КПК

Прагляд Поўнай Версіі : fiat bravo не праблема лініі can

robby51039
26-11-2013, 11:21
усім прывітанне, цікава, калі хто-небудзь і калі-небудзь гэта:будзьце спакойныя дзен я пайшоў у майстэрню, каб праверыць bravo 1.4 16v, таму што не частка механік думалі, што эбу рухавіка corrotta. мне дыягназ, і я пагадненне аб праблемах на лініі can таксама ад выхаду з ладу розных блокаў кіравання,я растлумачу, лепш у эбу, якія можна дыягнаставаць,рухавіка, рулявога кіравання,тармазоў, abs,іншым нічога.....
кіравання лініі c-can ok 60ohm і 2,5 маса, усе і два......
кантроль лініі b-can 00ohm і на 0.5v на іншы 12v!!!!
можа быць body партыі праз шлюз??
як вы думаеце, калі з цела не акно, і цалкам магчыма, што машына не заводзіцца???
прашу саветаў, таму што сумнеўна, калі і' body партыі 0 лінія b-can

Backgroop
26-11-2013, 11:55
прывітанне, лінія b-can не вымерайце супраціў, трэба даказаць таго, continuit? і калі на кароткія-да станоўчай +12 або масу, ваша праблема заключаецца, безумоўна, у блок кіравання abs, які не ўзаемадзейнічае з см( модуль кіравання рухавіком), я б парэкамендаваў вам зняць гняздо abs і зрабіць pote паміж правадамі C-can-карычневы з карычневым і зялены з зяленым, каб выключыць з сеткі abs, правераны, а таксама праводкі пад дзверы, батарэі, c'? сэрвіс fiat у гэтым дачыненні для аднаўлення сістэмы з-за спрэчкі з дзверы, батарэі жа

robby51039
26-11-2013, 12:08
ды нармальна на самай справе няшмат, я думаў, all abs на самай справе, я esp не даступная і asr ,але лінія c can, здавалася б, ок 60 ым 2,5 mattendo ў масы, як ты думаеш?
не, вы здаецца дзіўным, што на раз'ем eobd лінія can я +12 у і 0,5 у?!?!!
гэта адносіцца да b-can

robby51039
26-11-2013, 12:10
я забыўся, што выраблена выпрабаванне continuita' гняздо на блок кіравання рухавіком, счапленне на body (лінія c can) ок, так і l-h

Backgroop
26-11-2013, 12:24
я б рэкамендаваў выключыць усе вузлы, пачынаючы ад abs, а затым у групу кіраўніцтва электрычнай г.д., пакідаючы падлучаны толькі скк і ў body, даведаешся, што блокі кіравання ў сеткі c-can серыі body-блок кіравання кіраўніцтва-abs-блок кіравання рухавіком, проста адзін з іх, які перадае дрэнна ў сеткі, каб даць праблемы

robby51039
26-11-2013, 12:35
ен гэта ведаў,але маючы дадзеныя, як я апісаў ў парадку, я думаў, што c can канаву ок
мне не вярнуцца да сітуацыі адсутнасці дыялогу з дыягназам, калі іншыя блокі кіравання, у прыватнасці, з цела!!
гэта прымусіла мяне думаць пра body карумпаваная, што пасылае няслушную інфармацыю

Backgroop
26-11-2013, 12:37
У якой эбу, ці можаце вы зрабіць дыягностыку??

robby51039
26-11-2013, 13:01
вы дыягностыку рухавіка, рулявога кіравання,тармазоў, abs, мяне семра таксама strumantazione астатнія нічога
то есць блокі кіравання, якія siagn ў лініі k на лініі can нічога

obd75
26-11-2013, 18:43
калі ласка, праверце пад рычагом ручнога тормазу,можа быць, было ў маім выпадку new500,у любым выпадку, калі сістэма ? падобнае павінна быць і датчык кручэння аўтамабіля вакол вертыкальнай восі, у маім выпадку праводка была сышоў у канчатковым выніку, паміж зубамі рычагом ручнога тормазу.

robby51039
27-11-2013, 14:05
калі ласка, праверце пад рычагом ручнога тормазу,можа быць, было ў маім выпадку new500,у любым выпадку, калі сістэма ? падобнае павінна быць і датчык кручэння аўтамабіля вакол вертыкальнай восі, у маім выпадку праводка была сышоў у канчатковым выніку, паміж зубамі рычагом ручнога тормазу.
праверыў, гэта таксама было ў парадку, ен пад ацяпленне каля падушка бяспекі,усе роўна ок, дзіўна, што ў якасці адмовы я заўседы esp,потым кажа мне"hill holder", але што-то"???

гера
27-11-2013, 14:26
добра тое, што ен кажа obd75 і здарылася са мной два разы пад рычагом ручнога тормазу, цягне відэлец з праверыць кабелі, якія не прыйшлі

obd75
27-11-2013, 19:04
гера, я ўжо казаў,усе правады ў pettiene вы парад.
hill holder ? функцыя-гэта заўседы сістэма курсавой ўстойлівасці аўтамабіля, павінна быць яшчэ assistenta для pastenza ў нерухомым становішчы або пры руху ў гару"павінны не мы, паклаўшы руку ў агонь"у любым выпадку f? частка esp

гера
27-11-2013, 22:29
толькі тое, obd75

robby51039
27-11-2013, 23:50
гера, я ўжо казаў,усе правады ў pettiene вы парад.
hill holder ? функцыя-гэта заўседы сістэма курсавой ўстойлівасці аўтамабіля, павінна быць яшчэ assistenta для pastenza ў нерухомым становішчы або пры руху ў гару"павінны не мы, паклаўшы руку ў агонь"у любым выпадку f? частка esp
цот я паспрабаваў, я выцягнуў драты ў разеткі(я і апынуўся на іншыя машыны), але гэта нармальна
я хачу даць яму агонь!!!

obd75
28-11-2013, 17:19
вам не застаецца іншага, што выключае лінія can (правады зялены і карычневы), як вам ? было рэкамендавана, пачынаючы з abs, то на sens.гойсанняў, etc..
калі адно з прылад, парушае або адмяняе сігнал can ўсе ecu па can не працуюць.

