Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : розных змен,

fabio1207
24-11-2013, 10:40
Які ? лепшы спосаб зрабіць карту?
Я чытаў, што есць некалькі спосабаў, таблічнай і гістарычных славутасцяў.
Як яны працуюць і як вы думаеце, што ? лепш і больш? просты для пачаткоўцаў?

ugoboss
24-11-2013, 11:02
Які ? лепшы спосаб зрабіць карту?
Я чытаў, што есць некалькі спосабаў, таблічнай і гістарычных славутасцяў.
Як яны працуюць і як вы думаеце, што ? лепш і больш? просты для пачаткоўцаў?

таксама ў табліцы можна змяніць у моманты, магчыма, вы мелі на ўвазе, у пунктах або ў працэнтах або ў таблічнай або ў 2d, існуюць розныя спосабы і філасофіі, каб змяніць эбу, некаторыя кажуць, што лепш за ўсе, есць яшчэ іншы, я кажу, што тое, што мае значэнне-вынік.

fabio1207
24-11-2013, 19:07
вам дзякуй, іван меў на ўвазе гістарычных славутасцяў, або inpercentuale выбачайце промах

у працэнтах

fuorigiri12000
24-11-2013, 19:34
У табліцы з дапамогай клавішы працэнт.

Брат
06-02-2014, 00:26
Добры спосаб, каб зрабіць нумар, прыгожы абмеркаванне вельмі пазнавальна

wailer
06-02-2014, 18:13
Вядома таксама я ....шмат адказаў, але мала дапамагае !

Matty23p
06-02-2014, 19:18

leandro89
07-02-2014, 17:59

Вядома таксама я ....шмат адказаў, але мала дапамагае !

такім чынам, тое, што кожны з нас мае потны і заплацілі за гады і гады працы, павінен spiattellarlo ў інтэрнэце. Калі вы хочаце зрабіць культуры есць курсы або самавук з машынай, якая прымушае ад свінкі, ці яшчэ зменіце карту, і спытайце меркаванне ў раздзелах, прысвечаных.

mjet10
07-02-2014, 21:43
тады я адказваю самым простым спосабам супаставіць машыну і што-то асабістае, у кожнага свой метад,праблема заключаецца ў разуменні таго, што кранае і, як дакрануцца да яго.
Растлумачу метад, які я выкарыстоўваю, я не ведаю, калі не лепш, але і тое, што я змог зразумець, пасьля году пошукаў і даследаванняў,я папярэджваю цябе, я пачатковец, я не эксперт, і ўсе, што я вывучаў, я даведаўся, для applicarlosulla маей машыны. Для адлюстравання аўтамабіляў, якія вы павінны высветліць, колькі фарсунак ўпырсквае ад золата з дапамогай дыягназу зразумеў, гэта вы шукаеце, каб павялічыць гэта значэнне, таму што на дызельныя рухавікі з больш " нафта мае яшчэ і пара коней,удалося гэта зрабіць, адпавядаць аб'ему нататкі абмежавальнікі крутоўнага моманту і, што вельмі важна, нават у карту педалі. Мы па-ранейшаму не так шмат яшчэ сказаць, я проста скарочана ўсе.

wailer
08-02-2014, 07:22
такім чынам, тое, што кожны з нас мае потны і заплацілі за гады і гады працы, павінен spiattellarlo ў інтэрнэце. Калі вы хочаце зрабіць культуры есць курсы або самавук з машынай, якая прымушае ад свінкі, ці яшчэ зменіце карту, і спытайце меркаванне ў раздзелах, прысвечаных.

Але адказаць, а не адказы або псеўда-адказы, якія служаць для таго, каб павялічыць колькасць паведамленняў, не ? прыгожа.