Перегляд Повної Версії : Info на поведінку альфа 159 150cv
ducati83
18-11-2013, 16:40
спасибі всім
якщо ви хочете думку, потрібно розмістити файл орі.
leandro89
18-11-2013, 17:24
ducati83
18-11-2013, 17:33
дякую, але я докладаю до обговорення файл орі....
файл видалено, файл ori вводиться в банк даних, якщо не було, і обговорення йде вставлена посилання з кількістю повідомлень
ducati83
19-11-2013, 20:01
ок provvedo.....
ось файли орі на цей пост
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-alfa-159
ніхто не дав нам один я дивлюся?
я помітив також, що йдучи по 2500 на 5 передачу тиску turbo, залишається фіксованою в 1500mbar.....не ? щось нормальне....
michele30
21-11-2013, 13:57
привіт , для мене ? трохи переглянути.
ви підняли обмежувач крутного моменту від 400 обертів, я б сказав, почати, як мінімум, на 1500 або трохи до 1250, а не поступово.
карти педаль є орі
rail орі
і турбо ? з розгляду .
ж, що на час вприскування, ви почали дуже рано ..
riguardala.
різні карти відсутні . з, що sw ви торкаєтеся ?? ви використовували драйвер або аналогічні речі??
ducati83
21-11-2013, 14:55
ні, не ? - моя справа....був зроблений механіком, який мені видалити DPF....і оскільки у мене завжди проблема, як правило,....я хотів думка....
я титан, і якщо б я міг зрозуміти картки відсутній, я хотів би зайняти я руки бачив, не ? саме з знищенням...
відображення ? повністю причини вибору...
я б сказав, що ? саме з знищенням...
franco75
21-11-2013, 16:32
Чому? починається вона дуже просто, починається з мапу педаль і обмежувачі крутного моменту
michele30
21-11-2013, 22:45
я сподіваюся, що ти не повинен був викласти гроші на карту в цьому роді.. навіть defap
ducati83
21-11-2013, 22:45
? те, що я хотів би зробити....? не дозволивши мені дати адреси, карти....але, можливо, даних, які дозволяють визнати їх тільки....так що, як тільки, що ви розумієте, як individurle я впевнений, що навіть в редагування, то зміг би краще...
від того, що я зрозумів, тепер я повинен почати з обмежувачами крутного моменту(?я виділив одну годину) і карту педаль...але на цьому я міг би зрозуміти, що це я всередині,а потім-значення, з якими він працює....
михайло впевнений, що я заплатив....по-твоєму, чому? я прибув, бажаючи зрозуміти, як зробити карту пристойний....видно, що псевдо-механічні та mappatori їх сотні навколо...чому? не намагатися зробити краще...
michele30
21-11-2013, 23:15
ви робите добре, однак, помітити, що у вас є titanium, завантажує файл, ori, ви знайдете драйвери і зміни карти під драйвер.
карти педаль газу , пари , впорскування , турбо-і залізничних скажімо, основи, то ви можете піти навіть на alticipi. і т. д ..
але ці частини частини приблизно з 1500 оборотів, особливо на пару, щоб не мати проблем зчеплення
ducati83
22-11-2013, 09:52
Ось тут ми бачимо, що у мене комбі
sportknight
22-11-2013, 10:27
особистий досвід
ducati83
22-11-2013, 21:54
карти педаль може йти, збільшується легкі, але добре
карту кількість газу знову залиште орі ? legr і побачив, що у вас є елементи управління закриті і не працює.
ви говорите мені, що ті карти, які ви зачепили за драйвер?
будьте уважні, так? є кілька задирок " я з миші "
обмежувачі fumosit? ви можете залишити їх, навіть золота , з кроком не так надмірно.
пара ок
elencami карти з драйвера, що вони для вас?
тиск дизель не добре rivedila
час вприскування також, частини з вище
ок, спасибі про це, і тоді ви зможе вам у цьому? сказати.....
я радий, що, принаймні, логіка роботи як точне....
я не хотів би робити інші cappellate але, по мені, щоб час вприскування, добре, я повинен зрозуміти, що значення, виражені в цій карті....поради?
хлопці, я помітив, що в холодну погоду проблема, описана тут ви трохи притупляється, але відомо, що автомобіль здається набагато більше затримка, що якщо camminassi з шин під тиском....як ви думаєте?
Хлопці, як ви думаєте, коли знайшов хороший компроміс у прискорення і низький дуже низький fumosit?, що торкатися, щоб отримати поштовх однорідної навіть перевищені 3000giri?лише питання кількості дизельного палива, а також надлишкове тиск турбіни може дати відчуття, що двигун стін?
на мій погляд, зміни в тязі двигуна дійсно мало, особливо після 2500 3000 обертів
в карту тисків дизель зміни незначні і не потрібно
в карту дизель зміни непомітні
обмежувачі були підняті, але їх ефект ? майже нульовий, чому? в інші карти, не потрібно йти в цих межах.
тиск повітря пу? йти добре.
ducati83
10-12-2013, 00:03
але ви маєте на увазі в карті розміщена або в цілому?
c'? одна річ, яку я не розумію:як змінити мапу педаль турбо-тиску в рампі etc etc ....не я отримую виступати те, що я вимагаю....але відомо тільки те, що я це знижує початковий імпульс типу від 2000 до 1500.....і тоді я змінити імпульс вгору...cio? якщо сильний штовхає від 2000 до 3500 відчуваю, що солі, рідини....а якщо геть тяги від 1500 до 3000 мені починає вмирати...або краще не ? енергійні дістатися до "червоній" зоні....
