КПК

Перегляд Повної Версії : Debbimetro варто спробувати його почистити?

artone
23-11-2013, 00:42
я добув старий 147 jtd 115 л. с., на якому досвід, який буде? перший автомобіль, який mapper?.
перш ніж зіставляти і чекаю обладнання, я почав закривати egr, що він p? проблем , як тільки приходить півник його відключаю навіть від ecu, і тепер я повинен втрутитися, на debbimetro що ? замінити.
Автомобіль виглядав великий отвір на корпусі фільтра, що я змінився разом мода на повітряний фільтр ..тепер я бачив, що для debbimetro хтось рекомендує спробувати очистити його, перш ніж замінити балончик із засобом для очищення контактів електронні тип arexons ec45 або навпаки кпр...
Mii цікаво, погоджується, або спроба ? обман, видно, що більшість вважає, що debbimtro як те, що ви не повинні торкнутися,
що ви думаєте про це?

voglioimparare
23-11-2013, 01:11
привіт,вам, від помилок у діагнозі? що дефект змушує вас машина? однак, як правило, будучи компонентом досить делікатний очистити і легко її зламати..тому єдиний спосіб залишається замінити його або escludelo...якщо ви шукайте на форумі є керівництво з поясненнями і все, щоб виключити його з ecu;)

Alfiuccio
23-11-2013, 09:38
я згоден з хочу навчитися....спочатку їх pulivo але не завжди ходив в хороший кінець....я часто допомагав з отвором, який, до речі, працює....трохи часу, тепер виключаю з карти.....

artone
23-11-2013, 10:10
привіт...машини стін, після 2500..
немає діагноз не дає мені помилки.

ви ?r? виключити із карта навіть на 147?

max boost
23-11-2013, 13:13
прокотитеся з спінетта зміщені і подивитися, як іде, ви trovarai помилку, але не знаю, якщо вам спалахує контрольна лампа...

artone
23-11-2013, 13:31
вилку рівносильно відключити від карти, але помилка видно?

voglioimparare
23-11-2013, 16:01
вилку рівносильно відключити від карти, але помилка видно?

ні,ви повинні відключити його від карту, все одно... тягне вилку на датчик витрати повітря,якщо machcina йде більше, ніж зараз,поруч з 200x100 і debemetro, що тут йде..ви від помилки в діагнозі?

Alfiuccio
23-11-2013, 16:43
не завжди, від'єднавши спінетта машина йде краще......в діагноз з повним навантаженням, ви можете бачити статус вашої датчик витрати повітря.....

guidotacco
23-11-2013, 17:21
на датчик витрати повітря v? змінилося від 80000 максимум 120 000 км,за винятком тих, в теплий потік,який ви autopuliscono відправивши на піковий струм протягом короткого часу,на жаль, на вашому прибирання з миючими засобами, іноді дещо f? але проблема ? що забруднює irremediabilmente фільм,парів масла,бруду,фільтри спортивні, панель та ін....

artone
24-11-2013, 01:01
не, я давав помилку в діагнозі...сьогодні холодно, і я вийшов у цьому найдивніше ? сьогодні навіть реєстрація від бортового комп'ютера, а не від іп? - відмова двигуна і ? дивно, бачив я закрив egr...завтра я повинен перевірити, p? речі...

я хотів зрозуміти різницю між зняти спинета або відключити debbimetro в чому карта????

Alfiuccio
24-11-2013, 10:21
зняти спінетта на датчик витрати повітря для ебу означає змінного струму (розімкнути ланцюг) немає сигналу", обмеживши значення вимірювання", а потім автомобіль nn продуктивність.....відключити карту виключіть все те, що я описав і перейти тихо.....

max boost
24-11-2013, 12:54
Якщо ви хочете, щоб відключити від карти ви можете зробити це (знаючи, як...) спінетта, не ? рішення православна, але в будь-якому випадку ? простий тест, щоб бути впевненим, проблеми*****unque, якщо датчик витрати повітря, він втратив p? сигналу, але не його linearit? ви можете спробувати модуль, який підсилює сигнал...

ugoboss
24-11-2013, 14:23
зняти спінетта на датчик витрати повітря для ебу означає змінного струму (розімкнути ланцюг) немає сигналу", обмеживши значення вимірювання", а потім автомобіль nn продуктивність.....відключити карту виключіть все те, що я описав і перейти тихо.....

