Прагляд Поўнай Версіі : Info на паводзіны альфа 159 150cv
ducati83
18-11-2013, 16:40
дзякуй усім
калі вы хочаце меркаванне, трэба размясціць файл крычы.
leandro89
18-11-2013, 17:24
ducati83
18-11-2013, 17:33
дзякуй, але я прыкладаю да абмеркавання файл крычы....
файл выдалены, файл ori ўводзіцца ў банк дадзеных, калі не было, і абмеркаванне ідзе ўстаўленая спасылка з колькасцю паведамленняў
ducati83
19-11-2013, 20:01
ок provvedo.....
вось файлы крычы на гэты пост
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-alfa-159
ніхто не даў нам адзін я гляджу?
я заўважыў таксама, што, ідучы па 2500 на 5 перадачу ціску turbo, застаецца фіксаванай ў 1500mbar.....не ? што-то нармальнае....
michele30
21-11-2013, 13:57
прывітанне , для мяне ? крыху перагледзець.
вы паднялі абмежавальнік крутоўнага моманту ад 400 абаротаў, я б сказаў, пачаць, як мінімум, на 1500 або трохі да 1250, а не паступова.
карты педаль з'яўляюцца врі
rail на врі
і турба ? з разгляду .
ж, што на час ўпырску, вы пачалі занадта рана ..
riguardala.
розныя карты адсутнічаюць . з, што sw вы дакранаецеся ?? вы выкарыстоўвалі драйвер або аналагічныя рэчы??
ducati83
21-11-2013, 14:55
не, не ? - мая справа....быў зроблены механікам, які мне выдаліць DPF....і паколькі ў мяне заўседы праблема, як правіла,....я хацеў меркаванне....
я тытан, і калі б я мог зразумець карты адсутнічае, я хацеў бы заняць я рукі бачыў, не ? менавіта з знішчэннем...
адлюстраванне ? цалкам прычыны выбару...
я б сказаў, што ? менавіта з знішчэннем...
franco75
21-11-2013, 16:32
Чаму? пачынаецца яна вельмі проста, пачынаецца з карту педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту
michele30
21-11-2013, 22:45
я спадзяюся, што ты не павінен быў выкласці грошы на карту ў гэтым родзе.. нават defap
ducati83
21-11-2013, 22:45
? тое, што я хацеў бы зрабіць....? не дазволіўшы мне даць адрасы, карты....але, магчыма, дадзеных, якія мне дазваляюць прызнаць іх толькі....так што, як толькі, што вы разумееце, як individurle я ўпэўнены, што нават у рэдагаванне, то змог бы лепш...
ад таго, што я зразумеў, цяпер я павінен пачаць з абмежавальнікамі крутоўнага моманту(?я вылучыў адзін гадзіну) і карту педаль...але на гэтым я мог бы зразумець, што гэта я ўнутры,а затым значэння, з якой ен працуе....
міхаіл ўпэўнены, што я заплаціў....па-твойму, чаму? я прыбыў, жадаючы зразумець, як зрабіць карту прыстойны....відаць, што псеўда-механічныя і mappatori іх сотні вакол...чаму? не спрабаваць зрабіць лепш...
michele30
21-11-2013, 23:15
вы робіце добра, аднак, заўважыць, што ў вас есць titanium, загружае файл, ori, вы знойдзеце драйверы і змены карты пад драйвер.
карты педаль газу , пара , ўпырск , турба-і чыгуначных скажам, асновы, то вы можаце пайсці нават на alticipi. і г.д.
але частцы гэтыя часткі прыкладна з 1500 абаротаў, асабліва на пару, каб не мець праблем счаплення
ducati83
22-11-2013, 09:52
Вось тут мы бачым, што ў мяне комбі
sportknight
22-11-2013, 10:27
асабісты вопыт
ducati83
22-11-2013, 21:54
карты педаль можа ісці, павялічваецца легкія, але добра
карту колькасць газу зноў пакіньце на врі ? legr і ўбачыў, што ў вас есць элементы кіравання зачыненыя і не працуе.
вы кажаце мне, што тыя карты, якія вы закранулі за драйвер?
будзьце ўважлівыя, так? есць некалькі задзірын " я з мышы "
абмежавальнікі fumosit? вы можаце пакінуць іх, нават золата , з крокам не так празмерна.
пара ок
elencami карты з драйвера, што яны для вас?
ціск дызель не добра rivedila
час ўпырску таксама, часткі з вышэй
ок, дзякуй, у пра гэта, і тады вы зможа вам у гэтым? сказаць.....
я рады, што, па меншай меры, логіка працы, так і дакладнае....
я не хацеў бы рабіць іншыя cappellate але, па мне, каб час ўпырску, добра, я павінен зразумець, што значэнні, выражаныя ў гэтай карце....парады?
хлопцы, я заўважыў, што ў халоднае надвор'е праблема, апісаная тут вы прытупляецца няшмат, але вядома, што аўтамабіль здаецца значна больш затрымка, што калі camminassi з шын ціск....як вы думаеце?
Хлопцы, як вы думаеце, калі знайшоў добры кампраміс у паскарэнне і нізкі вельмі нізкі fumosit?, што тычыцца, каб атрымаць штуршок аднастайнай нават перавышаныя 3000giri?толькі пытанне колькасці дызельнага паліва, а таксама залішні ціск турбіны можа даць адчуванне, што рухавік сцен?
на мой погляд, змены ў цязе рухавіка сапраўды мала, асабліва пасля 2500 3000 абаротаў
у карту ціскаў дызель змены нязначныя і не неабходна
у карту дызель змены непрыкметныя
абмежавальнікі былі паднятыя, але іх эфект ? амаль нулявы, чаму? у іншыя карты, не патрабуецца ісці ў гэтых межах.
ціск паветра пу? ісці добра.
ducati83
10-12-2013, 00:03
але вы маеце на ўвазе ў карце размешчана або ў цэлым?
c'? адна рэч, якую я не разумею:як змяніць карту педаль турба-ціску ў рампы etc etc ....не я атрымліваю выступаць тое, што я патрабую....але вядома толькі тое, што я гэта зніжае першапачатковы імпульс тыпу ад 2000 да 1500.....і тады я змяніць імпульс ўверх...cio? калі моцны штурхае ад 2000 да 3500 адчуваю, што солі, вадкасці....а калі далоў цягі ад 1500 да 3000 мне пачынае паміраць...або лепш не ? энергічныя дабрацца да "чырвонай" зоне....
