КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica усяго Ferarri 206 1.4 Hdi 68 К.с. Хто-небудзь Можа Мне Дапамагчы?

infinityecu
18-11-2013, 19:17
Усім прывітанне госпада я знаходжуся ў неабходнасці scodificare цалкам (калі ўсе, што вы можаце? зрабіць, улічваючы, што гэтыя ecu я так і не зроблены) бош edc16c34 у ferarri 206 1.4 hdi, неабходна адзначыць, што выкарыстанне ў якасці прылады для доступу да флэш-95160 ecu программатор willem gq4x і праз micorsaldature зробленыя высновы мікрасхемы 95160 я не павінен быць эканомячы час і сілы, каб несці ў danni.............:-) цяпер, паколькі ў мяне, як праграмнае забеспячэнне immo універсальны decoding lt я хацеў бы ведаць, калі хто-то можа праверыць файл, які мяне зрабіў і, магчыма, падкажа, калі пу? ісці добра, перш чым пісаць і далей, калі хто-небудзь з вас, хто выконвае scodifiche фінальныя зробленыя, вядома, можаце мне растлумачыць якую-небудзь інфармацыю аб тым, як яе напісанне, дакладней, не рызыкуючы нічога.....Чакаю вашых адказаў і дзякуй тым, хто мне дапаможа?.. замест золата і mod

tecnoecu
18-11-2013, 23:54
добры дзень, я вам рэкамендую отпаять выманні часам з дапамогай метаду, які вы выкарыстоўваеце, вы можаце нанесці шкоду, у ecu. на жаль, у мяне недастаткова правоў для прагляду файла, але з гэтым sw nn павінна быць праблем.

alex68
19-11-2013, 07:50
чытайце e2p і захаваць файл атрымаць другі ep панны і перапішыце файл off, нарэшце, тэксты, калі дзейнічае ці не.

giuseppe1374
19-11-2013, 11:36
чытайце e2p і захаваць файл атрымаць другі ep панны і перапішыце файл off, нарэшце, тэксты, калі дзейнічае ці не.

можа быць, ты і спазніўся, па крайняй меры, я думаю,