точною, якщо від'єднайте роз'єм блоку управління і ланцюги, і ставить фіксоване значення, яке варіюється від моделі до моделі, та значення, яке дозволяє машині подорожувати, але не робить вам найнижчі ne високих оборотів, якщо у вас є датчик витрати повітря, що і з експлуатації повністю, звичайно, так-то краще, але щось тимчасово використовувати.

artone
24-11-2013, 18:21
Ок, спасибі я думаю, я зрозумів..так що з мапу ви кладете debbimetro фіксоване значення, що дозволяє з гарним виходом двигуна....sar? одна з перших речей, studio, як це зробити, як тільки я можу отримати доступ до напрямних...

щось дивне мені ? зникли-відмова двигуна щодо egr, який я закрив...verficato закриття ? ок...не можу зрозуміти..

biondo83
24-11-2013, 21:50
Коли датчик витрати повітря не працює добре, я підтверджую, що ? повільно піднятися спінів і не виходьте за межі 2500-3000 оборотів.

artone
24-11-2013, 22:11
саме те, що робить цей автомобіль.....
а я не зміг знайти p? часу, щоб зняти спінетта, так як debbimetro ? під підставкою акумулятора...
але я з нетерпінням чекаю прибуття півень v53, щоб відключити від ecu egr debbimetro ;-)
спасибі всім

crteam
25-11-2013, 17:51
по-перше, щоб побачити, якщо витратомір і добре, ви повинні спочатку перевірити певні параметри подивитися в діагностиці значення витратоміра, скільки солі повинно бути у фазі прискорення від 750 мб до 1000-1200.перевіряє, коли ви кладете в рух westgate турбіни падає все.і якщо ви навіть депресія на електромагнітних клапанів саме на vac

artone
25-11-2013, 22:23
Спасибі crteam...хороший рада..
продовжимо з цієї точки, з красивою діагноз через кілька днів, що я зараз за межами, що, принаймні, я дізнаюся щось
для п'ятниці? що відступ повинен я прибув elm327, який я замовив

привіт

crteam
26-11-2013, 07:07
Ммм, але це сп elm327 nn бачу tnt впевнено. Я б волів діагностики реальної

sportknight
26-11-2013, 08:52
спробуйте зробити власний модуль, датчик витрати повітря

artone
26-11-2013, 09:20
Ммм, але це сп elm327 nn бачу tnt впевнено. Я б волів діагностики реальної
що ви маєте на увазі для діагностики реальної її робити альфа? вважає, що це 147 ? старий автомобіль, який я взяв тільки, щоб пізнати себе руки :-)

спробуйте зробити власний модуль, датчик витрати повітря
cos? модуль debbimetro?

Alfiuccio
26-11-2013, 11:28
artore подумайте добре, рада crteam колеги на дорозі діагноз (nn альфа)....параметр маси повітря вимірюється і при повному навантаженні значення, щоб бути хорошим датчик витрати повітря, повинна становити від 900-1200......якщо виявить низьке значення типу 500-650 змінюється датчик витрати повітря і вирішуйте проблеми......або виключити з мапу....рада спорту може йти також, але я думаю, що простіше те, що я описав вище.....дайте мені знати, привіт

artone
26-11-2013, 11:47
Спасибі Alfiuccio,
діагноз ? перше, що я хочу зробити, і обговорити його на форумі, щоб отримати поради , а потім відключити від ебу, egr, датчик витрати повітря.

Модуль, датчик витрати повітря, тепер я зрозумів, про що йде мова? я вивчав схему , то, з LM258N, і ? цікава річ, але перше, що я подумав ? що, якщо датчик витрати повітря працює погано форму amplificher? вхідний сигнал поганий...я помиляюся?

sportknight
26-11-2013, 15:03
якщо працює погано, має значення менше, ніж повинен був,з модулем збільшити ці значення,якщо сз хочете витрачати гроші на датчик витрати повітря ? рішення, щоб влаштувати трохи

alfajtd
26-11-2013, 15:50
i modulini лінійні можуть допомогти, але необхідно враховувати, будівництво і температурний дрейф...
у будь-якому випадку ? завжди краще мати датчик витрати повітря працює.

