здійснимо, але трохи rognoso!!

isfedale82
17-09-2014, 13:13
привіт, якщо ви не хочете, щоб отпаять процесор, навколо можна знайти якийсь програміст може riutilizzarti у замку ключ, який ви взяли під знесення.

привіт ? можна дізнатися деяку інформацію про цих програмістів без розбирання процесорів, завдяки

isfedale82
08-01-2015, 14:32
я підтверджую, і робота, здійснимо, але трохи rognoso!!

ви знаєте якийсь інструмент або програма для редагування та читання eprom?

guidotacco
08-01-2015, 19:02
ви знаєте якийсь інструмент або програма для редагування та читання eprom?

rosfar r270,читає eeprom і flash on board..

isfedale82
08-01-2015, 20:59
rosfar r270,читає eeprom і flash on board..

потім ви зможете змінити читання?
ви знаєте, якщо avdi зчитує eeprom і flash, бд?

guidotacco
09-01-2015, 21:14
потім ви зможете змінити читання?
ви знаєте, якщо avdi зчитує eeprom і flash, бд?

у цьому випадку вам потрібно тільки клонувати, так що читайте на старій написати за новою,а якщо вам потрібно зробити кілометрів нових ключів і т. д.... є спеціальні програми

isfedale82
09-01-2015, 23:22
у цьому випадку вам потрібно тільки клонувати, так що читайте на старій написати за новою,а якщо вам потрібно зробити кілометрів нових ключів і т. д.... є спеціальні програми

ви знаєте імена цих програм?
хто-небудь знає, якщо з avdi можна клонувати або змінити flash безпосередньо з бд?