тому я хотів би зрозуміти, чи є ? обмеження змінити, що споживання....або я повинен погодитися, чому? від життя все, що не пу? мати?!?!?
я маю на увазі карту розміщена в 22-11.
з тих даними, автомобіль приймає "p"? тяги з низьким і середнім прискорювач +4-5% і не більше 3000 обертів
бере трохи тяги на максимум прискорювач, але тільки з 2500 оборотів, +12%
я думаю, що ефект, який ви описали на допомогу, зробив так, видатний змін в всмоктуваного повітря, а не палива.
з повітрям або команду turbo ви можете мати імпульс більше? на малій швидкості? але те, що до початку не ми йдемо за дозаправки палива.
я не розумію сенсу зміни тиску в рампі
автомобіль ? без fap, egr відключений, farfalline swirl відключені.
jacktheripper2
10-12-2013, 17:42
Враховуючи, що я ще не можу завантажити свою карту даю відповідь на питання, на який ніхто не відповів, що знаходитеся в карти, як значення, які вони є. Карти педаль= запит пара, виражена в нм, ці нм, а потім перетворюються в кількість? вводять паливну картку від 'кількості? паливо впорскується, це кількість? паливо вводили ? виражений в мм3. Звідси ВСІ. Між тим, ця пара запитом або мм3, необхідних обмежені: 1) обмежувачі дизель драйвер (для карти з turbo stock буде достатньо 2), 2) обмежувач крутного моменту (виражений в нм), 3) обмежувачі крутного моменту для руху (але так, ви повинні вже? їх вже? у 1000нм, за винятком задньої панелі), 4) карта lambda (обмежувач fumosit?). Останній ? виражається в значеннях лямбда ? перетворити значення в AFR (якщо напишіть на ****** лямбда-to AFR знаходитесь таблиць перетворення, стехиометрической на дизель ? 1=14,7, але для того щоб не мати будь-яких fumosit? треба стояти близько 16 або навіть більше? таким чином ви можете записати все, дизельне паливо, звичайно з turbo stock я б сказав до 1 або навіть менше?, краще трохи диму, що турбо не працює). У цій картці на break point у нас і про мг/Концентратор всмоктуваного повітря, увагу? що тут значення всмоктуваного повітря в мг, і для розрахунку AFR тобі потрібно конвертувати мм3, введіть в мг роблять mm3x0,84. Приклад: на 4000 об впроваджує 62mm3 і ви 900мг/Концентратор, а потім натисніть 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 в AFR.
Зараз gi? тільки змінивши ці карти машина пу? йти добре, без того, щоб торкнутися іншого, якщо не трохи тиску turbo, так що ви можете записати pi? дизельного палива, що зніме. Тут ви можете дати 100 очок на останні 2 стовпця в табличній, і 50 очок, робить заявку.
Я тобі пояснив, перші основні поняття, тепер це до вас, щоб спробувати. Звичайно, з трохи тиску в рампі, трохи вперед і трохи більше? час вприскування може бути? отримати ще значне поліпшення, але зараз починається з азів, не ускладнюйте собі життя. Крім того, як каже користувач, дуже знає цей форум, rail ? ну піднімати це тільки у випадку, якщо необхідно скоротити час вприскування для високих кількостях? iq..
ducati83
11-12-2013, 16:45
хлопці, ви приголомшливі.....я думаю, що те, що я, пояснюючи, в цьому пості буде більше, що карта хороша красива і зроблена....у мене немає слів....
тепер буде дуже сильно@? зробити це, маючи на увазі те, що ви сказали.....я інші ще тільки питання:я знайшов обмежувачі дизель за драйвер, але не розумію? як редагувати їх, cio? торкатися тільки в місцях, в яких я зацікавлений, або повинні змінити все?
123alexs
11-12-2013, 20:31
Враховуючи, що я ще не можу завантажити свою карту даю відповідь на питання, на який ніхто не відповів, що знаходитеся в карти, як значення, які вони є. Карти педаль= запит пара, виражена в нм, ці нм, а потім перетворюються в кількість? вводять паливну картку від 'кількості? паливо впорскується, це кількість? паливо вводили ? виражений в мм3. Звідси ВСІ. Між тим, ця пара запитом або мм3, необхідних обмежені: 1) обмежувачі дизель драйвер (для карти з turbo stock буде достатньо 2), 2) обмежувач крутного моменту (виражений в нм), 3) обмежувачі крутного моменту для руху (але так, ви повинні вже? їх вже? у 1000нм, за винятком задньої панелі), 4) карта lambda (обмежувач fumosit?). Останній ? виражається в значеннях лямбда ? перетворити значення в AFR (якщо напишіть на ****** лямбда-to AFR знаходитесь таблиць перетворення, стехиометрической на дизель ? 1=14,7, але для того щоб не мати будь-яких fumosit? треба стояти близько 16 або навіть більше? таким чином ви можете записати все, дизельне паливо, звичайно з turbo stock я б сказав до 1 або навіть менше?, краще трохи диму, що турбо не працює). У цій картці на break point у нас і про мг/Концентратор всмоктуваного повітря, увагу? що тут значення всмоктуваного повітря в мг, і для розрахунку AFR тобі потрібно конвертувати мм3, введіть в мг роблять mm3x0,84. Приклад: на 4000 об впроваджує 62mm3 і ви 900мг/Концентратор, а потім натисніть 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 в AFR.