прагрэс
28-11-2013, 21:09
добры дзень лініі can і так падлучаны: BODY > КІРАЎНІЦТВА ЭЛЕКТРЫЧНАЯ > ВУЗЕЛ ГОЙСАННЯЎ> ВУЗЕЛ ABS> ВУЗЕЛ БЛОК кіравання РУХАВІКОМ, боды-ці можаце вы дыягнаставаць яго? калі вам, якія dtc есць? у іншых вузлах, што dtc ў вас есць? вы можаце ці можна і паглядзець, які блок вам не настройка, а затым праблема будзе або ў сілкавання адной або ў сувязі can
агульнадаступнымі ў сеткі

robby51039
29-11-2013, 09:42
добры дзень лініі can і так падлучаны: BODY > КІРАЎНІЦТВА ЭЛЕКТРЫЧНАЯ > ВУЗЕЛ ГОЙСАННЯЎ> ВУЗЕЛ ABS> ВУЗЕЛ БЛОК кіравання РУХАВІКОМ, боды-ці можаце вы дыягнаставаць яго? калі вам, якія dtc есць? у іншых вузлах, што dtc ў вас есць? вы можаце ці можна і паглядзець, які блок вам не настройка, а затым праблема будзе або ў сілкавання адной або ў сувязі can
агульнадаступнымі ў сеткі
дзякуй,гэтую спасылку я ўжо знайшоў і паспрабаваў(ок) я паклаў два правады ў права ад цела ў ecu рухавіка, каб пазбегнуць праблем праводкі
у ecu я не лічу, dtc,у блоку body не маю зносіны
сення я даведаўся, што гэты аўтамабіль быў акумулятар interotta......гэта прымушае мяне думаць аб дзіўных скокаў напругі ў адмоўнае, як і станоўчае ... ... па ўсей сеткі
я думаю, што ўсе, што застаецца паспрабаваць замяніць і body ecu, што вы думаеце??

гера
29-11-2013, 13:29
я думаю, гэта ўсе ж я паспрабаваць боды,калі вы робіце дыягностыку з examiner вы можаце бачыць у манітор сеткі можа якія блокі кіравання, актыўных і тых, хто ў памылцы

michele30
29-11-2013, 14:15
калі раздымы харчавання і масы і лініі can ok ( добра кіруецца ) я б сказаў, гледзячы прама ў body, або замяніць яго,
вы спрабавалі, калі з пускавога машына-то? ці дыягназ?
калі вам трэба зрабіць тэст з іншага цела, не c'? гісторыя.

клаўдые-abarth
29-11-2013, 17:37
мне таксама на вялікі крок, часам прыходзіць, abs недаступная,esp не даступная,esr не diaponibile,hill holder не даступная

robby51039
30-11-2013, 09:03
я хацеў паспрабаваць пускавога але з autocom, не знайшоў я іншага органа дэльта-ж hw, але я не магу запраграмаваць ключ, так як кліент страціў картку!!!!
quetsa аўтамабіль мае сурочыць inside!!!

Backgroop
30-11-2013, 10:01
я хацеў паспрабаваць пускавога але з autocom, не знайшоў я іншага органа дэльта-ж hw, але я не магу запраграмаваць ключ, так як кліент страціў картку!!!!
quetsa аўтамабіль мае сурочыць inside!!!
вы можаце паспрабаваць зрабіць scodifica агульнай складанасці на прыладу з блакаваннем рухавіка( блок кіравання рухавіком)замена цела і паспрабуйце або dissaldi ў eeprom ад цела не працуе, і ўставіць у тое, працуе

michele30
30-11-2013, 15:20
Нагода, між тым, доказы, калі зрабіць дыягностыку ў боды, што ў блокі кіравання ў шыне can, так? па крайняй меры, выключыце праблемы, што вы не зробіце дыягностыку.
У выпадку, калі scodifichi цела

robby51039
01-12-2013, 12:07
вы можаце паспрабаваць зрабіць scodifica агульнай складанасці на прыладу з блакаваннем рухавіка( блок кіравання рухавіком)замена цела і паспрабуйце або dissaldi ў eeprom ад цела не працуе, і ўставіць у тое, працуе

я спрабаваў зрабіць scodifica поўная, але ен не судзімы, аднак у дыягназе я ад стартара дазволу,боды і з мікра-і я не ведаю, як яе чытаць я не плэер тыпу упа....

Backgroop
01-12-2013, 12:21
Для scodifica трэба прачытаць змесціва файла ўнутры 95640 soik 8, faila "поўнае чытанне ў bdm асобны файл і яго месцаў.. у адваротным выпадку, калі ў вас есць магчымасць? dissaldi і чытайце E2prom і месцы файл

obd75
02-12-2013, 11:00
з 2? цела пераходзіць у дыягназ на ўсіх прыладах?
чаму? калі вы цяпер маеце зносіны, вы маглі б быць у шляху....

alf74