Прагляд Поўнай Версіі : fiesta 1.4 tdci стартара цяжка
добры дзень!
я прапаную пытанне аб Fiesta 1.4 tdci 2010 год, дачка майго добрага сябра, які скардзіўся на праблемы ў момант пуску рухавіка пры нізкіх тэмпературах і вільготнасці?.
У сетцы я чытаў абмеркаванне, тыпу, хто сказаў, што вырашана праблема з абнаўленне эбу факт, ад дылера...
Пытанне: ці Можа быць падобная праблема пры пуску гарачай аўтамабілі групы WW?
Для каго-то ? калі-небудзь што-то падобнае?
Няма гарачы старт vw і добра адрозніваецца ад questo.vedi ўпырску мантажуе, калі бош або siemens.e cn fap? < ? Тып рухавіка?
mincio82
27-11-2013, 09:51
Добры дзень, у сям'і ў нас тыя ж аўтамабілі і цяпер ? ніколі не прадставілі гэты недахоп.
Толькі адзін раз, пасля прастою каля двух тыдняў, рухавіка ? запушчаны 3-цыліндравы выяўляючы празмернай fumosit? ог..я вырашыць, проста выключыўшы рухавік і выключыць.
З магчымасцю выразання, я патлумачыў, нязручнасці з механікам, і я сказаў яму, што чытаеце іншыя форумы, вы казалі, абнаўленне эбу зрабіць у Ford.
Ен, пасля праверкі ў дыягностыцы наяўнасць памылак, мне адказалі, што першыя fiesta mk7 мелі спасылак, але я, будучы датаваны 05/2013, было ўжо? версія праграмнага забеспячэння-й? нядаўна.
гэта ? у лістападзе 2010 года. Не ? з першых, але не апошніх.
У dir? перайсці ў форд і спытаць, lumi для абнаўлення.
Дзякуй
Я павінен паставіць акцэнт на важнасці калі ласка, праверце датчык тэмпературы астуджальнай вадкасці.
Не пу? быць проста акумулятар трохі слабы і халодны, што пагаршае праблему?
калі ласка, праверце фільтр дызель я бачыў пару дэфектных
mincio82
28-11-2013, 09:49
На самай справе трэба высветліць, трохі лепш, пытанне..для трывогі? стартара што такое дакладна?
- Стартар ? стаміўся, як быццам не хапала кі, з боку акумулятара?
- Стартар круціцца нармальна, але трэба больш? часу, каб прывесці ў рух машыну?
- Стартар працуе добра, але code ключ не распазнаецца?
- Усе, сістэма запальвання працуе нармальна, але не адчувае, помпа для дызельнага паліва, што частка
- etc..etc..
кантралюе ціск дызель з дыягназам і паглядзець, і калі прыходзіць на стартар
Не пачатковец ен tt на месцы ? праблема чэргаў.а 280 бар
fabio1207
28-11-2013, 14:40
мяне і адбылося нешта падобнае зрабіў рэзкі былі праблемы халоднага запуску я вырашыў, усталяваўшы фільтр паліва новы (быў заўседы bosch, для якога гэта быў таксама добры брэнд), але ен быў няспраўны, але' мяне, каб я зрабіў адразу пасля рэзкі вамі, калі гэта адбылося?пасля таго, як гэта было зроблена некаторы ўмяшанне ў аўто ?
Акумулятар павінен быць добрым, так? электрарухавік працуе рэгулярна, але стартар ? доўга.
Мой сябар сказаў, што на працягу першага года жыцця, раніцай вы ? ўпартае не для, як зараджаць і расход ў майстэрні, дзе яны змянілі фільтр дызельнага паліва.
Можа быць, не ? не выпадкова, што пасля апошняй рэзкі (з указаннем валюты фільтра) зроблена менш за месяц таму, праблема, так ? нават акцэнтавана!
Такім чынам, кіраўнік можа быць фільтр дызельнага паліва, але і недахопы можа мець? ? толькі трохі смятая!!!!
mincio82
28-11-2013, 16:48
Ад мінімальнага вопыту, які я зрабіў, фільтр дызельнага паліва мае 3 функцыі:
- Для фільтрацыі дызельнага паліва ад прымешкі? якія могуць прывесці да пашкоджання сістэмы харчавання
- Аддзялення вады з дызельнага паліва
- Наладзіць ціск дызельнага паліва
Бачыў, што есць датчык ціску паліва,, ? легка думаць, што фільтр засмечаны або пашкоджаны мяжы спрацоўвання трывогі на блок кіравання, які адмаўляе згоду на запуск рухавіка.
Праблему вы апісалі доўжыцца даўно і, спадзяюся, пасля pi? замена дызельнага фільтра..у гэты момант мне сумнеўна па якасці? паліва выкарыстоўваецца, для ачысткі бака і на класічны датчык, які кідае істэрыку.
Выбачайце, калі я выкарыстаў мову не дарэчы, але я просты аматар, а не эксперт.
Ад мінімальнага вопыту, які я зрабіў, фільтр дызельнага паліва мае 3 функцыі:
- Для фільтрацыі дызельнага паліва ад прымешкі? якія могуць прывесці да пашкоджання сістэмы харчавання
- Аддзялення вады з дызельнага паліва
- Наладзіць ціск дызельнага паліва
Бачыў, што есць датчык ціску паліва,, ? легка думаць, што фільтр засмечаны або пашкоджаны мяжы спрацоўвання трывогі на блок кіравання, які адмаўляе згоду на запуск рухавіка.
Праблему вы апісалі доўжыцца даўно і, спадзяюся, пасля pi? замена дызельнага фільтра..у гэты момант мне сумнеўна па якасці? паліва выкарыстоўваецца, для ачысткі бака і на класічны датчык, які кідае істэрыку.