obd75
26-11-2013, 19:14
очі, які від'єднайте debbimetro ? тест з двома кінцями,часто використовую цей тест ? у 95% випадків пу? піти,ecu входить в режим? recovery, використовуючи стандартне значення кількості? всмоктуваного повітря,подвійний розріз st? у тому, що закриває EGR , moreale,probblema ? у egr v? замінити debim.
успіх особисто du tdi vag.завжди edc15.
доказ-й? attendibbile ? читання значень в режимі реального часу з діагнозом,або від стаціонарних прискорення bruscada мінімум в 4200-4500giri значення на виході не нижче 3.9 вольт,витратомір повітря ок навіть доходить до 4.4 вольт

artone
26-11-2013, 20:03
У EGR-я закрита, я...:-)

obd75
27-11-2013, 12:11
У EGR-я закрита, я...:-)
так,у вашому випадку ок,
puntualizzavo для тих, хто пу? читати цю дискусію, і впасти в помилку ,чому? при відключенні датчика, і машина v? краще або зникають прогалини дефект не ? сили датчик витрати повітря, хоча ? що-ї? probabbile.

artone
27-11-2013, 12:29
*odb75
та, спасибі, я зрозумів ;-) puntualizzavo тільки що ? gi? закрито, в цьому випадку з красивою фланець.

А, наскільки я зрозумів, якщо я їздити з діагностичною включений беру значення ? я впевнений, що проблема ? те, і не інше.

Машина у мене гніздо cos? була труба, яка з'єднує egr вихлопних газів порушується, і, найдивніше, корпус фільтра з отворами...в основному, коли вона йшла, здавалось, було навесні, коли accelleravi, що ви затихав.
Заблокований клапан з фланцем старий jtd взяла досить р? життя, але pi? збільшує швидкість? pi? є труднощі? рости обертів.

Просто я спочатку роблю діагностику, то я намагаюся зняти, і ми бачимо, тим краще ;-)

artone
30-11-2013, 21:59
не, що він нас зрозумів, дуже!!!!

з elm327 і sw scanmaster зазначу наступне повідомлення про помилку:

[P0046]
Турбокомпресор-Нагнітач Boost Control Solenoid Circuit Range Performance

крім того, значення "Air Flow rate ", здається, не подолати замовлень 60 g/s....можна? ? на датчик витрати повітря це правильно?

що означає цей код помилки?

а domami вранці я p? перевірок pi?

etkl
01-12-2013, 01:17
Я хотів би зберегти DM після промити засобом для очищення гальм.

artone
01-12-2013, 18:21
не, що він нас зрозумів, дуже!!!!

з elm327 і sw scanmaster зазначу наступне повідомлення про помилку:

[P0046]
Турбокомпресор-Нагнітач Boost Control Solenoid Circuit Range Performance

крім того, значення "Air Flow rate ", здається, не подолати замовлень 60 g/s....можна? ? на датчик витрати повітря це правильно?

що означає цей код помилки?

а domami вранці я p? перевірок pi?

сьогодні я пробував версію free Multiecuscan мені таке повідомлення про помилку
p0236
Boost Pressure sensor circuit range/performance
Причина цієї помилки ? що ЕБУ отримав сигнал дуже низький рівень з датчика.
Помилки не є, але зберігається в пам'яті. Стерти код помилки, перевірте, якщо помилка повториться в майбутньому. Попереджувальна сигнальна лампа на комбінації приладів ? була включена ця помилка.

пробував навіть у "моніторинг intake іч-flow" і не перевищує 600 мг/с в умовах, потрібні 1200 mg/s

про помилку, що ви скажіть мені, залежить від датчик витрати повітря?
не повинні приєднатися також помилка egr бачив, що я закрив з фланцем?

cele
01-12-2013, 23:52
Привіт, тоді ми йдемо, щоб порядок, то для системи рециркуляції ог закритий, має дати помилку P0404, як історія в ебу, але не від проблеми, recovery, помилка P0236 ? поширена помилка на даний тип двигуна ? внаслідок перевищення тиску турбіни, але не ? сказав, що насправді cos? є різні тести, виконати, перш за все, вам необхідно proccurarti манометр на дорозі, ви повинні бачити, як працює турбіна, якщо тиск ? ок, потрібно перевірити значення мультиметр датчика Map, який стоїть на колекторі, якщо у вас ******** подивитися значення вольт з датчиком не підключений, і панель горить і значення в omh з відключеному датчику, якщо ? прикріплені в цьому помилка пу? також бути викликано несправністю датчик витрати повітря, або кішки, або забиті precat

