Перегляд Повної Версії : раптового відключення alfa 156 1.9 JTD 115cv
дорогі друзі,
вчора ввечері, мій молодий 156 з 180.000Km, я зробив один трюк, мало приємно.
В середині карусель, ви ? сили удар. Після 2 спроб запуску, ви ? горить контрольна лампа несправності двигуна, і ? зломлений, потім гасне знову через 500 метрів на наступному перехресті.
Зломлений, я зробив вісімдесят Км, щоб змусити мене повернутися додому без істерики.
У діагностиці multiecuscan показало 2 помилки:
P1671 - Fuel pressure regulator;
P0191 - Дизель pressure control.
Мій друг-механік сказав мені, що ? замінити насос, занурений в бак, так? несправність датчика в ньому (P1671), призведе до другої помилку.
Для кого-то ? gi? успіх?
мегамозок
21-11-2013, 19:46
Дивіться у мене інший автомобіль, але я вам можу сказати, що відключень imrovvisi можуть спокійно залежати від регулятора тиску, що не v
Дивіться у мене інший автомобіль, але я вам можу сказати, що відключень imrovvisi можуть спокійно залежати від регулятора тиску, що не v?.
дякую за швидку відповідь, але цей регулятор ? невід'ємною частиною насоса, зануреного в serbatorio, або знаходиться на флейта Rail?
Backgroop
21-11-2013, 20:08
я б порекомендував вам зняти насос дизель і перевірити риболовлі, якщо засмічений очистити його, насос занурений не з'? немає датчика, частини з бака, перевірте, чи є домішки?, потім на фільтр і насос високого тиску, вимикає регулятор і чистіть його, якщо брудний.. контролюється тиск з допомогою манометра, загорнуті проблема полягає в грязі дизель
гаразд, з цим впоратися? як ви запропонували.
Цілком імовірно, що він зробив дизель бруду. Сталося навіть моя дружина кілька років тому з точки старого типу. Він був вимкнений і не хотів-й? ділити. Насос для дизельного палива в баку був повний парафін!!! І було достатньо прочистити ? туди добре.
Але регулятор тиску дизельного палива ? те, що знаходиться на флейта rail, тільки під датчик turbo?
Backgroop
21-11-2013, 20:34
регулятор тиску DRV знаходиться встановлений на насосі високого тиску за допомогою двох гвинтів torx, то на рейку або флейта ? датчик тиску дизельного палива
nasone147
21-11-2013, 22:21
а Backgroop!регулятор можна перевірити його працездатність з допомогою fes/mes,але я сумніваюся, як він, злочинець!перевірте за допомогою манометра тиск низький,треба мати, принаймні, 3bar,якщо я не помиляюся!де-досвідчений користувач пу? підтвердити та/або виправити?дякую
я вже? зробив всі тести з multiecuscan, і всі вони мені дали позитивний результат!
Завтра збираюся відновити насос низького тиску, а потім я дам вам знати.
Спасибі всім
nasone147
21-11-2013, 22:39
Перевірте спочатку за допомогою манометра! Чому? ризикувати, витрачати гроші даремно! !
biondo83
21-11-2013, 23:08
Іноді буває так, що циліндр регулятор тиску зависає. Спроба не катування, і нічого не варто перевірити.
Вам слід звернутися з діагнозом включити і перевірити відкриття в % регулятора.
Іноді буває так, що циліндр регулятор тиску зависає. Спроба не катування, і нічого не варто перевірити.
Вам слід звернутися з діагнозом включити і перевірити відкриття в % регулятора.
Якщо може бути корисна, як ключ, я помітив, що під час відключень була також зміна оборотів холостого ходу, ледь торкнувся акселератора
а друзів для осаду в паливному баку і ventualmente несправний регулятор (що, звичайно, на насос високого тиску, не той, що в баку....що не існує), але я тебе навіть питання так як я не киває у ваші пояснення, скільки масла ти в бак.
сьогодні я зрозумів, що в бак приходять тільки харчування насоса і контакти поплавця :)
Коли ? виникла проблема, в перший раз, я пі? половини бака.
Сьогодні вранці я шлях 16 км шляху міський/приміський, відстежуючи з допомогою ELM регулятор тиску і датчик...
машина ? вів себе дуже добре (не ви ? вимкнена), і значення мали коливання від 1% до 27%; однак, незабаром після партії я побачив, що на мить він мав від'ємне значення (якщо я не помиляюся, -5%). І це нормально, так і cos
biondo83
22-11-2013, 11:10
сьогодні я зрозумів, що в бак приходять тільки харчування насоса і контакти поплавця :)
Коли ? виникла проблема, в перший раз, я пі? половини бака.
Сьогодні вранці я шлях 16 км шляху міський/приміський, відстежуючи з допомогою ELM регулятор тиску і датчик...
