Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : inf egr

max75
26-11-2013, 21:58
прывітанне есць curiosit? ...я чуў, што выдаленне сістэмы рэцыркуляцыі ог павінна быць зроблена толькі тады, калі клапан ? працуе. Cio? так бы мовіць, электрычнай часткі ? працуе...тут мы ...пытанне, які я есць, які аўтамабіль вы pio' вырабіць такую мадыфікацыю, нават з клапанам з ладу! дзякуй

sergiot
26-11-2013, 22:10
ен патрабуе, што клапан працуе проста таму, што? выдаленне электроніка заснаваная на канцэпцыі, што калі эбу кіруе цэнтральны клапан павінен зачыніцца.
але ? можаце выдаліць яе, нават калі яна не працуе, проста дапамагае з коркам на воздуховод сістэмы рэцыркуляцыі ог. як правіла, выкарыстоўваецца ліст на фланец клапана

ugoboss
26-11-2013, 23:37
ен патрабуе, што клапан працуе проста таму, што? выдаленне электроніка заснаваная на канцэпцыі, што калі эбу кіруе цэнтральны клапан павінен зачыніцца.
але ? можаце выдаліць яе, нават калі яна не працуе, проста дапамагае з коркам на воздуховод сістэмы рэцыркуляцыі ог. як правіла, выкарыстоўваецца ліст на фланец клапана

не зусім так, многія сістэмы рэцыркуляцыі ог, як правіла, зачыненыя, таму з выдаленнем ад карту электрарухавік не павінен рабіць нічога, праблема, калі не функцыя электрычнай часткі выходзіць, таму што ў любым выпадку эбу павінен атрымліваць сігнал fedback ад egr.

Alfa159 q4
26-11-2013, 23:42
калі ? працуе проста зачыніць карту, калі ? з ладу, вы павінны бачыць dtc, што знаходзіцеся ў дыягностыцы і ліквідацыі, а таксама тыя, па карце, altriemnti вам застаецца індыкатар рухавіка на панэлі

ugoboss
26-11-2013, 23:48
або адлучыць раздым і паставіць рэзістар на провад, каб прымусіць паверыць у эбу, што ўсе ў парадку.

max75
27-11-2013, 08:17
Так ? як я ўяўляў

artone
27-11-2013, 12:45
шляхам выключэння з карту ..працуе або няма ? абыякавым, дакладна?

sergiot
27-11-2013, 13:18
з пункту гледжання толькі карту " вы "
але залежыць ад таго, якая праблема мае клапан.
часта гэтыя клапаны блакуюць адкрытыя з-за дэпазітаў, што яны абцяжарваюць рух.
у гэты момант, нават калі эбу кажа не рабіць egr, egr ўсе роўна праходзіць.
для гэтага я сказаў, што ў гэтым выпадку трэба інтэграваць блок электронны, механічны замак, cio? корак.

artone
27-11-2013, 14:10
зразумеў...
aio я да чыстая, і затым тушаць думаю, што я зрабіў добра...
цяпер мне застаецца толькі адключыць яго ад карту

max75
27-11-2013, 14:15
Але калі электрычная частка ? з ладу, вы d? заўседы памылка. ..

artone
27-11-2013, 14:47
я не думаю ? у маім выпадку, я быў зачынены і, здавалася, добра...

даволі дзіўная рэч ? што gni так-адмова рухавіка знікае нават з egr нават riapparira першай цягі да высокіх абарачэннях

sergiot
27-11-2013, 15:29
згодны, памылка чайнік, і загараецца індыкатар