Перегляд Повної Версії : Хто мені пояснює, що таке брейк-пойнт?
ducati83
18-11-2013, 17:36
Привіт всім хто хоче пояснити, що це і для чого служать break point?
дивлячись, наприклад, карту тиск форсунок в edc16 я бачу, що є числа обертів і на інший i мм3 вводять....я помиляюся?
потім їх експлуатації?
sportknight
18-11-2013, 17:49
один вказує на вісь x, а інший-y, в деяких осі x і y ви знаходитесь значень на карті
те, що я знаю до 6000 оборотів і 70 мм3 ви знайдете 1400 бар
кожна крива equivarra значення x вр
кожній точці на кривій equivarra значення y,
? pi? просто те, що здається
ducati83
18-11-2013, 17:53
чи можу я розміщувати зображення, щоб зрозуміти один одного краще?
sportknight
18-11-2013, 17:54
звичайно,але постав знаки або цифри, щоб зрозуміти ще краще :D
ducati83
18-11-2013, 18:12
ок, дивлячись на зображення, я бачу, що кривий n1 є наступні обертів двигуна, які потім зустрічі, як максимум 4500 на карту, що саме і в кривий n2 бачу в i мм3, вводять....якщо ? cos?....аж до 7000 так що я думаю, макс 70mm3 (я кажу 70, чому? у табличній k=0,01, отже, 7000*0.01=70)
тепер, якщо зміна кривої n1 і порт 5000 (про що?) потім, зберігши і збирається знову в 2d я бачу, що ліміту на картці ? більше 4500, але 5000..те, що я зробив? я переїхав межа мм3 вводять від 4500 до 5000 оборотів?
:confused:
6138
sportknight
18-11-2013, 18:18
якщо тачка крива номер 1 ви змінили вр,але тоді ви повинні йти до зміни інших і в інших кривих, які bp схожі іншому випадку ? як, якщо б я не зробив нічого
ducati83
18-11-2013, 18:22
вибачте, я не розумію.....почнемо трохи більше тому...я, якщо дотик те, break point, протираючи його від 4500 до 5000 і потім, як ви кажете, ви його перенесення в інші карти, наприклад, час вприскування карту педаль тиску турбо....насправді що я роблю?
sportknight
18-11-2013, 21:17
Ви робите так, що автомобіль має карти, щоб дістатися до 5000 оборотів той час, перш ніж впиратися до 4500
franco75
18-11-2013, 21:52
просто те, що значення в карту, вам відповідає, коли ти на 5000 оборотів, а не 4000. Уявіть собі карту в 3D ? якщо ampliassi осі, розширюючи картку з числом обертів більш високою. Картку потрібно знайти значення (по осі Z) перетину двох осей в їх ряд значень. Ця серія ? визначається ВР для кожної осі.
Спробуйте зробити графік з поверхні 3D в excel і ви побачите, що схопіть на льоту їх значення
mikyrace82
18-11-2013, 22:04
Відмінне пояснення...
ducati83
19-11-2013, 11:37
ідеальним, тобто я приїхав.
так як змінити, наприклад, число оборотів, чи можу я змінити мм3 вводять.....тому, якщо ВР кроком від 70 до 75 мм3, в авто я до того, що, наприклад, якщо до 3500 оборотів 70mm3 чинився тиск 1200mbar....тепер до 3500 оборотів я 75mm3 вводять в 1200mbar? просто це змінити, щоб збільшити дальність дизель? звичайно, вносячи зміни в BP схожі на мапу.....
enzopezzano
19-11-2013, 13:57
якщо ви змінюєте ВР,наприклад, тиску в рампі, ви повинні коректувати карти, що стосуються тиску в магістралі rail, і так далі,в іншому випадку не було б сенсу їх змінювати.
franco75
19-11-2013, 15:17
ідеальним, тобто я приїхав.
так як змінити, наприклад, число оборотів, чи можу я змінити мм3 вводять.....тому, якщо ВР кроком від 70 до 75 мм3, в авто я до того, що, наприклад, якщо до 3500 оборотів 70mm3 чинився тиск 1200mbar....тепер до 3500 оборотів я 75mm3 вводять в 1200mbar? просто це змінити, щоб збільшити дальність дизель? звичайно, вносячи зміни в BP схожі на мапу.....
