Перегляд Повної Версії : Проблема задимленості Peugeot 308 1,6 hdi fap no
ducati83
19-11-2013, 11:44
Всім привіт, хлопці, я прошу вас, якщо хтось має досвід щодо fumosit? цієї машини, все оригінал близько 120 тис км:при включенні живлення, що йшов повільно, постійно видає трохи чорного диму, вихлопних газів, і тоді не скажу вам, коли він тисне на педаль, обгону або прискореного...здається, автомобіль зіставлений, але він цього не робить ? і крім того, автомобіль здається трохи горить....як ви думаєте?
я відразу подумав про egr залишалася відкритою, може бути,....навіть якщо у діагнозі немає помилок....тільки один раз повідомив про помилку клапан egr, але тоді нічого більше.
спасибі всім
legendaryslave
19-11-2013, 11:54
якийсь рукав, турбо-агрегату або турбіна не працює, як повинна бути також віднесена egr
Backgroop
19-11-2013, 12:15
якийсь рукав, турбо-агрегату або турбіна не працює, як повинна бути також віднесена egr
А legendaryslave, перевірені, а також труби, депресія повітря і різні електромагнітні клапани з манометром midivac, перевірити, якщо vastgate turbo компресор працює добре..
enzopezzano
19-11-2013, 12:33
як правило, на тих, ламається втулка intercooler. перегляньте.
ducati83
19-11-2013, 13:14
ідеальний я перевірки муфти і діагноз я намагаюся побачити, якщо тиск турбо ? налаштувати....але що ви скажете, якщо спробуйте відключити egr, як на першому тесті?
enzopezzano
19-11-2013, 13:54
якщо у вас проблеми з egr, у вас повинна бути контрольна лампа двигуна горить, повідомлення про помилку на екрані з написом "аномалія анти -- забруднення". перевірте патрубки турбіни, і якщо ми хочемо бути впевнені, що від контрольованих значень MAF. Привіт.
legendaryslave
19-11-2013, 14:16
Закриття egr знімає з вас проблеми, рекомендую закрити його з листа
ducati83
19-11-2013, 19:45
гаразд, з цим впоратися? ці елементи управління, і я тримати вас в курсі....
ви в будь-якому випадку, я б поставив, aisi, astm, дякую за пораду.
max boost
19-11-2013, 19:50
Закриття egr знімає з вас проблеми, рекомендую закрити його з листа
муфти інтеркулер їх controllerei в першу чергу, але також і зливного отвору типу, колектори поруч з полоненим, які іноді ламаються...
ducati83
19-11-2013, 20:02
контролер? навіть ті,...
enzopezzano
19-11-2013, 23:00
Ламаються скидів???? 3-х років в Пежо і не і ніколи не існувало цієї проблеми.
ducati83
20-11-2013, 08:43
можливо, ви мали на увазі той факт, що проблема може бути продиктовано тим, що розряд може мати втрат.....не те, що в peugeot спаде категорично...
max boost
20-11-2013, 21:44
можливо, ви мали на увазі той факт, що проблема може бути продиктовано тим, що розряд може мати втрат.....не те, що в peugeot спаде категорично...
точне ducati 83, enzo, я не мав на увазі певний тип уяви несправностей peugeot, але це був тільки рада
елементи керування, що б я зробив...
на цей автомобіль є оновлення sw блоку управління, який вирішує цю проблему.зроблені всі перевірки, якщо і tt " ок " перейти до peugeot і факти оновити ебу.також перевірте пам'ять несправностей
ducati83
23-11-2013, 15:25
зараз нічого не зламав.....я бачу тільки дивна поведінка в діагностиці egr.....іноді accelero і відкриває на раз закрита....тоді, як мінімум, відкриває і закриває.....
хм, але можливо, що тільки ця особа палити навіть на холостому ходу автомобіля?
Не, що ти взяв дизель бруд?
ducati83
24-11-2013, 16:56
ну може, але робить трохи, і потім я не бачу, як міг би зійти з розуму, таким чином, рециркуляції ог з дизельним бруду....тому з бюро все відкрито, закрито на кілька градусів...***** і якщо перевірити, то і машина завжди курить....