таму я хацеў бы зразумець, ці есць ? абмежаванне на змяніць, што спажыванне....ці я павінен пагадзіцца, чаму? ад жыцця ўсе, што не пу? мець?!?!?
я маю на ўвазе карту размешчана ў 22-11.
з тых дадзеных, аўтамабіль прымае "p"? цягі з нізкім і сярэднім паскаральнік +4-5% і не больш за 3000 абаротаў
бярэ трохі цягі на максімум паскаральнік, але толькі з 2500 абаротаў, +12%
я думаю, што эфект, які вы апісалі на дапамогу, зрабіў так, выбітны змяненняў у всасываемого паветра, а не паліва.
з паветрам або каманду turbo вы можаце мець імпульс больш? на малой хуткасці? але тое, што да пачатку мы не ідзем за дазапраўкі паліва.
я не разумею сэнсу змены ціску ў рампы
аўтамабіль ? без fap, egr адключаны, farfalline swirl адключаныя.
jacktheripper2
10-12-2013, 17:42
Улічваючы, што я яшчэ не магу загрузіць сваю карту даю адказ на пытанне, на які ніхто не адказаў, што знаходзіцеся ў карты, як значэнні, якія яны есць. Карты педаль= запыт пара, выяўленая ў нм, гэтыя нм, а затым пераўтворацца ў колькасць? ўводзяць паліўную карту ад 'колькасці? паліва ўпырскваецца, гэта колькасць? паліва ўводзілі ? выражаны ў мм3. Адсюль УСЕ. Між тым, гэтая пара запыце або мм3, неабходных абмежаваныя: 1) абмежавальнікі дызель з драйвера (для карты з turbo stock будзе дастаткова 2), 2) абмежавальнік крутоўнага моманту (выражаны ў нм), 3) абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху (але так, вы павінны ўжо? іх ужо? у 1000нм, за выключэннем задняй панэлі), 4) карта lambda (абмежавальнік fumosit?). Апошні ? выяўляецца ў значэннях лямбда ? пераўтварыць значэння ў AFR (калі напішыце на ****** лямбда-to AFR знаходзіцеся табліц пераўтварэнні, стехиометрической на дызель ? 1=14,7, але для таго, каб не мець якіх-небудзь fumosit? трэба стаяць каля 16 ці нават больш? такім чынам, вы можаце запісаць усе, дызельнае паліва, вядома з turbo stock я б сказаў да 1 або нават менш?, лепш трохі дыму, што турба не працуе). У гэтай карце на break point у нас і пра мг/Канцэнтратар всасываемого паветра, увагу? што тут значэння всасываемого паветра ў мг, і для разліку AFR табе трэба канвертаваць мм3, што впрысните ў мг робяць mm3x0,84. Прыклад: на 4000 аб ўкараняе 62mm3 і вы 900мг/Канцэнтратар, а затым націсніце 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 у AFR.
Цяпер gi? толькі змяніўшы гэтыя карты машына пу? ісці добра, без таго, каб дакрануцца да іншага, калі не трохі ціску turbo, так што вы можаце запісаць pi? дызельнага паліва, што здыме. Тут вы можаце даць 100 ачкоў на апошнія 2 слупка ў таблічнай, і 50 ачкоў, робіць заяўку.
Я табе патлумачыў, першыя асноўныя паняцці, цяпер гэта да вас, каб паспрабаваць. Вядома, з трохі ціску ў рампы, трохі наперад і трохі больш? час ўпырску можа быць? атрымаць яшчэ значнае паляпшэнне, але цяпер пачынаецца з азоў, не ўскладняць сабе жыцце. Акрамя таго, як кажа карыстальнік, вельмі дасведчаны гэты форум, rail ? ну падымаць гэта толькі ў выпадку, калі неабходна скараціць час ўпырску для высокіх колькасцях? iq..
ducati83
11-12-2013, 16:45
хлопцы, вы ўзрушаюча.....я думаю, што тое, што я, тлумачачы, у гэтым пасце будзе больш, што карта добрая прыгожая і зроблена....у мяне няма слоў....
зараз будзе вельмі моцна@? зрабіць гэта, маючы на ўвазе тое, што вы сказалі.....я астатнія яшчэ толькі пытанне:я знайшоў абмежавальнікі дызель за драйвер, але не разумею для? як рэдагаваць іх, cio? дакранацца толькі ў месцах, у якіх я зацікаўлены, ці павінны змяніць усе?
123alexs
11-12-2013, 20:31
Улічваючы, што я яшчэ не магу загрузіць сваю карту даю адказ на пытанне, на які ніхто не адказаў, што знаходзіцеся ў карты, як значэнні, якія яны есць. Карты педаль= запыт пара, выяўленая ў нм, гэтыя нм, а затым пераўтворацца ў колькасць? ўводзяць паліўную карту ад 'колькасці? паліва ўпырскваецца, гэта колькасць? паліва ўводзілі ? выражаны ў мм3. Адсюль УСЕ. Між тым, гэтая пара запыце або мм3, неабходных абмежаваныя: 1) абмежавальнікі дызель з драйвера (для карты з turbo stock будзе дастаткова 2), 2) абмежавальнік крутоўнага моманту (выражаны ў нм), 3) абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху (але так, вы павінны ўжо? іх ужо? у 1000нм, за выключэннем задняй панэлі), 4) карта lambda (абмежавальнік fumosit?). Апошні ? выяўляецца ў значэннях лямбда ? пераўтварыць значэння ў AFR (калі напішыце на ****** лямбда-to AFR знаходзіцеся табліц пераўтварэнні, стехиометрической на дызель ? 1=14,7, але для таго, каб не мець якіх-небудзь fumosit? трэба стаяць каля 16 ці нават больш? такім чынам, вы можаце запісаць усе, дызельнае паліва, вядома з turbo stock я б сказаў да 1 або нават менш?, лепш трохі дыму, што турба не працуе). У гэтай карце на break point у нас і пра мг/Канцэнтратар всасываемого паветра, увагу? што тут значэння всасываемого паветра ў мг, і для разліку AFR табе трэба канвертаваць мм3, што впрысните ў мг робяць mm3x0,84. Прыклад: на 4000 аб ўкараняе 62mm3 і вы 900мг/Канцэнтратар, а затым націсніце 62x0,84=52,1; 900/52,1=17,27 у AFR.