Ні, я знаю, що я погано пояснив, ВР служать для пошуку точки на карті, а потім значення по осі Z. на ВР поточного введення (і, отже, умови, знімки роботи).
Якщо ви збільште ВР від 70 до 75 мм3 ти не змінити місце роботи на карті.
У вашому прикладі, я думаю, що ви повідомите на карту тиску в рампі. Якщо поміняти БЖ від 70 до 75 не ставили ще, що зменшити тиск роботи, який був запланований на 70 мм3, після зміни буде досягнута 75.
ВР потрібно визначити, що і написав у карті, що я поясню краще, як абсциса і ордината в координатній площині, наприклад в EDC16C39, де в ECM знаходитесь пара запитом за стандартних умов, і водій говорить вам відсоток вправо-вліво і обертання, зверху вниз, якщо ви йдете і бачите, BP знайдете зростання значення до 8192, що і максимум педаль визнав і зростання значення до 6000 об / хв (якщо не помиляюся), які визначають обертів, все в карту знаходитесь зв'язок між ними, тобто з 10% педаль на 2000 оборотів у цієї пари (ІДЕАЛЬНО) запит
ducati83
19-11-2013, 19:52
хм, тепер мене бентежити.....
отже, давайте підсумуємо трошки: якщо ви подивитеся на малюнок, який я доклав....я максимальне значення кола 2 порт 7800, якщо я не помиляюся, то починаючи з 7000,а тепер, якщо врятуватися і повернутися на карту в мм3 кожній кривій я не знаходжу більш 4500giri 70mm3 4000giri 60mm3 але мені пише 4500giri 78mm3 4000giri 60mm3 etc etc , так що якщо завантажити файл, що мені відбувається?запроваджують або немає більшу кількість? дизель на це тиск написано в таблиці?і, щоб внести ясність навіть окремі значення в таблиці з ім'ям BP?
залежить від часу уприскування, якщо ви переконаєте себе, екю, що ті 78 мм3, необхідно зробити так, що на інжектор йде відкрито в потрібний час (або майже для нас, простих смертних), щоб надати 78 мм3, якщо ви носите тільки BP = 78 мм3, але не відповідати обсягом замітки час (70 доставлені в 78) і введіть менше, ніж дизель
franco75
20-11-2013, 00:12
просто в 78 мм3 вам тиск, що ти в 70 мм3, відповідно 70 мм3 вам тиск нижчий. Справу? не змінити, зменшити тиск
Ви, чому? у цьому випадку говорять про тиск, але це не так на всіх картах
ducati83
20-11-2013, 08:41
потім, потягнувши суми, якщо збільшення, як вже говорилося раніше BP карти, тиск форсунок в кількості? мм3...я andarmi коригувати тиск логічно....щоб не опустити його, ніж раніше, і коригувати націнку, збільшуючи також терміни вводили?
Ні, то, якщо ти більше карту тиску в рампі переробити bp частини мм3 вводять говорите в екю, які вводять 80 (включаючи надбавки) і необхідно, то тиск у ****llo збільшення уприскуванням палива нічого не змінюється, вам все одно коригувати карту час і розблокувати обмежувачі дизель, щоб надати більше
biondo83
20-11-2013, 09:24
тепер я розумію,.....я роблю тест і місце....cos? давайте подивимося, якщо, принаймні, логіка ? право....
ок, дивлячись на зображення, я бачу, що кривий n1 є наступні обертів двигуна, які потім зустрічі, як максимум 4500 на карту, що саме і в кривий n2 бачу в i мм3, вводять....якщо ? cos?....аж до 7000 так що я думаю, макс 70mm3 (я кажу 70, чому? у табличній k=0,01, отже, 7000*0.01=70)
тепер, якщо зміна кривої n1 і порт 5000 (про що?) потім, зберігши і збирається знову в 2d я бачу, що ліміту на картці ? більше 4500, але 5000..те, що я зробив? я переїхав межа мм3 вводять від 4500 до 5000 оборотів?
:confused:
6138
На жаль, зображення ? завантажуваний від тих, хто ще не досяг порога передбачену регламентом.
