Перегляд Повної Версії : inf egr
привіт є curiosit? ...я чув, що видалення egr повинно бути зроблено тільки тоді, коли клапан ? працює. Cio? так сказати, електричної частини ? працює...тут ми ...питання, який я є, який автомобіль ви pio' зробити таку модифікацію, навіть з клапаном з ладу! дякую
він вимагає, що клапан працює просто тому, що? видалення електроніка заснована на концепції, що якщо ебу управляє центральний клапан повинен закритися.
але ? можете видалити її, навіть якщо вона не працює, просто допомагає з пробкою на повітропровід системи рециркуляції ог. як правило, використовується лист на фланець клапана
він вимагає, що клапан працює просто тому, що? видалення електроніка заснована на концепції, що якщо ебу управляє центральний клапан повинен закритися.
але ? можете видалити її, навіть якщо вона не працює, просто допомагає з пробкою на повітропровід системи рециркуляції ог. як правило, використовується лист на фланець клапана
не зовсім так, багато системи рециркуляції ог, як правило, закриті, тому з віддаленням від карту електродвигун не повинен робити нічого, проблема, якщо не функція електричної частини виходить, тому що в будь-якому випадку ебу повинен отримувати сигнал fedback від egr.
Alfa159 q4
26-11-2013, 23:42
якщо ? працює просто закрити карту, якщо ? з ладу, ви повинні бачити dtc, що знаходитеся в діагностиці і ліквідації, а також ті, по карті, altriemnti вам залишається індикатор на панелі двигуна
або від'єднати роз'єм і поставити резистор на провід, щоб змусити повірити в ебу, що все в порядку.
шляхом виключення з мапу ..працює чи ні ? байдужим, вірно?
з точки зору тільки карту " ви "
але залежить від того, яка проблема має клапан.
часто ці клапани блокують відкриті з-за депозитів, що вони ускладнюють рух.
в цей момент, навіть якщо ебу каже не робити egr, egr все одно проходить.
для цього я сказав, що в цьому випадку треба інтегрувати блок електронний, механічний замок, cio? пробка.
зрозумів...
aio я до чиста, і потім тушкують думаю, що я зробив добре...
тепер мені залишається тільки відключити його від карту
Але якщо електрична частина ? з ладу, ви d? завжди помилка. ..
я не думаю ? у моєму випадку, я був замкнений і, здавалося, добре...
досить дивна річ ? що gni так-відмова двигуна зникає навіть з egr навіть riapparira першої тяги до високих оборотах
згоден, помилка чайник, і загоряється індикатор