Прагляд Поўнай Версіі : scodifica iaw 16f з некалькіх грошай, вядома.
ці магу я спытаць, ці есць ? можна перадаць l eeprom ад блока кіравання да іншай, каб потым as "privatbank" на іншы аўтамабіль ...я растлумачу лепш, у мяне есць iaw 16f закадаваны, але diffetosa на каманду inettore пяро код працуе ок. я хацеў бы перадаць eeprom на іншы блок кіравання, які ў мяне есць заўседы iaw 16f 0.9.такім чынам, гэтай аперацыі, я магу перавесці код у эбу добрае .
legendaryslave
22-11-2013, 22:47
чэргі ? у мікра motorola hc11, вы павінны перавесці тое,
biondo83
22-11-2013, 22:55
Добрая праца :rolleyes::o
Добрая праца :rolleyes::o
глядзіце, што ен менш паведамленняў, вас, не можа яго спампаваць.
калі вы можаце адправіць яго табе, і я, no problem
biondo83
23-11-2013, 14:46
глядзіце, што ен менш паведамленняў, вас, не можа яго спампаваць.
Я зрабіў так :(
Гэта Проста, нават з дапамогай eprom тактавай частоты, які генеруе сінусоідны пераменны і скідае мікра HC11..
Даруй, я не магу адкрыць файл, можа быць, таму, што я некалькі паведамленняў
Даруй, я не магу адкрыць файл, можа быць, таму, што я некалькі паведамленняў
для інтэрфейсу вы можаце выкарыстоўваць просты убудаваны max232 з жменькай кандэнсатары (на ****** існуе некалькі схем, здаецца) такім чынам, каб стварыць сувязі паміж эбу і пк, калі ў вас няма паслядоўнага порта, вы можаце смела выкарыстоўваць канвэртар usb ---> com.
харчаванне ў школе ecu:
pin 25 +12В
pin-34 -
pin 35 +12В
спасылкі інтэрфейс ---> мікракантролер эбу
pin-код 1-2-3 злучаныя разам з масай інтэрфейс
кантакт 17 падлучаны да reset інтэрфейс
pin 28 падлучаны да кантакту TX інтэрфейс
pin 29 падлучаны да кантакту RX інтэрфейс
для харчавання скуры трэба 5В, якія вы можаце ўзяць непасрэдна з эбу або з вонкавага крыніцы харчавання, але памятаеце, у любым выпадку, каб звязаць разам усе масы
пасля завяршэння праходжання вам не проста адкрыць праграму ў рэжыме адміністратара, каб пазбегнуць непрыемнасцяў і вынікайце інструкцыям.
Для любога іншага тлумачэнні, астатнія ў наяўнасці, выпрабаваны на дзесяць marelli серыі 8 і 16, устаноўленыя на fiat 600 і кропка mk1
для інтэрфейсу вы можаце выкарыстоўваць просты убудаваны max232 з жменькай кандэнсатары (на ****** існуе некалькі схем, здаецца) такім чынам, каб стварыць сувязі паміж эбу і пк, калі ў вас няма паслядоўнага порта, вы можаце смела выкарыстоўваць канвэртар usb ---> com.
харчаванне ў школе ecu:
pin 25 +12В
pin-34 -
pin 35 +12В
для харчавання скуры трэба 5В, якія вы можаце ўзяць непасрэдна з эбу або з вонкавага крыніцы харчавання, але памятаеце, у любым выпадку, каб звязаць разам усе масы
пасля завяршэння праходжання вам не проста адкрыць праграму ў рэжыме адміністратара, каб пазбегнуць непрыемнасцяў і вынікайце інструкцыям.
Для любога іншага тлумачэнні, астатнія ў наяўнасці, выпрабаваны на дзесяць marelli серыі 8 і 16, устаноўленыя на fiat 600 і кропка mk1
так, гэты метад будзе найбольш нізкая кошт, пазбягаючы праграмістаў і замяніць часова, eprom, файлы clock
так, гэты метад будзе найбольш нізкая кошт, пазбягаючы праграмістаў і замяніць часова, eprom, файлы clock
Думае, што я зрабіць, перш чым чытаць у мікра, я ўзяў капыт і я прыпаяныя правады, у адваротным выпадку, і я падтрымліваю яго на мікра для таго, каб чытаць і пісаць.. рашэнне просты, хуткі і эканамічны, і тут вы павінны зварыць што-небудзь! :P
Думае, што я зрабіць, перш чым чытаць у мікра, я ўзяў капыт і я прыпаяныя правады, у адваротным выпадку, і я падтрымліваю яго на мікра для таго, каб чытаць і пісаць.. рашэнне просты, хуткі і эканамічны, і тут вы павінны зварыць што-небудзь! :P
яна-таксама выдатнае рашэнне, пазбягаючы зваркі і флюсу, а таксама + хуткі
яна-таксама выдатнае рашэнне, пазбягаючы зваркі і флюсу, а таксама + хуткі
Калі я адпраўлю вам фатаграфіі, як толькі змагу!
you need absolute number 6 for original
харчаванне ў школе ecu:
pin 25 +12В
pin-34 -
pin 35 +12В
я выкарыстоўваю той жа інтэрфейс...з праграмай f1.exe,8 і 16 робіць цуд, але 18 няма, хоць заяўлены ў праграму..мікра-і той закон таксама кажа мне, scodificata але машына не заводзіцца..хто-небудзь ведае чаму?
У 18 яны розныя, зрабіце чытанне e2p і крокі з другога sw тып ecuvonix, а затым паўтарыць, не зрабіць усяго па sw f1.exe што не працуе
e2p???можа быць, вы хочаце сказаць flasch?