Прагляд Поўнай Версіі : Страчаныя ключы Hyundai кідае
Прывітанне ўсім. Я б хацеў папрасіць ,каб кадзіраваць ключы, трэба, каб сіла тэстар афіцыйны Hyundai? Ці можа з якой-то тэстар універсальны.
Паколькі, што страціў ключы і машына ? закрытая, па-вашаму, вы можаце выразаць ключ, толькі з meccinic чарзе шляхам прадастаўлення афіцыйных дадзеных Hyundai .
Аўтамабіль ў пытанне і Hyundai getz. 14/03/2003 1341 60/30 квт G4ea. Бензінавы.
C,і магчымасць? у scodificarla?
leandro89
20-11-2013, 20:25
вы ўжо? зрабілі прэзентацыю?
Вядома, некаторы час таму
добры дзень,вы робіце t ад эбу...
Прывітанне галаварэзаў, у якім сэнсе вы з эбу ? Вы можаце растлумачыць мне, лепш, дзякуй, што адказалі мне.
вы можаце размясціць адтуліну ecu??
Прывітанне jolidi, на жаль, не магу, чаму? машына ? зачынены і страціў ключы фактаў, я павінен праверыць, ці, як зрабіць ключы без зняцця блокаў толькі механічны код Hyundai .
добры дзень,вы можаце зрабіць яе маляня ад эбу x пакласці яго ў рух,калі вы хочаце аднавіць перайдзіце на hyundai буклет і вам зробяць новы ключ...
проста нават кадр..на cdp, калі ў вас у хаце
Прывітанне. у Hyundai я паведаміў ключ і замовіць, але не разьбяныя,і тут нараджаецца пытанне, c'? шлях meccanic чарзе ,каб? з дапамогай кода, які мне даюць, не ? сказаў, што можа выразаць патрэбнага ключа для машыны.
Прывітанне ўсім .c,і універсальны інструмент, які можа кадаваць ключы?
Прывітанне, ва ўсіх .не можа мне дапамагчы хто-небудзь?
Backgroop
26-11-2013, 12:35
калі вы знаходзіцеся ад падрыўнік ўсе неабходнае, можа быць, за першы (поўны блок ключоў, блок кіравання рухавіком і блок кіравання код),
у адваротным выпадку, ускладзеных на каго-то scodifica-агульная сума ecu рашэньне ад мяне, раіў, дзе вы праводзіце менш, і вырашыце гэтую праблему
Прывітанне, хлопцы.пасля многіх перыпетый я змог выразаць ключ, не разабраць нічога,і перавесці яго,і, перш за ўсе, не марнуючы вар'яцтва. ВЫПАДКУ ВЫРАШАНА.