КПК

Перегляд Повної Версії : fiesta 1.4 tdci стартера важко

giary74
26-11-2013, 11:52
добрий день!
я пропоную питання про Fiesta 1.4 tdci 2010 рік, дочка мого хорошого друга, який скаржився на проблеми в момент пуску двигуна при низьких температурах і вологості?.
В мережі я читав обговорення, типу, хто сказав, що вирішена проблема з оновлення ебу факт, від дилера...
Питання: чи Може бути така проблема при пуску гарячої автомобілі групи WW?
Для кого-то ? коли-небудь щось подібне?

crteam
27-11-2013, 00:27
Немає гарячий старт vw і добре, крім цього.подивіться, що ін'єкції монтує, якщо bosch або siemens.і cn fap? Км? Тип двигуна?

mincio82
27-11-2013, 09:51
Доброго дня, в родині у нас ті ж автомобілі і зараз ? ніколи не представили цей недолік.
Тільки один раз, після простою близько двох тижнів, двигуна ? запущений 3-циліндровий виявляючи надмірну fumosit? ог..я вирішити, просто вимкнувши двигун і вилучити.
З можливістю вирізування, я пояснив, незручності з механіком, і я сказав йому, що читаєте інші форуми, ви говорили, оновлення ебу зробити в Ford.
Він, після перевірки в діагностиці наявність помилок, мені відповіли, що перші fiesta mk7 мали посилань, але я, будучи датована 05/2013, було вже? версія програмного забезпечення-й? недавно.

giary74
27-11-2013, 20:26
це ? у листопаді 2010 року. Не ? з перших, але не останнім.
У dir? перейти в форд і запитати, lumi для оновлення.
Дякую

etkl
27-11-2013, 20:44
Я повинен поставити акцент на важливості перевірте датчик температури охолоджуючої рідини.

Julez
27-11-2013, 20:51
Не пу? бути просто акумулятор трохи слабкий і холодний, що посилює проблему?

геро
27-11-2013, 22:33
перевірте фільтр дизель я бачив пару дефектних

mincio82
28-11-2013, 09:49
Насправді треба з'ясувати, трохи краще, питання..для тривоги? стартера що таке точно?

- Стартер ? утомився, наче не вистачало кий, з боку акумулятора?
- Стартер обертається нормально, але потрібно більше? часу, щоб привести в рух машину?
- Стартер працює добре, але code ключ не розпізнається?
- Все, система запалювання працює нормально, але не відчуває, насос для дизельного палива, що частина
- etc..etc..

геро
28-11-2013, 14:19
контролює тиск дизель з діагнозом і подивитися, і коли приходить на стартер

crteam
28-11-2013, 14:39
Не новачок він tt на місці ? проблема черг.а 280 бар

fabio1207
28-11-2013, 14:40
мене і сталося щось подібне зробив різання були проблеми холодного запуску я вирішив, встановивши фільтр палива новий (завжди bosch, для якого це був хороший бренд), але він був несправний, але' мене, щоб я зробив відразу після різання вами, коли це сталося?після того, як це було зроблено деяке втручання в авто ?

giary74
28-11-2013, 15:43
Акумулятор повинен бути хорошим, так? електродвигун працює регулярно, але стартер ? довго.

Мій друг сказав, що протягом першого року життя, вранці ви ? вперте не для, як заряджати і витрата в майстерні, де вони змінили фільтр дизельного палива.

Може бути, не ? не випадково, що після останньої різання (із зазначенням валюти фільтра) зроблено менше місяця тому, проблема, так ? навіть акцентовано!

Таким чином, керівник може бути фільтр дизельного палива, але і недоліки може мати? ? тільки трохи зім'ята!!!!

mincio82
28-11-2013, 16:48
Від мінімального досвіду, який я зробив, фільтр дизельного палива має 3 функції:

- Для фільтрації дизельного палива від домішки? які можуть призвести до пошкодження системи живлення
- Відділення води з дизельного палива
- Налагодити тиск дизельного палива

Бачив, що є датчик тиску палива,, ? легко думати, що фільтр засмічений або пошкоджений межі спрацьовування тривоги на блок управління, який заперечує згоду на запуск двигуна.

Проблему ви описали триває давно і, сподіваюся, після pi? заміна дизельного фільтра..в цей момент мені сумнівно за якістю? паливо використовується для очищення бака і на класичний датчик, який кидає істерику.

Вибачте, якщо я використовував мову не доречно, але я простий любитель, а не експерт.

giary74
28-11-2013, 17:28
Від мінімального досвіду, який я зробив, фільтр дизельного палива має 3 функції:

- Для фільтрації дизельного палива від домішки? які можуть призвести до пошкодження системи живлення
- Відділення води з дизельного палива
- Налагодити тиск дизельного палива

Бачив, що є датчик тиску палива,, ? легко думати, що фільтр засмічений або пошкоджений межі спрацьовування тривоги на блок управління, який заперечує згоду на запуск двигуна.

Проблему ви описали триває давно і, сподіваюся, після pi? заміна дизельного фільтра..в цей момент мені сумнівно за якістю? паливо використовується для очищення бака і на класичний датчик, який кидає істерику.

