Перегляд Повної Версії : fiat bravo не проблема лінії can
robby51039
26-11-2013, 11:21
всім привіт, цікаво, якщо хто-небудь і коли-небудь це:будьте спокійні днів я пішов в майстерню, щоб перевірити bravo 1.4 16v, тому що не частина механік думали, що ебу двигуна пошкоджений. я роблю діагностику і мені угода, проблеми на лінії can також від виходу з ладу різних блоків управління,я поясню. в ебу, які можна діагностувати,двигуна, рульового управління,гальм, abs,іншим нічого.....
управління лінії c-can ok 60ohm і 2.5 v-маса, все і два......
контроль лінії b-can 00ohm і на 0.5 v на інший 12v!!!!
може бути body партії через шлюз??
як ви думаєте, якщо з тіла не вікно, і цілком можливо, що машина не заводиться???
прошу порад, тому що сумнівно, якщо і' body партії 0 лінія b-can
Backgroop
26-11-2013, 11:55
привіт, лінія b-can не виміряйте опір, потрібно довести, continuit? і якщо на короткі-до позитивної +12 або масу, ваша проблема полягає, безумовно, в блок управління abs, який не взаємодіє з ccm( модуль управління двигуном), я б порекомендував вам зняти гніздо abs і зробити pote між проводами C-can-коричневий з коричневим і зелений з зеленим, щоб виключити з мережі abs, перевірені, а також проводки під двері, батареї, c'? сервіс fiat в цьому відношенні для відновлення системи з-за тертя з дверей, батареї ж
robby51039
26-11-2013, 12:08
та нормально насправді небагато, я думав, all abs насправді, я esp не доступна і asr ,але лінія c can, здавалося б, ок 60 ом 2,5 в mattendo в маси, як ти думаєш?
ні, ви здається дивним, що на роз'єм eobd лінія can я +12 в і 0,5?!?!!
це відноситься до b-can
robby51039
26-11-2013, 12:10
я забув, що проведено випробування continuita' гніздо на блок управління двигуном, зчеплення на body (лінія c can) ок, так і l-h
Backgroop
26-11-2013, 12:24
я б рекомендував виключити всі вузли, починаючи від abs, а потім в групу керівництво електричної т. д., залишаючи підключений тільки скк і в body, дізнаєшся, що блоки управління в мережі c-can серії body-блок управління керівництво-abs-блок управління двигуном, просто один з них, який передає погано в мережі, щоб дати проблеми
robby51039
26-11-2013, 12:35
він це знав,але маючи дані, як я описав в порядку, я думав, що c can канаву ок
мені не повернутися до ситуації відсутності діалогу з діагнозом, якщо інші блоки управління, зокрема з тіла!!
це змусило мене думати про body корумпована, що посилає невірну інформацію
Backgroop
26-11-2013, 12:37
В якій ебу, чи можете ви зробити діагностику??
robby51039
26-11-2013, 13:01
ви діагностику двигуна, рульового управління,гальм, abs, мене семра також strumantazione решта нічого
тобто блоки управління, які siagn в лінії k на лінії can нічого
перевірте під важелем ручного гальма,може бути, було в моєму випадку new500,в будь-якому випадку, якщо система ? подібне має бути і датчик обертання автомобіля навколо вертикальної осі, в моєму випадку проводка була пішов у кінцевому підсумку, між зубами важелем ручного гальма.
robby51039
27-11-2013, 14:05
перевірте під важелем ручного гальма,може бути, було в моєму випадку new500,в будь-якому випадку, якщо система ? подібне має бути і датчик обертання автомобіля навколо вертикальної осі, в моєму випадку проводка була пішов у кінцевому підсумку, між зубами важелем ручного гальма.
перевірив, це теж було в порядку, він під опалення біля подушка безпеки,все одно ок, дивно, що в якості відмови я завжди esp,потім каже мені"hill holder", але що-то"???
добре те, що він говорить obd75 і сталося зі мною два рази під важелем ручного гальма, тягне вилку із перевірити кабелі, які не прийшли
геро, я вже говорив,проводи в pettiene ви парад.
hill holder ? функція-це завжди система курсової стійкості автомобіля, повинна бути ще assistenta для pastenza в нерухомому положенні або при русі в гору"повинні не ми, поклавши руку в вогонь"у будь-якому випадку f? частина esp
robby51039
27-11-2013, 23:50
геро, я вже говорив,проводи в pettiene ви парад.
hill holder ? функція-це завжди система курсової стійкості автомобіля, повинна бути ще assistenta для pastenza в нерухомому положенні або при русі в гору"повинні не ми, поклавши руку в вогонь"у будь-якому випадку f? частина esp
чет я спробував, я витягнув проводу в розетці(я і натрапив на інші машини) але це нормально
я хочу дати йому вогонь!!!
