КПК

Перегляд Повної Версії : Я уявляю

GDL88
21-11-2013, 12:57
Привіт всім, мені 24 роки (майже) і Модена.
Я не майстерня, але я завзятий автолюбитель, зробивши порівняти різні автомобілі (мої і моїх родичів) з перемінним успіхом, я вирішив повідомити мені, що краще на цей світ і на можливості? що пропонує.
Звичайно, я читаю вам вже? небагато, але так, що іноді у мене було бажання втрутитися, я думав поступати.
Спасибі за те, що прийнято в цьому співтоваристві, я сподіваюся знайти трохи відповідей на мої (багато) питання!

Backgroop
21-11-2013, 13:19
Привіт, ласкаво просимо, як тебе звати? що ви робите?

leandro89
21-11-2013, 13:23
ласкаво просимо, як сказав backgroop від pi? info! приємного вам перебування

GDL88
21-11-2013, 14:04
Мене звуть Жиль, і поки я закінчу свою ступінь в області Юриспруденції (зайве говорити, як мені це ентузіазму, але ? туди-cos?) і крок з однієї роботи на іншу в залежності від сезону. По суті, я хотів би зрозуміти, що можливість? існують роботи в цій області, враховуючи, що багато (як механічні, так і немає), звертаються до зовнішніх для тонкої настройки електроніки.

alfajtd
21-11-2013, 16:22
здравствуйте і ласкаво просимо....
Можливості? залежить від вас...

В даний час грошей немає, якщо їх f? pi? ніхто не легко..
тягнуть ці cuoie також mappatori відомих з багаторічним досвідом роботи.. якщо ви занадто старі, et? для збільшення turbo ви вносите свій знаменитий кран...
Ми також сповнені дітей, з клонів і карти від 50 євро, що фан тільки шкоду... до щастя.... cos? risollevano на ринку ремонту...
:-)

msport (exil77grande)
21-11-2013, 21:54
benarrivato.

GDL88
22-11-2013, 09:41
здравствуйте і ласкаво просимо....
Можливості? залежить від вас...

В даний час грошей немає, якщо їх f? pi? ніхто не легко..
тягнуть ці cuoie також mappatori відомих з багаторічним досвідом роботи.. якщо ви занадто старі, et? для збільшення turbo ви вносите свій знаменитий кран...
Ми також сповнені дітей, з клонів і карти від 50 євро, що фан тільки шкоду... до щастя.... cos? risollevano на ринку ремонту...
:-)

Очевидно, не ? мій намір стати одним з тих, хто дає вам роботу, на звук двигунів зламані! На даний момент є? що мені з того ? зрозуміти логіку різних блоків управління, а той, у відповідності з яким будуть змінені. Я також знімав на різних програмних і апаратних засобів для роботи, враховуючи, що ce n'? всі кишені і, судячи з багатьох робіт я не бачу великих відмінностей у використанні..

lombian
22-11-2013, 11:00
Привіт і ласкаво просимо

fabio1207
22-11-2013, 19:30
Привіт ласкаво просимо

artone
23-11-2013, 00:33
Ласкаво просимо........

egs
23-11-2013, 10:17
Ласкаво просимо...