Прагляд Поўнай Версіі : inf egr
прывітанне есць curiosit? ...я чуў, што выдаленне сістэмы рэцыркуляцыі ог павінна быць зроблена толькі тады, калі клапан ? працуе. Cio? так бы мовіць, электрычнай часткі ? працуе...тут мы ...пытанне, які я есць, які аўтамабіль вы pio' вырабіць такую мадыфікацыю, нават з клапанам з ладу! дзякуй
ен патрабуе, што клапан працуе проста таму, што? выдаленне электроніка заснаваная на канцэпцыі, што калі эбу кіруе цэнтральны клапан павінен зачыніцца.
але ? можаце выдаліць яе, нават калі яна не працуе, проста дапамагае з коркам на воздуховод сістэмы рэцыркуляцыі ог. як правіла, выкарыстоўваецца ліст на фланец клапана
ен патрабуе, што клапан працуе проста таму, што? выдаленне электроніка заснаваная на канцэпцыі, што калі эбу кіруе цэнтральны клапан павінен зачыніцца.
але ? можаце выдаліць яе, нават калі яна не працуе, проста дапамагае з коркам на воздуховод сістэмы рэцыркуляцыі ог. як правіла, выкарыстоўваецца ліст на фланец клапана
не зусім так, многія сістэмы рэцыркуляцыі ог, як правіла, зачыненыя, таму з выдаленнем ад карту электрарухавік не павінен рабіць нічога, праблема, калі не функцыя электрычнай часткі выходзіць, таму што ў любым выпадку эбу павінен атрымліваць сігнал fedback ад egr.
Alfa159 q4
26-11-2013, 23:42
калі ? працуе проста зачыніць карту, калі ? з ладу, вы павінны бачыць dtc, што знаходзіцеся ў дыягностыцы і ліквідацыі, а таксама тыя, па карце, altriemnti вам застаецца індыкатар рухавіка на панэлі
або адлучыць раздым і паставіць рэзістар на провад, каб прымусіць паверыць у эбу, што ўсе ў парадку.
шляхам выключэння з карту ..працуе або няма ? абыякавым, дакладна?
з пункту гледжання толькі карту " вы "
але залежыць ад таго, якая праблема мае клапан.
часта гэтыя клапаны блакуюць адкрытыя з-за дэпазітаў, што яны абцяжарваюць рух.
у гэты момант, нават калі эбу кажа не рабіць egr, egr ўсе роўна праходзіць.
для гэтага я сказаў, што ў гэтым выпадку трэба інтэграваць блок электронны, механічны замак, cio? корак.
зразумеў...
aio я да чыстая, і затым тушаць думаю, што я зрабіў добра...
цяпер мне застаецца толькі адключыць яго ад карту
Але калі электрычная частка ? з ладу, вы d? заўседы памылка. ..
я не думаю ? у маім выпадку, я быў зачынены і, здавалася, добра...
даволі дзіўная рэч ? што gni так-адмова рухавіка знікае нават з egr нават riapparira першай цягі да высокіх абарачэннях
згодны, памылка чайнік, і загараецца індыкатар