Прагляд Поўнай Версіі : Хто мне тлумачыць, што такое брэйк-пойнт?
ducati83
18-11-2013, 17:36
Прывітанне ўсім хто хоча патлумачыць, што гэта і для чаго служаць break point?
гледзячы, напрыклад, карту ціск фарсунак ў edc16 я бачу, што есць ліку абаротаў і на другі i мм3 ўводзяць....я памыляюся?
затым іх эксплуатацыі?
sportknight
18-11-2013, 17:49
адзін паказвае на восі x, а другі-y, а ў некаторых восі x і y вы знаходзіцеся значэнняў на карце
тое, што я ведаю да 6000 абаротаў і 70 мм3 вы знойдзеце 1400 бар
кожная крывая equivarra значэнне вр x
кожнай кропкі на крывой equivarra значэнне y,
? pi? проста тое, што здаецца
ducati83
18-11-2013, 17:53
ці магу я размяшчаць выявы, каб зразумець адзін аднаго лепш?
sportknight
18-11-2013, 17:54
вядома,але пастаў знакі або лічбы, каб зразумець яшчэ лепш :D
ducati83
18-11-2013, 18:12
ок, гледзячы на малюнак, я бачу, што крывой n1 есць наступныя абаротаў рухавіка, якія затым сустрэчы, як максімум 4500 на карту, што менавіта і ў крывой n2 бачу ў i мм3, ўводзяць....калі ? cos?....аж да 7000 так што я думаю, макс 70mm3 (я кажу 70, чаму? у таблічнай k=0,01, такім чынам, 7000*0.01=70)
цяпер, калі змяненне крывой n1 і порт 5000 (пра што?) затым, захаваўшы і збіраецца зноў у 2d я бачу, што ліміту на карце, не ? больш за 4500, але 5000..тое, што я зрабіў? я пераехаў мяжа мм3 ўводзяць ад 4500 да 5000 абаротаў?
:confused:
6138
sportknight
18-11-2013, 18:18
калі тачка крывая нумар 1 вы змянілі вр,але тады вы павінны ісці да змены іншых і ў іншых крывых, якія bp падобныя адваротным выпадку ? як, калі б я не зрабіў нічога
ducati83
18-11-2013, 18:22
выбачайце, я не разумею.....пачнем трохі больш назад...я, калі дакрананне тое, break point, праціраючы яго ад 4500 да 5000 і потым, як вы кажаце, вы яго перанос у іншыя карты, напрыклад, час ўпырску карту педаль ціск турбо....на самой справе што я раблю?
sportknight
18-11-2013, 21:17
Вы робіце так, што аўтамабіль мае карты, каб дабрацца да 5000 абаротаў той час, перш чым упірацца да 4500
franco75
18-11-2013, 21:52
проста тое, што значэнне ў карту, вам адпавядае, калі ты на 5000 абаротаў, а не за 4000. Уявіце сабе карту ў 3D ? як калі ampliassi восі, пашыраючы карту з лікам абарачэнняў больш высокай. Карту трэба знайсці значэнне (па восі Z) перасячэння двух восяў ў іх шэраг значэнняў. Гэтая серыя ? вызначаецца ВР для кожнай восі.
Паспрабуйце зрабіць графік з паверхні 3D ў excel і вы ўбачыце, што схапеце на лета іх значэнне
mikyrace82
18-11-2013, 22:04
Выдатнае тлумачэнне...
ducati83
19-11-2013, 11:37
ідэальным, то есць я прыехаў.
так як, я, напрыклад, колькасць абаротаў, я магу змяніць мм3 ўводзяць.....так што калі ВР крок ад 70 да 75 мм3, ў аўто я да таго, што, напрыклад, калі да 3500 абаротаў 70mm3 аказваўся ціск 1200mbar....цяпер да 3500 абаротаў я 75mm3 ўводзяць у 1200mbar? проста гэта змена, каб павялічыць расход паліва? відавочна, што, уносячы змены ў BP падобныя на карце.....
enzopezzano
19-11-2013, 13:57
калі вы змяняеце ВР,напрыклад, ціску ў рампы, трэба карэктаваць карты, якія тычацца ціску ў магістралі rail, і гэтак далей,у адваротным выпадку не было б сэнсу іх змяняць.
franco75
19-11-2013, 15:17
ідэальным, то есць я прыехаў.
