Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : раптоўнага адключэння alfa 156 1.9 JTD 115cv

giary74
21-11-2013, 19:37
дарагія сябры,
учора ўвечары, мой малады 156 з 180 000 Км, я зрабіў адзін трук, мала прыемна.
У сярэдзіне карусель, вы ? сілы ўдар. Пасля 2 спробаў запуску, вы ? гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка, і ? зламаны, затым згасае зноў праз 500 метраў на наступным скрыжаванні.
Зламаны, я зрабіў восемдзесят Км, каб прымусіць мяне вярнуцца дадому без істэрыкі.
У дыягностыцы multiecuscan паказала 2 памылкі:
P1671 - Fuel pressure regulator;
P0191 - Дызель pressure control.

Мой сябар-механік сказаў мне, што, ? замяніць помпа, пагружаны ў бак, так? няспраўнасць датчыка ў ім (P1671), прывядзе да другой памылцы.

Для каго-то ? gi? поспех?

мегамозг
21-11-2013, 19:46
Глядзіце ў мяне іншы аўтамабіль, але вам я магу сказаць, што адключэнняў imrovvisi могуць спакойна залежаць ад рэгулятара ціску, што не v

giary74
21-11-2013, 20:04
Глядзіце ў мяне іншы аўтамабіль, але вам я магу сказаць, што адключэнняў imrovvisi могуць спакойна залежаць ад рэгулятара ціску, што не v?.

дзякуй за хуткі адказ, але гэты рэгулятар ? неад'емнай часткай помпы, пагружанага ў serbatorio, або знаходзіцца на флейта Rail?

Backgroop
21-11-2013, 20:08
я б парэкамендаваў вам зняць помпа дызель і праверыць рыбалкі, калі засмечаны ачысціць яго, помпа не пагружаны c'? няма датчыка, часткі з бака, калі ласка, праверце, ці есць прымешкі?, затым на фільтр і на помпа высокага ціску, адключае рэгулятар і чысціце яго, калі брудны.. кантралюецца ціск з дапамогай манометра, загорнутыя праблема заключаецца ў бруду дызель

giary74
21-11-2013, 20:17
ок, з гэтым справіцца? як вы прапанавалі.
Цалкам верагодна, што ен зрабіў дызель бруду. Здарылася нават мая жонка некалькі гадоў таму з пункту старога тыпу. Ен быў выключаны і не хацеў-й? дзяліць. Помпа для дызельнага паліва ў баку быў поўны парафін!!! І было досыць яго прачысціць ? туды добра.
Але рэгулятар ціску дызельнага паліва ? тое, што знаходзіцца на флейта rail, толькі пад датчык turbo?

Backgroop
21-11-2013, 20:34
рэгулятар ціску DRV знаходзіцца усталяваны на помпе высокага ціску з дапамогай двух вінтоў torx, то на рэйку або флейта ? датчык ціску дызельнага паліва

nasone147
21-11-2013, 22:21
а Backgroop!рэгулятар можна праверыць яго працаздольнасць з дапамогай fes/mes,але я сумняваюся, як ен, злачынец!калі ласка, праверце з дапамогай манометра ціск нізкая,трэба мець, па меншай меры, 3bar,калі я не памыляюся!дзе-дасведчаны карыстальнік пу? пацвердзіць і/або выправіць?дзякуй

giary74
21-11-2013, 22:29
я ўжо? зрабіў усе тэсты з multiecuscan, і ўсе яны далі мне станоўчы вынік!
Заўтра збіраюся аднавіць помпа нізкага ціску, а затым я дам вам ведаць.
Дзякуй усім

nasone147
21-11-2013, 22:39
Калі ласка, праверце спачатку з дапамогай манометра! Чаму? рызыкаваць, марнаваць грошы дарма! !

biondo83
21-11-2013, 23:08
Часам бывае так, што цыліндр рэгулятар ціску завісае. Спроба не катаванне, і нічога не варта праверыць.
Вам варта звярнуцца з дыягназам ўключыць і праверыць адкрыцце ў % рэгулятара.

giary74
22-11-2013, 05:17
Часам бывае так, што цыліндр рэгулятар ціску завісае. Спроба не катаванне, і нічога не варта праверыць.
Вам варта звярнуцца з дыягназам ўключыць і праверыць адкрыцце ў % рэгулятара.

