Перегляд Повної Версії : kess slave
Alfiuccio
19-11-2013, 22:23
Привіт у мене є kess slave "пов'язаних" з допомогою master alientech....хто-небудь знає, чи можна розшифрувати файл в master slave????
159sportwagon
19-11-2013, 23:50
Доброго дня, мене цікавить kess . I update, де їх отримати для kess оригінал . І скільки коштує update
msport (exil77grande)
20-11-2013, 05:05
Привіт у мене є kess slave "пов'язаних" з допомогою master alientech....хто-небудь знає, чи можна розшифрувати файл в master slave????
здрастуйте,файли ліжка від вашого kess я decriptabili тільки від вашого господаря,а потім зробити тільки 2 речі:
1) змінити майстра, якщо ви не догодив,і в цьому випадку, якщо ви зацікавлені ви можете зв'язатися з нами
2) перетворити ваш slave в master-різниця в ціні.
msport (exil77grande)
20-11-2013, 05:06
Доброго дня, мене цікавить kess . I update, де їх отримати для kess оригінал . І скільки коштує update
ваше питання і не по темі.
Alfiuccio
20-11-2013, 21:44
перетворити його в master, alientech я запитав na кругленьку суму....насправді у мене пристойно....я запитав, бо гріх тримати його ще й тому, що' і', дуже хороший продукт....
msport (exil77grande)
21-11-2013, 21:07
перетворити його в master, alientech я запитав na кругленьку суму....насправді у мене пристойно....я запитав, бо гріх тримати його ще й тому, що' і', дуже хороший продукт....
потім alientech само, як і " ваш майстер правильно?
звичайно, ви запитали кругленька сума, бо справедливо ведений варто половини master тому, якщо ви хочете перетворити в майстер-ви повинні сплатити різницю,однак якщо ви звернетеся до нас через ***** і залиште нам ваш доставки ми можемо поміняти місцями 2 слова, бачили, що ми 2-3 варіантів спеціально для вас.
spatullo
22-11-2013, 14:00
Що я знаю, Alientech не тому від майстер-ніхто, принаймні, cos? мені сказали, коли я запитав
Alfiuccio
22-11-2013, 14:00
msport (exil77grande)
22-11-2013, 20:10
під кожним повідомлення написано від мене або від admin є наша ***** офіційний.
Alfiuccio
23-11-2013, 23:45
***** відправлено....
Вибачте, банальний питання: а що різниця є? між master і slave? Я маю на увазі ****llo практично, так добре, що підлеглий хоче сказати підлеглий (hdd).
майстер ? версія повніша, з яким ви можете робити те, що ви хочете, і ke, звичайно, ви платите більше, в той час як slave коштує менше, і залишити вас зв'язали ****llo робочого хто тобі продає тип файлу etc etc
Alfiuccio
04-02-2014, 21:29
обидва хороший продукт....у мене є kess slave ніколи не було проблем, але ви завжди "прив'язаний" ваш майстер (принаймні, я кажу в моєму випадку) насправді зараз і від часу, що мій kess робити з порошком;).....але я повторюю, це завжди хороший продукт...
Що ви розумієте під "прив'язаний"?
Significake все є? що ви робите, проходить для руки вашого господаря
Особливо, якщо ви починаєте дозволяє окупити витрати та відкриття ринку, потім ви можете upgradarlo в master і отримати доступ на всі об'єкти, що ви d? бути Alientech офіцера, який, чесно кажучи, навіть я st? переконавши бути одним з найкращих продуктів, і краще оновлюватися на ринку... я не приховую, що ми st? роблячи серйозних думок...
M999
Alfiuccio
05-02-2014, 20:44