КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Тэмпература egt

panterargento
17-11-2013, 11:38
Усім прывітанне, я хацеў бы зразумець, як яны павінны закрануць максімальная тэмпература egt, каб застацца ў надзейнасці?, скажыце, new bravo 150cv супастаўляецца і defappata?
Загадзя дзякуй.

mariodarkblue
17-11-2013, 11:54
Усім прывітанне, я хацеў бы зразумець, як яны павінны закрануць максімальная тэмпература egt, каб застацца ў надзейнасці?, скажыце, new bravo 150cv супастаўляецца і defappata?
Загадзя дзякуй.

Глядзіце...гэта залежыць ад многіх фактараў, выхлапных газаў...******?з кэт?у prekat ? гэтага?у вас есць толькі карта? датчык egt jaffa'? была пастаўлена?

panterargento
17-11-2013, 12:49
Прывітанне, precat ? арыгінал, dpf ? быў заменены шланг прама з схільнасці датчыкаў ціску і лямбда, астатняе сліва ? крычы.
Вы ? маецца карта, на якой ўводзіцца каля 80mm3.

mariodarkblue
18-11-2013, 09:58
Хм, практычна ў вас сцеку крычы, толькі без dpf...ну, лічыцца, што ў prekat пад турбо, я я з egt 700? макс, улічваючы, што prekat не з'яўляецца утылізацыя цяпла на турбіны, як трэба...(зыходжу з таго, што на 147jtd, што я зрабіў - турбіна, фільтр asp, пахіл, інтэркулер - 5 на самым высокім абаротаў за 230kmh прыбыцця нават да 1050 градусаў)...

panterargento
18-11-2013, 10:39
Я зразумеў...апошні часопіс, які я зрабіў з дапамогай multiecuscan ў 5-й перадачы пры 4000rpm ў невялікі ўздым 2%/3% тэмпература precat было да 645 градусаў, я мяркую, што ў 6 я павінен быць іп? высокі...таго ? што я хацеў зняць, але я страціў шмат ніжэй 2000 абаротаў, калі ў мяне 159 150cv, здаецца, што тое, золата, дыяметрам крыху больш? гатоўнасці.

jacktheripper2
19-11-2013, 20:56
Я зразумеў...апошні часопіс, які я зрабіў з дапамогай multiecuscan ў 5-й перадачы пры 4000rpm ў невялікі ўздым 2%/3% тэмпература precat было да 645 градусаў, я мяркую, што ў 6 я павінен быць іп? высокі...таго ? што я хацеў зняць, але я страціў шмат ніжэй 2000 абаротаў, калі ў мяне 159 150cv, здаецца, што тое, золата, дыяметрам крыху больш? гатоўнасці.

Ніжэй 2000 не страціце, калі ліквідаваць з карта, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..;)

Хм, практычна ў вас сцеку крычы, толькі без dpf...ну, лічыцца, што ў prekat пад турбо, я я з egt 700? макс, улічваючы, што prekat не з'яўляецца утылізацыя цяпла на турбіны, як трэба...(зыходжу з таго, што на 147jtd, што я зрабіў - турбіна, фільтр asp, пахіл, інтэркулер - 5 на самым высокім абаротаў за 230kmh прыбыцця нават да 1050 градусаў)...

На мой погляд, 1050 градусаў ШМАТ, я зонд на шланг з гарлавіны і не на 4-1 (змяненне да 50 градусаў па параўнанні з 4-1 і я ? было пацверджана таксама ад чалавека, які, як зонд на 4-1, што зонд на кожнай трубы калектараў, у 5 см ад галавы). Я дасягнуў максімум 910 градусаў на 250, з карты, з якой я пракатнае 267 конскіх сіл. Потым будуць зборнікі вялікія, што я, sar? турбіна, якая развязаная добра, але гэта машына, не магу яе сагрэць. Нават з авансаў запасаў і больш 110mm3 зрабіў-й? на 900 градусаў. Ціск турбо 2.3 пік 2 ў абмежавальнік.

