КПК

Перегляд Повної Версії : EGR off 1.3 mjet це дійсно працює?

Backgroop
17-11-2013, 17:11
Привіт, хлопці я хочу вам задати питання, яке мене заінтригував, сьогодні вранці я зробив EGR off на fiat 500 1.3 mjet 75cv, файл, ок, пишу, діагноз egr off відсоток 3%.. поки все ок.. то враховуючи, що цей автомобіль я зняв колектор і впускний клапан egr, щоб очистити їх, знімаю tromboncino всередині колектора, поставивши на кришку і залишаю трубу, яка піднімається від клапана відкрито, з подивом я помічаю, що клапан egr працює, як і раніше, насправді до мінімуму назад, пройти вихлопних газів, прискорення закривається.. тепер мені цікаво, см назад, щоб працювати і діагностики порт клапан закритий?? Але традиційний метод працює??

sportknight
17-11-2013, 17:22
ви завжди закрити рециркуляції з аркуш,не помилка, але принаймні роботи завжди залишається

alfetta80
17-11-2013, 18:43
чесно кажучи, не або ніколи не пробував візуально побачити,а діагноз для моїх esperieze закритий і не працює, тобто, даючи постріл по проводці акселератора відсоток команду, залишається фіксованою і маса всмоктуваного повітря залишається invarita так що в теорії не рухається!!

neo
17-11-2013, 20:16
Привіт,чому не місця тут файл годин, і те, mdifficato від вас ?

Backgroop
17-11-2013, 20:48
Ось файли, EGR абсолютно виключена,
повторюю в діагностиці EGR off фіксований відсоток у 3%..
при знятті трубки, введення в колектор, я помітив, що до мінімуму відкриває тільки прискорює закривається

neo
17-11-2013, 23:08
Я, особисто я видаляю вручну.Дивіться адресу 084750 ,значення і отримати десяткове значення 47506 / або hex B992.Цей виступ і дійсний для всіх 1.3 mj просто знайдіть кривої.

alfetta80
18-11-2013, 02:40
може бути також, що без листів відкриється трохи від тиску вихлопних газів, і мої припущення..................

marcogti
18-11-2013, 06:54
Щоб зробити прово, ви можете замінити клапан з опором так, що діагноз буде зареєстрований, і подивитися, якщо ви відкриваєте чи ні

Backgroop
18-11-2013, 08:12
Хлопці, я добре знаю, як він замикає клапан РЕЦИРКУЛЯЦІЇ вручну або якщо я вставляю опір я можу виключити і т. д...
моє питання, а що, традиційний метод cio? довести значення B992 esa, не працює, в діагностиці зачиненими дверима, але клапан EGR з автомобіля до мінімуму, працює так само, як це подається.. хтось із вас коли-небудь сталося після виключення, якщо клапан був насправді виключено?? я і з жалем я виявив, що працює однаково.. якщо сьогодні мені трапиться десь 1.3 mjet хочу робити які-небудь інші докази

sno74
18-11-2013, 08:31
Спробуйте і тримайте нас до цього часу....
я, як правило, я розміщую лист між радіатором і egr cos? не виключаю, що стрілянина все ще всередині колектора....

ugoboss
18-11-2013, 08:33
Хлопці, я добре знаю, як він замикає клапан РЕЦИРКУЛЯЦІЇ вручну або якщо я вставляю опір я можу виключити і т. д...
моє питання, а що, традиційний метод cio? довести значення B992 esa, не працює, в діагностиці зачиненими дверима, але клапан EGR з автомобіля до мінімуму, працює так само, як це подається.. хтось із вас коли-небудь сталося після виключення, якщо клапан був насправді виключено?? я і з жалем я виявив, що працює однаково.. якщо сьогодні мені трапиться десь 1.3 mjet хочу робити які-небудь інші докази

спробуйте ,вимкніть електромагнітний клапан від тіла egr, залишаючи її підключили роз'єм, і машина на мотоциклі до мінімуму, подивіться, якщо не буде відкритою, і як працює контактний електромагнітного клапана.

Backgroop
18-11-2013, 10:14
спробуйте ,вимкніть електромагнітний клапан від тіла egr, залишаючи її підключили роз'єм, і машина на мотоциклі до мінімуму, подивіться, якщо не буде відкритою, і як працює контактний електромагнітного клапана.

Gi? пробував клапан в роз'єм від'єднано закритий, якийсь час назад я ? до нас приєдналася ще одна 500 в майстерню з проблемами з EGR тепер я намагаюся виключити її, щоб перевірити поведінку

ugoboss
18-11-2013, 10:31
може бути, те, що 3%, що робить роботу на мінімум.

sportknight
18-11-2013, 10:44
я сказав,а залишається злегка відкритим...

baraldino
18-11-2013, 10:46
з diagniosi до мінімуму маси повітря змінюється з роз'ємом відриву?

Backgroop
18-11-2013, 12:28
Тільки що закінчені випробування на fiat 500 1.3 mjet 75cv, результати діагностики, відсоток відкриття клапана egr "2%" стан EGR off, клапан EGR закритий абсолютно, не регулюється взагалі.. додаю змінені файли:

6135

На іншому 500, щоб обійти цю проблему, мені довелося від'єднати роз'єм і вставити опір 36 ом терпимість 5%..
я не розумію, як ніколи, шляхом виключення так само, на одному працює на іншому немає..
пу? залежати від версії програмного забезпечення??

ugoboss
18-11-2013, 13:57
може бути, на першій ви зробили інші зміни, крім egr?

Backgroop
18-11-2013, 15:24
може бути, на першій ви зробили інші зміни, крім egr?

Ви, виключення DPF, але не означає, що в управлінні EGR.. я зробила тест, щоб покласти карту оригінал тільки з відключенням EGR, але завжди така ж проблема.. і так само я перевірив в моєму databese і в цій версії HW і SW у мене зроблено так багато.. і не пі? були проблеми, що ecu пошкоджений?'

мегамозок
18-11-2013, 16:29
Я не думаю, що ecu пошкоджений, можливо, випробування, з виняток так само, dpf, якщо d? така ж проблема.

leandro89
18-11-2013, 16:41
я помітив, що на деяких автомобілях 1300mjtd мене стоїть на 0%, інші-2%, інші-4%, значення від діагнозу.

ugoboss
18-11-2013, 17:19
безумовно, тоді залежить від quache щось інше sw ебу, було б непогано з'ясувати, що.