Зараз gi? тільки змінивши ці карти машина пу? йти добре, без того, щоб торкнутися іншого, якщо не трохи тиску turbo, так що ви можете записати pi? дизельного палива, що зніме. Тут ви можете дати 100 очок на останні 2 стовпця в табличній, і 50 очок, робить заявку.
Я тобі пояснив, перші основні поняття, тепер це до вас, щоб спробувати. Звичайно, з трохи тиску в рампі, трохи вперед і трохи більше? час вприскування може бути? отримати ще значне поліпшення, але зараз починається з азів, не ускладнюйте собі життя. Крім того, як каже користувач, дуже знає цей форум, rail ? ну піднімати це тільки у випадку, якщо необхідно скоротити час вприскування для високих кількостях? iq..
Добре, дякую, що знайшли час таким чином.
jacktheripper2
12-12-2013, 13:23
Правити тільки там, де потрібно. У вас 2 зробити ти, то "схожі", з обмежувачем крутного моменту, що ? обмежувач насоса високого тиску, ви можете також зробити це у команді, як хочете обмежити (я став на 90mm3), друга після того, як обмежувач крутного моменту, замість того, відредагуйте його, тільки в перший момент кожного 'кривий' починаючи з другого, якщо ви хочете, або від третього, першого ? на 1000 оборотів, а другий на 1500 оборотів, тому навіть якщо ви залишите ori добре.
Добре, дякую, що знайшли час таким чином.
ducati83
21-12-2013, 20:26
мені підтвердили, що це ? одним з обмежувачів дизель?
6532
msport (exil77grande)
02-01-2014, 23:13
мені підтвердили, що це ? одним з обмежувачів дизель?
6532
та я підтверджую, що робить.
ducati83
03-01-2014, 12:48
ок, але для innnalzare в ****llo дизельного палива робить це тільки в тих точках, де ? наступний максимум quatitativo або у всіх точках?
panterargento
04-01-2014, 16:51
Другий обмежувач його команди (до того, скільки ви хочете обмежити, наприклад, 90mm3) як каже jacktheripper2, перший, де у вас є додаток screen aumentalo в піки там, де кількість ? максимум.
ducati83
05-01-2014, 17:05
як завжди дуже хороші
ducati83
13-02-2014, 18:17
хлопці, після кількох тестів, я витягнув чер цю карту....
скажімо, я хотів би спочатку зрозуміти, чи є у мене логіка....хоча я б scalarmi добре, bp дизельного палива на різних картах для адаптації до 100mm3 потрібно, як від обмежувача і повторити для гарного час уприскування.
тепер формула для обчислення часу уприскування ? (IQ*K)/√Prail, де постійна K= (√Prail * Tinj)/ IQ????
будь ласка, мене не вбили https://www.professionalchiptuning.net/images/icons/icon7.png
jacktheripper2
14-02-2014, 16:05
хлопці, після кількох тестів, я витягнув чер цю карту....
скажімо, я хотів би спочатку зрозуміти, чи є у мене логіка....хоча я б scalarmi добре, bp дизельного палива на різних картах для адаптації до 100mm3 потрібно, як від обмежувача і повторити для гарного час уприскування.
тепер формула для обчислення часу уприскування ? (IQ*K)/√Prail, де постійна K= (√Prail * Tinj)/ IQ????
будь ласка, мене не вбили https://www.professionalchiptuning.net/images/icons/icon7.png
Час вприскування використовує лінійну інтерполяцію. 100mm3 на авто з турбо орі я tantini..
ducati83
14-02-2014, 16:58
не я здогадуюся:ок, їх можна змінити за допомогою інтерполяції....але в залежності від того, які і скільки?я з формулами не можу ricavarmi час вприскування, починаючи від старого iq es-70 es 90....бачив, що насправді 100 дуже багато, і не потрібно йти так з двигуном фонду.
jacktheripper2
16-02-2014, 22:05
не я здогадуюся:ок, їх можна змінити за допомогою інтерполяції....але в залежності від того, які і скільки?я з формулами не можу ricavarmi час вприскування, починаючи від старого iq es-70 es 90....бачив, що насправді 100 дуже багато, і не потрібно йти так з двигуном фонду.
З допомогою інтерполяції ви поставте значення 60, а для 80mm3 в tot тиску в рампі, а потім покладіть їх мм3, що ви хочете знайти, і ви знайдете час. Приклад: x1= 60 y1= 787us x2=80 y2=975 x3=90 у3=.... і3 sar? дорівнює часу, яке вам для 90mm3.
ducati83
17-02-2014, 15:08
ні, вибачте, тоді корекція затвердження перше: що це інтерполяція?
я інтерполяції використовувати, якщо я хочу мати значення збільшуватися, починаючи з максимального і мінімального значення....але функції, які мені дає значення, як тобі пояснив, що не маю уявлення, чи не знаю, я використовувати....