cinqueturbo
19-11-2013, 21:13
Прывітанне, я не хацеў бы ісці па-за тэмы, але я, вы ведаеце, сказаць s? і лепш ўсталяваць да або пасля турбо?
проста, каб curiosit?..
дзякуй і прабачце за ўмяшанне...

jacktheripper2
20-11-2013, 02:17
Прывітанне, я не хацеў бы ісці па-за тэмы, але я, вы ведаеце, сказаць s? і лепш ўсталяваць да або пасля турбо?
проста, каб curiosit?..
дзякуй і прабачце за ўмяшанне...

Ідуць, перш turbo

panterargento
20-11-2013, 08:17
[QUOTE=jacktheripper2;68830]Ніжэй 2000 не страціце, калі ліквідаваць з карта, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..;)

Ок, дзякуй, джэк, наступнай аперацыі sar? што і вадасьцекавая труба, каб трымаць тэмпературу-й? нізкія.

panterargento
20-11-2013, 14:07
Хлопцы, выбачайце, але авансавыя плацяжы, як правіла, каб падняцца тэмпература?
Або ? наадварот?

манро
20-11-2013, 14:19
звычайна egt з p? яшчэ загадзя, як правіла, спад....нават калі ледзь-ледзь....

дадаў бы кантраляваць тэмпературу паветра на выхадзе з турбо...
з дапамогай свайго датчыка, відавочна,...
калі ? значна вышэй, чым на 60? C, і ўсталюеце IC варты называцца так...

jacktheripper2
20-11-2013, 20:08
Хлопцы, выбачайце, але авансавыя плацяжы, як правіла, каб падняцца тэмпература?
Або ? наадварот?

Авансавыя плацяжы памяншаюць egt, але і падымаюць ціск у камеры згарання. Гэта-тое, чаму? не варта перабольшваць. Затым прыбыў вызначанай мяжы, не мае паляпшэнне. Мы кажам, што на высокіх абарачэннях трэба мець ін'екцыі pi? можна бліжэй да вмт. За мяжой зша мець ўпырску ў вмт 3500 абаротаў, з высокім iq? мяркуе наяўнасць дасягненняў вельмі высокія. Гэта ? тэрмінам? з AFR 16 або больш?, з AFR менш, гарэнне адбываецца-й? хутка і пу? чакаць трохі менш. Мы кажам, што мы павінны трымацца ў межах 5 градусаў пасля вмт. Я асабіста высока на маей я на 2.5 градусаў прыкладна пасля вмт.

cinqueturbo
20-11-2013, 22:11
звычайна egt з p? яшчэ загадзя, як правіла, спад....нават калі ледзь-ледзь....

дадаў бы кантраляваць тэмпературу паветра на выхадзе з турбо...
з дапамогай свайго датчыка, відавочна,...
калі ? значна вышэй, чым на 60? C, і ўсталюеце IC варты называцца так...

Згодны ў поўнай меры!..
s? адным атрымоўваецца трымаць яго пад 20? дастае зусім трохі поні і надзейнасці?..

panterargento
24-05-2014, 16:46
Riesumo гэтую тэму, каб не адкрыць іншую, на практыцы ? прыйшоў час замяніць precat з downpipe, я хацеў бы ведаць, калі мех правесці pi? нізкія тэмпературы турбіны, ўцягваюцца нават тыя, выпускны калектар, так як я ? зламаў ў палон менавіта з-за высокіх тэмператур у выніку вентыляцыі.

cinqueturbo
24-05-2014, 17:13
Riesumo гэтую тэму, каб не адкрыць іншую, на практыцы ? прыйшоў час замяніць precat з downpipe, я хацеў бы ведаць, калі мех правесці pi? нізкія тэмпературы турбіны, ўцягваюцца нават тыя, выпускны калектар, так як я ? зламаў ў палон менавіта з-за высокіх тэмператур у выніку вентыляцыі.