Калі можа быць карысная, як ключ, я заўважыў, што падчас адключэнняў была таксама змена абаротаў халастога ходу, ледзь дакрануўся да акселератара

ugoboss
22-11-2013, 07:10
а для сяброў асадка ў паліўным баку і ventualmente рэгулятар няспраўны (што, вядома, на помпа высокага ціску, не той, што ў баку....што не існуе), але я цябе нават пытанне так як я не ківае ў вашы тлумачэнні, колькі алею ты ў бак.

giary74
22-11-2013, 09:06
сення я зразумеў, што ў бак прыходзяць толькі харчаванне помпы і кантакты паплаўка :)

Калі ? паўстала праблема, у першы раз, я пі? палову бака.
Сення раніцай я шлях 16 км шляху гарадскі/прыгарадны, адсочваючы з дапамогай ELM рэгулятар ціску і датчык...
машына ? паводзіў сябе вельмі добра (не вы ? выключаны), і значэнне мелі ваганні ад 1% да 27%; аднак, неўзабаве пасля партыі я ўбачыў, што на імгненне ен меў адмоўнае значэнне (калі я не памыляюся, -5%). І гэта нармальна, так і cos

biondo83
22-11-2013, 11:10
сення я зразумеў, што ў бак прыходзяць толькі харчаванне помпы і кантакты паплаўка :)

Калі ? паўстала праблема, у першы раз, я пі? палову бака.
Сення раніцай я шлях 16 км шляху гарадскі/прыгарадны, адсочваючы з дапамогай ELM рэгулятар ціску і датчык...
машына ? паводзіў сябе вельмі добра (не вы ? выключаны), і значэнне мелі ваганні ад 1% да 27%; аднак, неўзабаве пасля партыі я ўбачыў, што на імгненне ен меў адмоўнае значэнне (калі я не памыляюся, -5%). І гэта нармальна, як так?

Я толькі што зрабіў дыягностыку (з аўто ў руху ў рэжыме гарадскога/extra) і адмоўныя значэння, не чытаю. Я спадзяюся, што можа дапамагчы гэтая зваротная сувязь:

Адкрыцце рэгулятара ціску
%
16,34
23,13
34,71
68,12
19,23
46,78
16,34
15,24
16,19
21,07
17,01
16,16
16,66
27,74

Backgroop
22-11-2013, 12:21
Я толькі што зрабіў дыягностыку (з аўто ў руху ў рэжыме гарадскога/extra) і адмоўныя значэння, не чытаю. Я спадзяюся, што можа дапамагчы гэтая зваротная сувязь:

%
16,34
23,13
34,71
68,12
19,23
46,78
16,34
15,24
16,19
21,07
17,01
16,16
16,66
27,74

Я б парэкамендаваў вам зняць усе, без доказаў і г. д.., кантралюючы візуальна і з дапамогай манометра ціску

biondo83
22-11-2013, 13:05
Я б парэкамендаваў вам зняць усе, без доказаў і г. д.., кантралюючы візуальна і з дапамогай манометра ціску

Можа быць, вы абмяняліся карыстальнік giary са мной. :-P
Я толькі зрабіў дыягназ, каб дапамагчы карыстачу giary cos? даў пацверджанне, што адмоўныя велічыні не існуюць.

crteam
22-11-2013, 13:22
я б парэкамендаваў вам зняць помпа дызель і праверыць рыбалкі, калі засмечаны ачысціць яго, помпа не пагружаны c'? няма датчыка, часткі з бака, калі ласка, праверце, ці есць прымешкі?, затым на фільтр і на помпа высокага ціску, адключае рэгулятар і чысціце яго, калі брудны.. кантралюецца ціск з дапамогай манометра, загорнутыя праблема заключаецца ў бруду дызель
а Backgroop часта sio стварыць патину, якая з'яўляецца заставацца адкрытым, напругі і крывой ачысціць

калі ласка, праверце помпа за поўны адкрыйце яго і праверыць напружання чырвоны напаўнення кошыка

giary74
22-11-2013, 13:41

%
16,34
23,13
34,71
68,12
19,23
46,78
16,34
15,24
16,19
21,07
17,01
16,16
16,66
27,74

на самай справе... мне здавалася, што адмоўнае значэнне было не проста нармальны...
Толькі для curiosit?, вы выкарыстоўвалі multiecuscan з ELM 327?
Вы задалі адлюстраванне лічбаў або графікі?
Я задаю гэтае пытанне, чаму? я заўважыў, адмоўнае значэнне, выяўленне лікавай, перш чым забяру графічны адаптар (я быў у партыі з нядаўняга часу).
Пасля мне не здаецца, што графіка ў які ішоў адмоўныя знакі...

