Прагляд Поўнай Версіі : Egr Fiat Panda 1.3mjt
Добры дзень, я хацеў бы выдаліць клапан egr ад Fiat Panda 1.3mjt, на жаль, у мяне толькі MPPS V5, я павінен мець праблемы ў чытаць і пісаць?
Гэтыя дадзеныя ecu:
Fiat Hawdware Number 51775008
Marelli Абсталявання Number MJD6JFHW01B
Marelli Hardware Id 00
Marelli Software Number 1092S163
Marelli Id Sofware 0000
Fiat Identifacation Number 6JF.S1
Fiat Код Iso 68070102C7
Fiat Тэстар Number
Programming Date 08/11/2005
Дзякуй усім за дапамогу, якую вы прапануеце
Backgroop
16-11-2013, 10:38
Прывітанне, з MPPS вы можаце чытаць і пісаць спакойна файла panda файл 448kb.. для выдалення EGR, калі вы не знаемыя, ускладзеных на каго-то
Прывітанне, з MPPS вы можаце чытаць і пісаць спакойна файла panda файл 448kb.. для выдалення EGR, калі вы не знаемыя, ускладзеных на каго-то
Шчыра кажучы, выкарыстанне carsoftware, ен ніколі не дастаўляў мне праблем, я змог нават выдаліць egr ад міф, толькі, што я павінен быў здабыць файла ад 2 мб наразаюць на 1 мб, і змяніць яго
Backgroop
16-11-2013, 11:12
Шчыра кажучы, выкарыстанне carsoftware, ен ніколі не дастаўляў мне праблем, я змог нават выдаліць egr ад міф, толькі, што я павінен быў здабыць файла ад 2 мб наразаюць на 1 мб, і змяніць яго
Калі вы кажаце міфа 1.3mjet ок, на іншых версіях не рэжацца.. я думаю, што на 70cv павінны быць добра carsoftware, я заплюшчваю ўручную
Калі вы кажаце міфа 1.3mjet ок, на іншых версіях не рэжацца.. я думаю, што на 70cv павінны быць добра carsoftware, я заплюшчваю ўручную
Ок, а затым на panda проста чытаць нармальна, а потым пайсці і змяніць з carsoftware? без знайсці файл і апрацаваць яго?
На жаль, я не вельмі практычна, і я баюся, каб зрабіць некаторыя пашкоджанні, як ? адбылося на маей машыне
Дзякуй за дапамогу
enzopezzano
16-11-2013, 12:13
перайсці таксама з carsoftweare спакойна.
Alfiuccio
16-11-2013, 12:23
я пацвярджаю тое, што напісаў (ла) enzo змяніць з дапамогай carsoft і напісаць спакойна, без абрэзкі файл....
leandro89
16-11-2013, 13:34
дадзеныя ecu, што вас у курсе, яны 70cv, як ужо? сказаў, чытайце файл 448kb, час чытання 45мин прыкладна, рэдагуеце і потым напісаць
pdtechnology
16-11-2013, 15:21
на гэтай ecu для адключэння egr вы павінны дзейнічаць на адзін біт, што ад золата мае значэнне 37ac і ўносіцца ў b992 тэст, ок?ну,
Захаваць зарад батарэі ў пісанне і ў яе напісанне, з блокам харчавання, або з кабелямі і падтрымкай батарэі, carsoftw ідзе нармальна для гэтай
marcogti
16-11-2013, 17:46
як trempi запісы? яго я таксама гэта займае прыкладна 45 хвілін . для напісання мне будзе мала.
я, пацверджаны ?
enzopezzano
16-11-2013, 19:49
Yes! Пацвярджаю.
.- Антоніа.
04-02-2015, 16:09
Для curiosit?, з FGTECH, колькі пакласці, каб напісаць гэта экю ў паслядоўны?
Exelion1986
04-02-2015, 17:46
каля 5 мін
.- Антоніа.
05-02-2015, 07:18
Ах ок, а затым на чытанне будзе шмат, але ў запісу ен амаль нічога?
Exelion1986
05-02-2015, 08:56
я кажу пра 6jf, 6f3 не я, калі-небудзь напісаных
аднак за пару гадзін магу зрабіць 4 або 5 тэстаў, уключаючы язду на дарозе
.- Антоніа.
05-02-2015, 14:06
Гэта я таксама казаў 6j, 6b у мяне зроблены розныя.
З каня, яна займае 90 хвілін чытання і 50 запісе.
прывітанне
гэты пост стары, але я спадзяюся, што хто-то дапаможа мне зразумець. я хацеў бы зачыніць клапан egr на fiat panda 1.3 D 2005 год. я хацеў бы выкарыстаць наўтбук з mpps v13 для чытання і carsoftware, каб закрыць клапан. я хацеў бы ведаць, калі пасля закрыцця клапана з carsoftware і захавання файла. я магу напісаць, не разразаючы яго? трэба праверыць кантрольную суму, перш чым пісаць?
дзякуй
прывітанне
гэты пост стары, але я спадзяюся, што хто-то дапаможа мне зразумець. я хацеў бы зачыніць клапан egr на fiat panda 1.3 D 2005 год. я хацеў бы выкарыстаць наўтбук з mpps v13 для чытання і carsoftware, каб закрыць клапан. я хацеў бы ведаць, калі пасля закрыцця клапана з carsoftware і захавання файла. я магу напісаць, не разразаючы яго? трэба праверыць кантрольную суму, перш чым пісаць?
дзякуй
Як і ў любым форуме звычайна першае паведамленне павінна быць ў раздзеле слайд-шоў
https://www.professionalchiptuning.net/presentazione-vf8.html
прывітанне
прабачце, але я ўжо прадставіла некаторы час таму. аднак я прыйшоў зноў.
яшчэ раз прабачце.
прывітанне
прабачце, але я ўжо прадставіла некаторы час таму. аднак я прыйшоў зноў.
яшчэ раз прабачце.
За мой невялікі вопыт, я некалькі панд 70cv 6jf я пісаць з mpps, як я чытаў, не адрэзаць нічога....
За мой невялікі вопыт, я некалькі панд 70cv 6jf я пісаць з mpps, як я чытаў, не адрэзаць нічога....
прывітанне
дзякуй за адказ. ці можаце вы сказаць мне, як праверыць кантрольную суму? сёння і прыбыў mpps v13. цяпер, як толькі я дастаў ноўтбук, чытаю блок кіравання, а затым з carsoftware, а пасля пішу. але мне патрэбныя тлумачэнні, як праверыць кантрольныя сумы.
дзякуй
дзякуй
прывітанне
дзякуй за адказ. ці можаце вы сказаць мне, як праверыць кантрольную суму? сёння і прыбыў mpps v13. цяпер, як толькі я дастаў ноўтбук, чытаю блок кіравання, а затым з carsoftware, а пасля пішу. але мне патрэбныя тлумачэнні, як праверыць кантрольныя сумы.
дзякуй
дзякуй
Калі Mpps кажа выпраўляе cks аўтаматычна, калі так пішы спакойна.
Калі Mpps кажа выпраўляе cks аўтаматычна, калі так пішы спакойна.
ок, я дам табе ведаць.
дзякуй