Перегляд Повної Версії : Egr Fiat Panda 1.3 mjt
Добрий день, я хотів би видалити клапан egr від Fiat Panda 1.3 mjt, на жаль, у мене тільки MPPS V5, я повинен мати проблеми в читати і писати?
Ці дані ecu:
Fiat Hawdware Number 51775008
Marelli Обладнання Number MJD6JFHW01B
Marelli Hardware Id 00
Marelli Software Number 1092S163
Marelli Id Sofware 0000
Fiat Identifacation Number 6JF.S1
Fiat Код Iso 68070102C7
Fiat Тестер Number
Programming Date 08/11/2005
Дякую всім за допомогу, яку ви пропонуєте
Backgroop
16-11-2013, 10:38
Привіт, з MPPS ви можете читати і писати спокійно файлу panda файл 448kb.. для видалення EGR, якщо ви не знайомі, покладених на когось
Привіт, з MPPS ви можете читати і писати спокійно файлу panda файл 448kb.. для видалення EGR, якщо ви не знайомі, покладених на когось
Чесно кажучи, використання carsoftware, він ніколи не доставляв мені проблем, я зміг навіть видалити egr від міф, тільки, що я повинен був добути файлу від 2 мб нарізають на 1 мб, і змінити його
Backgroop
16-11-2013, 11:12
Чесно кажучи, використання carsoftware, він ніколи не доставляв мені проблем, я зміг навіть видалити egr від міф, тільки, що я повинен був добути файлу від 2 мб нарізають на 1 мб, і змінити його
Якщо ви говорите міфу 1.3 mjet ок, на інших версіях не ріжеться.. я думаю, що на 70cv повинні бути добре carsoftware, я закриваю вручну
Якщо ви говорите міфу 1.3 mjet ок, на інших версіях не ріжеться.. я думаю, що на 70cv повинні бути добре carsoftware, я закриваю вручну
Ок, а потім на panda просто читати нормально, а потім піти і змінити з carsoftware? без знайти файл і обробити його?
На жаль, я не дуже практично, і я боюся, щоб зробити деякі ушкодження, як ? сталося на моїй машині
Дякую за допомогу
enzopezzano
16-11-2013, 12:13
перейти також з carsoftweare спокійно.
Alfiuccio
16-11-2013, 12:23
я підтверджую те, що написав (ла) enzo змінити з допомогою carsoft і написати спокійно, без обрізки файлів....
leandro89
16-11-2013, 13:34
дані ecu, що вас в курсі, вони 70cv, як вже? сказав, читайте файл 448kb, час читання 45хв приблизно, редагуєте і потім написати
pdtechnology
16-11-2013, 15:21
на цій ecu для відключення egr ви повинні діяти на один біт, що від золота має значення 37ac і вноситься в b992 тест, ок?ну,
Зберегти заряд батареї в писання та в її написання, з блоком живлення, або з кабелями і підтримкою батареї, carsoftw йде нормально для цієї
marcogti
16-11-2013, 17:46
як trempi запису? його я теж це займає приблизно 45 хвилин . для написання мені буде мало.
я, підтверджені ?
enzopezzano
16-11-2013, 19:49
Yes! Підтверджую.
.- Антоніо.
04-02-2015, 16:09
Для curiosit?, з FGTECH, скільки покласти, щоб написати це екю в послідовний?
Exelion1986
04-02-2015, 17:46
близько 5 хв
.- Антоніо.
05-02-2015, 07:18
Ah ok, а потім для читання буде багато, але в записі це майже нічого?
Exelion1986
05-02-2015, 08:56
я кажу про 6jf, 6f3 не я, коли-небудь написаних
однак за пару годин можу зробити 4 або 5 тестів, включаючи їзду на дорозі
.- Антоніо.
05-02-2015, 14:06
Це я теж говорив 6j, 6b у мене зроблені різні.
З коня, вона займає 90 хвилин на читання і 50 на запис.
привіт
цей пост старий, але я сподіваюся, що хтось допоможе мені зрозуміти. я хотів би закрити клапан egr на fiat panda 1.3 D 2005 рік. я хотів би використовувати ноутбук з mpps v13 для читання і carsoftware, щоб закрити клапан. я хотів би знати, якщо після закриття клапана з carsoftware і збереження файлу. я можу написати, не розрізаючи його? потрібно перевірити контрольну суму, перш ніж писати?
дякую
привіт
цей пост старий, але я сподіваюся, що хтось допоможе мені зрозуміти. я хотів би закрити клапан egr на fiat panda 1.3 D 2005 рік. я хотів би використовувати ноутбук з mpps v13 для читання і carsoftware, щоб закрити клапан. я хотів би знати, якщо після закриття клапана з carsoftware і збереження файлу. я можу написати, не розрізаючи його? потрібно перевірити контрольну суму, перш ніж писати?
дякую
Як і в будь-якому форумі зазвичай перше повідомлення повинно бути в розділі слайд-шоу
https://www.professionalchiptuning.net/presentazione-vf8.html
привіт
вибачте, але я вже представила деякий час назад. однак я прийшов знову.
ще раз вибачте.
привіт
вибачте, але я вже представила деякий час назад. однак я прийшов знову.
ще раз вибачте.
За мій невеликий досвід, я кілька панд 70cv 6jf я писати з mpps, як я читав, нічого не відрізати....
За мій невеликий досвід, я кілька панд 70cv 6jf я писати з mpps, як я читав, нічого не відрізати....
привіт
дякую за відповідь. чи можете ви сказати мені, як перевірити контрольну суму? сьогодні і прибув mpps v13. тепер, як тільки я дістав ноутбук, читаю блок управління, а потім з carsoftware, а після пишу. але мені потрібні роз'яснення, як перевірити контрольні суми.
дякую
дякую
привіт
дякую за відповідь. чи можете ви сказати мені, як перевірити контрольну суму? сьогодні і прибув mpps v13. тепер, як тільки я дістав ноутбук, читаю блок управління, а потім з carsoftware, а після пишу. але мені потрібні роз'яснення, як перевірити контрольні суми.
дякую
дякую
Mpps каже якщо виправляє автоматично cks, якщо так пиши спокійно.
Mpps каже якщо виправляє автоматично cks, якщо так пиши спокійно.
ок, я дам тобі знати.
дякую