Перегляд Повної Версії : Втрачені ключі Hyundai кидає
Привіт всім. Я б хотів попросити ,щоб кодувати ключі, потрібно, щоб сила тестер офіційний Hyundai? Чи може з якоюсь тестер універсальний.
Оскільки, що втратив ключі і машина ? закрито, по-вашому, ви можете вирізати ключ, тільки з meccinic черги шляхом надання офіційних даних Hyundai .
Автомобіль питання і Hyundai getz. 14/03/2003 1341 60/30 квт G4ea. Бензиновий.
C,і можливість? у scodificarla?
ви вже? зробили презентацію?
Звичайно, деякий час тому
здрастуйте,ви робите t від ебу...
Привіт головорізів, в якому сенсі ви з ебу ? Ви можете пояснити мені, краще, спасибі, що відповіли мені.
ви можете розмістити отвір ecu??
Привіт jolidi, на жаль, не можу, чому? машина ? закритий і загубив ключі фактів, я повинен побачити, як зробити ключі без зняття блоків тільки механічний код Hyundai .
здрастуйте,ви можете зробити її малюк від ебу x покласти його в рух,якщо ви хочете відновити перейдіть на hyundai буклет і вам зроблять новий ключ...
просто навіть кадр..на cdp, якщо у вас в будинку
Привіт. у Hyundai я повідомив ключ і замовити, але не різьблені,і тут народжується питання, c'? шлях meccanic черзі ,щоб? за допомогою коду, який мені дають, не ? сказав, що може вирізати потрібного ключа для машини.
Привіт всім .c,і універсальний інструмент, який може кодувати ключі?
Привіт, у всіх .не може мені допомогти хто-небудь?
Backgroop
26-11-2013, 12:35
якщо ви знаходитесь від підривник все необхідне, може бути, за перший (повний блок ключів, блок управління двигуном і блок управління-код),
в іншому випадку, покладених на когось scodifica-загальна сума ecu рішення від мене, радив, де ви проводите менше, і вирішіть цю проблему
Привіт, хлопці.після багатьох перипетій я зміг вирізати ключ, не розібрати нічого,і перевести його,і, перш за все, не витрачаючи божевілля. РАЗІ ВИРІШЕНА.