КПК

Перегляд Повної Версії : файл ducati performance для 749 cod. 96443204B

кома
15-11-2013, 12:16
Наприклад, по темі шукаю вищезазначених файл для ебу 59м, а потім 256 mb

Заздалегідь дякую!!

m999
Код 96443204B означає весь комплект (вихлопна труба 57 мм повний, повітряний фільтр і блок управління). Я не знаю, я поставляється з блоком управління 5 РАНКУ, а потім-файли від 304kb.

M999

ducati83
23-11-2013, 10:17
повинно бути 320kb......я знаю, що може бути в мене? я маю на увазі понеділок? чому? я ключ в майстерні....але якщо 5AM 320 читає і пише, і щоб побачити його з titanium скорочень 304....
а досвід...з картою dp і оригінальний двигун, я повинен бути чесним на тих, хто не ? максимум, в основному, з системою зливу і фільтр, і якщо він працює в інтернеті?, soffrir? у imbrattamenti і 90% ви втратите вниз....або краще в фазі двигуна, який використовує гуляєте в місті?....тоді не знаю, користь буде? зробив з мотоцикла....але якщо ви подивитеся добре між аванси і тиском...ви помітите, пустот, які легко colmabili і andr? набагато краще карти dp.
привіт

кома
повинно бути 320kb......я знаю, що може бути в мене? я маю на увазі понеділок? чому? я ключ в майстерні....але якщо 5AM 320 читає і пише, і щоб побачити його з titanium скорочень 304....
а досвід...з картою dp і оригінальний двигун, я повинен бути чесним на тих, хто не ? максимум, в основному, з системою зливу і фільтр, і якщо він працює в інтернеті?, soffrir? у imbrattamenti і 90% ви втратите вниз....або краще в фазі двигуна, який використовує гуляєте в місті?....тоді не знаю, користь буде? зробив з мотоцикла....але якщо ви подивитеся добре між аванси і тиском...ви помітите, пустот, які легко colmabili і andr? набагато краще карти dp.
привіт

Спасибі всім, але, на жаль, роботу і " градієнт".
Клієнт занадто вимогливим.
Ви не знаєте, " що хотів!!!
:)

ducati83
розумію тебе....я, в основному, механічні роботи, а також деякі карти,...і часто, якщо я, трапляється, всього лише другий....багато хто не розуміють навіть, чому? бензин згорить....намагаються тягнути 20 30 резюме від простої карті...не розуміючи, що такі двигуни...більше, що для поліпшення надання та fruibilit? ви не можете зробити нічого іншого,....і вважають, що їх отримати для ****....
ба....

m999

Підтверджую, як сказав ducati83: це типовий карту DP, підходить для використання тільки трек з оборотів і потужності тільки у верхній, і в будь-якому випадку, щоб змусити її йти добре, ви повинні спарити красивою установка механічний етап.

M999

ducati83
очевидно, що механічний етап йде поліпшення...і відчуває себе набагато більше цій карті, але, як ти кажеш, тільки на трасі, якщо вони можуть користуватися благами....потім якщо мотоцикл оригінальний ви зробити тюнінг етапу механіка...не пошкодуєте...сильно зміниться поведінка двигуна....

щоб уточнити ще раз розмір файлу....ви НЕ повинні писати від 304kb,ви ризикуєте заблокувати або, якщо запис йде добре, не частини.....за винятком, якщо ви зробили scodifica всього.

m999
Дозвольте, але щодо розміру файлу для запису, все залежить від інтерфейсу, який ви використовуєте, і також незалежно від того, зроблено чи ні scodifica повною або частковою. Я в залежності від того, що я повинен робити, я пишу від 304 або 320, в boot або послідовний, scodifico чи ні, я видаляю управління іммо чи ні, я видаляю управління приладовій панелі чи ні. Все залежить від того, що мені потрібно?.

M999

ducati83
правильно ви праві, я не вказав мови інтерфейсу:mpps для 59м файл читати/написати від 256 для 5am читайте 320кб,якщо ви хочете змінити за допомогою titanium скорочень 304kb але писати 320кб, як описано вище....

ви який інтерфейс використовуєте?? цікаво знати, що ці речі,не ? моя основна робота? на мотоциклах, працюю в основному механічні, але також і зіставлення, коли потрібно.

maurof650
На ці блоки можна безпечно використовувати навіть простий MPPS12.

ducati83
і тоді очі на те, що я написав більше про і завжди намагається виправити chk.....можуть виникнути проблеми.

maurof650
Не ? як карти для авто; картки для Ducati, коли робиш просто зміна карти не з'? потрібно зробити chk; правда ? що MPPS при записі на карту мотоциклів Ducati під вас напис виправити chk, але ви можете писати без prpblemi.

ducati83
30-11-2013, 13:05
дивіться, не хотілося б пропустити, ніж ні, але, здається, безперервне повторення, про що вже йшлося,серед іншого, не розумію, який сенс буде писати те, що ви ? ліжко без змін...я висловив моя думка і мій досвід, про....так що я б сказав, підбиваючи підсумки, в разі різних проблем і різних методів, які використовуються, щоб отримати повну картину проблеми і акуратності, мати з різних інтерфейсів, використовуваних.

maurof650
Трапляється, витратили зробити тільки обмін карту, щоб використовувати блок управління використовується модель мотоцикла для використання на і створить інший велосипед, або у вас є блок управління з стандартній карті, і ви хочете завантажити DP, і т. д., Тільки в цих випадках зробити запис в карту без chk.