Ви можете завантажити у форматі HTML cos? його можна було бачити разом з текстом, і, отже, зробити краще, концепція пояснив, уникаючи потім відкрийте інші теми схожі?
Спасибі. :o
і як ви робите..?
а я зробив файл, подивіться....
При завантаженні зображення на сайт, завантажити картинки безкоштовно, а потім вставити тут html-код, який ви отримаєте:
[ I M G ] адреса фото [/I M G]
(виключаючи пробіли).
Принаймні, cos? там залишаються чіткі роз'яснення, які дали інші користувачі, тому що не ? можете завантажувати вкладення.
Спасибі.
leandro89
21-11-2013, 02:21
файли, які ви можете завантажити при досягненні 80 повідомлень, будь-які зовнішні посилання, щоб обійти це обмеження завантаження буде? видалені і будуть прийняті правильні міркування для користувача, електронної пошти, посилання
тепер я розумію,.....я роблю тест і місце....cos? давайте подивимося, якщо, принаймні, логіка ? право....
На жаль, зображення ? завантажуваний від тих, хто ще не досяг порога передбачену регламентом.
Ви можете завантажити у форматі HTML cos? його можна було бачити разом з текстом, і, отже, зробити краще, концепція пояснив, уникаючи потім відкрийте інші теми схожі?
Спасибі. :o
і як ви робите..?
а я зробив файл, подивіться....
При завантаженні зображення на сайт, завантажити картинки безкоштовно, а потім вставити тут html-код, який ви отримаєте:
[ I M G ] адреса фото [/I M G]
(виключаючи пробіли).
Принаймні, cos? там залишаються чіткі роз'яснення, які дали інші користувачі, тому що не ? можете завантажувати вкладення.
Спасибі.
то немає і файл орі я порівняно з тим, у банку даних, DPF видалений з раз або ecusafe, EGR закритий належним чином, все інше не має ніякої логіки, карт педалі оригінальні, обмежувач крутного моменту занадто зростання занадто рано ризику зчеплення і маховик, обмежувачі дизель розблоковані 3 на 4 і на 100 і 110 мм3 (що, однак, не вимагати, але в будь-якому випадку карту НМ IQ ви не могли б дати для 110 мм3), також змінено управління EGR, що, якщо і закритий?, час вприскування зроблені жахливо змінені занадто низькою, навіть на холостому ходу, що ж ти робиш, що дизель?, тиск турбо перебільшені, тиску в рампі, а також тиску в рампі змінюється, а також до регенерації, повтор від****
зміна ВР тиску в рампі зроблено правильно
ducati83
21-11-2013, 09:50
капуста, а де подивитися всі речі, сед......:D
тому, крім того, що збільшується не справедливі....навіть не логіка, гаразд?
тому я беру за гарне зміна ВР тиску в рампі.....
а я і не знала, торкнувся управління egr......яка карта буде?
то я думаю, що обмежувач крутного моменту, так і 1CF3EC
потім я не вважаю, ne тиску в рампі змінюється в регенерації і, можливо, я можу зрозуміти, тільки який він і тиску турбо я прямо зворушена....
я зробив зміни....хоча я не можу зрозуміти, де я торкнувся управління egr тиску турбо і обмежувач крутного моменту....принаймні, від ecm і те, що я бачив навколо....диспетчери цих параметрів я не зворушені....
franco75
21-11-2013, 11:56
ви змінили ВР від 75 до 80, але крива тиску в рампі ? одно, що з ВР 70, практично нічого не змінює.
для всього іншого я повністю згоден з Jovandj
ducati83
21-11-2013, 12:21
ну тепер я йду в оману, чому? деякі речі не я, торкніться але виявляються чіпайте....потім картки відзначені імена неправильні...
franco75
21-11-2013, 12:34
можливо, ми також приймаємо оригінального файлу, різний, я порівняв файл бази даних з ім'ям Alfa 159 1.9 JTDM 150 0281013138 380494
Ймовірно, ми використовуємо файли "Оригінальні" по-різному
biondo83
21-11-2013, 12:58
файли, які ви можете завантажити при досягненні 80 повідомлень, будь-які зовнішні посилання, щоб обійти це обмеження завантаження буде? видалені і будуть прийняті правильні міркування для користувача, електронної пошти, посилання
Читаючи правила випливає наступне:
Дозволені всі обговорення, забезпечуються ви не розмовляєте і не заохочує використання програмного забезпечення, пірати, crack, serial підроблені, незаконні або неприйнятні, посилання на незаконне або неприйнятне, і що ? захищених Авторським правом і авторським правом і не тільки.