Цяпер gi? толькі змяніўшы гэтыя карты машына пу? ісці добра, без таго, каб дакрануцца да іншага, калі не трохі ціску turbo, так што вы можаце запісаць pi? дызельнага паліва, што здыме. Тут вы можаце даць 100 ачкоў на апошнія 2 слупка ў таблічнай, і 50 ачкоў, робіць заяўку.
Я табе патлумачыў, першыя асноўныя паняцці, цяпер гэта да вас, каб паспрабаваць. Вядома, з трохі ціску ў рампы, трохі наперад і трохі больш? час ўпырску можа быць? атрымаць яшчэ значнае паляпшэнне, але цяпер пачынаецца з азоў, не ўскладняць сабе жыцце. Акрамя таго, як кажа карыстальнік, вельмі дасведчаны гэты форум, rail ? ну падымаць гэта толькі ў выпадку, калі неабходна скараціць час ўпырску для высокіх колькасцях? iq..
Добра, дзякуй, што знайшлі час такім чынам.
jacktheripper2
12-12-2013, 13:23
Правіць толькі там, дзе трэба. У вас 2 зрабіць ты, то "падобныя", з абмежавальнікам крутоўнага моманту, што ? абмежавальнік помпы высокага ціску, вы можаце таксама зрабіць гэта ў камандзе, як хочаце абмежаваць (я стаў на 90mm3), аднаго пасля таго, як абмежавальнік крутоўнага моманту, замест таго, адрэдагуйце яго, толькі ў першы момант кожнага 'крывой' пачынаючы з другога, калі вы хочаце, або ад трэцяга, першага ? на 1000 абаротаў, а другі на 1500 абаротаў, таму нават калі вы пакінеце ori добра.
Добра, дзякуй, што знайшлі час такім чынам.
ducati83
21-12-2013, 20:26
мне пацвердзілі, што гэта ? адным з абмежавальнікаў дызель?
6532
msport (exil77grande)
02-01-2014, 23:13
мне пацвердзілі, што гэта ? адным з абмежавальнікаў дызель?
6532
ды я пацвярджаю, што робіць.
ducati83
03-01-2014, 12:48
ок, але для innnalzare ў ****llo дызельнага паліва робіць гэта толькі ў тых кропках, дзе ? наступны максімум quatitativo ці ва ўсіх кропках?
panterargento
04-01-2014, 16:51
Другі абмежавальнік яго каманды (да таго, колькі вы хочаце абмежаваць, напрыклад, 90mm3) як кажа jacktheripper2, першы, дзе ў вас есць прыкладанне screen aumentalo ў пікі там, дзе колькасць ? максімум.
ducati83
05-01-2014, 17:05
як заўседы занадта добрыя
ducati83
13-02-2014, 18:17
хлопцы, пасля некалькіх тэстаў, я выцягнуў чэрвень гэтую карту....
скажам, я хацеў бы спачатку зразумець, ці есць у мяне логіка....хоць я б scalarmi добра, bp дызельнага паліва на розных картах для адаптацыі да 100mm3 патрабуецца, як ад абмежавальніка і паўтарыць для добрага час ўпырску.
цяпер формула для вылічэння часу ўпырску ? (IQ*K)/√Prail, дзе пастаянная K= (√Prail * Tinj)/ IQ????
калі ласка, мяне не забілі https://www.professionalchiptuning.net/images/icons/icon7.png
jacktheripper2
14-02-2014, 16:05
хлопцы, пасля некалькіх тэстаў, я выцягнуў чэрвень гэтую карту....
скажам, я хацеў бы спачатку зразумець, ці есць у мяне логіка....хоць я б scalarmi добра, bp дызельнага паліва на розных картах для адаптацыі да 100mm3 патрабуецца, як ад абмежавальніка і паўтарыць для добрага час ўпырску.
цяпер формула для вылічэння часу ўпырску ? (IQ*K)/√Prail, дзе пастаянная K= (√Prail * Tinj)/ IQ????
калі ласка, мяне не забілі https://www.professionalchiptuning.net/images/icons/icon7.png
Час ўпырску выкарыстоўвае лінейную інтэрпаляцыю. 100mm3 на аўто з турбо на врі я tantini..
ducati83
14-02-2014, 16:58
не я здагадваюся:ок, іх можна змяніць з дапамогай інтэрпаляцыі....але ў залежнасці ад таго якія і колькі?я з формуламі не магу ricavarmi час ўпырску, пачынаючы ад старога iq es-70 es 90....бачыў, што на самой справе 100 вельмі шмат, і не трэба ісці так з рухавіком фонду.
jacktheripper2
16-02-2014, 22:05
не я здагадваюся:ок, іх можна змяніць з дапамогай інтэрпаляцыі....але ў залежнасці ад таго якія і колькі?я з формуламі не магу ricavarmi час ўпырску, пачынаючы ад старога iq es-70 es 90....бачыў, што на самой справе 100 вельмі шмат, і не трэба ісці так з рухавіком фонду.
З дапамогай інтэрпаляцыі вы пастаўце значэнне 60, а для 80mm3 у tot ціску ў рампы, а затым пакладзеце іх мм3, што вы хочаце знайсці, і вы знойдзеце час. Прыклад: x1= 60 y1= 787us x2=80 y2=975 x3=90 у3=.... и3 sar? роўна часу, якое вам для 90mm3.
ducati83
17-02-2014, 15:08
не, прабачце, тады карэкцыя сцвярджэнне першае: што гэта інтэрпаляцыя?