так як, я, напрыклад, колькасць абаротаў, я магу змяніць мм3 ўводзяць.....так што калі ВР крок ад 70 да 75 мм3, ў аўто я да таго, што, напрыклад, калі да 3500 абаротаў 70mm3 аказваўся ціск 1200mbar....цяпер да 3500 абаротаў я 75mm3 ўводзяць у 1200mbar? проста гэта змена, каб павялічыць расход паліва? відавочна, што, уносячы змены ў BP падобныя на карце.....
Не, я ведаю, што я дрэнна растлумачыў, ВР служаць знайдзіце кропку на карце, а затым значэнне па восі Z. на ВР бягучага ўводу (і, такім чынам, умоў здымкі працы).
Калі вы павялічце ВР ад 70 да 75 мм3 вы, што зьмяненьне месца працы, на карце.
У вашым прыкладзе, я думаю, што вы паведаміце на карту ціску ў рампы. Калі памяняць БП ад 70 да 75 не задавалі яшчэ, што зменшыць працоўны ціск, тое, што было запланавана на 70 мм3 пасля змены будзе дасягнута ў 75.
ВР трэба, каб вызначыць, што і напісаў у мапе, то я растлумачу лепш, як абсцисса і ардыната ў каардынатнай плоскасці, напрыклад, у EDC16C39, дзе ў ECM знаходзіцеся пара запыце пры стандартных умовах, а кіроўца кажа вам працэнт направа-налева і кручэння зверху ўніз, калі ідзяце і бачыце, BP знойдзеце рост значэння да 8192, што і максімум педаль прызнаў і рост значэння да 6000 аб / мін (калі не памыляюся), якія вызначаюць хуткасць кручэння, усярэдзіне карта знаходзіцеся сувязь паміж імі, то есць з 10% - педаль на 2000 абаротаў у гэтай пары (ІДЭАЛ) запыт
ducati83
19-11-2013, 19:52
хм, зараз мяне бянтэжыць.....
такім чынам, давайце падвядзем вынікі ледзь-ледзь: калі вы паглядзіце на малюнак, які я прыклаў....я максімальнае значэнне круга 2 порт 7800, калі я не памыляюся, то пачынаючы з 7000,а цяпер, калі выратавацца і вярнуцца на карту ў мм3 кожнай крывой я не знаходжу больш 4500giri 70mm3 4000giri 60mm3 але мне піша 4500giri 78mm3 4000giri 60mm3 etc etc , так што калі загрузіць файл, што адбываецца?ўводзяць ці не большая колькасць? дызель на гэта ціск напісана ў табліцы?і, каб унесці яснасць нават асобныя значэння ў табліцы з імем BP?
залежыць ад часу ўпырску, калі вы пераканаеце сябе, экю, што тыя 78 мм3 вы павінны пераканацца, што інжэктар ідзе адкрыта ў патрэбны час (або амаль для нас, простых смяротных), каб надаць 78 мм3, калі вы носіце толькі BP 78 мм3, але не адпавядаць аб'ему нататкі часы (70 дастаўленыя ў 78) і впрысните менш, чым дызель
franco75
20-11-2013, 00:12
проста ў 78 мм3 вам ціск, што ты ў 70 мм3, адпаведна 70 мм3 вам больш нізкае ціск. Справа? не зменіце, паменшыць ціск
Вы, чаму? у гэтым выпадку кажуць пра ціск, але гэта не так на ўсіх картах
ducati83
20-11-2013, 08:41
затым, пацягнуўшы сумы, калі павелічэнне, як ужо гаварылася раней BP карты, ціск фарсунак ў колькасці? мм3...я andarmi карэктаваць ціск лагічна....каб не апусціць яго, чым раней, і карэктаваць нацэнку, павялічваючы таксама тэрміны ўводзілі?
