КПК

Перегляд Повної Версії : inf egr

max75
26-11-2013, 21:58
привіт є curiosit? ...я чув, що видалення egr повинно бути зроблено тільки тоді, коли клапан ? працює. Cio? так сказати, електричної частини ? працює...тут ми ...питання, який я є, який автомобіль ви pio' зробити таку модифікацію, навіть з клапаном з ладу! дякую

sergiot
26-11-2013, 22:10
він вимагає, що клапан працює просто тому, що? видалення електроніка заснована на концепції, що якщо ебу управляє центральний клапан повинен закритися.
але ? можете видалити її, навіть якщо вона не працює, просто допомагає з пробкою на повітропровід системи рециркуляції ог. як правило, використовується лист на фланець клапана

ugoboss
26-11-2013, 23:37
він вимагає, що клапан працює просто тому, що? видалення електроніка заснована на концепції, що якщо ебу управляє центральний клапан повинен закритися.
але ? можете видалити її, навіть якщо вона не працює, просто допомагає з пробкою на повітропровід системи рециркуляції ог. як правило, використовується лист на фланець клапана

не зовсім так, багато системи рециркуляції ог, як правило, закриті, тому з віддаленням від карту електродвигун не повинен робити нічого, проблема, якщо не функція електричної частини виходить, тому що в будь-якому випадку ебу повинен отримувати сигнал fedback від egr.

Alfa159 q4
26-11-2013, 23:42
якщо ? працює просто закрити карту, якщо ? з ладу, ви повинні бачити dtc, що знаходитеся в діагностиці і ліквідації, а також ті, по карті, altriemnti вам залишається індикатор на панелі двигуна

ugoboss
26-11-2013, 23:48
або від'єднати роз'єм і поставити резистор на провід, щоб змусити повірити в ебу, що все в порядку.

max75
27-11-2013, 08:17
Так ? як я уявляв

artone
27-11-2013, 12:45
шляхом виключення з мапу ..працює чи ні ? байдужим, вірно?

sergiot
27-11-2013, 13:18
з точки зору тільки карту " ви "
але залежить від того, яка проблема має клапан.
часто ці клапани блокують відкриті з-за депозитів, що вони ускладнюють рух.
в цей момент, навіть якщо ебу каже не робити egr, egr все одно проходить.
для цього я сказав, що в цьому випадку треба інтегрувати блок електронний, механічний замок, cio? пробка.

artone
27-11-2013, 14:10
зрозумів...
aio я до чиста, і потім тушкують думаю, що я зробив добре...
тепер мені залишається тільки відключити його від карту

max75
27-11-2013, 14:15
Але якщо електрична частина ? з ладу, ви d? завжди помилка. ..

artone
27-11-2013, 14:47
я не думаю ? у моєму випадку, я був замкнений і, здавалося, добре...

досить дивна річ ? що gni так-відмова двигуна зникає навіть з egr навіть riapparira першої тяги до високих оборотах

sergiot
27-11-2013, 15:29
згоден, помилка чайник, і загоряється індикатор