Ще один момент в правилах, що посилання на зовнішні посилання:
d) Посилання комерційного характеру та реклама? посилання на інших форумах конкурентів (дозволяє уникнути спаму)
Таким чином, мені не здається, заборонено публікувати зображення (у форматі "код посилання"), спрямованих на вивчення тематичної об'єкта, зображення якого ? оброблена від користувача, який бере участь у форумі.
У будь-якому випадку я залишаюся в очікуванні роз'яснення, ймовірно, c'? те, що вислизає від мене в правила.
- Спасибі.
якщо на форумі є режим? розширений, щоб вставити вкладення я не бачу, чому ви повинні використовувати інші посилання, щоб зробити це, щоб обійти обмеження 80 повідомлень, з цим я закриваю off-topic
ну тепер я йду в оману, чому? деякі речі не я, торкніться але виявляються чіпайте....потім картки відзначені імена неправильні...
де ви взяли цей файл?, швидше за все не оригінал.
де ви взяли цей файл?, швидше за все не оригінал.
Ми думали про це, навіть я
ducati83
21-11-2013, 14:59
ок, тоді місце в орі, який був у мене, коли робив видалення dpf і egr на авто з відповідним файлом мод, який я зробив....
в інший обговорення моєї c'? файли, які в даний час ? завантажив в авто....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4718-Info-su-comportamento-alfa-159-150cv
ось файли
franco75
21-11-2013, 15:20
зараз більше сенсу,
msport (exil77grande)
21-11-2013, 21:51
Читаючи правила випливає наступне:
Ще один момент в правилах, що посилання на зовнішні посилання:
Таким чином, мені не здається, заборонено публікувати зображення (у форматі "код посилання"), спрямованих на вивчення тематичної об'єкта, зображення якого ? оброблена від користувача, який бере участь у форумі.
У будь-якому випадку я залишаюся в очікуванні роз'яснення, ймовірно, c'? те, що вислизає від мене в правила.
- Спасибі.
якщо на форумі є режим? розширений, щоб вставити вкладення я не бачу, чому ви повинні використовувати інші посилання, щоб зробити це, щоб обійти обмеження 80 повідомлень, з цим я закриваю off-topic
я закликаю тебе слідувати вказівкам модератора.
ducati83
21-11-2013, 22:43
привіт франк....потім мені підтвердили, що мої зміни є логіка?
що я не торкався управління egr обмежувач крутного моменту і тиску в рампі ? точно?
franco75
21-11-2013, 23:14
1cba80 не знаю, що це таке, і обмежувачем крутного моменту не торкнувся, стор rail ви змінили, просто карту, яка, я думаю, що в регенерації.
ви також відсутній обмежувач, я підтверджую, EGR не дістанеться
Починається від 1c1674 та супутніх товарів, які є карти педаль запитом пара і обмежувачі крутного моменту, у відповідності з цими відповідати обсягом замітки інше
Вам повідомляю, що я не дуже досвідчений, і що я можу також помилятися
ducati83
22-11-2013, 09:54
ну ми тут, щоб зрозуміти,.....тоді, якщо б помилитися-все я просто сподіваюся, що хтось там виправив....
;)
тоді, порівнюючи цей файл ОРІ
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-alfa-159&p=131&viewfull=1#post131
файл mod2 вас в курсі ти, я можу сказати, що краще,ще й обмежувачем крутного моменту теж дуже агресивно, тиску в рампі занадто висока, обмежувачі розблоковані всі, але в режим фіксованого, що не максимум, але це були розблоковані, турбо занадто високим, як і раніше, управління VGT я не знаю, чому була змінена так, час inj коротше кажучи, egr закритий і dpf видалений з раз або ecusafe, педалі не змінилося (????), DTC всі усунені, обмежувач i експ швидкості і був піднятий на 110 чому?? якщо всі інші 80??, торкніться інші карти для регенерації, які не вступають в гру, бо не має DPF, і інші ще, що я не знаю, що вони
ducati83
22-11-2013, 21:52
хм, тепер я роблю плутанини з файлами.....потім мені сказали, mod2......