Выбачайце, калі я выкарыстаў мову не дарэчы, але я просты аматар, а не эксперт.
Я не думаю, што праблема ў дызельнае паліва, так? таксама fiat 16, які п'е без праблем з таго ж дыстрыбутара...
Я, здаецца, зразумеў, але я павінен пераканацца, што фільтр усталяваны дызель на гэтых рухавіках TDCI, не ? што класічная, што вы "шрубы", бенс? ? адзін кофр з двума быстроразъемными
Так? нават наш сябра гера ne знайшоў два няспраўных, не ? што гэты тып фільтра мае праблемы праектавання? Вы не маглі б замяніць якім-небудзь пі? функцыянальнай?
mincio82
28-11-2013, 17:35
Змена тыпу фільтра, я думаю, немагчыма, можна? змяніць фірменнае найменне фільтра..магчыма, можа быць больш? верным арыгіналу і лепш зафіксавацца
fabio1207
28-11-2013, 19:54
Акумулятар павінен быць добрым, так? электрарухавік працуе рэгулярна, але стартар ? доўга.
Мой сябар сказаў, што на працягу першага года жыцця, раніцай вы ? ўпартае не для, як зараджаць і расход ў майстэрні, дзе яны змянілі фільтр дызельнага паліва.
Можа быць, не ? не выпадкова, што пасля апошняй рэзкі (з указаннем валюты фільтра) зроблена менш за месяц таму, праблема, так ? нават акцэнтавана!
Такім чынам, кіраўнік можа быць фільтр дызельнага паліва, але і недахопы можа мець? ? толькі трохі смятая!!!!
У фільтр або трымальнік для фільтра ,знаходзіцца valvolina, які служыць не вярнуць нафта назад, калі клапан не працуе, лигроин вярнуцца і ачысціць завод ,(але мы не хочам, час) па гэтай прычыне, як правіла, (у няспраўнасці),у вас есць праблемы ў холаду,чаму? вы ? улічваючы час загрузкі сістэмы і машыны ? цяпло
У фільтр або трымальнік для фільтра ,знаходзіцца valvolina, які служыць не вярнуць нафта назад, калі клапан не працуе, лигроин вярнуцца і ачысціць завод ,(але мы не хочам, час) па гэтай прычыне, як правіла, (у няспраўнасці),у вас есць праблемы ў холаду,чаму? вы ? улічваючы час загрузкі сістэмы і машыны ? цяпло
Каб высветліць, ці так гэта ? у valvolina, вы можаце? паспрабуйце прыпаркаваць аўтамабіль на спуску, як для гольфа, якія працуюць, пачынаючы з халоднай?
fabio1207
29-11-2013, 07:38
Глядзіце вы хочаце купіць,грушу ў рукі (каб лепш зразумець ,што і Renault Clio 1500dci ,delphi бяспечна прадае)і пастаў ,а потым паглядзець, як v
Глядзіце вы хочаце купіць,грушу ў рукі (каб лепш зразумець ,што і Renault Clio 1500dci ,delphi бяспечна прадае)і пастаў ,а потым паглядзець, як v?
калі няма, то я не зразумеў, гэты помпа ? падобны на мяч для рэгбі, колер чорны, усярэдзіне якой c'? зваротны клапан (таксама быў устаноўлены на marea анекдоты 105)...
Калі так, то на якой вышыні воздуховода, дзе я павінен ўсталяваць, паміж бакам і фільтрам?
грушу на marea анекдоты 105 scoppierebbe я памятаю, што ў баку есць? помпа, які даходзіць да 3 бар
...можа быць, мелася на ўвазе загартоўкі...іх c'? таксама і зваротны трубаправод, які ламаецца на раз і усмоктвае паветра, калі замянілі фільтр і рухалі трубаправоды, якія праходзяць ззаду ? легка смактаць паветра
fabio1207
29-11-2013, 14:42
няма, як сказаў гера, грушу не павінна ўсталеўвацца, калі аўтамабіль мае электрычны помпа,і таму, што " калі б ен электрычны помпа, вам дастаткова ўключыць запальванне 2/3 раз на працягу дзесяці секунд, каб аднавіць ціск у контуры
вы паміж бак і фільтр
Бурбалкі паветра
у ланцугу дызель
пу? быць праблема
На жаль, мой клавішы enter ? заблакаваны
дарагія сябры, я паведаміў усе вашыя парады майму сябру, што заўтра ў портер? ford (дзе яму купон) і прасіць? lumi прама ў іх. Цяпер я дзякую ўсіх за інтарэс, праяўлены. Я абяцаю, што вы терр? у курсе.
fabio1207
29-11-2013, 23:35
Дайце нам ведаць, як яна вырашаецца
mincio82
03-12-2013, 09:36
Вы на самай справе, цікава, нават я!
Дарэчы, хто ен гэты рухавік, ен заўважыў, што шум "дзіўныя" халоднай?
Мая, напрыклад, выдае відаў вой, які то знікае, калі прыходзіць тэмпературы
fabio1207
03-12-2013, 14:47
паспрабуйце зняць жасінта паслугі, і паглядзець, калі вы можаце тое ж самае, па крайняй меры, выключыць аксэсуары
у любым выпадку мне на адзін fiesta зрабіў вадзянік помпа
mincio82
03-12-2013, 15:06
Дзякуй за савет, тэрміну дзеяння гарантыі (мне засталося яшчэ 6 - 7 месяцаў) паспрабуе? зрабіць тэст, калі ўсе, што там апынецца бачылі, што я просты аматар, які захапляецца і не прафесіянал.