Перегляд Повної Версії : Температура egt
panterargento
17-11-2013, 11:38
Всім привіт, я хотів би зрозуміти, як вони повинні торкнутися максимальна температура egt, щоб залишитися в надійності?, скажіть, new bravo 150cv зіставляється і defappata?
Заздалегідь спасибі.
mariodarkblue
17-11-2013, 11:54
Всім привіт, я хотів би зрозуміти, як вони повинні торкнутися максимальна температура egt, щоб залишитися в надійності?, скажіть, new bravo 150cv зіставляється і defappata?
Заздалегідь спасибі.
Дивись...це залежить від багатьох факторів, слив...******?з кет?prekat ? присутній?у вас є тільки карта? датчик egt dov'? була поставлена?
panterargento
17-11-2013, 12:49
Привіт, precat ? оригінал, dpf ? був замінений шланг прямо з схильності датчиків тиску і лямбда, решта зливу ? орі.
Ви ? є карта, на якій вводиться близько 80mm3.
mariodarkblue
18-11-2013, 09:58
Хм, практично у вас стоку орі, тільки без dpf...ну, вважається, що у prekat під турбо, я з egt 700? макс, враховуючи, що prekat не є утилізація тепла на турбіни, як треба...(виходжу з того, що на 147jtd, що я зробив - турбіна, фільтр asp, скат, інтеркулер - 5 на найвищому оборотів за 230kmh прибуття навіть до 1050 градусів)...
panterargento
18-11-2013, 10:39
Я зрозумів...останній журнал, який я зробив за допомогою multiecuscan в 5-ій передачі при 4000rpm в невеликий підйом 2%/3% температура precat було до 645 градусів, я припускаю, що в 6 я повинен бути іп? високий...того ? що я хотів зняти, але я втратив багато нижче 2000 обертів, коли у мене 159 150cv, здається, що те, золота, діаметром трохи більше? готовності.
jacktheripper2
19-11-2013, 20:56
Я зрозумів...останній журнал, який я зробив за допомогою multiecuscan в 5-ій передачі при 4000rpm в невеликий підйом 2%/3% температура precat було до 645 градусів, я припускаю, що в 6 я повинен бути іп? високий...того ? що я хотів зняти, але я втратив багато нижче 2000 обертів, коли у мене 159 150cv, здається, що те, золота, діаметром трохи більше? готовності.
Нижче 2000 не втратите, якщо усунути з картка, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..;)
Хм, практично у вас стоку орі, тільки без dpf...ну, вважається, що у prekat під турбо, я з egt 700? макс, враховуючи, що prekat не є утилізація тепла на турбіни, як треба...(виходжу з того, що на 147jtd, що я зробив - турбіна, фільтр asp, скат, інтеркулер - 5 на найвищому оборотів за 230kmh прибуття навіть до 1050 градусів)...
На мій погляд, 1050 градусів БАГАТО, я зонд на шланг з горловини і не на 4-1 (зміна до 50 градусів у порівнянні з 4-1 і я ? було підтверджено також від людини, який, як зонд на 4-1, що зонд на кожній труби колекторів, в 5 см від голови). Я досяг максимум 910 градусів на 250, з картки, з якої я прокатне 267 кінських сил. Потім будуть збірники великі, що я, sar? турбіна, яка розв'язана добре, але це машина, не можу її зігріти. Навіть з авансів запасів і більше 110mm3 зробив-й? на 900 градусів. Тиск турбо 2.3 пік 2 в обмежувач.
cinqueturbo
19-11-2013, 21:13
Привіт, я не хотів би йти поза темою, але я, ви знаєте, сказати s? і краще встановити до або після турбо?
просто, щоб curiosit?..
дякую і вибачте за втручання...
jacktheripper2
20-11-2013, 02:17
Привіт, я не хотів би йти поза темою, але я, ви знаєте, сказати s? і краще встановити до або після турбо?
просто, щоб curiosit?..
дякую і вибачте за втручання...
Йдуть, перш turbo
panterargento
20-11-2013, 08:17
[QUOTE=jacktheripper2;68830]Нижче 2000 не втратите, якщо усунути з картка, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..;)
Ок, спасибі, джек, наступної операції sar? що і водостічна труба, щоб тримати температуру-й? низькі.
panterargento
20-11-2013, 14:07
Хлопці, вибачте, але авансові платежі, як правило, щоб піднятися температура?
Або ? навпаки?
зазвичай egt з p? ще заздалегідь, як правило, спад....навіть якщо трохи....
додав би контролювати температуру повітря на виході з турбо...
з допомогою свого датчика, очевидно,...
якщо ? набагато вище, ніж на 60? C, і встановіть IC гідний називатися так...
jacktheripper2
20-11-2013, 20:08
Хлопці, вибачте, але авансові платежі, як правило, щоб піднятися температура?
Або ? навпаки?