я зараз відправлю цей файл, дайте мені знати, якщо ми поговоримо про це
у орі і те, що я використовував раніше цей мод не має сенсу
ducati83
23-11-2013, 00:37
тоді цей мод повинен бути цей
ducati83
27-11-2013, 15:39
ніхто інший не дав поглянути на те, що я зробив?
додаю файл, який я підготував, про час упорскування, і хотів би зрозуміти, якщо після визначення формули Tinj=(IQ*K)/√Prail** і константа K= (√Prail * Tinj)/ IQ розрахунок нового часу уприскування ? справедливо чи ні...
ducati83
06-12-2013, 18:20
хлопці, ніхто не дав мені погляд на цей файл, котрий я додаю у відношенні до часу впорскування.....
якщо хтось знає, що він хоче, дати йому подивитися?
Errecinque
10-05-2014, 13:21
Вибачте, я роблю резюме про те, що я зрозумів про ВР і зробив я, на моїй карті (мова йде про 147 140cv edc16c8) . Обмежувачі iq в функції температури та умови, автомобіль, очевидно, були підняті в 80mm3 (моя мета). Тому я намагався всі карти, які носять на осі q.т? дизельне паливо (prex turbo був 70, як prex rail і 5 карт на етапі ін'єкцій), і я підняв на другий-крива горизонтальній осі 2 останніх значень від 60 до 70 і від 70 до 80. У табличній потім я скопіював значення останнього стовпця для 70 в, що з 60. Теоретично карту tinj і час йдуть не чіпайте, чому? gi? розраховані на 80 мм3. Процедура датувати ? точно? Дякую
Скажімо, ви повинні завжди бачити, якщо діагноз введіть їх
Errecinque
10-05-2014, 19:31
Ок, і що ? очевидно, без немає, діагноз не можуть зробити розрахунки. Що? логіка мені підказує ? що в теорії останньому стовпці, де ми інформували ecu новий межа 80mm3 ви повинні також коригувати значення по осі Z за запитом 80 замість того, щоб залишити рівні, як були для значення 70. Наприклад, в градусах заздалегідь необхідно обчислити для 80mm3 у відповідності з таблицею часу, розрахованої для цього значення. Правильно?
Авансові платежі повинні бути перераховані інші, якщо вам не від проблеми, ви можете залишити його піднялися на 70
Exelion1986
20-06-2014, 14:43
привіт всім
після прочитання цієї дискусії, я, нарешті, зрозумів, що таке бж, але я б пару сумнівів з приводу орієнтації осей
дивлячись на карту в 2d (вертикальна вісь (cio? де ви читали фактичні значення карти) ? вісь z
розглядаючи одну криву картування у нас буде інший осі (у горизонтальній площині (2d), і це відповідає однієї точки третьої осі (скажімо, перпендикулярно до екрану)
логіка, я б сказав, що по горизонталі ? x, і, перебираючи різні криві, у мене збільшення на y, правильно?
Errecinque
19-11-2014, 22:02
Боже мій, що турбує вас і втретє переписувати всі.....Тоді, виступаючи у ВР,....в карті виклику від ecm часу уприскування в моїй 147 мдж 16 V edc16c8 хоп осі тиск в магістралі високого тиску ВР від 400 до 1400 бар 200 бар-ножиці від одного до іншого, і від 1500 до 1600 семи ВР даремно (1594,1595.....1600) Побачив, що я хочу, щоб тримати мене на макс 1500, що робити, якщо riscalo всі осі до 1500 max, використовуючи ці ВР невживані, щоб розділити значення Prail? Очевидно, що перерахунок правильний час.... Згідно моєї теорії, ОРІ, ми ж tinj від 1000 до 1199 тому, якщо робити " значення, більш близькі мені ін'єкції, більш точні. Хтось вже пробував МОД такий? я сподіваюся, що добре пояснив....
franco75
19-11-2014, 22:28
Концептуально те, що ви говорите ? правильно, але я думаю, що між 1000 і 1199 відбувається інтерполяція
stilo115cv
20-11-2014, 21:36
Точне Франк, ? так само, як ви кажете