Alfiuccio
02-12-2013, 14:19
не виключаємо змінну.....

artone
02-12-2013, 15:06
змінна буде? :confused:

cele
02-12-2013, 21:29
Для цієї проблеми пов'язано ? дуже сильно він йде на p? виняток,останні jtd, що я вирішив з цією проблемою було кішки забиті, і що ? дивно, чому? з кішки все нормально, довелося страждати тиск недостатнє! invecce питання був саме він, практично вихлопних газів не тече, повністю приходили в доповнення з колекторі двигуна під час європейського відкриття клапана впуску спільника турбіна, яка штовхає тиску

Alfiuccio
02-12-2013, 21:37
тип геометрії з вашої машини....

max boost
02-12-2013, 21:46

однак у присутності dell помилку спочатку controllerei датчик тиску, якщо перевищує 4.7 v(мені здається) йде помилка, якщо не розібрали нещодавно sar? дуже брудно.Датчик витрати повітря для низькі значення, але, однак, ви можете повторити тест після того, як вирішена ця проблема.

artone
03-12-2013, 09:58
Привіт, тоді ми йдемо, щоб порядок, то для системи рециркуляції ог закритий, має дати помилку P0404, як історія в ебу, але не від проблеми, recovery, помилка P0236 ? поширена помилка на даний тип двигуна ? внаслідок перевищення тиску турбіни, але не ? сказав, що насправді cos? є різні тести, виконати, перш за все, вам необхідно proccurarti манометр на дорозі, ви повинні бачити, як працює турбіна, якщо тиск ? ок, потрібно перевірити значення мультиметр датчика Map, який стоїть на колекторі, якщо у вас ******** подивитися значення вольт з датчиком не підключений, і панель горить і значення в omh з відключеному датчику, якщо ? прикріплені в цьому помилка пу? також бути викликано несправністю датчик витрати повітря, або кішки, або забиті precat

мені отримати цю манометр, що мені цікаво

Для цієї проблеми пов'язано ? дуже сильно він йде на p? виняток,останні jtd, що я вирішив з цією проблемою було кішки забиті, і що ? дивно, чому? з кішки все нормально, довелося страждати тиск недостатнє! invecce питання був саме він, практично вихлопних газів не тече, повністю приходили в доповнення з колекторі двигуна під час європейського відкриття клапана впуску спільника турбіна, яка штовхає тиску
коли кішки ? все нормально, що ви робите на jtd?

однак у присутності dell помилку спочатку controllerei датчик тиску, якщо перевищує 4.7 v(мені здається) йде помилка, якщо не розібрали нещодавно sar? дуже брудно.Датчик витрати повітря для низькі значення, але, однак, ви можете повторити тест після того, як вирішена ця проблема.

це я зрозумів, що мав на увазі змінною геометрією...до речі у мене привід застряг в самому початку :-)

датчик тиску у вихідні я намагаюся, щоб очистити його, і ми бачимо ;-) прочитав "p"? речей, про те, як зробити, але поради вітаються...

для датчик витрати повітря я хотів би спробувати видалити в першій карті, якщо я керівництво про те, як зробити, або макс обмін

помилка P0404 просто не знаходжу і не розумію, чому?

привіт, дякую всім

motorsport
03-12-2013, 10:23
коли кішки ? все нормально, що ви робите на jtd?

потрібно bucarlo з наконечником діаметром 12 або пусто!!

artone
03-12-2013, 11:04
якщо отвори потрібно відключити від карти?

motorsport
03-12-2013, 11:08
що потрібно відключити на карті, вибач, не зрозумів, або питання!!

artone
03-12-2013, 11:21
якщо отвір cat свердлом 12....(в житловому будинку, форто, де свердлити)
у avr? помилка на бортовому комп'ютері і, якщо потрібно disablitare щось на ecu або наплювати ? операції, коли ecu не помічає?

ugoboss
03-12-2013, 11:51
і фільтр частинок кіптяви, що його потрібно відключити від карти, тут отвори і йдуть.

artone
03-12-2013, 12:38
що потрібно відключити на карті, вибач, не зрозумів, або питання!!