те, що ви говорите мені, розраховується тільки з аркуша excel, використовуючи формули з часу уприскування, який знаходиться на форумі....
jacktheripper2
17-02-2014, 19:03
Формули, які ви використовуєте, у вас же % приросту, що на брейк-пойнт. Приклад: (корінь 1600x975)/ 80= 487,5.. Тепер для 100mm3 буде?: (100x487,5)/rad 1600= 1218,75... Тепер, враховуючи, що 100mm3 рівні 80mm3x1,25 якщо ви 975us x1,25 завжди 1218,75.
ducati83
17-02-2014, 21:01
тепер ви....я зрозумів...
але якщо ви повинні зробити розрахунок у відсотках, щоб зробити перший....просто збільшити відсоток 1,24 для кожного збільшення iq...якщо розрахунки невірні...але думаю, так....
jacktheripper2
17-02-2014, 22:03
тепер ви....я зрозумів...
але якщо ви повинні зробити розрахунок у відсотках, щоб зробити перший....просто збільшити відсоток 1,24 для кожного збільшення iq...якщо розрахунки невірні...але думаю, так....
Я не знаю, чому, але ? був видалений мій попередній коментар, в якому я ставлю посилання з допомогою інтерполяції. Однак, якщо написати лінійної інтерполяції знаходитесь комп'ютери.
leandro89
17-02-2014, 22:21
Я не знаю, чому, але ? був видалений мій попередній коментар, в якому я ставлю посилання з допомогою інтерполяції. Однак, якщо написати лінійної інтерполяції знаходитесь комп'ютери.
коментар ? він був віддалений від мене, тільки що ? пішла, безкоштовний, і я не встиг написати посилання видалено, читайте правила і банери, попереджувальні.
Єдине, що потрібно враховувати ? що для тиску в магістралі rail низькі не можуть подовжити час без наслідків димком, чому? ви в кінцевому підсумку вводять в трубу :P
Потім помножити на 1,25-це добре, але на моїй карті я повинен був підніматися поступово-для низьких тисків-до 1,25 скажімо, від 1000 бар, стоїть хмара диму в випад на низьких оборотах :)
jacktheripper2
27-02-2014, 12:15
Єдине, що потрібно враховувати ? що для тиску в магістралі rail низькі не можуть подовжити час без наслідків димком, чому? ви в кінцевому підсумку вводять в трубу :P
Потім помножити на 1,25-це добре, але на моїй карті я повинен був підніматися поступово-для низьких тисків-до 1,25 скажімо, від 1000 бар, стоїть хмара диму в випад на низьких оборотах :)
Час для розрахунку. Якщо вони повинні бути розраховані для 90mm3 (наприклад), ті повинні бути, ні більше, не менше. У fumosit? на низьких можна? тоді цілком вирішити і іншими способами. Просто вже? тільки поставити лямбда-1.1 до цін, що не паліть.
Ні, чому? навіть якщо rail ? карти не ? спалахи рости або падати, не ? питання лямбда, але і час вприскування занадто довго, тому що? всі дизельне паливо буде правильно спалили, якщо ви закінчите уприскуванням ++ 10 градусів після ВМТ, навіть якщо у вас повітря, дим той ж, чому? горіння закінчується в каналізацію!
panterargento
27-02-2014, 13:40
А jacktheripper2, мені з мапу перевірив, і з часом орі, низькі, якщо випад робить мене sbuffata, що потім я виправив з лямбда.
Зрештою, підраховує результат :) Я бачу так і на моїй, я вирішено, сходячи поступово, з часом!
ducati83
28-02-2014, 11:13
Я помітив, що, змінюючи час упорскування на низьких...розуміти, як низький тиск...відповідно низького числа обертів....я помітив, що при переході 1500 оборотів в натовпу, в той час як ви йдете, наприклад...motor займає більше часу, щоб прибути на холостому ходу....але без fumosit?...або краще, я ніколи не мав цих проблем....
checchitotiralaleva
28-02-2014, 12:47
Я не reisco зрозуміти, чому? ви завжди говорите редагування карт магістраль.
Зробити це-означає обдурити ебу, вона penser? у inettare певну кількість? коли замість реального справи? дизельне паливо, впрыснутое за цикл sar? більше. Практично всі карти горіння в залежності від кількості? введена ОЦІНКАМИ - змінюючи час відкриття також всі карти, які не торкайтеся будуть працювати у пунктах реальні роботи, які не оптимізовані!!!
Є всі можливості? збільшити введення (в стаціонарних та перехідних процесів), зберігаючи при цьому кореляція між часом відкриття - тиску в рампі - кількість? насправді вводять.
Увагу на те, що ж карті форсунок використовується також для розрахунку часу життя пілота і стовп (у діапазоні 1-3mg/концентратор зазвичай)...
Якщо ви хочете додати 90-х років і карту доходить до 70, необхідно, звичайно, це треба rescale карту. Якщо ви riscalano осі, і вона діє тільки на нові значення, не з'? проблема, з інших карт, які використовують карту час, оскільки швидше за все не прийдуть, щоб прочитати нові значення.
