Прагляд Поўнай Версіі : Тэмпература egt
panterargento
17-11-2013, 11:38
Усім прывітанне, я хацеў бы зразумець, як яны павінны закрануць максімальная тэмпература egt, каб застацца ў надзейнасці?, скажыце, new bravo 150cv супастаўляецца і defappata?
Загадзя дзякуй.
mariodarkblue
17-11-2013, 11:54
Усім прывітанне, я хацеў бы зразумець, як яны павінны закрануць максімальная тэмпература egt, каб застацца ў надзейнасці?, скажыце, new bravo 150cv супастаўляецца і defappata?
Загадзя дзякуй.
Глядзіце...гэта залежыць ад многіх фактараў, выхлапных газаў...******?з кэт?у prekat ? гэтага?у вас есць толькі карта? датчык egt jaffa'? была пастаўлена?
panterargento
17-11-2013, 12:49
Прывітанне, precat ? арыгінал, dpf ? быў заменены шланг прама з схільнасці датчыкаў ціску і лямбда, астатняе сліва ? крычы.
Вы ? маецца карта, на якой ўводзіцца каля 80mm3.
mariodarkblue
18-11-2013, 09:58
Хм, практычна ў вас сцеку крычы, толькі без dpf...ну, лічыцца, што ў prekat пад турбо, я я з egt 700? макс, улічваючы, што prekat не з'яўляецца утылізацыя цяпла на турбіны, як трэба...(зыходжу з таго, што на 147jtd, што я зрабіў - турбіна, фільтр asp, пахіл, інтэркулер - 5 на самым высокім абаротаў за 230kmh прыбыцця нават да 1050 градусаў)...
panterargento
18-11-2013, 10:39
Я зразумеў...апошні часопіс, які я зрабіў з дапамогай multiecuscan ў 5-й перадачы пры 4000rpm ў невялікі ўздым 2%/3% тэмпература precat было да 645 градусаў, я мяркую, што ў 6 я павінен быць іп? высокі...таго ? што я хацеў зняць, але я страціў шмат ніжэй 2000 абаротаў, калі ў мяне 159 150cv, здаецца, што тое, золата, дыяметрам крыху больш? гатоўнасці.
jacktheripper2
19-11-2013, 20:56
Я зразумеў...апошні часопіс, які я зрабіў з дапамогай multiecuscan ў 5-й перадачы пры 4000rpm ў невялікі ўздым 2%/3% тэмпература precat было да 645 градусаў, я мяркую, што ў 6 я павінен быць іп? высокі...таго ? што я хацеў зняць, але я страціў шмат ніжэй 2000 абаротаў, калі ў мяне 159 150cv, здаецца, што тое, золата, дыяметрам крыху больш? гатоўнасці.
Ніжэй 2000 не страціце, калі ліквідаваць з карта, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..;)
Хм, практычна ў вас сцеку крычы, толькі без dpf...ну, лічыцца, што ў prekat пад турбо, я я з egt 700? макс, улічваючы, што prekat не з'яўляецца утылізацыя цяпла на турбіны, як трэба...(зыходжу з таго, што на 147jtd, што я зрабіў - турбіна, фільтр asp, пахіл, інтэркулер - 5 на самым высокім абаротаў за 230kmh прыбыцця нават да 1050 градусаў)...
На мой погляд, 1050 градусаў ШМАТ, я зонд на шланг з гарлавіны і не на 4-1 (змяненне да 50 градусаў па параўнанні з 4-1 і я ? было пацверджана таксама ад чалавека, які, як зонд на 4-1, што зонд на кожнай трубы калектараў, у 5 см ад галавы). Я дасягнуў максімум 910 градусаў на 250, з карты, з якой я пракатнае 267 конскіх сіл. Потым будуць зборнікі вялікія, што я, sar? турбіна, якая развязаная добра, але гэта машына, не магу яе сагрэць. Нават з авансаў запасаў і больш 110mm3 зрабіў-й? на 900 градусаў. Ціск турбо 2.3 пік 2 ў абмежавальнік.
cinqueturbo
19-11-2013, 21:13
Прывітанне, я не хацеў бы ісці па-за тэмы, але я, вы ведаеце, сказаць s? і лепш ўсталяваць да або пасля турбо?