я інтэрпаляцыі выкарыстоўваць, калі я хачу мець значэння павялічвацца, пачынаючы з максімальнага значэння і мінімальнага....але функцыі, якія мне дае значэнне, як табе растлумачыў, не маю ўяўлення, або не ведаю, ці я выкарыстаць....
тое, што вы кажаце мне, разлічваецца толькі з ліста excel, выкарыстоўваючы формулы з часу ўпырску, які знаходзіцца на форуме....
jacktheripper2
17-02-2014, 19:03
Формулы, якія вы выкарыстоўваеце, у вас жа % прыросту, што на брэйк-пойнт. Прыклад: (корань 1600x975)/ 80= 487,5.. Цяпер для 100mm3 будзе?: (100x487,5)/rad 1600= 1218,75... Цяпер, улічваючы, што 100mm3 роўныя 80mm3x1,25 калі вы 975us x1,25 заўседы 1218,75.
ducati83
17-02-2014, 21:01
цяпер вы....я зразумеў...
але калі вы павінны зрабіць разлік у працэнтах, каб зрабіць, перш чым....проста павялічыць працэнт 1,24 для кожнага прырашчэння iq...калі разлікі недакладныя...але думаю, так....
jacktheripper2
17-02-2014, 22:03
цяпер вы....я зразумеў...
але калі вы павінны зрабіць разлік у працэнтах, каб зрабіць, перш чым....проста павялічыць працэнт 1,24 для кожнага прырашчэння iq...калі разлікі недакладныя...але думаю, так....
Я не ведаю, чаму, але ? быў выдалены мой папярэдні каментар, у якім я стаўлю спасылку з дапамогай інтэрпаляцыі. Аднак, калі напісаць лінейнай інтэрпаляцыі знаходзіцеся кампутары.
leandro89
17-02-2014, 22:21
Я не ведаю, чаму, але ? быў выдалены мой папярэдні каментар, у якім я стаўлю спасылку з дапамогай інтэрпаляцыі. Аднак, калі напісаць лінейнай інтэрпаляцыі знаходзіцеся кампутары.
каментар ? ен быў выдалены ад мяне, толькі што ? пайшла, бясплатны, і я не паспеў напісаць спасылка выдаленая, чытайце правілы і банеры, якія папярэджваюць.
Адзінае, што трэба ўлічваць ? што для ціску ў магістралі rail нізкія не могуць надтачыць час без наступстваў дымком, чаму? вы ў канчатковым выніку ўводзяць у трубу :P
Затым памножыць на 1,25-гэта добра, але на маей карце я павінен быў падымацца паступова-для нізкіх ціскаў-да 1,25 скажам, ад 1000 бар, варта воблака дыму ў выпад на нізкіх абарачэннях :)
jacktheripper2
27-02-2014, 12:15
Адзінае, што трэба ўлічваць ? што для ціску ў магістралі rail нізкія не могуць надтачыць час без наступстваў дымком, чаму? вы ў канчатковым выніку ўводзяць у трубу :P
Затым памножыць на 1,25-гэта добра, але на маей карце я павінен быў падымацца паступова-для нізкіх ціскаў-да 1,25 скажам, ад 1000 бар, варта воблака дыму ў выпад на нізкіх абарачэннях :)
Час для разліку. Калі яны павінны быць разлічаны для 90mm3 (напрыклад), тыя павінны быць, ні больш, ne менш. У fumosit? на нізкіх можна? тады цалкам вырашыць і іншымі спосабамі. Проста ўжо? толькі паставіць лямбда-1.1 да коштах, што не паліце.
Няма, чаму? нават калі rail ? карты не ? ўспышкі расці або падаць, не ? пытанне лямбда, але і час ўпырску занадта доўга, таму што? усе дызельнае паліва будзе правільна спалілі, калі вы скончыце упырскам ++ 10 градусаў пасля ВМТ, нават калі ў вас паветра, дым той жа, чаму? гарэнне заканчваецца ў каналізацыю!
panterargento
27-02-2014, 13:40
А jacktheripper2, мне з карту праверыў, і з часам крычы, нізкія, калі выпад робіць мяне sbuffata, што потым я выправіў з лямбда.
У рэшце рэшт, падлічвае вынік :) Я бачу так і на маей, я вырашана, узыходзячы паступова, з часам!
ducati83
28-02-2014, 11:13
Я заўважыў, што, змяняючы час ўпырску на нізкіх...разумець, як нізкі ціск...адпаведна нізкага колькасці абаротаў....я заўважыў, што пры пераходзе 1500 абаротаў у натоўпу, у той час як вы ідзяце, напрыклад...motor займае больш часу, каб прыбыць на халастым ходу....але без fumosit?...або лепш, я ніколі не меў гэтых праблем....
checchitotiralaleva
28-02-2014, 12:47
Я не reisco зразумець, чаму? вы заўседы кажаце рэдагавання карт магістраль.
Зрабіць гэта-значыць падмануць эбу, яна penser? у inettare пэўную колькасць? калі замест рэальнага справы? дызельнае паліва, впрыснутое за цыкл sar? больш. Практычна ўсе карты гарэння ў залежнасці ад колькасці? ўведзена АЦЭНАК - змяняючы час адкрыцця таксама ўсе карты, якія не дакранайцеся будуць працаваць у пунктах рэальныя працы, якія не аптымізаваныя!!!
Есць усе магчымасці? павялічыць ўвядзенне (у стацыянарных і пераходных працэсаў), захоўваючы пры гэтым карэляцыя паміж часам адкрыцця - ціску ў рампы - колькасць? на самай справе ўводзяць.
Увагу на тое, што ж карце фарсунак выкарыстоўваецца таксама для разліку часу жыцця пілота і слуп (у дыяпазоне 1-3mg/канцэнтратар звычайна)...
Калі вы хочаце надаць 90-х гадоў і карту даходзіць толькі да 70, неабходна, вядома, гэта трэба rescale карту. Калі вы riscalano восі, і яна дзейнічае толькі на новыя значэнні, не c'? праблема, з іншых карт, якія выкарыстоўваюць карту час, так як, хутчэй за ўсе, не прыйдуць, каб прачытаць новыя значэння.