тепер зроблю для видалення egr і подивимося....я тільки сподіваюся, що ви не проблеми кодування форсунки, півник...
fuorigiri12000
24-11-2013, 17:23
В діагноз, ви d? помилки, зокрема.
ducati83
24-11-2013, 17:31
не помилка ? це щось дуже дивне...тільки пару раз помилка egr...але потім ? пішла, тільки...
fabio1207
24-11-2013, 19:44
Я вирішив з допомогою стяжки пружини на клапан турбіни (перепускний) відсутність дефекту в діагностиці клапан з манометром працював добре, але трубку прагнув повітря, чому? він був трохи поширив покласти діапазон ,випробовується ,поставляється і ще сьогодні все в порядку ,спробуйте самі
max boost
24-11-2013, 19:47
Щоб залишатися сумнівів, dell egr escludila...можливо, картку або фізично з аркуш так, щоб оцінити ступінь падіння dell egr на ваше запитання fumosit?...я сподіваюся, що для того, щоб зрозуміти...
ducati83
24-11-2013, 20:20
хм, насправді....чому? я бачив, що труба ? тільки innnestato.....спробує? навіть те, що завтра разом до ліквідації системи egr.
fabio1207
24-11-2013, 21:58
Ні, ідіть спокійно, чому? я теж був трохи неохоче, я і не думав, що міг втратити стільки (тільки) таким чином, але потім я ricreduto*****unque що стосується клапана egr, я його не виключаю повністю, але я роблю на плиті, що ставлю себе на місце ущільнення, невеликий отвір 3 мм*****unque,перш ніж покласти його в рух,знімають трубку,очистити, добре вхід на шланг для перепускного клапана) потім покладіть в рух механізм з трубки знімають і після атаки і дивіться, якщо рухається l' щуп, якщо тягне, постав діапазон і спробуйте.Доброго дня, дайте мені знати .
S? є деякі новини, як v? car? Якщо ? вирішена, і що це було ?
ducati83
30-11-2013, 09:41
вибачте за відсутність, але я був зайнятий вплив і проблеми в інтернеті....
тоді оновлення:автомобіль не мав ніякої зламаною труби або, що витік....я перевірив всі....я закрив egr, і, здається, покращилися всі....як fumosit? до мінімуму, що при включенні живлення автомобіля, коли холодна....гарячої немає диму при запуску...тільки те, що залишається значна дим при прискоренні під час tiratina або в обгін і їде 160-170 диму виходить....тепер я хотів би зрозуміти, якщо якийсь датчик повітря типу MAF, можуть мати проблеми....c'? спосіб впоратися з цим з картка?
ducati83
06-12-2013, 18:18
невелике оновлення:після підвищення з закриття egr різні шланги затягнуті в борг, як я порадив фабіо вище,я замінив також MAF і куріння до мінімуму ? зникли повністю...тільки залишається те, що дуже помітно при розгоні...або зйомки в 4-5 передачу....
max boost
06-12-2013, 22:18
дуже ймовірно, l' egr-ви він забруднив впускні колектори
fabio1207
07-12-2013, 19:16
спробуйте зробити кілька км в постійне прискорення (без підйому) може бути забруднений розвантаження.
було б важливо, як каже макс можна було зняти і очистити протоки
ducati83
08-12-2013, 11:36
спробує? в їх почистити, але не думаю, що проблема....мене враження, що це cattavi gestioe деяке значення ch тому послати більше дизельного палива, те, що потрібно....
вам доведеться шукати істотні втрати повітря на ділянці, що йде від нагнітання turbo до впускних клапанів.
важкий полягає в тому, що ця втрата відбувається в основному, коли turbo сильний штовхає.
переглядаючи всі шланги, охолоджувач наддувочного повітря, але не тільки хомути, як, можливо, ви вже? факт, шланги цілі, intercoole, що, можливо, втрачає.
ducati83
08-12-2013, 18:12
ви ж завтра ввечері я знову в машині, і я просто хотів перевірити інтеркулер....вимкніть і я тиск води pervedere якщо я вважаю, втрати....
fabio1207
08-12-2013, 19:40
Ебу ? оригінал? Якщо ви, як сказав sergiot пу? бути? ви повинні відчувати сильне дихання
ducati83
09-12-2013, 18:52
так ви оригінал...тільки egr виключена.
Ебу ? оригінал? Якщо ви, як сказав sergiot пу? бути? ви повинні відчувати сильне дихання
? важко почути, чому? дихання розвивається pi? висока швидкість? автомобіль
fabio1207
09-12-2013, 21:40
? важко почути, чому? дихання розвивається pi? висока швидкість? автомобіль
? вірно, але він повинен відчувати, навіть у швидкості? pi? низькі з двигуном pi? високі обороти cio? потягнувши пі? другий і третій передачі.
ducati83
09-12-2013, 23:52
хлопці, в четвер, я продовжую знімати і ви r? сказати....
? вірно, але він повинен відчувати, навіть у швидкості? pi? низькі з двигуном pi? високі обороти cio? потягнувши пі? другий і третій передачі.
якщо ? правда, що агрегату охолоджувач наддувочного повітря або його труби, коли ви, вентиляції розташовується на відкритому повітрі в майже 2 метрів.
щоб почути те, що ви говорите, ви повинні бути в 2, 1, що слухає.
у будь-якому випадку я вважаю, fabio перевірити швидко, чому? ці ситуації є, то шкідливі для здоров'я турбіни.