проста, каб curiosit?..
дзякуй і прабачце за ўмяшанне...
jacktheripper2
20-11-2013, 02:17
Прывітанне, я не хацеў бы ісці па-за тэмы, але я, вы ведаеце, сказаць s? і лепш ўсталяваць да або пасля турбо?
проста, каб curiosit?..
дзякуй і прабачце за ўмяшанне...
Ідуць, перш turbo
panterargento
20-11-2013, 08:17
[QUOTE=jacktheripper2;68830]Ніжэй 2000 не страціце, калі ліквідаваць з карта, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..;)
Ок, дзякуй, джэк, наступнай аперацыі sar? што і вадасьцекавая труба, каб трымаць тэмпературу-й? нізкія.
panterargento
20-11-2013, 14:07
Хлопцы, выбачайце, але авансавыя плацяжы, як правіла, каб падняцца тэмпература?
Або ? наадварот?
звычайна egt з p? яшчэ загадзя, як правіла, спад....нават калі ледзь-ледзь....
дадаў бы кантраляваць тэмпературу паветра на выхадзе з турбо...
з дапамогай свайго датчыка, відавочна,...
калі ? значна вышэй, чым на 60? C, і ўсталюеце IC варты называцца так...
jacktheripper2
20-11-2013, 20:08
Хлопцы, выбачайце, але авансавыя плацяжы, як правіла, каб падняцца тэмпература?
Або ? наадварот?
Авансавыя плацяжы памяншаюць egt, але і падымаюць ціск у камеры згарання. Гэта-тое, чаму? не варта перабольшваць. Затым прыбыў вызначанай мяжы, не мае паляпшэнне. Мы кажам, што на высокіх абарачэннях трэба мець ін'екцыі pi? можна бліжэй да вмт. За мяжой зша мець ўпырску ў вмт 3500 абаротаў, з высокім iq? мяркуе наяўнасць дасягненняў вельмі высокія. Гэта ? тэрмінам? з AFR 16 або больш?, з AFR менш, гарэнне адбываецца-й? хутка і пу? чакаць трохі менш. Мы кажам, што мы павінны трымацца ў межах 5 градусаў пасля вмт. Я асабіста высока на маей я на 2.5 градусаў прыкладна пасля вмт.
cinqueturbo
20-11-2013, 22:11
звычайна egt з p? яшчэ загадзя, як правіла, спад....нават калі ледзь-ледзь....
дадаў бы кантраляваць тэмпературу паветра на выхадзе з турбо...
з дапамогай свайго датчыка, відавочна,...
калі ? значна вышэй, чым на 60? C, і ўсталюеце IC варты называцца так...
Згодны ў поўнай меры!..
s? адным атрымоўваецца трымаць яго пад 20? дастае зусім трохі поні і надзейнасці?..
panterargento
24-05-2014, 16:46
Riesumo гэтую тэму, каб не адкрыць іншую, на практыцы ? прыйшоў час замяніць precat з downpipe, я хацеў бы ведаць, калі мех правесці pi? нізкія тэмпературы турбіны, ўцягваюцца нават тыя, выпускны калектар, так як я ? зламаў ў палон менавіта з-за высокіх тэмператур у выніку вентыляцыі.
cinqueturbo
24-05-2014, 17:13
Riesumo гэтую тэму, каб не адкрыць іншую, на практыцы ? прыйшоў час замяніць precat з downpipe, я хацеў бы ведаць, калі мех правесці pi? нізкія тэмпературы турбіны, ўцягваюцца нават тыя, выпускны калектар, так як я ? зламаў ў палон менавіта з-за высокіх тэмператур у выніку вентыляцыі.