Праблема рэдагавання файла без "падмануць" ecu ? што некаторыя з іх маюць агульныя восі (cio? вось ? заявіў, у адзін момант і ? сапраўдны на працягу 2 або больш? карты), і не заўседы ? паколькі даведацца, якія есць карты, якія яго выкарыстоўваюць, гэта для мяне ? вялікі мяжа, у тым ліку з выкарыстаннем damos, што вы наўрад ці знойдзеце для HW/SW канкрэтнага.
Сказаў гэта favorevolissimo не падмануць ecu, але ? pi? легка сказаць, чым зрабіць (добра)
ducati83
28-02-2014, 14:04
я не разумею, чаму? такія праблемы: калі я ведаю, што карту, як, напрыклад, час ўпырску працуе пэўным чынам, і змяніць змяняючы ціск у магістралі rail, ціск турбо і мм3 ўводзяць..я не бачу, што праблема есць...але ў асноўным, я не думаю, што падмануць нічога...я навучаем эбу кіраваць іншыя ****lli ў правільным кірунку, і не выпадкова....і ў выніку, вядома, калі ўсе працуе ? зроблена самым лепшым чынам, ? бесперабойную працу з павелічэннем прадукцыйнасці.
папраўце мяне, калі я памыляюся.
Як "правільна" было б rescale восяў звярнуцца? экю ўсведамляе новыя значэння ў кіраванні.
Згодна з гэтай логіцы, калі карту час дасягае да 60 мм3, і вы захочаце 70 трэба выдаліць слупок і дадаць у ніжняй частцы са значэннем 70-х са значэннямі адкрыцця фарсунак павялічылася ТОЛЬКІ на новы слупок.
checchitotiralaleva
28-02-2014, 16:32
Ах, добра, разумець, cos? я згодны. Плануецца завяршыць карту фарсункі пашырае дыяпазон выкарыстання значэння хуткасці за апошні брэйк-пойнт экстрапалюючы час працы для новых break points, вынікаючы тэндэнцыі змены значэння calbrati для break points папярэдніх.
Я не думаю, што вы ішлі нават у дыяпазоне break points... карты інжэктараў, якія мы будуем у экскурсійнае прыбывае ў ****lli увядзенне больш за 15-20mm3/hub па параўнанні з максімальнай і налады, якія вы выкарыстоўваеце ў стадыі разгляду ў рухавіку. (налады маці - пі? высокае, чым усе астатнія рэйтынг, які мы знойдзем на аўтамабіль). Для будаўніцтва я маю на ўвазе вымярэнне...
Прывітанне ўсім
checchitotiralaleva
28-02-2014, 17:06
checchitotiralaleva
28-02-2014, 21:51
Так ? ясна! Зразумеў! Прывітанне ўсім
ducati83
01-03-2014, 13:59
хлопцы часта некаторыя карты edc16 групы fiat бачу, унясення змяненняў у іншыя дзве карты, пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту....у значэнне 8192 як я мяркую, гэта дызель, а іншы? чаму? расцягваюцца?
panterargento
01-03-2014, 15:48
Тыя, якія мне зрабіў "Разам", калі я defappato...я шчыра не ведаю, што гэта :confused:
jacktheripper2
01-03-2014, 16:13
хлопцы часта некаторыя карты edc16 групы fiat бачу, унясення змяненняў у іншыя дзве карты, пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту....у значэнне 8192 як я мяркую, гэта дызель, а іншы? чаму? расцягваюцца?
Адзін, які падымае толькі трохі больш? з 100 пунктаў прыкладна, што ад арыгінала ? 10000 фіксаваны ? абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад абаротаў рухавіка. І, вядома ж, не трэба для defap. Той, ад 8192, што вы кажаце, не бачачы экрана, не ведаю, у якім вы кажаце, але не ? адносна дызельнага паліва. 8192=100% педаль або "функцыянаванне сістэмы" для іншых карт.
Толькі карту 'дызель' у гэтай галіне з 8192 на break point ? абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад рэжыму працы сістэмы, якая знаходзіцца крыху пасля, але толькі ад таго, што я памятаю, не тычыцца.
ducati83
01-03-2014, 21:11
я разумею, але тое, што рухацца, рабіць? або лепш, калі яны ідуць пастукаеце? чаму? так і тое, што ты кажаш, што прама перад са значэннем 8192, чым быць павялічаны да 10000, а другі-крыху больш? як вы сказалі, я таксама працягнуў, як ніколі?
jacktheripper2
02-03-2014, 02:06
я разумею, але тое, што рухацца, рабіць? або лепш, калі яны ідуць пастукаеце? чаму? так і тое, што ты кажаш, што прама перад са значэннем 8192, чым быць павялічаны да 10000, а другі-крыху больш? як вы сказалі, я таксама працягнуў, як ніколі?
Проста інфа? убачыць экранная dir? мая добра, улічваючы, што гэта з 8192 цяпер я не маю на ўвазе, які вы маеце на ўвазе. Можа быць паштовы адрас, які вы кажаце. Тая, значэнне 10000 фіксаваны варта пашырыць толькі надаць 100mm3 да 5000 і больш, але не для іншага.
ducati83
02-03-2014, 14:42
1cbd90 і іншы 1cbdf6 ўсе адразу пасля абмежавальніка крутоўнага моманту;першы ? 8192 затым, як сказалі, да значэння 100 у дзесятковай сістэме,іншы ? да 10000, але будзе набярэжнай крыху больш 10200....
jacktheripper2
02-03-2014, 18:56
1cbd90 і іншы 1cbdf6 ўсе адразу пасля абмежавальніка крутоўнага моманту;першы ? 8192 затым, як сказалі, да значэння 100 у дзесятковай сістэме,іншы ? да 10000, але будзе набярэжнай крыху больш 10200....