Няма, то, калі ты больш карту ціску ў рампы перарабіць bp часткі мм3 ўводзяць кажаце ў экю, якія ўводзяць 80 (уключаючы надбаўкі) і неабходна, то ціск у ****llo павелічэнне упырскам паліва нічога не змяняецца, вам усе роўна карэктаваць карту час і разблакаваць абмежавальнікі дызель, каб надаць больш
biondo83
20-11-2013, 09:24
цяпер я разумею,.....я раблю тэст і месца....cos? давайце паглядзім, калі, па меншай меры, логіка ? права....
ок, гледзячы на малюнак, я бачу, што крывой n1 есць наступныя абаротаў рухавіка, якія затым сустрэчы, як максімум 4500 на карту, што менавіта і ў крывой n2 бачу ў i мм3, ўводзяць....калі ? cos?....аж да 7000 так што я думаю, макс 70mm3 (я кажу 70, чаму? у таблічнай k=0,01, такім чынам, 7000*0.01=70)
цяпер, калі змяненне крывой n1 і порт 5000 (пра што?) затым, захаваўшы і збіраецца зноў у 2d я бачу, што ліміту на карце, не ? больш за 4500, але 5000..тое, што я зрабіў? я пераехаў мяжа мм3 ўводзяць ад 4500 да 5000 абаротаў?
:confused:
6138
На жаль, малюнак не ? загружаны ад тых, хто яшчэ не дасягнуў парога прадугледжаную рэгламентам.
Вы можаце загрузіць яе ў фармаце HTML cos? ад яго можна было бачыць разам з тэкстам, і, такім чынам, зрабіць лепш, канцэпцыя патлумачыў, пазбягаючы затым адкрыйце іншыя падобныя тэмы?
Дзякуй. :o
і як вы робіце..?
а я зрабіў файл, паглядзіце,....
Пры загрузцы выявы на сайт, загрузіць малюначкі бясплатна, а затым ўставіць тут html-код, які вы атрымаеце:
[ I M G ] адрас фота [/I M G]
(выключаючы прабелы).
Па крайняй меры, cos? там застаюцца выразныя тлумачэнні, якія далі іншыя карыстальнікі, таму што не ? можаце загружаць укладанні.
Дзякуй.
leandro89
21-11-2013, 02:21
файлы, якія вы можаце скачаць пры дасягненні 80 паведамленняў, любыя знешнія спасылкі, каб абыйсці гэта абмежаванне загрузкі будзе? выдаленыя і будуць прынятыя правільныя меркаванні для карыстальніка, электроннай пошты, спасылкі
цяпер я разумею,.....я раблю тэст і месца....cos? давайце паглядзім, калі, па меншай меры, логіка ? права....
На жаль, малюнак не ? загружаны ад тых, хто яшчэ не дасягнуў парога прадугледжаную рэгламентам.
Вы можаце загрузіць яе ў фармаце HTML cos? ад яго можна было бачыць разам з тэкстам, і, такім чынам, зрабіць лепш, канцэпцыя патлумачыў, пазбягаючы затым адкрыйце іншыя падобныя тэмы?
Дзякуй. :o
і як вы робіце..?
а я зрабіў файл, паглядзіце,....
Пры загрузцы выявы на сайт, загрузіць малюначкі бясплатна, а затым ўставіць тут html-код, які вы атрымаеце:
[ I M G ] адрас фота [/I M G]
(выключаючы прабелы).
Па крайняй меры, cos? там застаюцца выразныя тлумачэнні, якія далі іншыя карыстальнікі, таму што не ? можаце загружаць укладанні.
Дзякуй.
то няма і файл крычы я па параўнанні з тым, у банку дадзеных, DPF выдалены з раз ці ecusafe, EGR зачынены належным чынам, усе астатняе не мае ніякай логікі, карт педалі арыгінальныя, абмежавальнік крутоўнага моманту занадта рост занадта рана рызыкі счаплення і махавік, абмежавальнікі дызель разблакавалі 3 на 4 і на 100 і 110 мм3 (што, аднак, не патрабаваць, але ў любым выпадку карту НМ IQ вы не маглі б даць для 110 мм3), таксама зменены кіравання EGR, пра што, калі і зачынены?, час ўпырску зроблены жудасна зменены занадта нізкай, нават на халастым ходу, што ж ты робіш, што дызель?, ціск турбо перабольшаныя, ціску ў рампы, а таксама, ціску ў рампы змяняецца, а таксама ў рэгенерацыі, паўтор ад****
змяненне ВР ціску ў рампы зроблена правільна
ducati83
21-11-2013, 09:50
капуста, а дзе паглядзець усе рэчы, сівы......:D
таму акрамя таго, што павялічваецца не справядлівыя....нават не логіка, добра?