Авансові платежі зменшують egt, але і піднімають тиск в камері згоряння. Це-те, чому? не слід перебільшувати. Потім прибув певної межі, не має поліпшення. Ми говоримо, що на високих оборотах треба мати ін'єкції pi? можна ближче до вмт. За кордоном сша мати вприскування у вмт 3500 оборотів, з високим iq? передбачає наявність досягнень дуже високі. Це ? терміном? з AFR 16 або більше?, з AFR менше, горіння відбувається-й? швидко і пу? очікувати трохи менше. Ми говоримо, що ми повинні триматися в межах 5 градусів після вмт. Я особисто високо на моїй я на 2.5 градусів приблизно після вмт.
cinqueturbo
20-11-2013, 22:11
зазвичай egt з p? ще заздалегідь, як правило, спад....навіть якщо трохи....
додав би контролювати температуру повітря на виході з турбо...
з допомогою свого датчика, очевидно,...
якщо ? набагато вище, ніж на 60? C, і встановіть IC гідний називатися так...
Згоден в повній мірі!..
s? одним вдається тримати його під 20? дістає зовсім небагато поні та надійності?..
panterargento
24-05-2014, 16:46
Riesumo цю тему, щоб не відкрити іншу, на практиці ? прийшов час замінити precat з downpipe, я хотів би знати, якщо хутро провести pi? низькі температури турбіни, втягуються навіть ті, випускний колектор, так як я ? зламав у полон саме з-за високих температур в результаті вентиляції.
cinqueturbo
24-05-2014, 17:13
Riesumo цю тему, щоб не відкрити іншу, на практиці ? прийшов час замінити precat з downpipe, я хотів би знати, якщо хутро провести pi? низькі температури турбіни, втягуються навіть ті, випускний колектор, так як я ? зламав у полон саме з-за високих температур в результаті вентиляції.
Але tisi і зламав, а allentavi або stringevi чи поодинці?
однак вони ніколи не йдуть занадто вузькі, щоб дозволити еластичність? на опалення та охолодження..
panterargento
24-05-2014, 17:45
Оскільки він відчував, вентиляції, в якості першого рішення у мене небагато, всіх укладених, але один ? зламав, але все одно вже показував? трохи сажі, поблизу, тому я припускаю, що були вже? появі тріщин, також чому? appenna я торкнувся його ви ? розбите.
Але те, що я бажаю ? знати, якщо водостічна труба буде провисати, навіть трохи температура колектора.
panterargento
24-05-2014, 18:14
[QUOTE=jacktheripper2;68830]Нижче 2000 не втратите, якщо усунути з картка, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..;)
Тому вам треба? діяти лише на крок, turbo, або на VGT, або на обох?
panterargento
24-05-2014, 18:16
Нижче 2000 не втратите, якщо усунути з картка, що потрібно зробити для завантаження до турбіни..;)
Тому вам треба? діяти лише на крок, turbo, або на VGT, або на обох?
Вибачте за подвійний пост...
якщо не від дизель нижче ви можете тримати його vgt закрита, як ви хочете, і тиск турбо в карту навіть в 3 бар, але не succeder? нічого з цього...
turbo роблять повернути вихлопних газів,вихлопні гази роблять в камері згоряння, в камері згоряння, якщо не ввести ще й дизель, де і коли вам це потрібно....ти не вище....
макіяж st? в торкніться карти, лямбда "набирав вагу " b?l p? де ще вам потрібно....
але не ? єдине, що ви повинні торкнутися мене...
ви повинні спочатку adegure запит dw їх потім коригувати різні tl надання в лямбда на все...
єдиним протипоказанням стрес для зчеплення.......
panterargento
24-05-2014, 19:50
ОК, все ясно, манро, але вибачте, якщо є повтори, це водостічна труба знижує або немає темп колектора?
температура з водостічна труба опускається трохи, але знижується....
те, що знижується, а також гарний р? я б сказав..
я contropressioni, що якщо, з одного боку, дають велику користь турбіни і пружини клапанів...
з іншого-ви "очищають" p? двигун sottocoppia коли prekat видаляється...
? класичний випадок - "закритий вузький"...
на щастя, ви можете? знайти ліки...
panterargento
24-05-2014, 20:09
Замість того, монтаж колектора з нержавіючої сталі, що змінилося б у плані температури і продуктивності?
Exelion1986
28-05-2014, 10:28
Редагувати краще в плані співвідношення ціна/продуктивність ? у downpipe. Змінити колекторів стає вже? pi? дорого, навіть враховуючи той факт, що зазвичай разом з турбіною. Роблять тільки колекціонерам, я не думаю, що змінюють температури, але не залежить від матеріалу. Стали ви підприємець? міцність та менше вага, якщо вони зроблені добре (cio? з довжиною і фітинги правильні) у вас напевно менше проблем взаємодії вихлопних газів і, відповідно, pi? продуктивність, але, як на мене, для обробки доріг гра не варта свічок. А якщо ви хочете рухатися далі, чому? не контакти хорошого turbista, щоб змусити вас змінити ваш оригінальний?