машина ? вів себе дуже добре (не ви ? вимкнена), і значення мали коливання від 1% до 27%; однак, незабаром після партії я побачив, що на мить він мав від'ємне значення (якщо я не помиляюся, -5%). І це нормально, як так?
Я тільки що зробив діагностику (з авто в русі в режимі міського/extra) і від'ємні значення, не читаю. Я сподіваюся, що може допомогти ця зворотній зв'язок:
Відкриття регулятора тиску
%
16,34
23,13
34,71
68,12
19,23
46,78
16,34
15,24
16,19
21,07
17,01
16,16
16,66
27,74
Backgroop
22-11-2013, 12:21
Я тільки що зробив діагностику (з авто в русі в режимі міського/extra) і від'ємні значення, не читаю. Я сподіваюся, що може допомогти ця зворотній зв'язок:
%
16,34
23,13
34,71
68,12
19,23
46,78
16,34
15,24
16,19
21,07
17,01
16,16
16,66
27,74
Я б порекомендував вам зняти все, без доказів і т. д.., контролюючи візуально і за допомогою манометра тиску
biondo83
22-11-2013, 13:05
Я б порекомендував вам зняти все, без доказів і т. д.., контролюючи візуально і за допомогою манометра тиску
Може бути, ви обмінялися користувач giary зі мною. :-P
Я тільки зробив діагноз, щоб допомогти користувачеві giary cos? дав підтвердження, що негативні величини не існують.
я б порекомендував вам зняти насос дизель і перевірити риболовлі, якщо засмічений очистити його, насос занурений не з'? немає датчика, частини з бака, перевірте, чи є домішки?, потім на фільтр і насос високого тиску, вимикає регулятор і чистіть його, якщо брудний.. контролюється тиск з допомогою манометра, загорнуті проблема полягає в грязі дизель
а Backgroop часто sio створити патину, яка є залишатися відкритим, напруги і кривий очистити
перевірте насос за повний відкрийте його і перевірити напруги червоний наповнення кошика
%
16,34
23,13
34,71
68,12
19,23
46,78
16,34
15,24
16,19
21,07
17,01
16,16
16,66
27,74
насправді... мені здавалося, що від'ємне значення було не просто нормальний...
Тільки для curiosit?, ви використовували multiecuscan з ELM 327?
Ви задали відображення цифр або графіки?
Я задаю це питання, чому? я помітив, від'ємне значення, виявлення числовий, перш ніж заберу графічний адаптер (я був у партії з недавнього часу).
Згодом мені не здається, що графіка в йшов негативні знаки...
Alfiuccio
23-11-2013, 09:34
я підтримую відповіді всіх колег і додам мій погляд....*****і я вже сказав, перевір тиск насоса низького тиску (2,5 бар), навіть якщо загорнуті відсутній обсяг.....і потім я не хочу, щоб виключити інжектор може бути від 4 хто-nn робить свою роботу.....один мій клієнт скаржився, різні випади в передачі і після кількох перевірок було що витік тиску.....автомобіль після вимкнення починається відразу?
я підтримую відповіді всіх колег і додам мій погляд....*****і я вже сказав, перевір тиск насоса низького тиску (2,5 бар), навіть якщо загорнуті відсутній обсяг.....і потім я не хочу, щоб виключити інжектор може бути від 4 хто-nn робить свою роботу.....один мій клієнт скаржився, різні випади в передачі і після кількох перевірок було що витік тиску.....автомобіль після вимкнення починається відразу?
Ну, скажімо, ви. При першій спробі пуску двигуна горить контрольна лампа несправності двигуна, а на другому починається і йде наче б нічого не сталося.
Я сподіваюся, що вони не форсунок, в іншому випадку продам!!!!
biondo83
23-11-2013, 14:50
насправді... мені здавалося, що від'ємне значення було не просто нормальний...
Тільки для curiosit?, ви використовували multiecuscan з ELM 327?
Ви задали відображення цифр або графіки?
Я задаю це питання, чому? я помітив, від'ємне значення, виявлення числовий, перш ніж заберу графічний адаптер (я був у партії з недавнього часу).
Згодом мені не здається, що графіка в йшов негативні знаки...
Так, я підтверджую, інтерфейс і інструмент.
Я використовував режим? графіка log файл excel.
Alfiuccio
23-11-2013, 16:46
продати, машина для форсунок? від nn, я думаю, це справа:)....а не тому, що' nn перевірок, якщо втратите кілька інжектор?
Вчора я секційного насоса, і я знайшов багато sabbiolina подана в основі фільтра. Червона печатка, здається, що закриває добре. Я avicinato на Найвищих Небесних Сфер, щоб замінити тільки грушу басейн, але я впоралася. Сьогодні ремонт, всі, і я дам вам знати.