Але tisi і зламаў, а allentavi або stringevi або ў адзіночку?
аднак яны ніколі не ідуць занадта вузкія, каб дазволіць эластычнасць? на ацяпленне і астуджэнне..

panterargento
24-05-2014, 17:45
Паколькі ен адчуваў, вентыляцыі, у якасці першага рашэнні ў мяне трохі, усіх зняволеных, але адзін ? зламаў, але ўсе роўна паказваў ужо? трохі сажы, паблізу, таму я мяркую, што былі ўжо? з'яўленні расколін, таксама чаму? appenna я дакрануўся да яго вы ? разбіта.
Але тое, што я жадаю ? ведаць, калі вадасьцекавая труба будзе правісаць, нават крыху тэмпература калектара.

panterargento
24-05-2014, 18:14
[QUOTE=jacktheripper2;68830]Ніжэй 2000 не страціце, калі ліквідаваць з карта, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..;)

Таму вам трэба? дзейнічаць толькі на крок, turbo, або на VGT, або на абодвух?

panterargento
24-05-2014, 18:16
Ніжэй 2000 не страціце, калі ліквідаваць з карта, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..;)

Таму вам трэба? дзейнічаць толькі на крок, turbo, або на VGT, або на абодвух?

Прабачце за падвойны пост...

манро
24-05-2014, 19:16
калі не ад дызель ніжэй вы можаце трымаць яго vgt зачынена, як вы хочаце, і ціск турбо у карту нават у 3 бар, але не succeder? нічога з гэтага...
turbo робяць павярнуць выхлапных газаў,выхлапныя газы робяць у камеры згарання, у камеры згарання, калі не ўвесці яшчэ і дызель, дзе і калі вам гэта трэба....вы не вышэй....
макіяж st? у краніце карты, лямбда "набіраў вагу " b?l p? дзе яшчэ вам трэба....
але не ? адзінае, што вы павінны закрануць мяне...
вы павінны спачатку adegure запыт па dw іх потым карэктаваць розныя tl прадастаўлення ў лямбда на ўсе...
адзіным супрацьпаказаннем стрэс яшчэ для счаплення.......

panterargento
24-05-2014, 19:50
ОК, усе ясна, манро, але прабачце, калі есць паўторы, гэта вадасцекавая труба зніжае або няма тэмп калектара?

манро
24-05-2014, 19:57
тэмпература з вадасцекавая труба апускаецца ледзь-ледзь, але зніжаецца....
тое, што паніжаецца, а таксама прыгожы р? я б сказаў..
я contropressioni, што калі, з аднаго боку, даюць вялікую карысць турбіны і спружыны клапанаў...
з іншага-вы "чысцяць" p? рухавік sottocoppia калі prekat выдаляецца...
? класічны выпадак - "закрыты вузкі"...
на шчасце, вы можаце? знайсці лекі...

panterargento
24-05-2014, 20:09

Замест таго, мантаж калектара з нержавеючай сталі, што змянілася б у плане тэмпературы і прадукцыйнасці?

Exelion1986
28-05-2014, 10:28
Рэдагаваць лепш у плане суадносін кошт/прадукцыйнасць ? у downpipe. Змяніць калектараў становіцца ўжо? pi? дорага, нават улічваючы той факт, што звычайна разам з турбінай. Робяць толькі калекцыянерам, я не думаю, што змяняюць тэмпературы, але не залежыць ад матэрыялу. Сталі вы іп? трываласць і менш вага, калі яны зроблены добра (cio? з даўжыней і фітынгі правільныя) у вас, напэўна, менш праблем ўзаемадзеяння выхлапных газаў і, адпаведна, pi? прадукцыйнасць, але, па мне, для апрацоўкі дарог гульня не варта свеч. А калі вы хочаце рухацца далей, чаму? не кантакты добрага turbista, каб прымусіць вас змяніць ваш арыгінальны?