таму я бяру за добрае змена ВР ціску ў рампы.....
а я і не ведала, дакрануўся да кіравання egr......якая карта будзе?
то я думаю, што абмежавальнік крутоўнага моманту, так і 1CF3EC
потым я не лічу, ne ціску ў рампы змяняецца ў рэгенерацыі і, магчыма, я магу зразумець, толькі які ен і ціску турба я прама кранутая....
я зрабіў змены....хоць я не магу зразумець, дзе я дакрануўся да кіравання egr ціску турба і абмежавальнікам крутоўнага моманту....па крайняй меры, ад ecm і тое, што я бачыў вакол,....дыспетчары гэтых параметраў я не кранутыя....
franco75
21-11-2013, 11:56
вы змянілі ВР ад 75 да 80, але крывая ціску ў рампы ? роўна, што з ВР 70, практычна нічога не змяняе.
для ўсяго астатняга я цалкам згодны з Jovandj
ducati83
21-11-2013, 12:21
ну тады зараз я іду толькі ў зман, чаму? некаторыя рэчы не я, краніце але аказваюцца чапайце....затым карты адзначаны імены няправільныя...
franco75
21-11-2013, 12:34
магчыма, мы таксама прымаем арыгінальнага файла, розны, я параўнаў файл базы дадзеных з імем Alfa 159 1.9 JTDM 150 0281013138 380494
Верагодна, мы выкарыстоўваем файлы "Арыгінальныя" па-рознаму
biondo83
21-11-2013, 12:58
файлы, якія вы можаце скачаць пры дасягненні 80 паведамленняў, любыя знешнія спасылкі, каб абыйсці гэта абмежаванне загрузкі будзе? выдаленыя і будуць прынятыя правільныя меркаванні для карыстальніка, электроннай пошты, спасылкі
Чытаючы правілы выцякае наступнае:
Дазволеныя усе абмеркавання, забяспечваюцца вы не кажаце і не заахвочвае выкарыстанне праграмнага забеспячэння, піраты, crack, serial падробленыя, незаконныя або непрымальныя, спасылка на незаконнае або непрымальныя, і што ? абароненых Аўтарскім правам і аўтарскім правам і не толькі.
Яшчэ адзін момант у правілах, што спасылкі на вонкавыя спасылкі:
d) Спасылка камерцыйнага характару і рэклама? спасылкі на іншыя форумы канкурэнтаў (дазваляе пазбегнуць спаму)
Такім чынам, мне не здаецца, забаронена публікаваць малюнкі ў фармаце "код спасылкі"), накіраваных на вывучэнне тэматычнай аб'екта, малюнак якога ? апрацавана ад карыстальніка, які ўдзельнічае ў форуме.
У любым выпадку я застаюся ў чаканні тлумачэнні, верагодна, c'? тое, што выслізгвае ад мяне ў правілы.
- Дзякуй.
калі на форуме есць рэжым? пашыраны, каб ўставіць ўкладанні я не бачу, чаму вы павінны выкарыстоўваць іншыя спасылкі, каб зрабіць гэта, каб абыйсці абмежаванне 80 паведамленняў, з гэтым я заплюшчваю off-topic
ну тады зараз я іду толькі ў зман, чаму? некаторыя рэчы не я, краніце але аказваюцца чапайце....затым карты адзначаны імены няправільныя...
дзе вы ўзялі гэты файл?, хутчэй за ўсе не арыгінал.
дзе вы ўзялі гэты файл?, хутчэй за ўсе не арыгінал.
Мы думалі аб гэтым, нават я
ducati83
21-11-2013, 14:59
ок, тады месца ў крычы, які быў у мяне, калі рабіў выдаленне dpf і egr на аўто з адпаведным файлам мод, які я зрабіў....