якщо отвір cat свердлом 12....(в житловому будинку, форто, де свердлити)
у avr? помилка на бортовому комп'ютері і, якщо потрібно disablitare щось на ecu або наплювати ? операції, коли ecu не помічає?

і фільтр частинок кіптяви, що його потрібно відключити від карти, тут отвори і йдуть.

зрозумів... так що наступні кроки :

1) очистити датчик тиску turbo
2) буріння кішки (Хтось пу? розміщувати фотографії, як і де проколювати?)
3) я читаю оригінальні карти і місце, щоб вимагати пояснення про те, як відключити датчик витрати повітря

:)

motorsport
03-12-2013, 12:50
тоді ви повинні bucarlo зовні перед наконечником тому залізо діаметр 12, і три отвори в трикутник,то вам необхідно прийняти довгим носком довжина 50 см, які використовують масони, що перебуваєте в фурнітуру і кріпильні отвори з внутрішньої сторони,потім закрити з шайбами закриті і сальдо з безперервної лінії,зробили!!!

потрібно bucarlo з нижньої сторони в кінці каталізатора у вертикальному положенні!!

artone
03-12-2013, 14:29
я думаю, що я зрозумів, але макс фото :-)

biondo83
03-12-2013, 16:38
Також перевірте стан водостічна труба, c'? хто його очистити, але є? йде на шкоду contropressioni.

artone
03-12-2013, 22:48
потрібно bucarlo з нижньої сторони в кінці каталізатора у вертикальному положенні!!

я вважаю, отвори роблять у частині, де я поклав стрілку : (фото, завантажені з веб-сайту)
6319
краще змінити порядок речей, щоб зробити:

1) очистити датчик тиску turbo
2) я читаю оригінальні карти і місце, щоб вимагати пояснення про те, як відключити датчик витрати повітря
3) зняти і свердлити cat (коли я йду у відпустку на різдво, що я підприємець? часу)

привіт

motorsport
04-12-2013, 09:56
я не можу бачити фото Додається інше не дійсним.

artone
04-12-2013, 11:17
ми спробували ще раз 6324

motorsport
04-12-2013, 12:50
Ні...треба пробити, що застряг під турбіни!!

Цей тип кішки..і gi? басейн середньої стороні ви бачите, фільтр всередині, треба тільки bucarlo з кінчика довжиною 50 см, діам.12,без bucarlo зовні, як вам і сказав на іншу посаду з шайбами і зварних швів і ін....я думаю, я добре пояснив!!

artone
04-12-2013, 13:03
ок, тепер я краще розумію

motorsport
04-12-2013, 13:05
ок, тепер я краще розумію
ок, я радий, що ви зрозуміли, може бути, вирішите цю проблему!! :)

artone
08-12-2013, 23:42
тоді я втратив тисячу речей , серед яких на першому місці з sw-дель-галло, v53, який не хоче працювати, і з часом, що не вистачає отвір каталізатора і вимірювальний датчик витрати повітря будуть переміщені через тиждень, принаймні.

Сьогодні я чистий? датчик тиску turbo, який був, ймовірно cuausa помилки, які rilevavo і що я видалив з Multiecuscan і після деяких коротких тяг у високі передачі я не бачив ? знову з'явився..датчик витрати повітря я перевірив ще і маса повітря не ragiunge ніколи не qil значення маси повітря мета...

зараз thanks старий catorcio план закрутити назад :-)

x адміністратори : було б зручно мати можливість? виправити пост

msport (exil77grande)
09-12-2013, 16:06
x адміністратори : було б зручно мати можливість? виправити пост

ми вирішили видалити цю функцію.

max boost
09-12-2013, 19:50
Привіт artone я радий, що ти отримав, тільки чистив датчик d тиску ...тепер вам знадобиться ще датчик витрати повітря

artone
09-12-2013, 21:41
ми вирішили видалити цю функцію.
якщо ? вибір не протягом про

Привіт artone я радий, що ти отримав, тільки чистив датчик d тиску ...тепер вам знадобиться ще датчик витрати повітря
не я отримав, навіть якщо автомобіль йде набагато краще..паркінг буде помилка ? повторно не перевищує 150 км/год і більше? збільшує швидкість pi? стіни близько 3000 обертів...

