Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема задымленасці Peugeot 308 1,6 hdi no fap

ducati83
19-11-2013, 11:44
Усім прывітанне, хлопцы, я прашу вас, калі хто-то мае вопыт у дачыненні да fumosit? гэтай машыны, усе арыгінал каля 120 тыс км:пры ўключэнні харчавання, што ішоў павольна, увесь час выдае трохі чорнага дыму выхлапных газаў, і тады не скажу вам, калі ен цісне на педаль, абгону або паскоранага...здаецца, аўтамабіль сопоставлен, але ен гэтага не робіць ? і акрамя таго, аўтамабіль здаецца трохі гарыць....як вы думаеце?
я адразу падумаў пра egr заставалася адкрытай, можа быць,....нават калі ў дыягназе няма памылак....толькі адзін раз паведаміў пра памылку клапан egr, але тады нічога больш.
дзякуй усім

legendaryslave
19-11-2013, 11:54
які-то рукаў, турба-агрэгата або турбіна не працуе, як павінна быць таксама аднесена egr

Backgroop
19-11-2013, 12:15
які-то рукаў, турба-агрэгата або турбіна не працуе, як павінна быць таксама аднесена egr

А legendaryslave, правераны, а таксама трубы, дэпрэсія паветра і розныя электрамагнітныя клапаны з манометры midivac, праверыць, калі vastgate turbo кампрэсар працуе добра..

enzopezzano
19-11-2013, 12:33
як правіла, на тых, ламаецца ўтулка intercooler. праглядзіце.

ducati83
19-11-2013, 13:14
ідэальны я праверкі муфты і ў дыягназ я спрабую ўбачыць, калі ціск турбо ? наладзіць....але што вы скажаце, калі паспрабуйце адключыць egr, як на першым тэсце?

enzopezzano
19-11-2013, 13:54
калі ў вас праблемы з egr, у вас павінна быць кантрольная лямпа рухавіка гарыць, паведамленні пра памылку на экране з надпісам "анамалія анты -- забруджванне". калі ласка, праверце патрубкі турбіны, і калі мы хочам быць проста ўпэўнены, што ад значэнняў кантраляваных MAF. Прывітанне.

legendaryslave
19-11-2013, 14:16
Закрыцце egr здымае з вас праблемы, рэкамендую зачыніць яго з ліста

ducati83
19-11-2013, 19:45
ок, з гэтым справіцца? гэтыя элементы кіравання, і я трымаць вас у курсе....
вы ў любым выпадку, я б паставіў, aisi, astm, дзякуй за параду.

max boost
19-11-2013, 19:50
Закрыцце egr здымае з вас праблемы, рэкамендую зачыніць яго з ліста

муфты интеркулер іх controllerei ў першую чаргу, але таксама і зліўной адтуліны тыпу, калектары побач з палонным, якія часам ламаюцца...

ducati83
19-11-2013, 20:02
кантролер? нават тыя,...

enzopezzano
19-11-2013, 23:00
Ламаюцца скідаў???? 3-х гадоў у Пежо і не і ніколі не існавала гэтай праблемы.

ducati83
20-11-2013, 08:43
магчыма, вы мелі на ўвазе той факт, што праблема можа быць прадыктавана тым, што разрад можа мець страт.....не тое, што ў peugeot спадзе катэгарычна...

max boost
20-11-2013, 21:44
магчыма, вы мелі на ўвазе той факт, што праблема можа быць прадыктавана тым, што разрад можа мець страт.....не тое, што ў peugeot спадзе катэгарычна...
дакладнае ducati 83, enzo, я не меў на ўвазе пэўны тып уяві няспраўнасцяў peugeot, але гэта быў толькі савет
элементы кіравання, што б я зрабіў...

crteam
22-11-2013, 13:26
на гэты аўтамабіль есць абнаўленне sw блока кіравання, які вырашае гэтую problema.fatti усе элементы кіравання, калі і tt " ок " перайсці ў peugeot і факты абнавіць centralina.controlla нават памяць няспраўнасцяў

ducati83
23-11-2013, 15:25
цяпер нічога не зламаў.....я бачу толькі дзіўныя паводзіны ў дыягностыцы egr.....часам accelero і адкрывае на раз зачынена....то, як мінімум, адкрывае і закрывае.....
хм, але магчыма, што гэта толькі твар паліць нават на халастым ходу аўтамабіля?

crteam
23-11-2013, 19:47
Не, што ты ўзяў дызель бруд?

ducati83
24-11-2013, 16:56
ну, можа быць, але робіць трохі, а то я не бачу, як можа сысці з розуму, такім чынам, рэцыркуляцыі ог з дызельным бруду....таму з бюро усе адкрыта на закрыта не некалькі градусаў,...***** і калі б праверыць, то і машына заўседы паліць....
цяпер зраблю для выдалення egr і паглядзім....спадзяюся, не толькі тое, што праблемы кадавання фарсункі, пеўнік...

fuorigiri12000
24-11-2013, 17:23
У дыягназ, вы d? памылкі, у прыватнасці.

ducati83
24-11-2013, 17:31
не памылка ? гэта што-то вельмі дзіўнае...толькі пару разоў памылка па egr...але потым ? пайшла, толькі...

fabio1207
24-11-2013, 19:44
Я вырашыў з дапамогай сцяжкі спружыны на клапан турбіны (перепускной) адсутнасць дэфекту ў дыягностыцы клапан з манометрам працаваў добра, але трубку імкнуўся паветра, чаму? ен быў трохі распаўсюдзіў пакласці дыяпазон ,выпрабоўваецца ,пастаўляецца і яшчэ сення ўсе ў парадку ,паспрабуйце самі

max boost
24-11-2013, 19:47
Каб заставацца сумненняў, dell egr escludila...магчыма, карту або фізічна з ліст так, каб ацаніць ступень падзення dell egr на ваш пытанне fumosit?...я спадзяюся, што для таго, каб зразумець...