Alfiuccio
24-11-2013, 13:14
ви поміняли насос низького тиску?
Вчора я секційного насоса, і я знайшов багато sabbiolina подана в основі фільтра. Червона печатка, здається, що закриває добре. Я avicinato на Найвищих Небесних Сфер, щоб замінити тільки грушу басейн, але я впоралася. Сьогодні ремонт, всі, і я дам вам знати.
я не думаю, що ми повинні наблизитися до небесних сфер, щоб замінити насос, бак 156, я сподіваюся, що це жарт :-)
* ugoboss
Заміна тільки внутрішньої насос не ? було важко, але мені не соромно сказати, що це ? було досить трудомісткий для мене, що я не механік і що я зробив в перший раз. Він був трохи незручний шланга, внутрішнього напору (для пластику); я гріла феном, а потім, коли я поклав його назад, я затягнута хомутом гвинт з нержавіючої сталі.
У будь-якому випадку, після зміни насоса, чистий бак і фільтр дизельного палива, проблема ? повторно.
Тоді я зняв датчик і регулятор тиску в рампі (той, що фіксується з двох torx), і я вітром добре стисненим повітрям.
Зробили ми?, машина ? футбольний регулярно, і здається, що буде добре... питання: ? у разі, якщо його змінити?
Backgroop
24-11-2013, 18:57
* ugoboss
Заміна тільки внутрішньої насос не ? було важко, але мені не соромно сказати, що це ? було досить трудомісткий для мене, що я не механік і що я зробив в перший раз. Він був трохи незручний шланга, внутрішнього напору (для пластику); я гріла феном, а потім, коли я поклав його назад, я затягнута хомутом гвинт з нержавіючої сталі.
У будь-якому випадку, після зміни насоса, чистий бак і фільтр дизельного палива, проблема ? повторно.
Тоді я зняв датчик і регулятор тиску в рампі (той, що фіксується з двох torx), і я вітром добре стисненим повітрям.
Зробили ми?, машина ? футбольний регулярно, і здається, що буде добре... питання: ? у разі, якщо його змінити?
Може бути, не дізнаєшся, але на кінчику регулятора тиску DRV, що ви видалили c'? мікрофільтр, що ви ottura cn в старому, присутніх в дизельному паливі, в більшості раз, просто протріть його, як ти, інші, навпаки має бути замінено, я б рекомендував також робити промивання насос-форсунок з якоюсь добавкою зокрема, як tunapuna sangre grande в або liqui moly, я використовую останнє дуже ефективно, творить чудеса
fuorigiri12000
24-11-2013, 19:23
Мені ? успіх ж проблема, дві машини аналогічні, в першому був занурювальний насос, у другому проблема була в трубопровід насоса.
biondo83
24-11-2013, 21:47
Ви, перевіряючи машину? Як він себе веде?
Ви, перевіряючи машину? Як він себе веде?
дійсно випробування на дорозі ? тривалість десяток кілометрів і не спостерігається ніяких аномалій.
Після заміни насос, чистити бак і фільтр дизельного автомобіля ? продемонстрована ще більше? нестабільною... практично помер, продовження і мав щонайменше досить низьким і нерівним.
Чистив регулятор, замість, мінімум, ви ? нормованою дозування ? стала більше? лінійна і, особливо, не ? не горить-й? п? і на місці навіть під час руху.
Я б не крики перемоги, але мені здається, що проблема вирішена. Ми оновлюємо, добраніч всім!!!!
змінюється насос високого тиску, і вирішіть цю проблему
змінюється насос високого тиску, і вирішіть цю проблему
Але ви знаєте, що якщо обмін машина мені раніше і краще?;)
Як я вже? сказав спочатку, після очищення датчика, машина ? повернулася як нова, навпаки, здається, що це ще більше? налаштувати у відпустку, тому я думаю, що несправність усунено.
Дякую всім друзям форуму, які внесли свій внесок у вирішення проблеми.:):):)
fabio1207
29-11-2013, 15:11
Але ви знаєте, що якщо обмін машина мені раніше і краще?;)
Як я вже? сказав спочатку, після очищення датчика, машина ? повернулася як нова, навпаки, здається, що це ще більше? налаштувати у відпустку, тому я думаю, що несправність усунено.
Дякую всім друзям форуму, які внесли свій внесок у вирішення проблеми.:):):)
Спробуйте заповнити фільтр ,рідина для очищення інжекторів ,не в бак, а безпосередньо у фільтр, я використовую wizz, а потім помістіть в рух машини ? недолік на холостому 4/5-ти, здається, чудесним привіт.
Добре б знати. З цієї теми я дізнався, що є продукти, фантастичні. Дякую