Прагляд Поўнай Версіі : EGR off 1.3mjet гэта сапраўды працуе?
Backgroop
17-11-2013, 17:11
Прывітанне, хлопцы я хачу вам задаць пытанне, які мяне заінтрыгаваў, сення раніцай я зрабіў EGR off fiat 500 1.3 mjet 75cv, файл, ок, пішу, дыягназ egr off працэнт 3%.. пакуль усе ок.. то улічваючы, што ў гэты аўтамабіль я зняў калектар і впускной клапан egr, каб ачысціць іх, здымаю tromboncino ўнутры калектара, паставіўшы на вечка і пакідаю трубу, якая паднімаецца ад клапана адкрыта, з здзіўленнем я заўважаю, што клапан egr працуе яшчэ, на самай справе, мінімум таму, прайсці выхлапных газаў, паскарэнне зачыняецца.. зараз мне цікава, см таму, каб працаваць і дыягностыкі порт клапан зачынены?? Але традыцыйны метад працуе??
sportknight
17-11-2013, 17:22
вы заўседы зачыніць рэцыркуляцыі з ліст,ці не памылка, але па крайняй меры працы заўседы застаецца
alfetta80
17-11-2013, 18:43
шчыра кажучы, не ці ніколі не спрабаваў візуальна праверыць, ці,а дыягназ для маіх esperieze зачынены і не працуе, то есць, даючы стрэл па праводцы акселератара працэнт каманду, застаецца фіксаванай і маса всасываемого паветра застаецца invarita так што ў тэорыі не рухаецца!!
Прывітанне,чаму не месца тут файл гадзін, і тое, mdifficato ад вас ?
Backgroop
17-11-2013, 20:48
Вось файлы, EGR цалкам выключаная,
паўтараю ў дыягностыцы EGR off фіксаваны працэнт у 3%..
пры зняцці трубкі, увядзенне ў калектар, я заўважыў, што да мінімуму адкрывае толькі паскарае зачыняецца
Я, асабіста я выдаляю ўручную.Глядзіце адрас 084750 ,значэнне і атрымаць дзесятковы значэнне 47506 / або hex B992.Гэта выступленне і сапраўдны для ўсіх 1.3 mj проста знайдзіце крывой.
alfetta80
18-11-2013, 02:40
можа быць таксама, што без лістоў адкрыецца крыху ад ціску выхлапных газаў, і мае здагадкі..................
marcogti
18-11-2013, 06:54
Каб зрабіць прав, вы можаце замяніць клапан з супрацівам так, што дыягназ будзе зарэгістраваны, і паглядзець, калі вы адкрываеце або няма
Backgroop
18-11-2013, 08:12
Хлопцы, я добра ведаю, як ен замыкае клапан РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ўручную або калі я ўстаўляю супраціў я магу выключыць і г. д...
мой пытанне, а што, традыцыйны метад cio? давесці значэнне B992 esa, не працуе, у дыягностыцы зачыненымі дзвярыма, але, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з аўтамабіля да мінімуму, працуе так жа, як гэта падаецца.. хто-небудзь з вас калі-небудзь адбылося пасля выключэння, калі клапан быў на самай справе выключана?? я і з жалем я выявіў, што працуе аднолькава.. калі сення мне здарыцца дзе-1.3 mjet хачу рабіць якія-небудзь іншыя доказы
Паспрабуйце і трымаеце нас да гэтага часу....
я, як правіла, я размяшчаю ліст паміж радыятарам і egr cos? не выключаю, што стральба ўсе яшчэ ўнутры калектара....
Хлопцы, я добра ведаю, як ен замыкае клапан РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ўручную або калі я ўстаўляю супраціў я магу выключыць і г. д...
мой пытанне, а што, традыцыйны метад cio? давесці значэнне B992 esa, не працуе, у дыягностыцы зачыненымі дзвярыма, але, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з аўтамабіля да мінімуму, працуе так жа, як гэта падаецца.. хто-небудзь з вас калі-небудзь адбылося пасля выключэння, калі клапан быў на самай справе выключана?? я і з жалем я выявіў, што працуе аднолькава.. калі сення мне здарыцца дзе-1.3 mjet хачу рабіць якія-небудзь іншыя доказы
паспрабуйце ,адключыце электрамагнітны клапан ад цела egr, пакідаючы яе падключылі раз'ем, і машына на матацыкле да мінімуму, паглядзіце, калі не будзе адкрытай, і як працуе кантактны электрамагнітнага клапана.
Backgroop
18-11-2013, 10:14
паспрабуйце ,адключыце электрамагнітны клапан ад цела egr, пакідаючы яе падключылі раз'ем, і машына на матацыкле да мінімуму, паглядзіце, калі не будзе адкрытай, і як працуе кантактны электрамагнітнага клапана.
Gi? спрабаваў клапан у адлучыць раз'ем зачынены, некаторы час таму я ? да нас далучылася яшчэ адна 500 у майстэрню з праблемамі з EGR цяпер я спрабую выключыць яе, каб праверыць паводзіны
можа быць, тое, што 3%, што робіць працу на мінімум.
sportknight
18-11-2013, 10:44
я сказаў,а застаецца злегку адкрытым...
baraldino
18-11-2013, 10:46
з diagniosi да мінімуму масы паветра змяняецца з раздымам адрыву?
Backgroop
18-11-2013, 12:28
Толькі што скончаны выпрабаванні на fiat 500 1.3 mjet 75cv, вынікі дыягностыкі, працэнт адкрыцця клапана egr "2%" стан EGR off, клапан EGR зачынены зусім, не рэгулюецца наогул.. прыкладаю змененыя файлы:
6135
На адным 500, каб абыйсці гэтую праблему, мне прыйшлося адлучыць раздым і ўставіць супраціў 36 ым памяркоўнасць 5%..
я не разумею, як ніколі, шляхам выключэння так жа, на адным працуе на іншым няма..
пу? залежаць ад версіі праграмнага забеспячэння??
можа быць, на першай вы зрабілі іншыя змены, акрамя egr?
Backgroop
18-11-2013, 15:24
можа быць, на першай вы зрабілі іншыя змены, акрамя egr?
Вы, выключэнне DPF, але не азначае, што-то ў кіраванні EGR.. я зрабіла тэст, каб пакласці карту арыгінал толькі з адключэннем сістэмы рэцыркуляцыі ог, але заўседы такая ж праблема.. і гэтак жа я праверыў у маім databese і ў гэтай версіі HW і SW у мяне зроблена так шмат.. і не пі? былі праблемы, што ecu пашкоджаны?'
мегамозг
18-11-2013, 16:29
Я не думаю, што ecu пашкоджаны, магчыма, выпрабаванне, з выключэнне гэтак жа, dpf, калі d? такая ж праблема.
leandro89
18-11-2013, 16:41
я заўважыў, што на некаторых аўтамабілях 1300mjtd мяне стаіць на 0%, іншыя-2%, іншыя 4%, значэнні ад дыягназу.
безумоўна, тады залежыць ад quache што-нешта іншае ў sw эбу, было б нядрэнна высветліць, што.