ducati83
24-11-2013, 20:20
хм, на самай справе....чаму? я бачыў, што труба ? толькі innnestato.....паспрабуе? нават тое, заўтра разам да ліквідацыі сістэмы egr.

fabio1207
24-11-2013, 21:58
Няма, ідзіце спакойна, чаму? я таксама быў трохі неахвотна, я і не думаў, што мог страціць столькі (толькі) такім чынам, але потым я ricreduto*****unque што тычыцца клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, я яго не выключаю цалкам, але я раблю на пліце, што стаўлю сябе на месца ўшчыльнення, невялікае адтуліну 3 мм*****unque,перш чым пакласці яго ў рух,здымаюць трубку,ачысціць, добра ўваход на шланг для перепускного клапана) затым пакладзеце ў рух механізм з трубкі здымаюць і пасля атакі і глядзіце, калі рухаецца l' мац, калі цягне, пастаў дыяпазон і паспрабуйце.Добры дзень, дайце мне ведаць .

S? есць некаторыя навіны, як v? car? Калі ? вырашана, і што гэта было ?

ducati83
30-11-2013, 09:41
выбачайце за адсутнасць, але я быў заняты ўплыў і праблемы ў інтэрнэце....
тады абнаўленне:аўтамабіль не меў ніякай зламанай трубы або, што ўцечка....я праверыў усе....я зачыніў egr, і, здаецца, усе палепшыліся....як fumosit? да мінімуму, што пры ўключэнні харчавання аўтамабіля, калі халодная....гарачай няма дыму пры запуску...толькі тое, што застаецца значнае дым пры паскарэнні падчас tiratina або ў абгон і едзе 160-170 дыму выходзіць....цяпер я хацеў бы зразумець, калі які-то датчык паветра тыпу MAF, могуць мець праблемы....c'? спосаб справіцца з гэтым з карта?

ducati83
06-12-2013, 18:18
невялікае абнаўленне:пасля павышэння з закрыцця egr і розныя шлангі зацягнутыя ў доўг, як я параіў фабіа вышэй,я замяніў таксама MAF і курэнне да мінімуму ? зніклі цалкам...застаецца толькі тое, што вельмі прыкметна пры разгоне...або здымкі ў 4-5 перадачу....

max boost
06-12-2013, 22:18
вельмі верагодна, l' egr-вы ен запэцканы впускные калектары

fabio1207
07-12-2013, 19:16
паспрабуйце зрабіць некалькі км у пастаяннае паскарэнне (без ўздыму) можа быць забруджаны разгрузкі.

было б важна, як кажа макс можна было зняць і ачысціць пратокі

ducati83
08-12-2013, 11:36
паспрабуе? у іх пачысціць, але не думаю, што праблема....мяне менавіта ўражанне, што гэта cattavi gestioe некаторы значэнне ch таму паслаць больш дызельнага паліва, то, што трэба....

sergiot
08-12-2013, 17:55
вам прыйдзецца шукаць істотныя страты паветра ў ўчастку, які ідзе ад нагнятання turbo да впускных клапанаў.
цяжкае складаецца ў тым, што гэтая страта адбываецца ў асноўным, калі turbo моцны штурхае.
праглядаючы ўсе шлангі, ахаладжальнік наддувочного паветра, але не толькі хамуты, як, магчыма, вы ўжо? факт, шлангі цэлыя, intercoole, што, магчыма, губляе.

ducati83
08-12-2013, 18:12
вы ж заўтра ўвечары я зноў у машыне, і я хацеў проста праверыць интеркулер....адключыце і я ціск вады pervedere калі я лічу, страты....

fabio1207
08-12-2013, 19:40
Эбу ? арыгінал? Калі вы, як сказаў sergiot пу? быць? вы павінны адчуваць моцнае дыханне

ducati83
09-12-2013, 18:52
ды вы арыгінал...толькі egr выключаная.

sergiot
09-12-2013, 19:21
Эбу ? арыгінал? Калі вы, як сказаў sergiot пу? быць? вы павінны адчуваць моцнае дыханне

? цяжка пачуць, чаму? дыханне развіваецца pi? высокая хуткасць? аўтамабіль

fabio1207
09-12-2013, 21:40
? цяжка пачуць, чаму? дыханне развіваецца pi? высокая хуткасць? аўтамабіль
? дакладна, але ен павінен адчуваць, нават у хуткасці? pi? нізкія з рухавіком pi? высокія абароты cio? пацягнуўшы пі? другі і трэцяй перадачы.

ducati83
09-12-2013, 23:52
хлопцы, у чацвер, я працягваю здымаць і вы r? сказаць....

sergiot
10-12-2013, 08:23
? дакладна, але ен павінен адчуваць, нават у хуткасці? pi? нізкія з рухавіком pi? высокія абароты cio? пацягнуўшы пі? другі і трэцяй перадачы.

калі ? праўда, што агрэгата ахаладжальнік наддувочного паветра або яго трубы, калі вы, вентыляцыі размяшчаецца на адкрытым паветры ў амаль 2 метраў.
каб пачуць тое, што вы кажаце, вы павінны быць у 2, з 1 з, што слухае.
у любым выпадку, я мяркую, fabio праверыць хутка, чаму? гэтыя сітуацыі з'яўляюцца, то шкодныя для здароўя турбіны.