наступний крок очищена або каталізатор і linearizzo на датчик витрати повітря на карті

привіт і спасибі

artone
22-12-2013, 00:19
лінеаризовані в debbimetro...зараз, здається, не змінилося нічого..
тільки з'являються з Multiecuscan помилки P0101 і P0110, пов'язані з датчик витрати повітря і датчик температури повітря, враховуючи, що спінетта на датчик витрати повітря ? окремостоячий...

тепер мені залишається тільки каталізатор, щоб перевірити...ущільнювальні кільця датчика тиску турбо-що я ? здалося дуже м'яким, коли я сенсор чистої
:-(

biondo83
22-12-2013, 11:03
Потім linearizzando на датчик витрати повітря не відомі покращення, порівняно з ситуацією, в якій датчик витрати повітря змусило йти повільно, машина в прийнятті обертів?

artone
22-12-2013, 23:58
щоб не помилитися зовнішній вигляд, щоб змусити нас їздити на autostrata, щоб сказати вам, якщо c'? різниця...

але ? правильно, як я і зробив після лінеаризації мапу повністю відокремити la spinetta в debbimetro? наприклад датчик температури повітря не може залишити напали?

159sportwagon
23-12-2013, 00:56
Зняти debbimetro з карти, і як би не було debbimetro . Якщо видалити незайману блок управління говорить вам, що c'? щось не так , як, наприклад, коротке cercuito в системі, або debbimetro зламав .

Alfiuccio
23-12-2013, 08:54
я підтверджую, добре сказав, 159sport.....я завжди виключені, не знімаючи нічого, так що " в створенні відкритого ланцюга....

artone
23-12-2013, 09:16
Тому я повинен riattaccarla? Я перевірити зміни у файлі я навів значення від 7000 до 12000...

159sportwagon
23-12-2013, 09:29
Ви повинні riattaccarla.

artone
23-12-2013, 09:58
Ок, спасибі, вже? зробив і віддалених помилок...після того, як я намагаюся, і я дам вам знати

SlimPickens
23-12-2013, 13:07
Я intrufolo для curiosit?... як відрізнити датчик витрати повітря з гарячою дротом, з системою самоочищення?

carmageddon
23-12-2013, 13:39
відрізнити від датчик витрати повітря на фільм? або щось ще?

SlimPickens
23-12-2013, 13:43
В сутності, зрозуміти, чи є датчик витрати повітря ? рахувати без обслуговування, і я можу уникнути, щоб зайняти руки, ризикуючи пошкодити зайве...

carmageddon
23-12-2013, 14:09
існують різні типи датчик витрати повітря, pi? загальні то провід (старійшина і неточно), і то в кіно (pi? точні і швидко)

то провід має процедура очищення дроту, яка складається з індукції перевантаження по струму, що робить розпеченим дротом з наступною автоматичною очищення (дуже коротко, проте)

те, плівка не плівка піддається і коли він працює погано, сенс не ? для пошуку в грязі (якщо що не зрозуміло л забруднення), але бенс? в області читання однойменного фільму, який погіршує варіюючи cos? відповідь і викликаючи ecu у нас? що він повертає, як сигнал.

то в кіно, не ? очищатися, хоча більшість користувачів diy ви умів інструменти, різноманітні спробу відновлення, коли він не працює адекватно ? необхідно замінити якість? і ніколи не регенерується або інших марок або порівняльного (etc etc etc)...варто ккд двигуна на коливання і невизначеність

SlimPickens
23-12-2013, 17:01
Тому, різні довідники, які знаходяться у використанні riattivante чайник або схожі призначені в якості останньої інстанції?

carmageddon
23-12-2013, 17:19
навіть не розглянути...датчик витрати повітря на фільм йде перевірки пізнання, щоб визначити, що закон, якщо закон правильно ? марно його чистити...якщо не правильно читає ? тільки тому, що? ? зношений, а потім ? змінити...якщо в рідкісних випадках де ? очевидно, наявність нафти або інших sostanzee в кількість? промислові датчика.

maxx2it
23-12-2013, 18:05
з особистого досвіду, я б не сказав ... чистий і зламав.

artone
23-12-2013, 23:34
Тому, різні довідники, які знаходяться у використанні riattivante чайник або схожі призначені в якості останньої інстанції?

на якій машині ми говоримо?