Проблема редагування файлу без "обдурити" ecu ? деякі з них мають спільні осі (cio? вісь ? заявив, що в один момент і ? дійсний протягом 2 або більше? карти), і не завжди ? оскільки дізнатися, які є карти, які його використовують, це для мене ? великий межа, в тому числі з використанням damos, що ви навряд чи знайдете для HW/SW конкретного.
Сказав це favorevolissimo не обдурити ecu, але ? pi? легко сказати, чим зробити (добре)
ducati83
28-02-2014, 14:04
я не розумію, чому? такі проблеми: якщо я знаю, що карту, як наприклад вприскування працює певним чином, і змінити змінюючи тиск в магістралі rail, тиск турбо і мм3 вводять..я не бачу, що проблема є...але в основному я не думаю, що обдурити нічого...я навчаємо ебу управляти інші ****lli в правильному напрямку, і не випадково....і в результаті, звичайно, якщо все працює ? зроблено найкращим чином ? безперебійну роботу зі збільшенням продуктивності.
поправте мене, якщо я помиляюся.
Як "правильно" було б rescale осей звернутися? екю усвідомлює нові значення в управлінні.
Згідно з цією логікою, якщо карту час досягає до 60 мм3, і ви захочете 70 потрібно видалити стовпець і додати в нижній частині зі значенням 70-х зі значеннями відкриття форсунок збільшилося ТІЛЬКИ на новий стовпець.
checchitotiralaleva
28-02-2014, 16:32
Ах, добре, розуміти, cos? я згоден. Планується завершити карту форсунки розширює діапазон використання значення швидкості за останній брейк-пойнт екстраполюючи час роботи для нових break points, слідуючи тенденції зміни значення calbrati для break points попередніх.
Я не думаю, що ви йшли навіть в діапазоні break points... карти інжекторів, які ми будуємо в туристичне прибуває в ****lli введення більше 15-20mm3/hub порівняно з максимальною і налаштування, які ви використовуєте в стадії розгляду в двигуні. (налаштування матері - пі? висока, ніж всі інші рейтинг, який ми знайдемо на автомобіль). Для будівництва я маю на увазі вимір...
Привіт всім
checchitotiralaleva
28-02-2014, 17:06
checchitotiralaleva
28-02-2014, 21:51
Так ? ясно! Зрозумів! Привіт всім
ducati83
01-03-2014, 13:59
хлопці часто деякі карти edc16 групи fiat бачу, внесення змін в інші дві карти, після обмежувачем крутного моменту....значення 8192 я вважаю, дизель, а інший? чому? розтягуються?
panterargento
01-03-2014, 15:48
Ті, які мені зробив "Раз", коли я defappato...я чесно не знаю що це :confused:
jacktheripper2
01-03-2014, 16:13
хлопці часто деякі карти edc16 групи fiat бачу, внесення змін в інші дві карти, після обмежувачем крутного моменту....значення 8192 я вважаю, дизель, а інший? чому? розтягуються?
Один, який піднімає лише трохи більше? з 100 пунктів, що від оригіналу ? 10000 фіксований ? обмежувач дизельного палива в залежності від оборотів двигуна. І, звичайно ж, не потрібно для defap. Той, від 8192, що ви говорите, не бачачи екрану, не знаю, в якому ви говорите, але не ? щодо дизельного палива. 8192=100% педаль або "функціонування системи" для інших карт.
Тільки мапу 'дизель' в цій області з 8192 на break point ? обмежувач дизельного палива залежно від режиму роботи системи, що знаходиться після, але тільки від того, що я пам'ятаю, не стосується.
ducati83
01-03-2014, 21:11
я розумію, але те, що рухатися, робити? або краще, коли вони йдуть постукайте? чому? так і то, що ти кажеш, що прямо перед зі значенням 8192, ніж бути збільшені до 10000, а інший-трохи більше? як ви сказали, я також простягнув, як ніколи?
jacktheripper2
02-03-2014, 02:06
я розумію, але те, що рухатися, робити? або краще, коли вони йдуть постукайте? чому? так і то, що ти кажеш, що прямо перед зі значенням 8192, ніж бути збільшені до 10000, а інший-трохи більше? як ви сказали, я також простягнув, як ніколи?
Просто інфо? побачити екранна dir? моя добре, враховуючи, що це з 8192 тепер я не маю на увазі, який ви маєте на увазі. Може бути поштова адреса, який ви говорите. Та, значення 10000 фіксований слід розширити лише надати 100mm3 до 5000 і більше, але не для іншого.
ducati83
02-03-2014, 14:42
1cbd90 та іншої 1cbdf6 всі відразу після обмежувача крутного моменту;перший ? 8192 потім, як сказали, до значення 100 в десятковій системі,інший ? до 10000, але буде набережній трохи більше 10200....
jacktheripper2
02-03-2014, 18:56
1cbd90 та іншої 1cbdf6 всі відразу після обмежувача крутного моменту;перший ? 8192 потім, як сказали, до значення 100 в десятковій системі,інший ? до 10000, але буде набережній трохи більше 10200....
Перший ? обмежувач у recovery, для? не має значення 8192, як ви кажете. Другий ? що я вже? сказав це? обмежувач дизель.
ducati83
03-03-2014, 03:10
насправді, роблячи рахунків....буде обмежувати обертів...або педалі...насправді доведені до 8192, що буде 100...але, поясніть мені, як отримати це значення?8192 ? в hex...
ducati83
08-03-2014, 19:26
Хлопці, я зробив невелику карту....що ви думаєте?я намагаюся дати їй більше тяги в нижньому і не намагатися зробити її курити.....зараз попереджаю тільки дрібні задихається в 5 і 6 передач оговталася від 1500giri......потім я опустив деякі карти педаль...красива орі і, поєднавши обмежувачі передач....