у іншае абмеркаванне маей c'? файлы, якія ў цяперашні час ? загрузіў у аўто....
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4718-Info-su-comportamento-alfa-159-150cv
вось файлы
franco75
21-11-2013, 15:20
цяпер больш сэнсу,
msport (exil77grande)
21-11-2013, 21:51
Чытаючы правілы выцякае наступнае:
Яшчэ адзін момант у правілах, што спасылкі на вонкавыя спасылкі:
Такім чынам, мне не здаецца, забаронена публікаваць малюнкі ў фармаце "код спасылкі"), накіраваных на вывучэнне тэматычнай аб'екта, малюнак якога ? апрацавана ад карыстальніка, які ўдзельнічае ў форуме.
У любым выпадку я застаюся ў чаканні тлумачэнні, верагодна, c'? тое, што выслізгвае ад мяне ў правілы.
- Дзякуй.
калі на форуме есць рэжым? пашыраны, каб ўставіць ўкладанні я не бачу, чаму вы павінны выкарыстоўваць іншыя спасылкі, каб зрабіць гэта, каб абыйсці абмежаванне 80 паведамленняў, з гэтым я заплюшчваю off-topic
я заклікаю цябе прытрымлівацца ўказанням мадэратара.
ducati83
21-11-2013, 22:43
прывітанне франк....затым мне пацвердзілі, што мае змены есць логіка?
што я не дакранаўся да кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог абмежавальнік крутоўнага моманту і ціску ў рампы ? дакладна?
franco75
21-11-2013, 23:14
1cba80 не ведаю, што гэта такое, і абмежавальнікам крутоўнага моманту не закрануў, стар rail вы змянілі, проста карту, якая, я думаю, што ў рэгенерацыі.
вы таксама адсутнічае абмежавальнік, я пацвярджаю, EGR не дастанецца
Пачынаецца ад 1c1674 і спадарожных тавараў, якія з'яўляюцца карты педаль запыце пара і абмежавальнікі крутоўнага моманту, у адпаведнасці з гэтымі адпавядаць аб'ему нататкі астатняе
Вам паведамляю, што я не вельмі вопытны, і што я магу таксама памыляцца
ducati83
22-11-2013, 09:54
ну мы тут, каб зразумець,.....тады, калі б памыліцца-усе я проста спадзяюся, што хто-то там выправіў....
;)
тады, параўноўваючы гэты файл ВРІ
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-alfa-159&p=131&viewfull=1#post131
і файл mod2 вас у курсе ты, я магу сказаць, што лепш,яшчэ і абмежавальнікам крутоўнага моманту таксама занадта агрэсіўна, ціску ў рампы занадта высокая, абмежавальнікі разблакавалі ўсе, але ў рэжым фіксаванай, што не максімум, але гэта былі разблакавалі, турба занадта высокім, па-ранейшаму, кіравання VGT я не ведаю, чаму была зменена так, час inj карацей кажучы, egr зачынены і dpf выдалены з раз ці ecusafe, педалі не змянілася (????), DTC ўсе ліквідаваны, абмежавальнік i эксп хуткасці і быў падняты на 110 чаму?? калі ўсе астатнія 80??, краніце іншыя карты для рэгенерацыі, якія не ўступаюць у гульню, бо не мае DPF, і яшчэ іншыя, што я не ведаю, што яны
ducati83
22-11-2013, 21:52
хм, зараз я раблю блытаніны з файламі.....затым мне сказалі, mod2......
я зараз адпраўлю гэты файл, дайце мне ведаць, калі мы пагаворым аб гэтым
у врі і тое, што я выкарыстоўваў раней гэты мод не мае сэнсу
ducati83
23-11-2013, 00:37
тады гэты мод павінен быць гэты
ducati83
27-11-2013, 15:39
ніхто іншы не даў зірнуць на тое, што я зрабіў?