Потім linearizzando на датчик витрати повітря не відомі покращення, порівняно з ситуацією, в якій датчик витрати повітря змусило йти повільно, машина в прийнятті обертів?
Доведено автомобіль зараз не стіна-й? і стрілянина на низьких передачах до 4500...
? якщо швидкість піднімається дуже близько 3000 про пощастило виявити ще :
"p0236
Помилки не є, але зберігається в пам'яті. Стерти код помилки, перевірте, якщо помилка повториться в майбутньому. Попереджувальна сигнальна лампа на комбінації приладів ? була включена ця помилка. "

може залежати від оринг, датчик тиску турбо, що я ? здалося, що бовтається ?

інше питання, який я закрив egr з фланцем...так? трубка рециркуляції ог-злив був зламаний, я створив кришка випускних клапанів, якщо останні не щоб перевести відмінно, що може статися???

SlimPickens
24-12-2013, 13:33

двигуни Multijet...

cele
24-12-2013, 14:18
двигуни Multijet... В даному конкретному випадку ми говоримо про jtd unijet

cele
25-12-2013, 10:27

Доведено автомобіль зараз не стіна-й? і стрілянина на низьких передачах до 4500...
"p0236
Помилки не є, але зберігається в пам'яті. Стерти код помилки, перевірте, якщо помилка повториться в майбутньому. Попереджувальна сигнальна лампа на комбінації приладів ? була включена ця помилка. "

інше питання, який я закрив egr з фланцем...так? трубка рециркуляції ог-злив був зламаний, я створив кришка випускних клапанів, якщо останні не щоб перевести відмінно, що може статися???
Може статися так, що ви від помилки P0236

artone
28-12-2013, 12:48
Може статися так, що ви від помилки P0236

Може статися x Оринг або кришку погано?

cele
28-12-2013, 18:45
Може статися x Оринг або кришку погано?
Якщо EGR не працює належним пробка погано зробив пу? створити цю помилку

artone
28-12-2013, 19:34
Сторона egr ? закрито з фланцем...підготувала нову кришку випускних клапанів, а завтра пробую

artone
28-12-2013, 22:20
краще понеділка? cos? шукаю також ущільнювальні кільця ....

cele
29-12-2013, 10:06
краще понеділка? cos? шукаю також ущільнювальні кільця ....
Ви перевірили, як працює, тиск турбіни?

biondo83
30-12-2013, 15:37

"p0236

Спробуйте поставити нові ущільнювальні кільця, чому? ймовірно, з-за помилки ? це.

Брат
31-12-2013, 03:47
На датчик витрати повітря, навіть якщо чистий буде стара і знижує напруженість, виявлених або створюючи circuitino для збільшення посилання або змінить

biondo83
31-12-2013, 08:29
На датчик витрати повітря, навіть якщо чистий буде стара і знижує напруженість, виявлених або створюючи circuitino для збільшення посилання або змінить

Я добрався, щоб спробувати цей вид схем, але, на жаль, не отримав ніякої дійсний користь, якщо не так багато диму. :-(

artone
03-01-2014, 00:38
змінив ущільнювальні кільця і пробка...нічого :-)
перевірив з multiecuscan, що тиск overboost obietivo ніколи не досягається, тому я перевірив привід turbo, що р? час назад я розблоковано і мастилом.. ? тримач дуже високий і не рухається навіть з гарним швидке падає, тільки якщо використовувати викрутку та форсую p?....

я можу на макс-перевірити труби, але в цей момент я думаю, як турбо :-(

biondo83
03-01-2014, 08:01
змінив ущільнювальні кільця і пробка...нічого :-)
перевірив з multiecuscan, що тиск overboost obietivo ніколи не досягається, тому я перевірив привід turbo, що р? час назад я розблоковано і мастилом.. ? тримач дуже високий і не рухається навіть з гарним швидке падає, тільки якщо використовувати викрутку та форсую p?....

я можу на макс-перевірити труби, але в цей момент я думаю, як турбо :-(

Швидше за все, якщо привід ? заблоковано, може бути, вони також заблоковані лопаті змінної геометрії, із-за іржі.

artone
03-01-2014, 09:51
Швидше за все, якщо привід ? заблоковано, може бути, вони також заблоковані лопаті змінної геометрії, із-за іржі.