Alfiuccio
23-11-2013, 09:34
я далучаюся да адказаў ўсіх калег і дадам, на мой погляд....*****і вы і' ўжо' сказаў праверце ціск помпы нізкага ціску (2,5 бар), нават калі загорнутыя адсутнічае аб'ем.....і потым я не хачу, каб выключыць інжэктар, можа быць, паміж 4 і хто-то nn робіць сваю працу.....мой кліент скардзіўся на розныя спыняе перадачу і пасля некалькіх праверак быў інжэктар, што ўцечка ціску.....аўтамабіль пасля выключэння пачынаецца адразу?

giary74
23-11-2013, 11:45
я далучаюся да адказаў ўсіх калег і дадам, на мой погляд....*****і вы і' ўжо' сказаў праверце ціск помпы нізкага ціску (2,5 бар), нават калі загорнутыя адсутнічае аб'ем.....і потым я не хачу, каб выключыць інжэктар, можа быць, паміж 4 і хто-то nn робіць сваю працу.....мой кліент скардзіўся на розныя спыняе перадачу і пасля некалькіх праверак быў інжэктар, што ўцечка ціску.....аўтамабіль пасля выключэння пачынаецца адразу?

Ну, скажам, вы. Пры першай спробе пуску рухавіка гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка, а на другім пачынаецца і ідзе як быццам бы нічога не адбылося.

Я спадзяюся, што яны не фарсунак, у адваротным выпадку прадам!!!!

biondo83
23-11-2013, 14:50
на самай справе... мне здавалася, што адмоўнае значэнне было не проста нармальны...
Толькі для curiosit?, вы выкарыстоўвалі multiecuscan з ELM 327?
Вы задалі адлюстраванне лічбаў або графікі?
Я задаю гэтае пытанне, чаму? я заўважыў, адмоўнае значэнне, выяўленне лікавай, перш чым забяру графічны адаптар (я быў у партыі з нядаўняга часу).
Пасля мне не здаецца, што графіка ў які ішоў адмоўныя знакі...

Так, я пацвярджаю, інтэрфейс і інструмент.
Я выкарыстаў рэжым? графіка log файл excel.

Alfiuccio
23-11-2013, 16:46
прадаць, машына для фарсунак? ад nn, я думаю, гэта справа:)....а не таму, што' nn праверак, калі страціце некалькі інжэктар?

giary74
24-11-2013, 07:54
Учора я секционного помпы, і я знайшоў шмат sabbiolina пададзеная ў падставе фільтра. Чырвоная друк, здаецца, што закрывае добра. Я avicinato на Высокіх Нябесных Сфер, каб замяніць толькі грушу басейн, але я справілася. Сення рамонт, усе, і я дам вам ведаць.

Alfiuccio
24-11-2013, 13:14
вы памянялі помпа нізкага ціску?

ugoboss
24-11-2013, 14:15
Учора я секционного помпы, і я знайшоў шмат sabbiolina пададзеная ў падставе фільтра. Чырвоная друк, здаецца, што закрывае добра. Я avicinato на Высокіх Нябесных Сфер, каб замяніць толькі грушу басейн, але я справілася. Сення рамонт, усе, і я дам вам ведаць.

я не думаю, што мы павінны наблізіцца да нябесных сфер, каб замяніць помпу ў бак 156, я спадзяюся, што гэта жарт :-)

giary74
24-11-2013, 18:49
* ugoboss
Замена толькі ўнутранай помпа не ? было цяжка, але, мне не сорамна сказаць, што гэта ? было досыць працаемкі для мяне, што я не механік і што я зрабіў у першы раз. Ен быў трохі нязручны шланга, ўнутранага напору (для пластыка); я грэла фенам, а затым, калі я паклаў яго назад, я зацягнутая хамутом шруба з нержавеючай сталі.

У любым выпадку, пасля змены помпы, чысты бак і фільтр дызельнага паліва, праблема ? паўторна.
Тады я зняў датчык і рэгулятар ціску ў рампы (тое, што фіксуецца з двух torx), і я ветрам добра сціснутым паветрам.
Зрабілі мы?, машына ? футбольны рэгулярна, і здаецца, што будзе добра... пытанне: ? у выпадку, калі яго змяніць?