вам не залишається іншого, що виключає лінія can (дроти зелений і коричневий), як вам ? було рекомендовано, починаючи з abs, то на sens.нишпорення, etc..
якщо один з пристроїв порушує або скасовує сигнал can всі ecu за can не працюють.
привіт лінії can і так підключений: BODY > КЕРІВНИЦТВО ЕЛЕКТРИЧНА > ВУЗОЛ обертання автомобіля навколо ВЕРТИКАЛЬНОЇ осі> ВУЗОЛ ABS> ВУЗОЛ, БЛОК управління ДВИГУНОМ, боді-чи можете ви діагностувати його? якщо який dtc є? в інших вузлах, що dtc у вас є? ви можете можна і подивитися, який блок керування ви не настройка, а потім проблема буде або в харчування у тому самому або посилання can
загальнодоступними в мережі
robby51039
29-11-2013, 09:42
привіт лінії can і так підключений: BODY > КЕРІВНИЦТВО ЕЛЕКТРИЧНА > ВУЗОЛ обертання автомобіля навколо ВЕРТИКАЛЬНОЇ осі> ВУЗОЛ ABS> ВУЗОЛ, БЛОК управління ДВИГУНОМ, боді-чи можете ви діагностувати його? якщо який dtc є? в інших вузлах, що dtc у вас є? ви можете можна і подивитися, який блок керування ви не настройка, а потім проблема буде або в харчування у тому самому або посилання can
загальнодоступними в мережі
дякую,цю посилання я вже знайшов і спробував(ок), я поклав два дроти прямо від тіла до ecu двигуна, щоб уникнути проблем проводки
в ecu я не вважаю, dtc,в блоці body не спілкуюся
сьогодні я дізнався, що цей автомобіль був акумулятор interotta......це змушує мене думати про дивних стрибків напруги в негативне, як в позитивну,......по всій мережі
я думаю, що все, що залишається спробувати замінити і body ecu, що ви думаєте??
я думаю, це все ж я спробувати боді,якщо ви робите діагностику з examiner ви можете побачити на екрані монітора мережі can, які блоки управління, активних і тих, хто помилку
michele30
29-11-2013, 14:15
якщо підключення живлення і маси і лінії can ok ( добре управляється), я б сказав, дивлячись прямо в body, або замінити його,
ви пробували, якщо з пускового верстата? чи діагноз?
якщо вам потрібно зробити тест з іншого тіла, не з'? історія.
клаудіо-abarth
29-11-2013, 17:37
мені на велику пляму, іноді приходить, abs недоступна,esp,esr не diaponibile,hill holder не доступна
robby51039
30-11-2013, 09:03
я хотів спробувати пускового але з autocom, я не знайшов іншого органу дельта-ж hw, але я не можу запрограмувати ключ, так як клієнт втратив картку!!!!
quetsa автомобіль має наврочити inside!!!
Backgroop
30-11-2013, 10:01
я хотів спробувати пускового але з autocom, я не знайшов іншого органу дельта-ж hw, але я не можу запрограмувати ключ, так як клієнт втратив картку!!!!
quetsa автомобіль має наврочити inside!!!
ви можете спробувати зробити scodifica цілому на пристрій з блокуванням двигуна( блок управління двигуном) заміна тіла і спробуйте або dissaldi в eeprom від тіла не працює, і вставити в те, працює
michele30
30-11-2013, 15:20
Привід, між тим, докази, якщо зробити діагностику в боді, що в блоки управління в шині can, так? принаймні, виключіть проблеми, що ви не зробите діагностику.
У разі, якщо scodifichi тіла
robby51039
01-12-2013, 12:07
ви можете спробувати зробити scodifica цілому на пристрій з блокуванням двигуна( блок управління двигуном) заміна тіла і спробуйте або dissaldi в eeprom від тіла не працює, і вставити в те, працює
я намагався зробити scodifica повна, але він не судимий, проте в діагнозі я від стартера дозволу,боді і з мікро-і я не знаю, як її читати, я не читач, тип упа....
Backgroop
01-12-2013, 12:21
Для scodifica потрібно прочитати вміст файлу всередині 95640 soik 8, faila "повне читання" в bdm окремий файл і його місць.. в іншому випадку, якщо у вас є можливість? dissaldi і читайте E2prom і місця файл
з 2? тіла переходить в діагноз на всіх пристроях?
чому? якщо ви зараз спілкуєтеся, ви могли б бути в дорозі....