КПК

Перегляд Повної Версії : Температура egt

panterargento
17-11-2013, 11:38
Всім привіт, я хотів би зрозуміти, як вони повинні торкнутися максимальна температура egt, щоб залишитися в надійності?, скажіть, new bravo 150cv зіставляється і defappata?
Заздалегідь спасибі.

mariodarkblue
17-11-2013, 11:54
Всім привіт, я хотів би зрозуміти, як вони повинні торкнутися максимальна температура egt, щоб залишитися в надійності?, скажіть, new bravo 150cv зіставляється і defappata?
Заздалегідь спасибі.

Дивись...це залежить від багатьох факторів, слив...******?з кет?prekat ? присутній?у вас є тільки карта? датчик egt dov'? була поставлена?

panterargento
17-11-2013, 12:49
Привіт, precat ? оригінал, dpf ? був замінений шланг прямо з схильності датчиків тиску і лямбда, решта зливу ? орі.
Ви ? є карта, на якій вводиться близько 80mm3.

mariodarkblue
18-11-2013, 09:58
Хм, практично у вас стоку орі, тільки без dpf...ну, вважається, що у prekat під турбо, я з egt 700? макс, враховуючи, що prekat не є утилізація тепла на турбіни, як треба...(виходжу з того, що на 147jtd, що я зробив - турбіна, фільтр asp, скат, інтеркулер - 5 на найвищому оборотів за 230kmh прибуття навіть до 1050 градусів)...

panterargento
18-11-2013, 10:39
Я зрозумів...останній журнал, який я зробив за допомогою multiecuscan в 5-ій передачі при 4000rpm в невеликий підйом 2%/3% температура precat було до 645 градусів, я припускаю, що в 6 я повинен бути іп? високий...того ? що я хотів зняти, але я втратив багато нижче 2000 обертів, коли у мене 159 150cv, здається, що те, золота, діаметром трохи більше? готовності.

jacktheripper2
19-11-2013, 20:56
Я зрозумів...останній журнал, який я зробив за допомогою multiecuscan в 5-ій передачі при 4000rpm в невеликий підйом 2%/3% температура precat було до 645 градусів, я припускаю, що в 6 я повинен бути іп? високий...того ? що я хотів зняти, але я втратив багато нижче 2000 обертів, коли у мене 159 150cv, здається, що те, золота, діаметром трохи більше? готовності.

Нижче 2000 не втратите, якщо усунути з картка, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..;)

Хм, практично у вас стоку орі, тільки без dpf...ну, вважається, що у prekat під турбо, я з egt 700? макс, враховуючи, що prekat не є утилізація тепла на турбіни, як треба...(виходжу з того, що на 147jtd, що я зробив - турбіна, фільтр asp, скат, інтеркулер - 5 на найвищому оборотів за 230kmh прибуття навіть до 1050 градусів)...

На мій погляд, 1050 градусів БАГАТО, я зонд на шланг з горловини і не на 4-1 (зміна до 50 градусів у порівнянні з 4-1 і я ? було підтверджено також від людини, який, як зонд на 4-1, що зонд на кожній труби колекторів, в 5 см від голови). Я досяг максимум 910 градусів на 250, з картки, з якої я прокатне 267 кінських сил. Потім будуть збірники великі, що я, sar? турбіна, яка розв'язана добре, але це машина, не можу її зігріти. Навіть з авансів запасів і більше 110mm3 зробив-й? на 900 градусів. Тиск турбо 2.3 пік 2 в обмежувач.

cinqueturbo
19-11-2013, 21:13
Привіт, я не хотів би йти поза темою, але я, ви знаєте, сказати s? і краще встановити до або після турбо?
просто, щоб curiosit?..
дякую і вибачте за втручання...

jacktheripper2
20-11-2013, 02:17
Привіт, я не хотів би йти поза темою, але я, ви знаєте, сказати s? і краще встановити до або після турбо?
просто, щоб curiosit?..
дякую і вибачте за втручання...

Йдуть, перш turbo

panterargento
20-11-2013, 08:17
[QUOTE=jacktheripper2;68830]Нижче 2000 не втратите, якщо усунути з картка, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..;)

Ок, спасибі, джек, наступної операції sar? що і водостічна труба, щоб тримати температуру-й? низькі.

panterargento
20-11-2013, 14:07
Хлопці, вибачте, але авансові платежі, як правило, щоб піднятися температура?
Або ? навпаки?

манро
20-11-2013, 14:19
зазвичай egt з p? ще заздалегідь, як правило, спад....навіть якщо трохи....

додав би контролювати температуру повітря на виході з турбо...
з допомогою свого датчика, очевидно,...
якщо ? набагато вище, ніж на 60? C, і встановіть IC гідний називатися так...

jacktheripper2
20-11-2013, 20:08
Хлопці, вибачте, але авансові платежі, як правило, щоб піднятися температура?
Або ? навпаки?