Першы ? абмежавальнік ў recovery, для? не мае значэння 8192, як вы кажаце. Другі ? што я ўжо? сказаў гэта? абмежавальнік дызель.
ducati83
03-03-2014, 03:10
на самай справе, робячы рахункаў....будзе абмяжоўваць абароты...або педалі...на самай справе даведзены да 8192, што будзе 100...але, растлумачце мне, як атрымаць гэта значэнне?8192 ? у hex...
ducati83
08-03-2014, 19:26
Хлопцы, я зрабіў невялікую карту....што вы думаеце?я спрабую даць ей больш цягі ў ніжнім і не спрабаваць зрабіць яе паліць.....зараз папярэджваю толькі дробныя задыхаецца ў 5 і 6 перадач акрыяла ад 1500giri ... ... затым я апусціў некаторыя карты педаль...прыгожая врі і, сумясціўшы абмежавальнікі перадач....
акрамя таго, я спрабую eliminareil вакууму да 2000 абаротаў і botta, што ў той момант....вы ? саслабленай, але ўсе ж ? tactile....
jacktheripper2
09-03-2014, 03:44
Я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, але калі ад занадта нізкіх абарачэннях толькі рызыка смажання счаплення і махавік. Калі gi? як гэта было з кадрамі 1500 аб лучился трохі махавік ? лепш, калі гэтай галіне, пакіньце ўсе цалкам арыгінальнае, асабліва фільтры дызель, улічваючы, што калі б яны не былі шмат разоў карту педаль просіць нашмат больш? пры нізкіх абарачэннях.
У вас, выпадкова, падняў rail, авансавых або turbo ў дыяпазоне 1500 абаротаў? Гэта, у парытэт? дызель, пу? даць такога роду праблем (спрабавалі на маей беднай 147 jtd)
yannsaba
10-03-2014, 13:33
Праблема ? заўседы тое ж самае ? немагчыма працаваць у гэтай галіне, каб, нарэшце, мець праблемы са счапленнем акцыі, асабліва калі gi? chilometrata, і нават калі ў выпадку праблем, не c'? калі яны ў бліжэйшы час былі ўпэўненыя, што рана ці позна выскачыць.
ducati83
10-03-2014, 14:00
вы я апынуўся нават у гэтым дыяпазоне абаротаў....на самай справе я спрабую розныя рэчы, каб зразумець, дзе ў пу? ўмяшацца, каб пазбегнуць праблем з працай....потым яшчэ: калі я даю крокам на карту педаль пад 30% педалі....на пераключэнне перадач, нават з хады нармальныя...я чую шум пераключэння перадач выпуску пасля змены счаплення....я ведаю, што ? тое, што праблему, так? з картай на врі не робіць....заўседы залежыць ад якасці? счаплення?
yannsaba
10-03-2014, 14:39
Калі гульні з turbo і мала дызельнае паліва, вы можаце зрабіць многае ў гэтым дыяпазоне абарачэнняў. Гаворка ? што нават калі работ у гэтай вобласці, аднак, вы знаходзіцеся ў частцы, дзе турба пачынае штурхаць (гаворка менавіта фізічнага кампанента), а затым, калі група перадачы мае слабасць, вы робіце вельмі мала. Шум, што вы адчуваеце, залежыць на 90% ад махавік ? яго sbattachiamento перадач адчуваеце пераключэння перадач. Для curiosit? але колькі км аўтамабіль???
yannsaba
10-03-2014, 14:40
Ах, то другі м? калі вы працуеце пад той працэнт карт педаль у вас seghettamenti не смяяцца...
ducati83
10-03-2014, 14:47
вы на самай справе я заўважыў, што абароты нізкія, трэці чацверты аўтамабіль часам транспартных, калі злегку пад нагрузкай.....
а машыну ен як раз 100к...зробленыя з вялікай клопатам і счаплення ? ...каля 20000km...і езджу вельмі, вельмі ціхі..., мы кажам, што механічна ? усе ў парадку...я выдаліў два разы курс, каб зрабіць работы па паляпшэнню...няма апрацоўкі...змяняю алей кожныя 20000km выкарыстання канкрэтнай дабаўкі...у агульным, механічных праблем не мае...чаму? арыгінальнай не адчуваю, нават пераключэння перадач ? адзін з нямногіх альфа, у якіх не драпіны на сьпіне і раней нават з тэмпературай ледавіковых...
jacktheripper2
10-03-2014, 17:18
вы на самай справе я заўважыў, што абароты нізкія, трэці чацверты аўтамабіль часам транспартных, калі злегку пад нагрузкай.....
а машыну ен як раз 100к...зробленыя з вялікай клопатам і счаплення ? ...каля 20000km...і езджу вельмі, вельмі ціхі..., мы кажам, што механічна ? усе ў парадку...я выдаліў два разы курс, каб зрабіць работы па паляпшэнню...няма апрацоўкі...змяняю алей кожныя 20000km выкарыстання канкрэтнай дабаўкі...у агульным, механічных праблем не мае...чаму? арыгінальнай не адчуваю, нават пераключэння перадач ? адзін з нямногіх альфа, у якіх не драпіны на сьпіне і раней нават з тэмпературай ледавіковых...
На мой погляд, асабліва з турба вялікая, як мая, гуляючы дасягненняў у вобласці нізкіх iq на нізкіх абарачэннях, аўтамабіль ? rinata цалкам. Асабліва на нізкіх абарачэннях, як правіла, c'? крыху загадзя, каб пытанне звязана з вытворчасцю Nox chr расце па меры яго павелічэння загадзя
ducati83
10-03-2014, 17:49
такім чынам, парайце мне, дакранаючыся дасягненняў у галіне 1250-1750 абарачэннях ад 5 да 20 мм3? але ў асноўным у вас сярэднія параметры, на якія неабходна спасылацца?cio? спрабую маляня градусаў наперад, да 10 напрыклад...ці даць градусаў якія растуць?
я хацеў паспрабаваць, даючы 1-2 градусы за раз...
nasone147
10-03-2014, 18:56
спрабаваў зачыніць p? на vgt?8%!
ducati83
10-03-2014, 21:17
затым зачыніце павелічэнне....і заўседы на нізкіх абарачэннях, затым 1250-2000?
jacktheripper2
11-03-2014, 00:55
затым зачыніце павелічэнне....і заўседы на нізкіх абарачэннях, затым 1250-2000?