крім того, я намагаюся eliminareil вакууму до 2000 оборотів і botta, що в той момент....ви ? ослабленої, але все ж ? tactile....
jacktheripper2
09-03-2014, 03:44
Я поки не можу скачати вкладення, але якщо від дуже низьких обертах тільки ризик смаження зчеплення і маховик. Якщо gi? як це було з кадрами 1500 об променіло трохи маховик ? краще, якщо цій області, залиште все цілком оригінальне, особливо фільтри дизель, враховуючи, що якби вони не були багато разів карту педаль просить набагато більше? при низьких обертах.
У вас, випадково, підняв rail, авансових або turbo в діапазоні 1500 обертів? Це, в паритет? дизель, пу? дати такого роду проблем (пробували на моїй бідній 147 jtd)
yannsaba
10-03-2014, 13:33
Проблема ? завжди те ж саме ? неможливо працювати в цій області, щоб, нарешті, мати проблеми зі зчепленням акції, особливо якщо gi? chilometrata, і навіть якщо в разі проблем, не з'? якщо вони найближчим часом були впевнені, що рано чи пізно вискочити.
ducati83
10-03-2014, 14:00
ви я виявився навіть в цьому діапазоні обертів....насправді я пробую різні речі, щоб зрозуміти, де в пу? втрутитися, щоб уникнути проблем з роботою....потім ще: якщо я даю кроком на карту педаль під 30% педалі....на перемикання передач, навіть з ходи нормальні...я чую шум перемикання передач випуску після зміни зчеплення....я знаю, що ? те, що проблему, так? з картою орі не робить....завжди залежить від якості? зчеплення?
yannsaba
10-03-2014, 14:39
Якщо ігри з turbo і мало дизельне паливо, ви можете зробити багато у цьому діапазоні оборотів. Мова ? що навіть якщо робіт у цій області, проте, ви знаходитесь у частині, де турбо починає штовхати (мова саме фізичного компоненту), а потім, якщо група передачі має слабкість, ви робите дуже мало. Шум, що ви відчуваєте, залежить на 90% від маховика ? його sbattachiamento передач відчуваєте перемикання передач. Для curiosit? але скільки км автомобіль???
yannsaba
10-03-2014, 14:40
Ах, то другий му? якщо ви працюєте під той відсоток карт педаль у вас seghettamenti не сміятися...
ducati83
10-03-2014, 14:47
ви насправді я помітив, що обороти низькі, третій четвертий автомобіль іноді транспортних, якщо злегка під навантаженням.....
а машину він як раз 100к...зроблені з великою турботою та зчеплення ? ...близько 20000km...і їжджу дуже, дуже тихий..., ми говоримо, що механічно ? все в порядку...я видалив два рази курс, щоб зробити роботи з покращення...немає обробки...міняю масло кожні 20000km використання конкретної добавки...загалом, механічних проблем не має...чому? оригінальною не відчуваю, навіть перемикання передач і ? один з небагатьох альфа, в яких не подряпини на спині і раніше навіть з температурою льодовикових...
jacktheripper2
10-03-2014, 17:18
ви насправді я помітив, що обороти низькі, третій четвертий автомобіль іноді транспортних, якщо злегка під навантаженням.....
а машину він як раз 100к...зроблені з великою турботою та зчеплення ? ...близько 20000km...і їжджу дуже, дуже тихий..., ми говоримо, що механічно ? все в порядку...я видалив два рази курс, щоб зробити роботи з покращення...немає обробки...міняю масло кожні 20000km використання конкретної добавки...загалом, механічних проблем не має...чому? оригінальною не відчуваю, навіть перемикання передач і ? один з небагатьох альфа, в яких не подряпини на спині і раніше навіть з температурою льодовикових...
На мій погляд, особливо з турбо велика, як моя, граючи досягнень в області низьких iq на низьких обертах, автомобіль ? rinata повністю. Особливо на низьких оборотах, як правило, c'? трохи заздалегідь, щоб питання пов'язана з виробництвом Nox chr зростає в міру його збільшення заздалегідь
ducati83
10-03-2014, 17:49
отже, порадьте мені, торкаючись досягнень в області 1250-1750 обертах від 5 до 20 мм3? але в основному у вас середні параметри, на які необхідно посилатися?cio? пробую малюк градусів вперед, до 10 наприклад...або дати градусів зростаючі?
я хотів спробувати, даючи 1-2 градуси за раз...
nasone147
10-03-2014, 18:56
намагався закрити p? на vgt?8%!
ducati83
10-03-2014, 21:17
потім закрийте збільшення....і завжди на низьких обертах, потім 1250-2000?
jacktheripper2
11-03-2014, 00:55
потім закрийте збільшення....і завжди на низьких обертах, потім 1250-2000?