Вибачте, якщо я використовував мову не доречно, але я простий любитель, а не експерт.

Я не думаю, що проблема в дизельне паливо, так? також fiat 16, який п'є без проблем того ж дистриб'ютора...
Я, здається, зрозумів, але я повинен переконатися, що фільтр встановлений дизель на цих двигунах TDCI, не ? що класична, що ви "гвинти", бенс? ? один кофр з двома швидкороз'ємними
Так? навіть наш друг геро ne знайшов два несправних, не ? що цей тип фільтра має проблеми проектування? Ви не могли б замінити яким-небудь пі? функціональною?

mincio82
28-11-2013, 17:35
Зміна типу фільтра, я думаю, неможливо, можна? змінити фірмове найменування фільтра..можливо, може бути більше? вірним оригіналу і краще зафіксуватися

fabio1207
28-11-2013, 19:54
Акумулятор повинен бути хорошим, так? електродвигун працює регулярно, але стартер ? довго.

Мій друг сказав, що протягом першого року життя, вранці ви ? вперте не для, як заряджати і витрата в майстерні, де вони змінили фільтр дизельного палива.

Може бути, не ? не випадково, що після останньої різання (із зазначенням валюти фільтра) зроблено менше місяця тому, проблема, так ? навіть акцентовано!

Таким чином, керівник може бути фільтр дизельного палива, але і недоліки може мати? ? тільки трохи зім'ята!!!!
У фільтр або тримач фільтра ,що знаходиться valvolina, який служить не повернути нафта назад, якщо клапан не працює, лігроїн повернутися і очистити завод ,(але ми не хочемо, час) з цієї причини, як правило, (несправності),у вас є проблеми холоду,чому? ви ? враховуючи час завантаження системи і машини ? тепло

giary74
28-11-2013, 20:37
У фільтр або тримач фільтра ,що знаходиться valvolina, який служить не повернути нафта назад, якщо клапан не працює, лігроїн повернутися і очистити завод ,(але ми не хочемо, час) з цієї причини, як правило, (несправності),у вас є проблеми холоду,чому? ви ? враховуючи час завантаження системи і машини ? тепло

Щоб з'ясувати, чи так це ? у valvolina, ви можете? спробуйте припаркувати автомобіль на узвозі, як для гольфу, які працюють, починаючи з холодною?

fabio1207
29-11-2013, 07:38
Дивіться ви хочете купити,грушу в руки (щоб краще зрозуміти ,що і Renault Clio 1500dci ,delphi безпечно продає)і постав ,а потім подивитися, як v

giary74
29-11-2013, 09:08
Дивіться ви хочете купити,грушу в руки (щоб краще зрозуміти ,що і Renault Clio 1500dci ,delphi безпечно продає)і постав ,а потім подивитися, як v?

якщо немає, то я не зрозумів, цей насос ? схожий на м'яч для регбі, колір чорний, всередині якої c'? зворотний клапан (був також встановлений на marea jtd 105)...
Якщо так, то на якій висоті воздуховода, де я повинен встановити, між баком і фільтром?

геро
29-11-2013, 13:24
у хід td 100

геро
29-11-2013, 13:25
грушу на marea jtd 105 scoppierebbe я пам'ятаю, що в баку є? насос, який доходить до 3 бар

ртс
29-11-2013, 13:36
...може бути, малося на увазі гарту...c'? також і зворотний трубопровід, який ламається на раз і всмоктує повітря, якщо замінили фільтр і рухали трубопроводи, що проходять позаду ? легко смоктати повітря

fabio1207
29-11-2013, 14:42
ні, як сказав герой, грушу не повинно встановлюватися, якщо автомобіль має електричний насос,і тому, що " якщо б він електричний насос, вам достатньо увімкнути запалювання 2/3 разів протягом десяти секунд, щоб відновити тиск в контурі

ви між бак і фільтр

etkl
29-11-2013, 15:28
Бульбашки повітря

у ланцюзі дизель

пу? бути проблема

На жаль, мій клавіші enter ? заблокований

giary74
29-11-2013, 16:54
дорогі друзі, я повідомив всі ваші поради моєму другові, що завтра в портер? ford (де йому купон) і просити? lumi прямо в них. Зараз я дякую всіх за інтерес, проявлений. Я обіцяю, що ви терр? в курсі.

fabio1207
29-11-2013, 23:35
Дайте нам знати, як вона вирішується

mincio82
03-12-2013, 09:36
Ви справді, цікаво, навіть я!
До речі, хто він, цей двигун, він зауважив, що шум "дивні" холодної?
Моя, наприклад, видає видів виття, який то зникає, коли приходить температури

fabio1207
03-12-2013, 14:47
спробуйте зняти синта послуги, і подивитися, якщо ви можете те ж саме, принаймні, виключити аксесуари
у будь-якому разі мені на один fiesta зробив водяний насос

mincio82
03-12-2013, 15:06
Дякую за пораду, строку дії гарантії (мені залишилося ще 6 - 7 місяців) спробує? зробити тест, якщо все, що там виявиться бачили, що я простий любитель, який захоплюється і не професіонал.