прыкладаю файл, які я падрыхтаваў, пра час ўпырску, і хацеў бы зразумець, калі пасля вызначэння формулы Tinj=(IQ*K)/√Prail** і канстанта K= (√Prail * Tinj)/ IQ разлік новага часу ўпырску ? справядліва ці не...
ducati83
06-12-2013, 18:20
хлопцы, ніхто не даў мне свае меркаванне на гэты файл, што я прыклаў да тэрміну ўпырску.....
калі хто-то ведае, што ен хоча, даць яму паглядзець?
Errecinque
10-05-2014, 13:21
Прабачце, я раблю рэзюмэ аб тым, што я зразумеў пра ВР і зрабіў я, на маей карце (гаворка ідзе аб 147 140cv edc16c8) . Абмежавальнікі iq ў функцыі тэмпературы і ўмовы, аўтамабіль, відавочна, былі паднятыя ў 80mm3 (мая мэта). Таму я спрабаваў усе карты, якія носяць на восі q.т? дызельнае паліва (prex turbo быў 70, як prex rail і 5 карт на этапе ін'екцый), і я падняў на другі-крывая гарызантальнай восі 2 апошніх значэнняў ад 60 да 70 і ад 70 да 80. У таблічнай затым я скапіяваў значэння апошняга слупка для 70 у, што з 60. Тэарэтычна карту tinj і час ідуць не чапайце, чаму? gi? разлічаны на 80 мм3. Працэдура датаваць ? дакладна? Дзякуй
Скажам, вы заўседы павінны бачыць, калі дыягназ li впрысните
Errecinque
10-05-2014, 19:31
Ок, і што ? відавочна, без няма, дыягназ не могуць зрабіць разлікі. Што? логіка мне падказвае ? што ў тэорыі апошнім слупку, дзе мы інфармавалі ecu новы мяжа 80mm3 вы павінны таксама карэктаваць значэння па восі Z па запыце 80 замест таго, каб пакінуць роўныя, як былі для значэння 70. Напрыклад, у градусах загадзя неабходна вылічыць для 80mm3 у адпаведнасці з табліцай часу, разлічанай для гэтага значэння. Правільна?
Авансавыя плацяжы павінны быць пералічаныя астатняе, калі вы не ад праблемы, вы можаце пакінуць яго падняліся на 70
Exelion1986
20-06-2014, 14:43
прывітанне ўсім
пасля прачытання гэтага абмеркавання, я, нарэшце, зразумеў, што такое вр, але я некалькі сумневы аб арыентацыі восяў
гледзячы на карту ў 2d (вертыкальная вось (cio? дзе вы чыталі фактычныя значэння карты) ? вось z
разглядаючы адну крывую картирования у нас будзе іншы восі (у гарызантальнай плоскасці ў 2d), і гэта адпавядае адной кропцы трэцяй восі (скажам, перпендыкулярна да экрана)
логіка, я б сказаў, што па гарызанталі ? x, і, перабіраючы розныя крывыя, у мяне павелічэнне на y, правільна?
Errecinque
19-11-2014, 22:02
Божа мой, што турбую вас і ў трэці раз перапісваць усе.....Тады, выступаючы ў ВР,....у карце выкліку ад ecm час ўпырску майго 147 мдж 16 V edc16c8 хоп восі ціску ў магістралі высокага ціску ВР ад 400 да 1400 бар 200 бар-нажніцы ад аднаго да іншага і ад 1500 да 1600 сем ВР марна (1594,1595.....1600) Убачыў, што я хачу, каб трымаць мяне на макс 1500, што рабіць, калі riscalo усе восі да 1500 max, выкарыстоўваючы гэтыя ВР непатрэбныя, каб падзяліць значэння Prail? Відавочна, што пералік правільны час.... Паводле маей тэорыі ад КРЫЧЫ, мы ж tinj ад 1000 да 1199 таму, калі do' значэння, больш блізкія мне ін'екцыі, больш дакладныя. Хто-то ўжо спрабаваў МОД такі? я спадзяюся, што добра растлумачыў....
franco75
19-11-2014, 22:28
Канцэптуальна тое, што вы кажаце ? правільна, але я думаю, што паміж 1000 і 1199 адбываецца інтэрпаляцыя
stilo115cv
20-11-2014, 21:36
Дакладнае Франк, ? гэтак жа, як вы кажаце