Але tisi і зламаў, а allentavi або stringevi або ў адзіночку?
аднак яны ніколі не ідуць занадта вузкія, каб дазволіць эластычнасць? на ацяпленне і астуджэнне..
panterargento
24-05-2014, 17:45
Паколькі ен адчуваў, вентыляцыі, у якасці першага рашэнні ў мяне трохі, усіх зняволеных, але адзін ? зламаў, але ўсе роўна паказваў ужо? трохі сажы, паблізу, таму я мяркую, што былі ўжо? з'яўленні расколін, таксама чаму? appenna я дакрануўся да яго вы ? разбіта.
Але тое, што я жадаю ? ведаць, калі вадасьцекавая труба будзе правісаць, нават крыху тэмпература калектара.
panterargento
24-05-2014, 18:14
[QUOTE=jacktheripper2;68830]Ніжэй 2000 не страціце, калі ліквідаваць з карта, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..;)
Таму вам трэба? дзейнічаць толькі на крок, turbo, або на VGT, або на абодвух?
panterargento
24-05-2014, 18:16
Ніжэй 2000 не страціце, калі ліквідаваць з карта, што трэба зрабіць для загрузкі да турбіны..;)
Таму вам трэба? дзейнічаць толькі на крок, turbo, або на VGT, або на абодвух?
Прабачце за падвойны пост...
калі не ад дызель ніжэй вы можаце трымаць яго vgt зачынена, як вы хочаце, і ціск турбо у карту нават у 3 бар, але не succeder? нічога з гэтага...
turbo робяць павярнуць выхлапных газаў,выхлапныя газы робяць у камеры згарання, у камеры згарання, калі не ўвесці яшчэ і дызель, дзе і калі вам гэта трэба....вы не вышэй....
макіяж st? у краніце карты, лямбда "набіраў вагу " b?l p? дзе яшчэ вам трэба....
але не ? адзінае, што вы павінны закрануць мяне...
вы павінны спачатку adegure запыт па dw іх потым карэктаваць розныя tl прадастаўлення ў лямбда на ўсе...
адзіным супрацьпаказаннем стрэс яшчэ для счаплення.......
panterargento
24-05-2014, 19:50
ОК, усе ясна, манро, але прабачце, калі есць паўторы, гэта вадасцекавая труба зніжае або няма тэмп калектара?
тэмпература з вадасцекавая труба апускаецца ледзь-ледзь, але зніжаецца....
тое, што паніжаецца, а таксама прыгожы р? я б сказаў..
я contropressioni, што калі, з аднаго боку, даюць вялікую карысць турбіны і спружыны клапанаў...
з іншага-вы "чысцяць" p? рухавік sottocoppia калі prekat выдаляецца...
? класічны выпадак - "закрыты вузкі"...
на шчасце, вы можаце? знайсці лекі...
panterargento
24-05-2014, 20:09
Замест таго, мантаж калектара з нержавеючай сталі, што змянілася б у плане тэмпературы і прадукцыйнасці?
Exelion1986
28-05-2014, 10:28
Рэдагаваць лепш у плане суадносін кошт/прадукцыйнасць ? у downpipe. Змяніць калектараў становіцца ўжо? pi? дорага, нават улічваючы той факт, што звычайна разам з турбінай. Робяць толькі калекцыянерам, я не думаю, што змяняюць тэмпературы, але не залежыць ад матэрыялу. Сталі вы іп? трываласць і менш вага, калі яны зроблены добра (cio? з даўжыней і фітынгі правільныя) у вас, напэўна, менш праблем ўзаемадзеяння выхлапных газаў і, адпаведна, pi? прадукцыйнасць, але, па мне, для апрацоўкі дарог гульня не варта свеч. А калі вы хочаце рухацца далей, чаму? не кантакты добрага turbista, каб прымусіць вас змяніць ваш арыгінальны?