КПК

Прагляд Поўнай Версіі : EGR OFF альфа 156 115cv edc15c7

giary74
21-11-2013, 19:06
Дарагія сябры,
Я зачыніў EGR на маей ALFA 156 115cv з EDC15C7, робячы загрузкі файла-крычы ад CARSOFTWARE.
Не гарыць, але ў дыягназ, multiecuscan я выяўляе памылку ( P404, калі я правільна памятаю).
І ці правільна, што гэта так?
Дзякуй.

Backgroop
21-11-2013, 19:21
я не думаю, што carsoftware твар добра гэтыя ecu, лепш яго выдаліць ўручную, аднак, выдаліўшы EGR ад файла, нават калі зняць раздым не павінен прынесці ніякіх памылак

giary74
21-11-2013, 20:10
Ну, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? фланцавых часткова (мне было фланцавых, механік, некалькі гадоў таму, з ліста, які меў адтуліны малых памераў).
Затым я зачынены з-карту, але дыягностыкі выяўляе памылку, у адрозненне ад ypsilon 70cv, што не заўважае абсалютна нічога.
Pi? позна upper? і крычы, што noegr.

марка
21-11-2013, 20:27
прывітанне giary калі месцаў у рэж. мы спрабуем зразумець, што адбылося

giary74
21-11-2013, 21:41
прывітанне giary калі месцаў у рэж. мы спрабуем зразумець, што адбылося

у дадатку врі і mod.

blackwolf76
21-11-2013, 22:02
Калі вы хочаце яго выдаліць ўручную карту зробіце спакойна, нават калі проста паставіць просты ліст зачынены, і вырашыце праблему ў крыніцы без мода ў эбу. у edc 15 у адрозненне ад edc16 не даюць памылку ў карце, калі зачыненыя ручной працы, па меншай меры, што не будзе зламана, працуе клапан, для? як правіла, проста дайце яму па чыстая, і вы ідзяце наперад.

msport (exil77grande)
21-11-2013, 22:07
я не глядзеў гэты мод, але я магу супакоіць вас, сказаўшы вам, што з класічнай выключэння egr на edc15c7 ў дыягностыцы застаецца памылкай, нават калі ўсе працуе, наладзіць, і не гарыць ні адзін індыкатар.

nasone147
21-11-2013, 22:10
калі я не памыляюся, то трэба дзейнічаць на карце расходомер паветра для edc15,на пытанне, праўда?:confused:

giary74
21-11-2013, 22:12
так, ведаю, што не schizzinose, як EDC16, але я хацеў, каб яна карта, што ? pi? хутка.
Але калі мяне выявіць памылку, не ? што ? няспраўнасць клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог?
Нават калі гэта і так? гэта было, ? сапраўды дзіўна, чаму? саленоід, здаецца, працуе (спрабаваў з MULTIECUSCAN у рэжыме? тэставанне прывадаў)!!!

msport (exil77grande)
21-11-2013, 22:14
так, ведаю, што не schizzinose, як edc16, але я хацеў, каб яна карта, што ? pi? хутка.
Але калі мяне выявіць памылку, не ? што ? няспраўнасць клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог?
Нават калі гэта і так? гэта было, ? сапраўды дзіўна, чаму? саленоід, здаецца, працуе (спрабаваў з multiecuscan у рэжыме? тэставанне прывадаў)!!!

што табе не зразумела ў тым, што я напісаў крыху вышэй?

giary74
21-11-2013, 22:19
я не глядзеў гэты мод, але я магу супакоіць вас, сказаўшы вам, што з класічнай выключэння egr на edc15c7 ў дыягностыцы застаецца памылкай, нават калі ўсе працуе, наладзіць, і не гарыць ні адзін індыкатар.

Добра, дзякуй.
Гэта тое, што я хацеў бы ведаць. Выключэнне ? браніравалі добра...
Ісціна? ? што, так? машына, як учора, раптам выключаецца (для гэтага я запусціў іншае абмеркаванне), я ? прыйшлі сумневы ў тым, што памылка EGR, можа быць, былі свае абавязкі?, замест гэтага, мабыць, не ? cos?.
Дзякуй усім за вашы каштоўныя заўвагі.

што табе не зразумела ў тым, што я напісаў крыху вышэй?

Абсалютна нічога! Вы былі празрыстыя.
Непаразуменне ? прыйшлося ад маей марудлівасці пры запісе, што прывяло да таго, што паведамленні accavallassero!

blackwolf76
21-11-2013, 22:43
Завяршэнне працы-не мае нічога агульнага з egr, то хоць маршрут ходзіць, а машыны.

biondo83
21-11-2013, 23:00
Выключэння аўтамабіля ? звязана яшчэ адна праблема. Праверка з дыягназам тыпу памылка.

giary74
22-11-2013, 05:07
Выключэння аўтамабіля ? звязана яшчэ адна праблема. Праверка з дыягназам тыпу памылка.

Так,я разумею, але калі машына не ідзе, можна думаць, што можа быць што заўгодна. Важна і " не выключаныя збоі ў сістэмы рэцыркуляцыі ог. Зараз будзе' праверка паліўнай сістэмы і адпаведных датчыкаў. Дзякуй

Mikigor
02-11-2014, 12:06
Памыляецеся, калі l egr застаецца заблакаванай адкрыта, аўтамабіль не заводзіцца, і робіць шмат дыму выхлапных газаў. І шмат разоў
? роўна, калі яны памыляюцца і кладуць бензін замест дызельнага паліва