КПК

Перегляд Повної Версії : Marelli 5NF.T1 Fiat Stilo 1.6

zioweb
Привіт, хлопці,
один мій знайомий привів мене на цей ебу.
Здається, що на машині, де був встановлений в один прекрасний день він почав давати збої з ЧЕРГИ.
Для цього вони вирішили scodificarla.
Тепер, scodifica це зробив чоловік, якого я не знаю, але у мене файли кричи, а то завантажений.
Порівнюючи з тим, в базі даних форуму, здається, зроблено добре, тому я очікую, що функції, обов'язки.
замість автомобіля іноді не по черзі, з усім, що має scodifica всього.
Після scodificata екю, необхідно, щоб разі не відрізати якийсь дріт, від'єднайте транспондера або іншого? Чому? йому не зробили нічого

egs
Ні...ви спробуйте поставити на мотоцикл без транспондера, якщо це означає, що автомобіль ? 99% scodificata разом, в іншому випадку є проблеми....

zioweb
ок, давайте робити якісь випробування.
можливо, якісь проблеми? що ви порадите мені подивитися?
у мене ecu тут, і я збираюся провести огляд різних зварних швів, так? щоб відкрити його, і scodificarla ? було майже повністю dissaldata...

перевищення швидкості
шкода, що і було dissaldata тому, що необхідне обладнання, ce не потрібно навіть відкривати його я не буду їх ніколи не відкриті

zioweb
яке обладнання ви використовуєте?

egs
Ви, просто підключіть його до роз'ємів..***** unque зробіть спочатку тест ключа...

перевищення швидкості

zioweb
encode але і робить багато іншого

цікаво, варто дуже? ви знаєте, мені, або інформація про виробника і т.д.?

перевищення швидкості

zioweb

leandro89

іноді читання правил не боляче, будьте уважні наступного разу

guidotacco
ок, давайте робити якісь випробування.
можливо, якісь проблеми? що ви порадите мені подивитися?
у мене ecu тут, і я збираюся провести огляд різних зварних швів, так? щоб відкрити його, і scodificarla ? було майже повністю dissaldata...
майже напевно ? проблема в ecu,в першу чергу зварних швів

scinti
В pm ? можна отримати посилання, де придбати це засіб, завдяки привітання

zioweb
Після висадки ecu.

Ви підкажіть, а як тільки я знаю,

leandro89
В pm ? можна отримати посилання, де придбати це засіб, завдяки привітання

pm як ви бачите, навіть ви відключені для всіх, так що апріорі не може бути поза правил

scinti
І можна тоді в повній відповідності з першим в результаті чого мій **** отримати посилання дякую, хороша робота з повагою

перевищення швидкості
хлопці влучно правила забороняють давати посилання або обмінюватися повідомленнями в лічку

zioweb
тема поза обговорення

leandro89
тема поза обговорення

якщо у вас є скарга-звертайтеся прямо адміністраторів форуму з допомогою кнопки "контакти" внизу сторінки, роблячи зазначено не що інше, як забруднення обговорення

zioweb
Нічого не робити, автомобіль не заводиться. Ймовірно, ви ? зламав щось в операції демонтажні та зварювальні

zioweb
Я повертаюся на цю тему: у нас є ecu "новий" від scodificare.
Хтось, може бути, на Рим, має обладнання, щоб отримати його на гребінь cos? не ризикуємо інші несправності?
Дайте мені знати, дякую.

legendaryslave
Я повертаюся на цю тему: у нас є ecu "новий" від scodificare.
Хтось, може бути, на Рим, має обладнання, щоб отримати його на гребінь cos? не ризикуємо інші несправності?
Дайте мені знати, дякую.
дивіться я роблю розріз з flex (міні) від гребеня так що ви можете працювати безпосередньо з e2p чому отпаять всі sucuro йде щось не так

zioweb
І так, те ж саме, що вони зробили на екю і вище, а ви ? потім чортів.
Щоб не створювати ще потраплю на цей раз він хотів зробити без отпаять...

baraldino
привіт, хлопці
я повинен зробити scodifica всього на стилус, чому? клієнт втратив транспондер єдиний ключ
я не знаю, якщо я зробив добре, але я намагався завантажити файл перевірено опубліковано на форумі

з помилкою додаю eeprom і flasch орі

якщо хтось може люб'язно дати мені прямий
дякую

legendaryslave
привіт, хлопці
я повинен зробити scodifica всього на стилус, чому? клієнт втратив транспондер єдиний ключ
я не знаю, якщо я зробив добре, але я намагався завантажити файл перевірено опубліковано на форумі

з помилкою додаю eeprom і flasch орі

якщо хтось може люб'язно дати мені прямий
дякую
майте спробуйте це рішення

baraldino
сьогодні я прагну, я буду знати,
дякую

я б сказав, що все ок, проблема вирішена, побачивши, що клієнт не залучив мене
у той час як після першої спроби я відразу звернув
спасибі legend

legendaryslave
я б сказав, що все ок, проблема вирішена, побачивши, що клієнт не залучив мене