Закривши vgt впевнений, ви отримаєте кращий відповідь, для? c'? ризик створити занадто overboost. Авансові платежі будуть розраховуватися в залежності від того, ін'єкції оригінал, я зробив таблицю в excel, і я вирішу, як надати після вмт. Впевнений, дати 10 градусів більше ? божевілля?. Пам'ятайте, що збільшити заздалегідь піднімає тиск у номері. На низьких оборотах, крім того, надати після вмт служить для зменшення лага, чому? turbo заряд краще. Максимальний ккд має місце, коли поршень має максимальний заряд, щоб зробити там? ін'єкції повинні закінчити 13 градусів ATDC (after top dead centre), для? слід мати на увазі, ignition delay, які ще й збільшують оберти, і ще збільшується. У файлі, якщо я правильно пам'ятаю c'? також є карта, яка говорить більше або менше, ніж ви ? на різних обертах. На високих оборотах доходить до 10 градусів 'затримка' в камері згоряння, ось чому? bisogner? постарайтеся закінчити ін'єкції, найбільш близько до вмт.
Зміна авансів в пу? принести відмінні переваги, як у плані споживання, які врожайності. ? необхідно взяти до уваги безліч чинників і дрібних помилок, що можуть принести шкоду в довгостроковій перспективі. Тест з 2 градусів, максимум що то ще, але не йти тим більше. Також управління попередньої ін'єкції ? пов'язана з цим (особливо в як змінити ignition delay), так як afr значення змінюється від швидкості? згоряння.
До mod аванси мене легкі якийсь документ про згоряння.
ducati83
11-03-2014, 01:31
ок, я там, я працював на лист excel для розрахунку...? я зупинився на питанні параметри для введення в карту або, вірніше, хотів спростити деякі формули nal лист, роблячи розрахунки основних.
тоді, якщо я правильно розумію: закрити vgt, отже, збільшити....? я помітив, що іноді торкаючись цього параметра...при збільшенні обертів мені, а потім-тиск....тепер я не знаю, а якщо інші чинники могли спричинити проблеми...
мова аванси, які він хотів би зробити до зміни 2-3 градусів, щоб зрозуміти поведінку автомобіля, як змінити...що то на мене впливає-й? еластичний низ...не в пошуках абсолютної продуктивності....також, чому? група зчеплення не витримує....тому, щоб уникнути витрат 600€ ? перша річ, про яку я думаю....
jacktheripper2
11-03-2014, 16:02
ок, я там, я працював на лист excel для розрахунку...? я зупинився на питанні параметри для введення в карту або, вірніше, хотів спростити деякі формули nal лист, роблячи розрахунки основних.
тоді, якщо я правильно розумію: закрити vgt, отже, збільшити....? я помітив, що іноді торкаючись цього параметра...при збільшенні обертів мені, а потім-тиск....тепер я не знаю, а якщо інші чинники могли спричинити проблеми...
мова аванси, які він хотів би зробити до зміни 2-3 градусів, щоб зрозуміти поведінку автомобіля, як змінити...що то на мене впливає-й? еластичний низ...не в пошуках абсолютної продуктивності....також, чому? група зчеплення не витримує....тому, щоб уникнути витрати 600? ? перша річ, про яку я думаю....
Між тим, я не знаю, com'? лист excel, який ви використовуєте, тому не можу судити. Я, наприклад, виготовити мого я відкрив карту, час, карту rail, і картку заздалегідь. Їх я створив лист, дивлячись, як впорскує після/перед вмт для різних обертів і уприскування палива. Низький вам 5/6 градусів Atdc приблизно на 16v.
Вважає, що необхідно також мати на увазі, що з egr закритий згоряння sar? швидше і район, в якому ми всі ці градусів Atdc ? район, в якому від вихідного egr ? у повній функції. На високих оборотах надходження надати в вмт на 4000 об, на 2 градуси раніше чи трохи більше до 4250 обертів, і близько 5 градусів до 4500. Це точно, чому? на високих оборотах ignition delay збільшується. Я рекомендую триматися більше можна ближче до вмт на високих оборотах (з високим iq, звичайно, стояти в вмт sar? неможливо, але ми говоримо про більш 100mm3 уприскування). На мій погляд на низьких провести 5 градусів Atdc або pi? ? корисно, щоб піти в boost до турбо.
Якщо ви хочете навіть 2/3 градусів, але не більше. І самі наближенні до 3000 обертів, і чим менше про це ви повинні дати. Від 3000 оборотів і вище не підняти з невеликим iq, дійсно, від 3500 також, ви можете знизити його з невеликим iq, щоб мати менше гальмування двигуном на випуск.
Те, що я кажу ? все намагався на моїй шкірі.
Ps: з більш заздалегідь, ви, напевно, двигун на p? найгаласливіші через підвищення тиску в номер,? ви можете робити підйоми стоячи на 1200 обертів дроту, газ без будь-яких проблем (потім, залежить від того, що обороти починають mod заздалегідь).
Тепер, сподіваюся, я не сказав, що лайно, і якщо я вам був би вдячний, що хто-то поправте мене.
ducati83
11-03-2014, 18:02
мій лист я це роблю на підставі цієї формули
<?КІНЕЦЬ УПРИСКУВАННЯ (в градусах) = (ЧАС УПОРСКУВАННЯ) / (1 / (Обертів / 60)) * 360 - ЗАЗДАЛЕГІДЬ(дані на карту /2)
тепер одна річ, яку я не розумію:тобі, звичайно, частини, від припущення, що дані в картку, ясно?