Зачыніўшы vgt упэўнены, вы атрымаеце лепшы адказ, для? c'? рызыка стварыць занадта overboost тое. Авансавыя плацяжы будуць разлічвацца ў залежнасці ад таго, ін'екцыі арыгінал, я зрабіў табліцу ў excel, і я вырашу, як надаць пасля вмт. Упэўнены, даць 10 градусаў больш ? вар'яцтва?. Памятаеце, што павялічыць загадзя падымае ціск у нумары. На нізкіх абарачэннях, акрамя таго, надаць пасля вмт служыць для памяншэння лага, чаму? turbo зарад лепш. Максімальны ккд мае месца, калі поршань мае максімальны зарад, каб зрабіць там? ін'екцыі павінны скончыць 13 градусаў ATDC (after top dead centre), для? варта мець на ўвазе, у ignition delay, якія яшчэ і павялічваюць абароты, і яшчэ павялічваецца. У файле, калі я правільна памятаю c'? таксама есць карта, якая кажа больш або менш, чым вы ? на розных абарачэннях. На высокіх абарачэннях даходзіць да 10 градусаў 'затрымка' у камеры згарання, вось чаму? bisogner? паспрабуйце скончыць ін'екцыі, найбольш блізка да вмт.
Змяненне авансаў ў пу? прынесці выдатныя перавагі, як у плане спажывання, якія ўраджайнасці. ? неабходна прыняць пад увагу мноства фактараў і дробных памылак, могуць прынесці шкоду ў доўгатэрміновай перспектыве. Тэст з 2 градусаў, максімум што тое яшчэ, але не ісці тым больш. Таксама кіраванне папярэдняй ін'екцыі ? звязаная з гэтым (асабліва ў як змяніць ignition delay), так як afr значэнне змяняецца ад хуткасці? згарання.
Да mod авансы мяне легкія нейкі дакумент аб згарання.
ducati83
11-03-2014, 01:31
ок, я там, я працаваў на ліст excell для разліку...? я спыніўся на пытанні параметры для ўводу ў карту або, дакладней, хацеў спрасціць некаторыя формулы nal ліст, робячы разлікі асноўных.
тады, калі я правільна разумею: закрыць vgt, такім чынам, павялічыць....? я заўважыў, што часам дакранаючыся гэтага параметру...пры павелічэнні абарачэнняў мне, а потым-ціск....цяпер я не ведаю, а калі іншыя фактары маглі выклікаць праблемы...
гаворка авансы, якія ен хацеў бы зрабіць да змены 2-3 градусаў, каб зразумець паводзіны аўтамабіля, як змяніць...што то на мяне ўплывае-й? эластычны ніз...не ў пошуках абсалютнай прадукцыйнасці....таксама, чаму? група счаплення не вытрымлівае....таму, каб пазбегнуць выдаткаў 600€ ? першая рэч, пра якую я думаю....
jacktheripper2
11-03-2014, 16:02
ок, я там, я працаваў на ліст excell для разліку...? я спыніўся на пытанні параметры для ўводу ў карту або, дакладней, хацеў спрасціць некаторыя формулы nal ліст, робячы разлікі асноўных.
тады, калі я правільна разумею: закрыць vgt, такім чынам, павялічыць....? я заўважыў, што часам дакранаючыся гэтага параметру...пры павелічэнні абарачэнняў мне, а потым-ціск....цяпер я не ведаю, а калі іншыя фактары маглі выклікаць праблемы...
гаворка авансы, якія ен хацеў бы зрабіць да змены 2-3 градусаў, каб зразумець паводзіны аўтамабіля, як змяніць...што то на мяне ўплывае-й? эластычны ніз...не ў пошуках абсалютнай прадукцыйнасці....таксама, чаму? група счаплення не вытрымлівае....таму, каб пазбегнуць марнаванні 600? ? першая рэч, пра якую я думаю....
Між тым, я не ведаю, com'? ліст excel, які вы выкарыстоўваеце, таму не магу судзіць. Я, напрыклад, вырабіць майго я адкрыў карту, час, карту rail, і карту загадзя. Іх я стварыў ліст, гледзячы, як ўпырсквае пасля/перад вмт для розных абаротаў і ўпырску паліва. Нізкі вам 5/6 градусаў Atdc прыкладна на 16v.
Лічыць, што неабходна таксама мець на ўвазе, што з egr зачынены згарання sar? хутчэй і раен, у якім мы ўсе гэтыя градусаў Atdc ? раен, у якім ад зыходнага сістэмы рэцыркуляцыі ог ? у поўнай функцыі. На высокіх абарачэннях паступлення надаць у вмт на 4000 аб, на 2 градусы раней або ледзь больш да 4250 абаротаў, і каля 5 градусаў да 4500. Гэта дакладна, чаму? на высокіх абарачэннях у ignition delay павялічваецца. Я рэкамендую трымацца больш можна бліжэй да вмт на высокіх абарачэннях (з высокім iq, вядома, стаяць у вмт sar? немагчыма, але мы гаворым пра больш 100mm3 ўпырску). На мой погляд на нізкіх правесці 5 градусаў Atdc або pi? ? карысна, каб пайсці ў boost да турба.
Калі вы хочаце ад нават 2/3 градусаў, але не больш. І самыя набліжэнні да 3000 абаротаў, і чым менш пра гэта вы павінны даць. Ад 3000 абаротаў і вышэй, не падняць з невялікім iq, сапраўды, ад 3500 таксама, вы можаце панізіць яго з невялікім iq, каб мець менш тармажэнне рухавіком на выпуск.
Тое, што я кажу ? усе спрабаваў на маей скуры.
Ps: з больш загадзя, вы, напэўна, рухавік на p? самыя шумныя з-за павышэння ціску ў нумар,? вы можаце рабіць пад'емы стоячы на 1200 абаротаў дроту, газ, без якіх-небудзь праблем (потым, залежыць ад таго, што абароты пачынаюць mod загадзя).
Цяпер, спадзяюся, я не сказаў, што дзярмо, і калі я вам быў бы ўдзячны, што хто-то папраўце мяне.
ducati83
11-03-2014, 18:02
мой ліст я гэта раблю на падставе гэтай формулы
<?КАНЕЦ ЎПЫРСКУ (у градусах) = (ЧАС ЎПЫРСКУ) / (1 / (Абароты / 60)) * 360 - ЗАГАДЗЯ(дадзеныя на карту /2)
цяпер адна рэч, якую я не разумею:табе, вядома, часткі, ад дапушчэння, што дадзеныя на карту, ясна?
