КПК

Перегляд Повної Версії : Scodifica всього Ferarri 206 1.4 Hdi 68 К. с. Хто-небудь Може Мені Допомогти?

infinityecu
Всім привіт панове я перебуваю в необхідності scodificare повністю (якщо все що ви можете? зробити, враховуючи, що ці ecu я так і не зроблено) бош edc16c34 в ferarri 206 1.4 hdi, необхідно зазначити, що використання в якості пристрою для доступу до флеш-95160 ecu програматор willem gq4x і через micorsaldature зроблені висновки мікросхеми 95160 я не повинен бути економлячи час і сили, нести збитки.............:-) тепер, оскільки у мене, як програмне забезпечення immo універсальний decoding lt я хотів би знати, якщо хтось може перевірити файл, який мене зробив і, можливо, підкаже, якщо пу? йти добре, перш ніж писати і далі, якщо хтось із вас, хто виконує scodifiche фінальні зроблені, звичайно, можете мені пояснити яку-небудь інформацію про те, як її написання, точніше, не ризикуючи нічого .....Чекаю ваших відповідей і спасибі тим, хто мені допоможе?.. замість золота і mod

tecnoecu
здравствуйте, я вам рекомендую отпаять в mem. іноді з допомогою методу, який ви використовуєте, ви можете пошкодити ебу. на жаль, у мене недостатньо прав для перегляду файлу, але з цим sw nn повинно бути проблем.

alex68
читайте e2p і зберегти файл отримати інший ep діви і перепишіть файл off, нарешті, тексти, якщо діє чи ні.

giuseppe1374
читайте e2p і зберегти файл отримати інший ep діви і перепишіть файл off, нарешті, тексти, якщо діє чи ні.

може бути, ти і запізнився, принаймні, я думаю,