Прагляд Поўнай Версіі : kess slave
Alfiuccio
19-11-2013, 22:23
Прывітанне у мяне есць kess slave "звязаных" з дапамогай master alientech....хто-небудзь ведае, ці можна расшыфраваць файл slave ў master????
159sportwagon
19-11-2013, 23:50
Добры дзень, і мяне цікавіць kess . I update, дзе іх атрымаць для kess арыгінал . І колькі каштуе update
msport (exil77grande)
20-11-2013, 05:05
Прывітанне у мяне есць kess slave "звязаных" з дапамогай master alientech....хто-небудзь ведае, ці можна расшыфраваць файл slave ў master????
добры дзень,файлы ложка ад вашага kess я decriptabili толькі ад вашага гаспадара,а затым зрабіць толькі 2 рэчы:
1) памяняць майстра, калі вы не дагадзіў,і ў гэтым выпадку, калі вы зацікаўлены вы можаце звязацца з намі-
2) ператварыць ваш slave ў master-розніца ў кошце.
msport (exil77grande)
20-11-2013, 05:06
Добры дзень, і мяне цікавіць kess . I update, дзе іх атрымаць для kess арыгінал . І колькі каштуе update
ваш пытанне і не па тэме.
Alfiuccio
20-11-2013, 21:44
ператварыць яго ў master, alientech я спытаў na кругленькую суму....на самой справе ў мяне прыстойна....я спытаў, таму што грэх трымаць яго яшчэ і таму, што' і' смачны прадукт....
msport (exil77grande)
21-11-2013, 21:07
ператварыць яго ў master, alientech я спытаў na кругленькую суму....на самой справе ў мяне прыстойна....я спытаў, таму што грэх трымаць яго яшчэ і таму, што' і' смачны прадукт....
затым alientech жа, як і " ваш майстар правільна?
вядома, вы спыталі кругленькая сума, таму што справядліва кіраваны варта паловы master таму, калі вы хочаце ператварыць у майстар-вы павінны аплаціць розніцу,аднак, калі вы звернецеся да нас праз ***** і пакіньце нам ваш дастаўкі мы можам памяняць месцамі 2 словы, бачылі, што мы 2-3 варыянтаў спецыяльна для вас.
spatullo
22-11-2013, 14:00
Што я ведаю, Alientech не таму ад майстар-ніхто, па меншай меры, cos? мне сказалі, калі я спытаў
Alfiuccio
22-11-2013, 14:00
msport (exil77grande)
22-11-2013, 20:10
пад кожным паведамленне напісана ад мяне ці ад admin есць наша ***** афіцыйны.
Alfiuccio
23-11-2013, 23:45
***** адпраўлена....
Прабачце, пытанне банальны: а што розніца есць? паміж master і slave? Я маю на ўвазе ў ****llo практычна, так добра, што падначалены хоча сказаць падначалены (як у hdd).
майстар ? версія больш поўная, з якім вы можаце рабіць тое, што вы хочаце, і ke, вядома, вы плаціце больш, у той час як slave каштуе менш, і пакінуць вас звязалі ****llo працоўнага хто табе прадае тып файла etc etc
Alfiuccio
04-02-2014, 21:29
абодва добры прадукт....у мяне есць kess slave ніколі не было праблем, але вы заўседы "прывязаны" ваш майстар (па крайняй меры, я кажу ў маім выпадку) на самой справе зараз і ад часу, што мой kess рабіць з парашком;).....але я паўтараю, гэта заўседы добры прадукт...
Што вы разумееце пад "прывязаны"?
Significake ўсе есць? што вы робіце, праходзіць для рукі вашага гаспадара
Асабліва, калі вы пачынаеце дазваляе акупіць выдаткі і адкрыцця рынку, затым вы можаце upgradarlo ў master і атрымаць доступ на ўсе аб'екты, што вы d? быць Alientech афіцэра, які, шчыра кажучы, нават я st? пераканаўшы быць адным з лепшых прадуктаў, і лепш абнаўляцца на рынку... я не хаваю, што мы st? робячы сур'езных думак...
M999
Alfiuccio
05-02-2014, 20:44