цяпер я і значэння ў бас, якія паміж 1,88 і 3,50 градусаў DPMS, а затым, каб аднавіць на здымкі, я павінен стаць бліжэй да ВМТ, а затым даць 1,5 градусаў, што дазволіць палепшыць....
jacktheripper2
12-03-2014, 04:54
мой ліст я гэта раблю на падставе гэтай формулы
<?КАНЕЦ ЎПЫРСКУ (у градусах) = (ЧАС ЎПЫРСКУ) / (1 / (Абароты / 60)) * 360 - ЗАГАДЗЯ(дадзеныя на карту /2)
цяпер адна рэч, якую я не разумею:табе, вядома, часткі, ад дапушчэння, што дадзеныя на карту, ясна?
цяпер я і значэння ў бас, якія паміж 1,88 і 3,50 градусаў DPMS, а затым, каб аднавіць на здымкі, я павінен стаць бліжэй да ВМТ, а затым даць 1,5 градусаў, што дазволіць палепшыць....
Cos'? апошні /2, што вы робіце ў формуле пасля адвядзі загадзя, арыгінал? Формула ? правільна, але ў тым апошнім /2 не хоча. Я ў якасці формулы выкарыстоўваць:
Tinj?rpm?0,000006= .... Deg - Deg загадзя ori= градусаў заканчэння ўпырску пасля вмт.
Прымаючы значэння ў выпадку, калі, выкажам здагадку, у вас 975us на 2000 абаротаў і на 4 градусы раней, працуе з поўнай нагрузкай. Тады формула будзе: 975x0,000006x2000=11.7 - 4= 7.7. З дапамогай гэтых дадзеных, то ўпырск будзе ў канчатковым выніку 7.7 градусаў пасля вмт.
ducati83
12-03-2014, 14:10
jacktheripper2
12-03-2014, 17:03
І чаму? падзяліце вынік? Вы не павінны падзяліць яго вось дзе была памылка. Для астатніх мая формула, а ваша даюць той жа вынік, калі ў рэшце рэшт, разбіць.
ducati83
12-03-2014, 17:20
cos? я пайшоў і патлумачыў, формула....таму мне падалося дзіўным, што карта ori ўніз я працягласці ўпырску усяго ў 1,88?
Mhhhh... можа быць, вы сказалі, "дзеліцца на 2" чаму? лічылі цыкл, у адрозненне ад? ездзіць? Але градусаў градусаў... "/2" не ідзе!
ducati83
12-03-2014, 19:49
ок, а то я яшчэ больш? у змяненне авансаў.
акрамя таго, сення ўвечары я тэставаў аўтамабіль, і я павінен сказаць, што з 2 градусаў паміж 1200 і 2000 аб машыну ? вельмі-вельмі вадкая і ўстане добра....затым я даў некалькі градусаў vgt-турбіны страціў уплыў адставанне...па крайняй меры, у частцы цяпер lavorer? лепш для опиливания дэталі...але мне здаецца, я на правільным шляху.
дзякуй, усе арыгінал
ducati83
14-03-2014, 16:01
Тады, хлопцы, я распрацаваў гэтую карту, і апошняе змяненне-я зрабіў гэта сення раніцай, і я павінен быць сумленным, аўтамабіль ідзе вельмі добра....залы плаўна і хутка да 2000 абаротаў і пасля падаўжае вельмі добра,я не слязу, абумоўленае пара, прыязджаю хутка ў абмежавальнік і басейнам 200 нічога....нуль паліць хоць бы дзень, не ? прыкметна...і турбіна не працуе ніколі. наадварот, часта 140-150 шосты макс 1.2 бар....я вельмі задаволены, для? мяне прыцягвае erore каліброўкі эбу: я памятаю, што калі нм неабходныя перавысіў 450 даваў памылкі, але я іх пераадолець, дайце мне руку, каб зразумець, што значэнне я выдаў максімальны маштаб?
файл ori пасаду 1
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?59-alfa-159
дзякуй
sportknight
14-03-2014, 16:26
мне гэтую памылку даваў, каб праблема ў cecksum,я павінен быў выратаваць без драйвераў, і затым зрабіць гэта разлічыць праграміст
ducati83
14-03-2014, 18:36
хм, сказаць па праўдзе, я не спрабаваў пісаць да золата, а потым зноў....і так як я павінен рабіць, каб не разлічыце chk ў titanium?
jacktheripper2
14-03-2014, 19:33
Карту пераўтварэнні нм/iq ? арыгінал? Гэтую памылку робіць пу? даць нават за тое,. Калі ўстаяце супыну таксама alzali ўсюды, і нават тыя карты, пры рэгенерацыі пасля чаго карту на врі.
Таксама праверце, каб ен не чапаў біт вакол.
ducati83
14-03-2014, 20:13
bp li ўстаю ўсюды, нават у карты, названыя вамі.....тое, што я не ведаю ? карту пераўтварэнні нм/iq-чаму? я думаю, не было яе ніколі, выяўленая....хто-то мне можа паказваць?па крайняй меры ў раене і што шукаць...
thanks
panterargento
14-03-2014, 21:06
"Справа? паліва ўпырскваецца"...тры восі: абаротаў рухавіка, нм, мм3 ўводзяць
ducati83
16-03-2014, 18:52
ок дзякуй...але як кіраваць гэтай карце ў адпаведнасці з іншымі зменамі, каб не атрымаць памылку?
jacktheripper2
17-03-2014, 02:31
Гэтую карту вы можаце пакінуць арыгінальны да 100mm3, што з турба врі яны ўжо есць? занадта шмат.
ducati83
17-03-2014, 13:12
вы на самай справе я зрабіў арыі выпрабаванні і цяпер riporter? той, крычы....давайце паглядзім, чаму? цяпер праблема не вырашана...нават вярнуць іншыя карты, крычы....я ведаю, што аднесці ? менавіта аб тым, што...
powermax
06-06-2014, 22:36