падає після контакту з олією, якщо я з допомогою викрутки...
у цих випадках капітальний ремонт турбіни чи що? а я намагаюся перевірити труби...

biondo83
03-01-2014, 09:59
падає після контакту з олією, якщо я з допомогою викрутки...
у цих випадках капітальний ремонт турбіни чи що? а я намагаюся перевірити труби...

Ця ситуація present? також в авто членів моєї сім'ї і тому я зняв турбіну і я scrostato лопатки змінної від іржі, змусивши їх повернутися, як нова (є різні відео на youtube), а потім привід з трохи svitol ж повідомила в змозі рухатися без проблем, і тепер періодично роблю завжди падають краплі svitol в тому аукціоні і перемикання приводу.

До речі, з допомогою викрутки відкрийте чинності з трубки гумові все ще підключений до приводу?
Щоб перевірити, якщо тече відрегулювати, треба зняти трубку, і ви побачите, аукціон рухатися. Потім вішає трубку трубкою, і ви побачите новий аукціон рухатися в іншому напрямку. Якщо рух ? швидкий і лінійний, то у вас не виникне проблем, якщо він зависає або не рухається, то ви повинні дати чисту групи змінної+приводу, як зазначено трохи назад.

artone
03-01-2014, 12:07
тепер шукаю інформацію...
щоб дати чистий я повинен зняти turbo?

важко, коли на палубі тягнути вже? турбо?

biondo83
03-01-2014, 12:26
Якщо у вас є міст, і ви можете працювати добре, ви можете зняти downpipe і змінною геометрією без де зняти всі турбіни колекціонерів.

artone
03-01-2014, 12:34
отвір іншому :-)
тому я повинен зняти первинний і нижче я змінною геометрією
?

biondo83
03-01-2014, 12:56
у downpipe ? колектор, який буде підключений в сторону "теплий" турбіни, а потім потрібно відвернути дані, що він кріпиться на турбіну на інший кінець? гайки випускних cos? турбіна не ? pi? залежна від вихлопних газів, і потім ви можете працювати на змінною геометрією. Потім потрібно зняти кришку para тепла, що у вас на турбіни, і ви побачите, що тепер у вас набагато більше? н? для вашої роботи.

? крім того, якщо, від'єднавши трубки гумові від приводу відчуваєте, що депресія (cio? ви прагнете трохи, якщо не ляже пальцем в кінець? від трубки).

artone
03-01-2014, 13:21
перед становий трубку і поклав його в рух, і я відчуваю, що засмоктує? правильно?

це дозволяє перевірити, чи що?

biondo83
03-01-2014, 13:37
Точне. Потрібно, щоб переконатися в тому, що, принаймні, ланцюг депресії працює.

artone
03-01-2014, 14:03
і якщо ланцюг депресії не працює, що це значить?

biondo83
03-01-2014, 15:54
Це означає, що не депресія, не команди приводу, і останній не управляє змінною геометрією.

artone
04-01-2014, 11:13
висмикнувши трубку і приводиться в рух до мінімуму бачив, я просто не відчуваю депресії в нікуди :-(
може бути ? відкрити новий пост

ugoboss
04-01-2014, 12:05
привіт, добре все гумові шланги, що вони не тріскаються, а також напади на електромагнітний клапан, який управляє геометрією, яка знаходиться нападу в повітряний фільтр, іноді ламаються саме ті, що ми йдемо добре, з-під після зняття заносу.

artone
04-01-2014, 13:20
трубку мені ? здавалося ок...перший день управління, дроти, електромагнітний клапан, завдяки...

електромагнітний клапан ? ближче до атаки пробки або де?

додаткова інформація та рекомендації за бажанням :-)

ugoboss
04-01-2014, 16:57
як я писав вище, і " напали на корпусі повітряного фільтра, але туди з-під автомобіля.

artone
04-01-2014, 17:43
То знайдена електромагнітний клапан eeehhh..Бінго!!!
шланг жорсткий, що ? сунув її під та, що йде від насоса, який створює розрідження був зламаний :-( на щастя, я знайшов автозапчастин басейн і взяв гумовий шланг (для форсунок, я думаю), в якому прищепити дві частини і поставити дві стяжки, але мені здається, добре, що...

привід ок і відразу свисток turbo :-)

перший тест автомобіля ? ок , свистить, ch'? краса ..., і помилка не виникає

спасибі всім, і, зокрема, в Biondo83 і Ugoboss

тепер ми перейдемо до зіставленні :-)