Перегляд Повної Версії : Гольф 5 корпус дросельної заслінки новий помилка
Привіт всім , у мене є три помилки в машині, що я не розумію, якщо вони можуть бути пов'язані:
p3103 електродвигун заслінки
p0691 вентилятор малих оборотів?
p1699 зв'язку can електричний підсилювач рульового керування
у wolswagen мені сказали, що вентилятор і пов'язаних з корпусу дроселя cos? я замінив його, але не ? нічого не змінили.
може бути ебу?
ps машина йде нормально, але побожна двигун приводить indiertro клієнта, а той не йде вентилятора низька швидкість?. якоїсь допомоги ? добре приймаю . дякую
мені здається, дуже малоймовірно, що це блок управління.
а не пу? бути проблеми з проводкою
carlo abarth
26-11-2013, 22:24
перевірте запобіжник в моторному відсіку....спереду зліва!!!
перевірте запобіжник в моторному відсіку....спереду зліва!!!
і вже, запобіжник 10 ампер червоний колір.
і вже, запобіжник 10 ампер, червоного кольору. я запобіжник
legendaryslave
27-11-2013, 01:33
ви запобіжник і все
marcogti
27-11-2013, 17:54
На деяких golf v залишався вставив rel? що призводить до горіти модуля вентилятора, який регулює роботи одного або обох вентиляторів.
абсолютно fusibbile 10А,корпус дросельної заслінки v? коротше згоріло fusibbile що ? в регіоні з модулем вентиляторів,також-s? я не ? ніколи не доводилося мати помилки, що стосуються електричного рульового управління
+10 очок для всіх тих, хто sugerito запобіжник, спасибі всім ..
sotituito запобіжник зникли помилки, за винятком, що і електричний підсилювач керма, який, до речі, працює добре. факти тепер я залишаю cos?.
я зібрав корпус дросельної заслінки старий і працює відмінно.
legendaryslave
27-11-2013, 22:37
sotituito запобіжник зникли помилки, за винятком, що і електричний підсилювач керма, який, до речі, працює добре. факти тепер я залишаю cos?.
очі, що ? він, що згорів запобіжник, корпус дросельної заслінки
змінює тіло буде вам дар? проблеми з запобіжником
відкрийте його, звичайно ? повний масла
мені і deseeded двигун, поверніть ключ запалювання робив шум
Спасибі , legendary , я зрозумів, я теж, що, ймовірно, ви ? згорів унаслідок, точно бачив, що в машині зробив аварію, може бути ? stasto короткі спорадичні.
проте в vista ? ок, тепер працює правильно. я поставив автомобіль, і якщо б ricapitare мені багаття? запобіжник ще .hihihihih
GRAZZIE ВСІ
carlo abarth
29-11-2013, 16:05
azz!!!!!!!!!!!!!!
але, як казала легенда запобіжник перегорів з причини, організм переходить у короткий, якщо не помиляюся, один і той же запобіжник тому також включення компресора клімат-подивіться на схему, що у вас під запобіжник......