Авансові платежі зменшують egt, але і піднімають тиск в камері згоряння. Це-те, чому? не слід перебільшувати. Потім прибув певної межі, не має поліпшення. Ми говоримо, що на високих оборотах треба мати ін'єкції pi? можна ближче до вмт. За кордоном сша мати вприскування у вмт 3500 оборотів, з високим iq? передбачає наявність досягнень дуже високі. Це ? терміном? з AFR 16 або більше?, з AFR менше, горіння відбувається-й? швидко і пу? очікувати трохи менше. Ми говоримо, що ми повинні триматися в межах 5 градусів після вмт. Я особисто високо на моїй я на 2.5 градусів приблизно після вмт.

cinqueturbo
20-11-2013, 22:11
зазвичай egt з p? ще заздалегідь, як правило, спад....навіть якщо трохи....

додав би контролювати температуру повітря на виході з турбо...
з допомогою свого датчика, очевидно,...
якщо ? набагато вище, ніж на 60? C, і встановіть IC гідний називатися так...

Згоден в повній мірі!..
s? одним вдається тримати його під 20? дістає зовсім небагато поні та надійності?..

panterargento
24-05-2014, 16:46
Riesumo цю тему, щоб не відкрити іншу, на практиці ? прийшов час замінити precat з downpipe, я хотів би знати, якщо хутро провести pi? низькі температури турбіни, втягуються навіть ті, випускний колектор, так як я ? зламав у полон саме з-за високих температур в результаті вентиляції.

cinqueturbo
24-05-2014, 17:13
Riesumo цю тему, щоб не відкрити іншу, на практиці ? прийшов час замінити precat з downpipe, я хотів би знати, якщо хутро провести pi? низькі температури турбіни, втягуються навіть ті, випускний колектор, так як я ? зламав у полон саме з-за високих температур в результаті вентиляції.

Але tisi і зламав, а allentavi або stringevi чи поодинці?
однак вони ніколи не йдуть занадто вузькі, щоб дозволити еластичність? на опалення та охолодження..

panterargento
24-05-2014, 17:45
Оскільки він відчував, вентиляції, в якості першого рішення у мене небагато, всіх укладених, але один ? зламав, але все одно вже показував? трохи сажі, поблизу, тому я припускаю, що були вже? появі тріщин, також чому? appenna я торкнувся його ви ? розбите.
Але те, що я бажаю ? знати, якщо водостічна труба буде провисати, навіть трохи температура колектора.

panterargento
24-05-2014, 18:14
[QUOTE=jacktheripper2;68830]Нижче 2000 не втратите, якщо усунути з картка, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..;)

Тому вам треба? діяти лише на крок, turbo, або на VGT, або на обох?

panterargento
24-05-2014, 18:16
Нижче 2000 не втратите, якщо усунути з картка, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..;)

Тому вам треба? діяти лише на крок, turbo, або на VGT, або на обох?

Вибачте за подвійний пост...

манро
24-05-2014, 19:16
якщо не від дизель нижче ви можете тримати його vgt закрита, як ви хочете, і тиск турбо в карту навіть в 3 бар, але не succeder? нічого з цього...
turbo роблять повернути вихлопних газів,вихлопні гази роблять в камері згоряння, в камері згоряння, якщо не ввести ще й дизель, де і коли вам це потрібно....ти не вище....
макіяж st? в торкніться карти, лямбда "набирав вагу " b?l p? де ще вам потрібно....
але не ? єдине, що ви повинні торкнутися мене...
ви повинні спочатку adegure запит dw їх потім коригувати різні tl надання в лямбда на все...
єдиним протипоказанням стрес для зчеплення.......

panterargento
24-05-2014, 19:50
ОК, все ясно, манро, але вибачте, якщо є повтори, це водостічна труба знижує або немає темп колектора?

манро
24-05-2014, 19:57
температура з водостічна труба опускається трохи, але знижується....
те, що знижується, а також гарний р? я б сказав..
я contropressioni, що якщо, з одного боку, дають велику користь турбіни і пружини клапанів...
з іншого-ви "очищають" p? двигун sottocoppia коли prekat видаляється...
? класичний випадок - "закритий вузький"...
на щастя, ви можете? знайти ліки...

panterargento
24-05-2014, 20:09

Замість того, монтаж колектора з нержавіючої сталі, що змінилося б у плані температури і продуктивності?

Exelion1986
28-05-2014, 10:28
Редагувати краще в плані співвідношення ціна/продуктивність ? у downpipe. Змінити колекторів стає вже? pi? дорого, навіть враховуючи той факт, що зазвичай разом з турбіною. Роблять тільки колекціонерам, я не думаю, що змінюють температури, але не залежить від матеріалу. Стали ви підприємець? міцність та менше вага, якщо вони зроблені добре (cio? з довжиною і фітинги правильні) у вас напевно менше проблем взаємодії вихлопних газів і, відповідно, pi? продуктивність, але, як на мене, для обробки доріг гра не варта свічок. А якщо ви хочете рухатися далі, чому? не контакти хорошого turbista, щоб змусити вас змінити ваш оригінальний?