Backgroop
24-11-2013, 18:57
* ugoboss
Замена толькі ўнутранай помпа не ? было цяжка, але, мне не сорамна сказаць, што гэта ? было досыць працаемкі для мяне, што я не механік і што я зрабіў у першы раз. Ен быў трохі нязручны шланга, ўнутранага напору (для пластыка); я грэла фенам, а затым, калі я паклаў яго назад, я зацягнутая хамутом шруба з нержавеючай сталі.

У любым выпадку, пасля змены помпы, чысты бак і фільтр дызельнага паліва, праблема ? паўторна.
Тады я зняў датчык і рэгулятар ціску ў рампы (тое, што фіксуецца з двух torx), і я ветрам добра сціснутым паветрам.
Зрабілі мы?, машына ? футбольны рэгулярна, і здаецца, што будзе добра... пытанне: ? у выпадку, калі яго змяніць?

Можа быць, не пазнаеш, але на кончыку рэгулятара ціску DRV, што вы выдалілі c'? микрофильтр, што вы ottura cn ў старым, прысутных у дызельным паліве, у большасці выпадкаў, проста пратрыце яго, як ты, іншыя, наадварот павінна быць заменена, я б таксама рэкамендаваў рабіць прамывання помпа-фарсунак з якой-то дадаткам прыватнасці, як tunap або liqui moly, я выкарыстоўваю апошні вельмі эфектыўна, творыць цуды

giary74
24-11-2013, 19:09

fuorigiri12000
24-11-2013, 19:23
Мне ? поспех ж праблема, у дзве машыны аналагічныя, у першым быў погружной помпа, у другім праблема была ў трубаправод помпы.

biondo83
24-11-2013, 21:47
Вы, правяраючы машыну? Як ен сябе вядзе?

giary74
24-11-2013, 22:01
Вы, правяраючы машыну? Як ен сябе вядзе?

сапраўды выпрабаванне на дарозе ? працягласць дзясятак кіламетраў і не назіраецца ніякіх анамалій.
Пасля замены помпа, чысціць бак і фільтр дызельнага аўтамабіля ? прадэманстравана яшчэ больш? нестабільнай... практычна памер, у працяг і меў мінімум досыць нізкім і няроўным.
Чысціў рэгулятар, замест, мінімум, вы ? нармаванай дазоўкі ? стала больш? лінейная і, асабліва, не ? не гарыць-й? п? і на месцы, нават падчас руху.
Я б не крыкі перамогі, але мне здаецца, што праблема вырашана. Мы абнаўляем, спакойнай ночы ўсім!!!!

crteam
25-11-2013, 17:53
змяняецца помпа высокага ціску, і вырашыце гэтую праблему

giary74
25-11-2013, 21:46
змяняецца помпа высокага ціску, і вырашыце гэтую праблему

Але вы ведаеце, што калі абмен машына мне раней і лепш?;)

Як я ўжо? сказаў спачатку, пасля ачысткі датчыка, машына ? вярнулася як новая, наадварот, здаецца, што гэта яшчэ больш? наладзіць у адпачынак, таму я думаю, што няспраўнасць ўхіленая.
Дзякуй усім сябрам форуму, якія ўнеслі свой уклад у вырашэнне праблемы.:):):)

fabio1207
29-11-2013, 15:11
Але вы ведаеце, што калі абмен машына мне раней і лепш?;)

Як я ўжо? сказаў спачатку, пасля ачысткі датчыка, машына ? вярнулася як новая, наадварот, здаецца, што гэта яшчэ больш? наладзіць у адпачынак, таму я думаю, што няспраўнасць ўхіленая.
Дзякуй усім сябрам форуму, якія ўнеслі свой уклад у вырашэнне праблемы.:):):)
Паспрабуйце запоўніць фільтр ,вадкасць для чысткі інжэктараў ,не ў бак, а непасрэдна ў фільтр, я выкарыстоўваю wizz, а затым змесціце ў рух машыны ? недахоп на халастым 4/5-ці, здаецца, цудоўным прывітанне.

giary74
29-11-2013, 19:04
Добра было б ведаць. З гэтай тэмы я даведаўся, што есць прадукты, фантастычныя. Дзякуй