Прагляд Поўнай Версіі : Кланаваць EZS Mercedes
Прывітанне Рага , я замяніць блок avviam. EZS Mercedes , я прачытаў, часу f? абмеркаванне, дзе вы апісвалі, як кланаваць EZS , у вас есць інфармацыя .
Дзякуй
dvdtuning
27-11-2013, 00:48
Глядзіце, я есць, я працую, але я сышоў з працы, чаму? я знайшоў мала інфармацыі ў інтэрнэце!
legendaryslave
27-11-2013, 01:32
трэба рухацца двума працэсарамі ? аперацыя трохі цяжка, але выканальна
трэба рухацца двума працэсарамі ? аперацыя трохі цяжка, але выканальна
Прывітанне , працэсараў з'яўляюцца дзве Motorola ZC410730CFU ?, вы ўжо? спрабаваў і гэта працуе ?, але потым працуе таксама радые каманды для адкрыцця дзвярэй ?
З павагай
legendaryslave
27-11-2013, 12:20
Прывітанне , працэсараў з'яўляюцца дзве Motorola ZC410730CFU ?, вы ўжо? спрабаваў і гэта працуе ?, але потым працуе таксама радые каманды для адкрыцця дзвярэй ?
З павагай
так, я ўжо выканаў працу паспяхова, я павінен быць і risaldato двух працэсараў на замку новы вачэй, аднак,' што часцяком праблема ? ключ для дыстанцыйнага кіравання трэба выкарыстоўваць тое, што першапачаткова bdella машыны
tecnoecu
27-11-2013, 22:34
прывітанне, калі вы не хочаце, каб отпаять працэсар, вакол можна знайсці які-небудзь праграміст можа riutilizzarti у замку ключ, які вы ўзялі пад знос.
так, я ўжо выканаў працу паспяхова, я павінен быць і risaldato двух працэсараў на замку новы вачэй, аднак,' што часцяком праблема ? ключ для дыстанцыйнага кіравання трэба выкарыстоўваць тое, што першапачаткова bdella машыны
Зрабіў , усе ОК , працуюць арыгінальных ключоў транспартнага сродку, а таксама пульт дыстанцыйнага кіравання і ок , Дзякуй
motorsport
03-12-2013, 10:09
я пацвярджаю, і праца, выканальна, але трохі rognoso!!
isfedale82
17-09-2014, 13:13
прывітанне, калі вы не хочаце, каб отпаять працэсар, вакол можна знайсці які-небудзь праграміст можа riutilizzarti у замку ключ, які вы ўзялі пад знос.
прывітанне ? можна даведацца некаторую інфармацыю аб гэтых праграмістаў без разборкі працэсараў, дзякуючы
isfedale82
08-01-2015, 14:32
я пацвярджаю, і праца, выканальна, але трохі rognoso!!
вы ведаеце які-небудзь інструмент ці праграма для рэдагавання і чытання eprom?
guidotacco
08-01-2015, 19:02
вы ведаеце які-небудзь інструмент ці праграма для рэдагавання і чытання eprom?
rosfar r270,чытае eeprom і flash on board..
isfedale82
08-01-2015, 20:59
rosfar r270,чытае eeprom і flash on board..
затым вы зможаце змяніць чытання?
вы ведаеце, калі avdi счытвае eeprom і flash, бд?
guidotacco
09-01-2015, 21:14
затым вы зможаце змяніць чытання?
вы ведаеце, калі avdi счытвае eeprom і flash, бд?
у гэтым выпадку вам трэба толькі кланаваць, так што чытайце на старой напісаць па новай,а калі вам трэба зрабіць кіламетраў або новых ключоў і г. д.... есць спецыяльныя праграмы
isfedale82
09-01-2015, 23:22
у гэтым выпадку вам трэба толькі кланаваць, так што чытайце на старой напісаць па новай,а калі вам трэба зрабіць кіламетраў або новых ключоў і г. д.... есць спецыяльныя праграмы
вы ведаеце імены гэтых праграм?
хто-небудзь ведае, калі з avdi можна кланаваць або змяніць flash непасрэдна з бд?