тепер я і значення в бас, які між 1,88 і 3,50 градусів DPMS, а потім, щоб відновити на зйомки, я повинен стати ближче до ВМТ, а потім дати 1,5 градусів, що дозволить поліпшити....
jacktheripper2
12-03-2014, 04:54
мій лист я це роблю на підставі цієї формули
<?КІНЕЦЬ УПРИСКУВАННЯ (в градусах) = (ЧАС УПОРСКУВАННЯ) / (1 / (Обертів / 60)) * 360 - ЗАЗДАЛЕГІДЬ(дані на карту /2)
тепер одна річ, яку я не розумію:тобі, звичайно, частини, від припущення, що дані в картку, ясно?
тепер я і значення в бас, які між 1,88 і 3,50 градусів DPMS, а потім, щоб відновити на зйомки, я повинен стати ближче до ВМТ, а потім дати 1,5 градусів, що дозволить поліпшити....
Cos'? останній /2, що ви робите у формулі після видали заздалегідь, оригінал? Формула ? правильно, але в тому останньому /2 не хоче. Я як використовувати формули:
Tinj?rpm?0,000006= .... Deg - Deg заздалегідь ori= градусів закінчення уприскування після вмт.
Приймаючи значення у випадку, якщо, припустимо, у вас 975us на 2000 оборотів і на 4 градуси раніше, працює з повним навантаженням. Тоді формула буде: 975x0,000006x2000=11.7 - 4= 7.7. З допомогою цих даних, то впорскування буде в кінцевому підсумку 7.7 градусів після вмт.
ducati83
12-03-2014, 14:10
jacktheripper2
12-03-2014, 17:03
І чому? розділіть результат? Ви не повинні розділити його ось де була помилка. Для решти моя формула, а ваша дають той же результат, якщо в кінці кінців, розбити.
ducati83
12-03-2014, 17:20
cos? я пішов і пояснив, формула....тому мені здалося дивним, що карта ori вниз я тривалості упорскування всього в 1,88?
Mhhhh... може бути, ви сказали "ділиться на 2" чому? вважали цикл, на відміну від? їздити? Але градусів градусів... "/2" не йде!
ducati83
12-03-2014, 19:49
ок, а то я ще більше? у зміну авансів.
крім того, сьогодні ввечері я тестував автомобіль, і я повинен сказати, що з 2 градусів між 1200 і 2000 об машину ? дуже-дуже рідка і встане добре....потім я дав кілька градусів vgt-турбіни втратив вплив відставання...принаймні, в частині тепер lavorer? краще для обпилювання деталі...але мені здається, що я на правильному шляху.
спасибі, все оригінал
ducati83
14-03-2014, 16:01
Тоді, хлопці, я розробив цю карту, і останнє редагування-я зробив це сьогодні вранці, і я повинен бути чесним, автомобіль йде дуже добре....зали плавно і швидко до 2000 оборотів і після подовжує дуже добре,я не злізу, обумовлене пара, приїжджаю швидко обмежувач і басейном 200 нічого....нуль курити хоча б день, не ? помітно...і турбіна не працює ніколи. навпаки, часто 140-150 шостий макс 1.2 бар....я дуже задоволений, для? мене приваблює erore калібрування ебу: я пам'ятаю, що якщо нм необхідні перевищив 450 давав помилки, але я їх подолати, дайте мені руку, щоб зрозуміти, що я видав максимальний масштаб?
файл ori пост 1
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-alfa-159
дякую
sportknight
14-03-2014, 16:26
мені цю помилку давав, щоб проблема в cecksum,я повинен був врятувати без драйверів, і потім зробити це розрахувати програміст
ducati83
14-03-2014, 18:36
хм, сказати по правді, я не намагався писати спочатку золоті, а потім знову в цьому....і те, як я повинен робити, щоб не розрахуйте chk в titanium?
jacktheripper2
14-03-2014, 19:33
Карту перетворення, нм/iq ? оригінал? Цю помилку робить пу? дати навіть за те,. Якщо встаєте зупинки також alzali скрізь, і навіть ті карти, при регенерації після чого карту орі.
Також перевірте, щоб він не чіпав біт навколо.
ducati83
14-03-2014, 20:13
bp li встаю скрізь, навіть у карти, зазначені вами.....те, що я не знаю ? карту перетворення, нм/iq-чому? я думаю, не було її ніколи, виявлена....хтось мені може вказувати?принаймні в районі і що шукати...
thanks
panterargento
14-03-2014, 21:06
"Справа? паливо впорскується"...три осі: обертів двигуна, нм, мм3 вводять
ducati83
16-03-2014, 18:52
ок, спасибі...але як управляти цій карті у відповідність з іншими змінами, щоб не отримати помилку?
jacktheripper2
17-03-2014, 02:31
Цю карту ви можете залишити оригінальний до 100mm3, що з турбо орі вони вже є? занадто багато.
ducati83
17-03-2014, 13:12
ви насправді я зробив арії випробування і тепер riporter? той, орі....давайте подивимося, чому? зараз проблема не вирішена...навіть повернути інші карти, орі....я знаю, що віднести ? саме про те, що...
powermax
06-06-2014, 22:36